Indlæg fra læserne

Noget om vådorgasme - jf. artikle i august - af M&MHar du forslag til en artikel,
så kontakt Nanna på
admin@nannas.dk
 

Hej Nannas.dk hermed vores indslag om vådorgasmer.

Vi havde været til en fræk sommerhus-sm-aften med lettere SM og sex mellem flere af de tilstedeværende, og nu lå vi hjemme i vores egen dobbeltseng glade og tilfredse efter en dejlig fræk aften.
Vi lå og kælede, vidste begge at det ville ende i hed sex som sædvanlig efter leg med andre. 

Jeg kom pludselig til at tænke på Nannas artikel om vådorgasme. Vi havde begge læst den og syntes at det lød vildt fascinerende, men troede ikke at det kunne lade sig gøre for os, eller rettere, jeg troede det ikke, for da vi prøvede lige efter vi havde læst den, skete der ikke noget, så det var nok bare et af de sædvanlige overskrifts-flop blev vi enige om.
”Vil du ikke godt prøve at give mig en vådorgasme” hviskede jeg til min kæreste, og tænkte at om ikke andet kunne det da være indledning til vores leg.

Jeg lagde mig godt tilrette i sengen, og min kæreste satte sig ved siden af mig. Efter lidt ”roden rundt,” og fingre der generede her og der, fandt han pludselig det rette sted. Jeg var slet ikke i tvivl, selv om hans tryk med fingrene fik mig til at føle, at jeg skulle tisse, gav det samtidig en lækker lystfølelse. Han begyndte at køre hånden op og ned, som Nanna havde skrevet om, dog uden resultat, i stedet gav han sig til at skubbe og vrikke vildt med fingrene inde i min fisse på lige netop det punkt der føltes godt. Jeg blev tændt, det var hammer lækkert, og jeg tror nok, jeg vippede bækkenet lidt og spændte som jeg altid gør når jeg får orgasme, og så bristede ballonen. Det fossede ud af mig med meget varm væske. Hele min fisse var fuld, og min kæreste der kuplede hånden, havde også den fyldt med væske. 
Wow det var vildt at prøve, men sikke et svineri for ingen af os havde tænkt på at tage håndklæde eller andet med ind i sengen. 
Jeg følte mig varm og lykkelig, tænk at det kunne lykkes for os. Jeg skulle lige til at sige noget til min kæreste, da han begyndte at lege med fingrene oppe i mig igen. – Sig mig, du tror da ikke at jeg… og så fik jeg ikke sagt mere før jeg kom igen, denne gang voldsommere end før. Det sprøjtede ud og op på min mave idet det ramte min kærestes arm undervejs. Forbløffede kiggede vi på hinanden. Een gang kunne vi forstå, men to gange, og hvor kom væsken fra allerede igen?
Nu fløj der en lille djævel i min kæreste. – Det gør du bare ikke, sagde jeg til ham, men kunne allerede se at han havde besluttet sig for at finde ud af om det også kunne lade sig gøre 3. gang. Og det kunne det og 4. og 5. gang.

Kære Nanna, jeg kom 5 gange. 5 gange på 15 minutter fossede det ud af mig, og vi stoppede kun fordi jeg blev så øm at jeg selv sagde stop, men ellers ved jeg ikke hvor vi var endt. Der blev ganske vist mindre og mindre væske, men oplevelsen var lige stærk hver gang.

Bagefter snakkede vi om hvor meget væske der egentlig var kommet ud og et gæt fra os er at der kom ½ kop de første to gange og lidt mindre de næste 3 gange, men sikre er vi ikke.
Men sikke et svineri i sengen. Selv om væsken var klar, smagsløs og lugtfri, så skal vi nok huske håndklæde eller laklagen næste gang vi skal lege.

Et stort knus til dig Nanna, fordi du hjalp os i gang med noget nyt. Vi håber at mange andre som os også har fået det til at virke.

Har nogen lyst til at kontakte os kan man skrive til os på vores nye mail: vaadorgasme@ofir.dk

M & M.

     

© nannas.dk 2005