Frk. Stine - en Herskerinde
 Har du forslag til en artikel,
så kontakt Nanna på
admin@nannas.dk

 


I anledning af jeg har fået æren af at være månedens link her på siden i oktober, vil jeg fortælle lidt om hvad det vil sige at være professionel herskerinde. Her i mit SM-studie kommer alle typer mennesker, dog fortrinsvis mænd. Postbude, taxachauffører, politikere og forretningsmænd, gadedrenge og pensionister. Fælles for dem er at de kan lide at blive bundet og pirret og måske også opleve smerte. Nogle af dem kan lide rollespil, f.eks. at blive klædt ud i dametøj eller lege "uartig skole-elev og den strenge skole- frøken".
En del af mine gæster er mænd i faste forhold. De ønsker ikke at lave om på deres familie-situation, men har behov for en gang i mellem at opleve en tur i det sorte univers.

 Og nej, jeg har ingen moralske skrupler over dette, tværtimod, jeg synes hvis man har behov som ens ægtefælle ikke kan tilfredsstille, så er det en mere fair deal at betale sig fra det frem for at finde en pige ude i byen som måske går med dig hjem, fordi hun gerne vil have en at stifte familie med.

Nogle af mine gæster er meget nervøse, når de kommer og det kan tage noget tid at få dem til at slappe af. Men det er også en meget intim ting at dele med andre, at man er til sm. Selv om sadomasochisme nok ikke er så tabu-belagt, som den før har været, er der jo stadig mennesker, der mener, vi er lidt syge, os der er til sm. For mig er det en helt naturlig ting at have lyst til at f. eks give og få smæk og jeg tror ikke på denne lyst skyldes problemer i barndommen. Og der er da også mange af mine gæster, der har en helt afslappet holdning til at komme her.

Jeg var noget usikker som professionel i begyndelsen, som jeg ser det, man har lidt af et ansvar, når man får penge for det, man indtil nu har lavet hjemme i privaten. Heldigvis havde jeg en god læremester, en anden professionel herskerinde, som var god til at lære fra sig, i begyndelsen gjorde jeg nøjagtig som hun, men efterhånden har jeg lært at stå på egne ben og udviklet min egen stil. Der er helt sikkert forskel på privat og kommerciel sm, men det er en lang histoire, som du må vente med at få, måske udgiver jeg en bog en dag?

Vil du vide mere, kan du se her www.mistress-stine.dk

 

© nannas.dk 2003