Afroditeclub
 Har du forslag til en artikel,
så kontakt Nanna på
admin@nannas.dk

 
Hyggerum


SM Rum


Stuen

Fakta om Afroditeclub

Beliggenhed:
Afrodite Club er beliggende i Ringe syd for Odense, og er let at finde når du drejer fra ved Ringe afkørsel nord. Der er p-plads ved huset som er et parcelhus i 2 plan.
Du bliver budt velkommen af aftenens vært/værtinde, der sørger for du får nøgle til skab, viser rundt, er bartender og sørger for at alt foregår efter husets regler.

Indretning:
I stueplan finder du SM rum med kors, slinge, briks og gynækologstol, et lokale med lakseng til vådlege/massage, en med flortynde gardiner afskærmet kæmpemadras, opholdsrum med lædermøbler, storskærm, bar og samlingsbord hvor der altid er kaffe/te på kanden samt mulighed for at købe forfriskning. Toilet/bad, entre med skabe til tøj/værdigenstande. Opgang til 1. sal der indeholder værelse med gynge og madras, værelse med massagebriks, opholdsrum med tv/musik, toilet/bad, rum med stor madras, rum med kæmpemadras.

Gæsterne:
Vores gæster er primært mellem 25 og 60 år. De er et bredt udsnit af den danske befolkning, lige fra den studerende til den adm. direktør. Vi har ca. 1000 par-medlemskaber, 1000 singlefyre medlemsskaber og ca. 500 singlepiger medlemsskaber plus dem der kommer på gæstekort.

Regler:
Husets regler er ret enkle, brug kondom med ukendt partner, vær hygiejnisk, ikke blande sig uden at få lov og et nej er et nej, og så er beruselse heller ikke tilladt.

Arrangementer
Om torsdagen er det kun for medlemmer. Man kan selvfølgelig ringe og tilmelde sig og så købe medlemskabet samme aften. Medlemmer skal ikke tilmelde sig om torsdagen, der kommer man bare. Fredag og lørdag har vi som regel almindelige blandede klubaftner dvs. fordelingsnøglen er 2 fyre og en pige. Man skal ringe og tilmelde sig telefonisk. Indimellem har vi forskellige temaaftner bl.a. par-aftner og piger til flere fyre-aftner. Se nyhedsbrevet for arrangementskalender

Åbningstider:
Onsdag-fredag-lørdag – se hjemmesiden for tema/arrangementer.

Priser:
Se hjemmesiden, da priserne bliver reguleret i tidens løb.

Webside:
Link til Afroditeclub

Redigeret 13. oktober 2013
Nanna Naye

 

© nannas.dk 2008