Swinger-beretning
 Har du forslag til en artikel,
så kontakt Nanna på
admin@nannas.dk

 

Noveller om
swingerklubber

Min første aften i Afrodite

Min fedeste aften i Afrodite

Kvinden der blev til
en swingerkvinde

 

Lyst til at prøve selv?
Find dem her:

Swingerklubber
i Danmark

Kvinden som blev til en swingerkvinde - skrevet af Fyns kedeligst Quinde

Jeg er en kvinde, som er temmelig nysgerrig, en åben og ærlig person omkring alt, går gerne på opdagelse for at finde ud af lives nydelser på alle områderne og for flere år siden altså på swinger området.
Det var en rigtig god veninde, som sagde en dag på naturist stranden, at jeg skulle tage med, det har jeg siden hen aldrig fortrudt på nogen måder.
Jeg er bosiddende på Fyn og min veninde kom i Fyns mest eksklusive swinger klub altså Afrodite Club i Ringe. Der kom min første fornøjelse af en skøn oplevelse til at foregå, husker det så tydeligt som det var i går.
Jeg var vildt spændt, mærkede sommerfuglene fløj rundt i kroppen, på hvad det nu var jeg gik ind til. Nysgerrigheden var stor, da jeg længe havde gået og tænke på at få det afprøvet en dag.
Vi kom til Afrodite Club, ringede på, ud kom der en skøn kvinde med stort varmt smil på munden. Det gav et varmt og positiv indtryk, så man slappede mere af, hvorefter man fik sin nøgle til skabet samt en super rundvisning af hele klubben. Så var man meget spændt på, hvad der nu skulle ske, alle indtrykkene susende lige ind, både af lokaliteterne og brugerne af klubben denne aften. Vi sad med vores egen tøj på ved spisebordet og fik en kop kaffe, der snakkes flittig og åben med hinanden. Dette gjorde godt, mærkede varmen komme mere og mere i kroppen, på en dejlig måde, lige som om man var havnet i en stor familie. Så kom tiden hvor man skiftede over til swinger tøjet, det var nu bare trusser og Bh denne aften. Jeg nåede ikke det vilde, da alle indtrykkene kom hele tiden, og da jeg tog fra klubben mærkede jeg hvor træt man var efter en vidunderlig oplevelse af positive ting.
Siden hen har jeg været en del ture i Afrodite Club, hvor det har været samme super gode fornøjelser af aften.
Det at komme i en klub, hvor der er plads til alle slags folk, unge/modne, singles/par/teams, tynde/frodige, gifte kvinder alene/gifte mænd alene osv… er skønt, og i swingermiljøet er der en diskretion, så hvad der forgår i klubben, forbliver der, når man tager hjem fra en skøn aften.
Single kvinder kommer gerne i klubben, da sikkerheden for dem er stor, de ved at der passes på dem.
Ja det gir en hvis tryghed at komme sådan en sted, hvor folk ikke sættes i bås eller noget i den stil.
Klubben har også emneaftener, hvilket er en positiv ting, da det giver folk muligheden for at få afprøvet grænser med det forskellig, og afprøve om det er noget for dem.
Jeg selv har derudover afprøvet to klubber, en i Århus og en i København, men jeg må erkende, at Afrodite Club forbliver mit favoritsted, da man møder varme og imødekommende folk, at lokaliteterne afspejler det sammen, samt at betjeningen/ejerne gør deres til, at have tid til at snakke og småpjatte med gæsterne. 
Jeg kommer på to chatsteder, hvor jeg har kontakt til temmelig mange folk. Jeg er egentlig lidt chokeret over folks viden om swingermiljøet. De har hørt en masse ellers også er det deres fantasi som gør en del. Som reglen er det helt fordrejet, så der bruges en del af chat tiden på at sætte folk på rette spor om, hvad swingermiljøet generelt er for noget. Derfor fortæller jeg om mine oplevelser i forskellige klubber, og selvfølgelig om min favorit klub.

Min pointe er at uden swingerklubben, havde jeg nok ikke fået afprøvet meget at det jeg har indtil nu. Men min nysgerrighed og lysten til at gå på opdagelse er stor, og jeg har stadigvæk en del der skal oplevelse når tiden kommer.

Hilsen
Fyns kedeligste Quinde  ;-)

 

     © nannas.dk 2008