Swinger-beretning
 Har du forslag til en artikel,
så kontakt Nanna på
admin@nannas.dk

 

Noveller om
swingerklubber

Min første aften i Afrodite

Min fedeste aften i Afrodite

Kvinden der blev til
en swingerkvinde

 

Lyst til at prøve selv?
Find dem her:

Swingerklubber
i Danmark


Min fedeste aften i Afrodite Club - skrevet af "En single kvinde"

Den aften husker jeg ganske tydeligt som om det var i går, selv om den ligger flere år tilbage.

Jeg havde dage forinden chattet med en sød mand, der mente han kunne give mig mit livs oplevelse, og han mente, man bestemt ikke skulle gå glip af ham, for der var så meget godt, han kunne gøre for mig.
Nå, jeg blev enig med mig selv om at holde et kemi møde i Afrodite Club. Jeg ankom til klubben med en masse sommerfugle i maven, og en vis nervøsitet om han nu også dukkede op. Min erfaring siger mig, at mange mænd tit laver en aftale men bliver til en lille kylling der ikke tør dukke op alligevel.
Men han sad pænt i gårdhaven på den varme sommerdag. Vi fik os en drink og en kop kaffe, og blev enige om, der nok var en vis kemi for en leg.
Vi klædte om til noget mere erotisk tøj, og gik ud for at finde et rum vi kunne lukke døren til, så vi bare kunne være os to.
Legen var da også ganske hygsomt, men efter som der var gået en time og jeg ikke havde fået noget ud af det, og han var kommet 3 gange, så blev jeg enig med mig selv, at det nok var klogt at afbryde legen, tage mig et bad og en kop kaffe, en smøg og en kildevand før jeg skulle mere.
Lad mig sige det sådan, kvinder der kun kan ejakulere hvilket er en sprøjteorgasme, skal have andet end ”putte sex”, før der er noget der virker.
Nå men jeg fik den kaffe og den smøg jeg skulle ha, så tog jeg en stak håndklæder og gik i det store rum hvor der lå en masse andre mennesker og legede i forvejen, jeg kikkede rundt, de mænd der var til stede var ganske okay, må jeg sige, så jeg lagde en stak håndklæder på madrassen og så kom mine gyldne ord… ”Kom så drenge…” damm det virkede, sikke en leg, der var mænd alle vegne, en kanon sjov oplevelse, jeg fik så hatten passede, og der var flere der vidste, hvordan kvinder der ejakulerer skal have det, for at få noget ud af det, og det endte med et gang bang, og var kanon sjovt. Det fedeste ved det hele var dog, at ham superelskeren som mente, jeg ikke skulle gå glip af ham, stod med åben mund og polypper og så på, og legen var slut for ham.
Flere gange kom personalet forbi, for at se om jeg nu havde det godt nok, hvilket er meget betrykkende fornemmelse af, at her bliver man passet godt på som single pige.

I dag tænker jeg tit tilbage på den aften, for at opnår den ultimative orgasme i en anden leg, i form af en ejakulation, med et meget stort smil på læben.

 

                                                       © nannas.dk 2008