Swinger-beretninger
 Har du forslag til en artikel,
så kontakt Nanna på
admin@nannas.dk

 

Noveller om
swingerklubber

Min første aften i Afrodite

Min fedeste aften i Afrodite

Kvinden der blev til
en swingerkvinde

 

Lyst til at prøve selv?
Find dem her:

Swingerklubber
i Danmark


Min første aften i Afrodite - af TfB

Jaaa hvad kan man skrive om Afrodite Club, jeg har jo været medlem i små 4 år, og det har jeg bestemt aldrig fortrudt.
Jeg husker ganske tydeligt den første aften, jeg tog i klubben sammen med min veninde. Vi begge var ganske grønne som swingere, og med en masse nervøsitet og sommerfugle i maven og følelser som, tør man ringe på døren, var det nu det rigtige hus, osv. men noget nyt skulle der prøves, jeg var lidt træt af de private lege, og man skulle finde sig en elsker på nettet, og så var man pludselig ikke særlig anonym mere.
Så jeg ringede til Afrodite Club og fik en rar og betrykkende samtale med ejeren, hvilket gjorde, at jeg slet ikke var i tvivl om, at jeg så havde meget lyst til at prøve klubben. Jeg fik så overtalt min veninde til at tage med, og sikke en aften, *Smiler.*
Vi blev varmt modtaget og fik en rundvisning, så vi vidste hvordan klubben var indrettet, og hvad man måtte og ikke måtte… og for den sags skyld, sikker sex, kondomtvang, når man ikke har sin egen faste partner med, og top hygiejne, hvilket er skønt.
Og bare det at ingen måtte berører en før man var spurgt, og et nej tak var og blev et nej tak, og skulle respekteres, fra begge sider.

Vi satte os i baren sammen med en masse andre mennesker, der også var tilmeldt, og fik os en kop kaffe og en sludder, og lod roen falde over os, før legen gik løs.
Puha så skulle man så også klædes om, hjertet hamrer og tankerne går, hvad skal man så tage på? (en kvindes største dilemma).
Tja jeg kan kun sige, at de fleste går klædt, som man går klædt på en strand om sommeren, kvinderne har jo flere muligheder i erotiske dress, og mænd går tit i frække trusser, eller håndklæde om livet. I Afrodite går man i det har lyst til, og uanset hvilket fetich og seksualitet man så lige har, eller ikke har.

Hvordan aften forløb? Tja, der kan man jo bruge sin fantasi *SF* men der kan jo ske hvad som helst på sådan en aften, eks. så fandt min veninde sin kæreste i klubben den aften, og de er sammen den dag i dag, hvilket jo så bare er skønt.
Jeg foretrækker selv at være single, det gør mine aftner sjover i klubben, syntes jeg, og jeg har heller ikke plads til andet i min hverdag.
Om ikke andet, så kan jeg da bruge Afrodite Club til et kemi møde, og tage den derfra, *smiler*
Og så er 2 klubaftener ikke ens i Afrodite.

Jeg har så siden hen prøvet andre klubber i det jyske, men må da sige, at Afrodite slår dem alle. Man bliver altid varmt modtaget i døren, og i baren, altid et smil på læben, altid kaffe på kanden, og altid plads til bare en snak, der er top hygiejnisk og rent alle vegne, der ligger ikke nogens brugte efterladenskaber i skabet fra sidst, og man bliver heller ikke bedømt på højde, drøjde, eller nationalitet, bare man ikke beruser sig og ellers opfører sig pænt og respektere husets regler, så er der åbent for alle uanset hvilken fantasi eller fetich man er til, og det fedeste er, at man er og forbliver anonym, bare det, at man ikke skal fortælle andre gæster, hvem man er, og hvor man er fra, med mindre man har lyst til det, og bare det at man ikke står med en fornemmelse af, ”hvordan slipper jeg lige høfligst af med ham her, eller hvornår går han” den fornemmelse har man ikke i Afrodite Club som swinger, og man har i Afrodite altid en betrykkende fornemmelse af at personalet passer på en, og at man ikke lander i noget man ikke selv lige er herre over. *SF*

Det var en af mine små oplevelser fra Afrodite Club, hvilket jeg så har haft mange hundrede af siden hen, og jeg kan da varmt anbefale alle Afrodite Club.

TfB. 

 

                                                       © nannas.dk 2008