Jeg - en ekstremslave
 Har du forslag til en artikel,
så kontakt Nanna på
admin@nannas.dk

 brændenælde velegnet til
tortur af kønsorganer

En aften i august mødte Nanna slaven, - lad os kalde ham Peter, - der fortalte om det at være slave, og de ting han tillader bliver påført krop og sjæl.  

Præsentation: Peter er 56 år, en moden mand, opvokset i varme og trygge vilkår i en kærnefamilie, bosiddende i det jyske, har kone og voksne børn og et job han trives i.

Nanna: Jeg ved du har været slave igennem mange år, men hvordan startede det hele?

Peter: Jeg var vel omkring 5-6 år, da jeg oplevede noget, som jeg ikke kunne definere, hvad var. Jeg var sammen med mine forældre på besøg hos en familie, der havde et rigtigt badeværelse. Der gik jeg ud, låste døren, satte mig på gulvet, og legede med de tøjklemmer som lå derude. Som så mange andre små børn var jeg også nysgerrig med hensyn til mine kønsdele. Denne dag, og jeg tror det var tilfældighedernes spil, prøvede jeg, nysgerrigt som et barn er, at sætte tøjklemmer i min lille tissemand og pung. Jeg husker det, som en meget speciel følelse, men det var dog ikke noget, jeg gentog, så vidt jeg husker. Ja faktisk skete der intet i den retning i en del år frem i tiden.

Nanna: Hvordan husker du din pubertet?

Peter: Min barndom var som de flestes, helt normalt uden oplevelser, som kan kædes sammen med mit liv i dag med trang til underkastelse, og det at være slave. Men én ting husker jeg dog, jeg nød at tage ud i skoven og afklæde mig og gå rundt. Egentlig var det vel en form for exhibishionisme. Om jeg tænkte på, at nogen ville komme og se mig nøgen, tror jeg egentlig ikke. Jeg nød også, at hoppe i åen og mærke det iskolde vand svøbe sig om kroppen.

Nanna: Så der var ikke aktiviteter som submissiv i din ungdom?

Peter: Nej, faktisk skulle der gå rigtig mange år. Jeg blev både gift og fik børn. Jeg mener jeg var omkring 35 år, da jeg nysgerrig som jeg er, ville prøve en prostitueret. Jeg var som sådan ikke utilfreds med mit sexliv, men havde blot lyst til at udforske det ukendte.

Nanna: Og hvad skete der så hos hende?

Peter: Ja, hun havde noget der hed bondage på menuen. Det vidste jeg ikke hvad var, men det tændte mig, da hun fortalte om det.

Nanna: Hvad omfattede den bondage:

Peter: Ja du vil nok kalde det primitivt, men du må huske på, at det er 20 år siden. Det omfattede, at jeg blev bundet fast til en briks og blev udsat for blid pirring. Især det at blive bundet fast, frataget sin bevægelsesfrihed tændte mig i den grad.

Nanna: Blev det så din debut som slave?

Peter: Nej, men det er måske der min lidenskab for at blive fikseret, bundet opstod. Nej, det er kun 10 år siden jeg oplevede min første slaveseance, så jeg har været omkring 45 år. Det var dog en langsom overgang, men det gik først rigtig op for mig at jeg var slave, den dag da jeg blev tvunget sammen med en anden slave og skulle sutte pik.

Nanna: Tvunget?

Peter: Nej, jeg blev spurgt først. Hende besøgte jeg en del gange i løbet af de kommende år. Jeg kunne se, at det var en fordel, at komme hos den samme, da det var vigtigt for mig ikke at skulle bruge tid på, at fortælle om mig, mine grænser, erfaringer mv. hver gang.

Nanna: Men du havde vel grænser for hvad du ville stille op til?

Peter: Jo, men stille og roligt rykkede hun mine grænser. Hun fik mig derud, hvor jeg gjorde noget, som jeg egentlig ikke ville gøre i det private liv.

Nanna: Kan du give nogle eksempler!

Peter: Jeg fandt en Domina, det er også hende, jeg kommer hos i dag, hvor jeg blandt andet bliver tvunget til opgaver, lige fra fysisk betjening, massage, pedicure, slikke tæer mv. og over til at lave andet alment fysisk arbejde, samtidig med at jeg har bundet pik og nosser op.

Nanna: Nu vil læserne nok spørge, hvad du får ud af at arbejde for en Domina og få straf som belønning.

Peter: Smerten er selvfølgelig noget fysisk, men det er mere det mentale, den psykiske oplevelse, det at blive frataget egen vilje, det at vide at uanset hvor godt du end gør det, så skal hun nok finde fejl eller mangler ved dit arbejde. Som flere nok har set i diverse tv-udsendelser, de personer der til daglig har et ansvar, er ofte dem, der har behov for at smide ansvaret og blot adlyde og tage straffen for deres ulydigheder eller mangel på opdragelse.

Jeg er en af de typer der med ledelsesansvar har brug for at opleve en fuldstændig ansvarsfri situation. Men ellers afhænger det også af hvor godt man har det med familie, job, ja i det hele taget. Man kan også opleve noget der inspirere til at komme til at lege. Udløsning er ikke et must og heller ikke at legen skal slutte med det. Jeg nyder ganske enkelt at være i en anden persons hænder, at overdrage hende min vilje og seksualitet. Blandt andet er langtidsbondage noget jeg nyder rigtig meget.

Nanna: Langtidsbondage, prøv at forklare!

Peter: Det er, når jeg i et tidsforløb på 1-2 timer, ja helt op til 10 timer bliver frataget min bevægelsesfrihed helt eller delvist.

Nanna: For at vende tilbage til din tilfredsstillelse, får du slet ikke lov til at få udløsning?

Peter: Jo, men den beslutning ligger også helt hos min Domina. Hvis det passer hende at jeg ikke skal have det, så er det sådan det bliver.

Nanna: Onanerer du så når du kommer hjem?

Peter: Ikke lige med det samme. Jeg føler stadig min Dominas magt længe efter og hvad deraf følger.

Nanna: Hvor ofte har du brug for at blive tilfredsstillet på denne måde.

Peter: Uha det svinger meget. Sommetider kan jeg gå ½-1 år uden, andre tider går der 1-2 måneder imellem. De store oplevelser kan mætte længere tid, til andre tider har jeg følelsen ”mer vil have mer.”

Nanna: Dine grænser må have flyttet sig i tidens løb?

Peter: Ja, det må jeg nok sige, jeg har altid haft det sådan, at jeg tændte mest på smerter på pik og nosser, og så synes jeg at alle andre steder var jeg meget ømskindet fx i brystvorterne. Men det var kun indtil der var en der fik nappet så meget i dem, at jeg reagerede positivt. Husker jeg stod bundet til en pæl, det endte så med, at hun satte et par klemmer i kortvarigt. Dvs. når jeg var oppe og køre, var det en fantastisk oplevelse, at få det ekstra kick hvor jeg løftedes 3 trin. Det næste spring var, da jeg prøvede at få sat nåle i brystvorterne. Har tidligere fået nåle i forhuden, jo der var smerte i det men det var ikke vanvittige smerter. Med tiden kom der også urinsex ind i legen. Herefter brændenælder, hvilket jeg altid havde forsvoret. Jeg prøvede selv et par dage før en seance for at se om det kunne lade sig gøre uden at besvime. Smerten var lige så kraftig som at sætte en nål i eller en kraftig klemme i brystvorten.

Nanna: Får du røde knopper og udslet af brændenælder?

Peter: Jeg gør ikke. De synlige tegn er væk efter få timer. Den sviende smerte sidder og gør sin virkning i op til et døgn. Man skal nok prøve lidt forsigtig, da jeg har hørt nogen kan være ret overfølsomme.

Nanna: Hvordan er virkningen af brændenælder?
Peter: Virkningen er, at man kører op på smerten, den bliver så hængene og aftager ganske langsom til man kommer til at bevæge et ben eller lignende, så kører man op igen.

Nanna: Hvor er dine grænser i dag?
Peter: Det har jeg ikke rigtig tænkt over, men jeg ønsker ikke at blive snittet i, brændemærket, tatoveret, blive udsat for hård cbt (cock-ball-torture). Og heller ikke Scat (afføring) selv om jeg har haft en pudsig oplevelse omkring det, der kom meget tæt på at jeg fik lyst at bruge mit stopord.

Nanna: Noget du vil fortælle læserne om?

Peter: Min Domina testede mig engang af for at se hvor underdanig og underkastende jeg var. Hun kendte som sagt mine grænser, men det var lige før jeg tvivlede da hun sad over mit ansigt og bad mig slikke hende analt. Hun var helt brun omkring åbningen, det viste sig dog at være Nutella. I dag kan jeg godt smile over det, men dengang, da jeg lå der, må jeg erkende at jeg var noget betænkelig. En anden gang satte hun sig over mit ansigt og begyndte at trykke. Ringmusklen åbnede sig og noget mørkt kom ud – det viste sig dog efterfølgende at være en lakrids hun havde sat op, med formålet at tricke mig. Hun har også skrællet en banan og sat op og trykke ud. Mange vil nok sige at det er vulgært og ulækkert, men jeg finder det frækt, især nok fordi jeg stoler på min Domina, og at hun ikke vil overskride de grænser som jeg pt. finder endegyldige.

Nanna: Hvad koster det at gå til en prostitueret og få dækket dine lyster?

Peter: Ja egentlig ville jeg jo gerne finde en privat veninde som havde lyst til at være min Domina, og som udelukkende gjorde det for hendes egen og min skyld, men der er ikke så mange Domina, og nu har jeg så endelig fundet en der kender mig og som jeg stoler på, at hun så tager sin betaling for det, er en anden side af sagen. Sommetider laver vi en aftale om at jeg laver håndværksarbejde eller andet arbejde for hende i stedet for kontant betaling

En kombineret seance på en time + 2 timers langtidsbondage vil koste 2.000- 3.000 kr.

Nanna: Hvordan foregår det hos en prostitueret.

Peter: Er det en ny Domina jeg kommer hos, kommer jeg uanmeldt med en liste over de ting jeg har prøvet og hvad der er turn off for mig, samt en to siders novelle. Jeg har flere års erfaring og tænder på tingene på listen + langtidsbondage, så aftaler vi prisen og afregner. Dernæst går jeg i bad og så kører det. En af dem jeg har besøgt har et register hvor mine oplysninger gemmes. Hvis det har været en god oplevelse og jeg kommer igen får jeg en kode (registeret) og hun ved så, hvem jeg er – overskrides mine grænser bliver det også noteret.

Nanna: Nu har jeg jo læst et par af dine beretninger som slave og jeg anser dig som værende hardcore, hvilke ekstremer har du været igennem?

Peter: Ordet ekstremer er svært at definere, nogle vil jo nok sige at det jeg har prøvet er småting, hvor andre ville betakke sig. Men nåle, brændenælder, kamfer, ingefærknold, persillerod.. (og efter interviewet også tidsler)

Nanna: Har du nogensinde måttet bruge dit pause- eller stopord?

Peter: Ja persillerod var for smertefuldt fordi jeg ikke var oppe og køre – men ellers ikke, da kommunikationen med Dominaen altid har været god.

Nanna: Persillerod og ingefær, et par grøntsager, hvad gør de?

Peter: Skrællede sætter man dem op analt. Deres saft får det til at svie og brænde voldsomt i endetarmen.

Nanna: Man hører ofte i medierne at man antager at der er et sammenhæng mellem oplevelser i vores barndom og vores seksualitet som voksen indenfor sm, gælder det også for dig.

Peter: Det tror jeg ikke, jeg har haft en glimrende barndom uden mishandling af nogen art. Så det må jeg sige nej til.

Nanna: Har du altid været m eller har du også været S eller switch?
Peter: Jeg har altid været m og aner ikke hvad jeg skulle gøre som S :)

Nanna: Er der nogen i familien, vennerne, naboerne eller arbejdskolleger der kender til dine lyster.

Peter: Nej, bestemt ikke.

Nanna: Er det hårdt at bære på en sådan hemmelighed, at gemme sine lyster?

Peter: Næ, det synes jeg egentlig ikke, for det første fordi jeg nyder helt alm. sex også, så jeg har hvad man kalder et alm. sexliv, og jeg har siden min barndom i perioder nydt at forsvinde – tage et sted hen nogle timer (skov/by) og bare være mig, uden at nogen ved hvor jeg er. Og sådan har jeg det med min hemmelighed. At ingen ved hvor jeg er. Det der er specielt ved mit hemmelige liv er, at jeg jo ikke kan dele det med min omgangskreds, at jeg kun deler det med min Domina og fik jeg sagt, jeg foretrækker erfarne Domina, jeg har desværre haft et par dårlige oplevelser med nogle unge kvinder, som mener, at mænd bare skulle have nogle tæsk.

Nanna: Og en erfaren Domina er for dig altså en prostitueret?

Peter: Egentlig betragter jeg den prostituerede som en professionel håndværker, lidt ligesom en frisør – og ingen sætter jo spørgsmål ved om frisøren skal have sin betaling vel?

Nanna: Afslutningsvis, har du et råd til andre?

Peter: Prøv det, er det din lyst så prøv det.

Nanna: Hvad er din fremtidsdrøm?

Peter: Jeg har vist nævnt det tidligere, men på det område her er min drøm at træffe en Domina som jeg ikke skal betale. Vil gerne finde en privat Domina som jeg kan mødes med jævnligt.

Herefter takkede jeg Peter fordi han ville bruge tid og benzinpenge på at komme og fortælle om sine oplevelser og erfaringer som Slaven Peter

 

Og her er så beretningen om tidslerne:


Også et smertende bekendtskab

Den dag hvor jeg besøgte Madam Annie, ankom jeg kl. 16 og medbragte en stor sort sæk, fyldt med brændenælder og 2 tidsler.
Efter de indledende bemærkninger om det arbejde jeg skulle lave, og udarbejdelse af en liste over hvad der skulle købes ind, blev jeg kommanderet ind i det i det sorte rum og måtte trække bukser og trusser ned. 

Med stiv pik fik jeg nu bundet både pik og nosser op. Nosserne var helt strammet op. Derefter fyldte Madam en lille pose med tidselblade og trak den ud over nosserne og bandt den fast, så tidslerne stak direkte ind i nosserne. Et fast greb omkring posen markerede, at dette her skulle gøre ondt. Derefter skulle jeg trække bukserne op igen og derefter køre ud og købe ind i byggemarkedet. Skruer, kroge, kæder og bjælker der skulle saves til. Det stak enormt i nosserne, når jeg gik, og ikke mindst når jeg satte mig ind i bilen. Tilbage igen gik jeg i gang med arbejdet, hvor det stak i nosserne, hver gang jeg bukkede for at samle noget op. Efter nogle timer fjernede Madam Anni endelig posen og sikrede sig, at der ikke sad flere torne i nosserne. Derefter gik det slag i slag ... men det er en anden historie. Tidslerne virker også efter de er fjernet, men ikke så længe som
brændenælder.

© nannas.dk 2005