BDSM smykket
 Har du forslag til en artikel,
så kontakt Nanna på
admin@nannas.dk

 

 

Links

The Emblem Project


Nu kan du købe det on-line !!!

Emblem, ørenringe, ring, bæltespænde, 
pengeclips, mv.

Men ved du hvad symbolet betyder?


[small banner]

 Klik på banneret for at besøge hjemmesiden 
hvor du kan købe dit BDSM smykke

Hvad betyder BDSM symbolet? - oversat fra The Emblem Projects hjemmeside, af Painmaster - skribent på Nannas.dk

BDSM symbolet har ingen oplagt betydning, fordi det var skabt som noget gådefuldt . For den almindelige iagttager som bliver frastødt af BDSM, er det kun et attraktivt stykke smykke. Så derfor kan vi bære det frit som en venlig hilsen, nikken med hovedet eller med et vink til andre BDSMere som vi tilfældigt møder på fortovet, passage, entre, hall osv. i vores dagligdag.

Men for den indviet har Emblemet stor betydning og mening.

De tre inddelinger repræsentere de forskellige ”tresomheder” i BDSM. For det første, selve de tre inddelinger i BDSM; B&D = Bondage & Disciplin, D&S = Dominans & Submission (underkastelse) og S&M = Sadisme & Masochisme. For det andet, så er det selve BDSM opførslen i de tre inddelingers trosbekendelse; Sikkerhed, Sund fornuft og Enighed. Og for det tredje, så er det de tre inddelingers fællesskab; Den der bestemmer (Den Dominerende), Den der ligger under (Den Submissive) Og Switcher (at man svinger til begge sider).

Det er denne tredje symbolisme der giver mening i hullerne i hver enhed. Eftersom BDSM i det mindste er en form for en leg og som det største et kærlighedsspil, så repræsentere hullerne hvert individs ufuldstændighed indenfor BDSM verden. Uanset hvor ”harmonisk” og ”hel” individer er, så foreligger der et tomrum indeni dem som kun kan blive fyldt ved at få komplimenter. BDSM kan ikke dyrkes alene.

Sammenligneligheden med denne ”trevejs” variation og Yin – Yang symbolet er ikke en tilfældighed. Ligesom det buede omrids på Yin og Yang repræsentere grænsen hvor en ting ender, og en anden begynder, ligeså repræsentere de buede grænser her de utydelige inddelinger mellem B&D, D&S og S&M.

Metallet på medaljonen og den metalliske farve, repræsentere lænkerne eller styrken af et BDSM slaveri/ejerskab. De tre inderste felter er sorte, og repræsentere en festlighed af den kontrolleret mørke side indenfor BDSM seksualiteten.

De buede linier i sig selv, kan ses som en stiliseret afbildning af en svingende pisk eller endog også en arm i bevægelse, klar til at aflevere et erotisk slag. Og selvfølgelig repræsentere den omsluttende cirkel den totale harmoni, og enhedens fællesskab der beskytter sine egne.

Den 29. juli 2004

 

© nannas.dk 2004