SM hos en prostitueret
 Har du forslag til en artikel,
så kontakt Nanna på
admin@nannas.dk

 


Jeg gik til en prostitueret for at prøve SM
Interview med profilen: Uerfaren slave

En aften på en chat, fortalte profilen Uerfaren slave, Nanna, at han for at få udlevet sin drømme om en Mistress og SM, var gået til en professionel og havde betalt sig fra det. Denne oplysning affødte følgende telefoninterview.      NN = Nanna Naye  S = Slaven

NN: Hvilke tanker omkring SM er det der tænder dig?
S: Det er primært at være i en kvindes varetægt og total underkaste mig hendes luner.

NN: Hvor lang tid havde du gået og tænkt over det, før du gjorde noget ved sagen?
S: Der gik et halvt års tid, hvor jeg bl.a. læste mange noveller om SM og bondage. Det kom bare til at fylde mere og mere i mine fantasier lige til den dag, da jeg så en annonce i en avis. Jeg havde på det tidspunkt indset, at det var svært, at finde en kvinde og lege med IRL, så en prostitueret måtte være min udvej.

NN: Beskriv annoncen for læserne, hvis du kan huske den.
S: Hun skrev at hun var sidst i 30’erne, samt at hun tilbød blid erotik og græsesøgende lege i et veludstyret spankingrum.

NN: Du skulle så ringe til hende. Hvordan havde du det?
S: Jeg var meget nervøs og genert, og var ved at lægge røret på mange gange. Men hun var sød og rar at snakke med, så jeg slappede efterhånden af.

NN: Hvad tilbød hun dig?
S: Hun tilbød 1 times bondage og blid sm, hvor hun ville vise nogle af de ting, folk mest tændte på.

NN: Og prisen?
S: 2000 kr. for en time.

NN: Og det var du parat til at betale for at udleve dine fantasier?
S: Efter at hun i 10 min. havde fortalt hvad hun ville gøre ved mig, ja. Og så ville jeg jo også finde ud af om det i det hele taget var noget for mig.

NN: I aftalte et møde med det samme?
S: Ja. Jeg talte med hende i min middagspause på jobbet. Hun foreslog at jeg skulle komme som sidste kunde kl. 21, for så betød det ikke så meget hvis vi gik lidt over tiden, hvis vi ikke var færdige.

NN: Var du i stand til at lave noget seriøst resten af dagen på dit arbejde?
S: Nej, jeg sad mest og kiggede i papirer, for at det skulle se ud som om jeg lavede noget. Desuden følte jeg det, som om alle jeg kom forbi, da jeg kørte ud til hende, kunne se hvor jeg var på vej hen. Men det pirrende for mig den dag var, at tankerne var sat i gang og affødte en masse fantasier.

NN: Du ankom så kl. 21!
S: Ja, jeg ventede på hende 3-4 minutter og så kom hun ud til mig. Hun var ca. 180 cm høj, iført rød lårkort latexkjole, sorte lårlange højhælede støvler. Inden under havde hun latextrusser på og en sort bh der kunne lynes op så man kunne se brystvorterne. Hun præsenterede sig som Lady X (slettet af red.) rakte hånden frem, og beordrede mig på knæ foran hende. Jeg gjorde som beordret, lagde mig på knæ og kyssede hendes hånd goddag. Hun gav mig et halsbånd på, og førte mig på alle fire ud i badeværelset. Her skulle jeg afklæde mig og tage et bad, for slutteligt at sætte mig på knæ med ryggen til døren og afvente, at hun hentede mig. Jeg ventede 5 min., så kom hun. Hun gav mig en hætte på med huller til mund og næse. Dernæst manchetter på håndled og ankler og endelig igen mit halsbånd. Hun trak mig nu som en anden hund op ad en trappe til spankingrummet.

NN: Beskriv rummet for læserne!
S: Der duftede af røgelsespinde. Rummet var sort med rødt gulvtæppe. I bjælkerne var der kroge og taljer. Der var også et kors, lægebriks, gabestok samt en stol med et toiletbræt hvor slaven kan ligge under til f.eks. toiletsex. Der var også en taburet med påførte ølkapsler som havde den takkede kant opad.

NN: Og så gik hun i gang?
S: Ja, jeg fik besked på at stå på knæene. og hun førte mig så hen til gabestokken hvor mit hoved og mine arme blev låst fast. Hun gik nu hen foran mig. Tog sine lange støvler af og beordrede mig til at slikke hendes fødder og tæer godt og grundigt og også imellem tæerne.

NN: Var de snavsede?
S: Man kunne bestemt godt lugte at hun havde gået i støvler i nogen tid, så lidt, ja. Efter at have udført hendes ordre, gik hun nu om bag mig og tog en nihalet pisk. Hun spurgte mig om jeg havde været sød og artig og gjort som hun havde beordret.

NN: Hvad havde hun da beordret dig til?
S: Jeg skulle hilse ærbødigt, jeg skulle vaskes, og endelig skulle jeg opføre mig som en gentleman.

NN: Men det mente hun vel ikke at du havde gjort godt nok?
S: Nej, og så spurgte hun mig hvad jeg selv ville taksere det til. Uerfaren som jeg jo er, svarede jeg 5 rap.

NN: (trak meget på smilebåndet og sagde NÅ, til dette svar men lod slaven fortsætte.)
S: Men hun sagde 20, fordelt på hele kroppen, og så var det at mine ædlere dele begyndte at reagere. Det så hun naturligvis, og så var det også galt, for jeg havde jo ikke fået lov til at blive liderlig. Og så fik jeg altså 20 på hver balle oveni, efter at have takke Fruen for dommen.

NN: Slog hun hårdt?
S: Ja, til sidste gjorde hun og jeg fik da vist også sagt av, et par gange under vejs. Men efter at hun havde afstraffet mig, blev jeg løsnet og ført over til briksen, hvor jeg skulle lægge mig på ryggen. Mine arme blev bundet fast til mine ben. Benene spredt og bundet til hver sit bordben. Så gik hun i gang med at sætte en snor omkring min kugler og mit stive lem. Hun strammede det godt til. Hun tog et stearinlys og begyndte nu at dryppe flydende stearin ned på mit jern og på mine brystvorter.

NN: Gjorde det ondt?
S: Det gjorde rigtig nas, ja. Efterfølgende satte hun trætøjklemmer på min brystvorter, og forlod så rummet i ca. 10 minutter. Da hun vendte tilbage, trak hun i snoren til mine kugler og mit lem som stadig var stift. Hun begyndte at onanere mig med hånden alt imens hun kildede og kradsede den blidt. Hun tog efterfølgende en engangshandske på, smurte lidt glidecreme på og førte den op i min anus. Først en, dernæst to, siden tre fingre. Det var hammer frækt. Da hun tog fingrene ud igen, erstattede hun dem med en buttplug. Hun kravlede nu op på briksen og satte sig over mit hoved og beordrede mig til at slikke hende. Samtidig med at jeg slikkede hende tog hun fat i klemmerne på mine brystvorter, og da hun fik orgasme små 10 minutter senere, hev hun klemmerne af med et snuptag. Hold da fast hvor det gjorde ondt da blodet løb tilbage til vorterne. Hun løsnede mig nu, for dernæst at binde mig fast til korset med front ud i rummet. Hun tog snoren af mit lem, satte et kondom og vendte bagdelen imod mig, og jeg gled ubesværet op i hende. Jeg fik nu ordre på at kneppe hende hvilket jeg gladelig gjorde.

NN: Havde du fået forbud om at måtte få udløsning?
S: Ja, hun havde sagt at jeg først måtte komme når hun gav lov. Jeg kneppede hende i ca. 5 minutter. Så vendte hun sig om og gjorde mig færdig med hånden. Dernæst fik jeg et bad, tog mit tøj på igen og forlod stedet nøjagtig 1 time og 10 minutter efter jeg var ankommet.

NN: Og 2.000 kr. fattigere og en oplevelse rigere! Kunne du tænke dig at gøre det igen?
S: Ja, bestemt, men ikke til den pris. Jeg havde helt klart en god oplevelse og blev også klogere på hvad SM er. Men jeg må erkende at jeg manglede ømhed og intensitet i det, som kun kan være mellem mennesker som kender hinanden. Ikke nødvendigvis en kæreste men alligevel.
NN: Derfor vil jeg nu lægge det ud til læserne. Har I lyst til at give den uerfarne slave en fræk og god oplevelse, så er I velkommen til at kontakte ham på følgende e-mail: uerfarenslave@ofir.dk Har du blot en kommentar til ham er du ligeledes velkommen til at skrive til ham på samme e-mail.

Viborg, den 28. maj 2003
Nanna Naye

 

© nannas.dk 2003