Regler for yyyyyyy{X}:

Hele tiden, 24/7

- Skal bede om tilladelse til at beføle sig selv eller få orgasme..
- Sengetid før 22.30, skal sende godnatbesked, når hun er gået i seng for natten!
- Sende besked når hun står op med hvad hun skal om dagen.
- Træne 2 gange om ugen med svømming eller styrke/aerobic/kondi eller lignende ialt 2 timer, og gå minst 2 ture om ugen på ialt 1,5 time

 

I Herrens hus og  nærvær

- Tilladelse til at tage af sted
- Tilladelse til at gå på toilet
- Tilladelse til at bruge sengen
- Aldrig låse nogen døre for Herren

 

Når hun bruges, i seancer, under kommando, straffes o.l.

- Skal hun være ydmyg og underdanig.
- Hun skal starte eller afslutte hver sætning med Herre
- Ikke se Herren i øjnene

 

Egne regler for perioder er aktuelt som:

- Taleforbud
- For brug af møbel i samme rum som Herren er, må hun stille sig ”på plads” hvor hun ønsker sig at sætte sig ned, og vente på værsgo. Når Herren ikke er tilstede kan hun frit sætte sig, er dette gjort skal hun rejse sig når han kommer ind og vente på værsgo.
- Kun opholde sig på gulvet, og bevæge sig i krabbegang
- Kun spise fra slavindens madskål
- Udføre opgaver der bliver pålagt slavinden
- m.m.

 

Retningslinier for slavindens opførsel

Kropssprog

Slavinden bør have en ydmyg holdning som viser tilgængelighed og underdanghed overfor Herren.
At sætte hænderne i siden, krydse armene, agressiv fremtræden o.lign. overfor sin Herre, er uakseptabelt. Attituder som at neje, holde hænderne på ryggen og at se ned, skal bruges når det passer.

Slavinden bør være ”lav” når Herren er vred på hende, når hun har været ulydig, eller andre situationer hvor det kræves. Med lav menes, at give så underdanige signaler som muligt, nedslået blik, undgå øjenkontakt, bøjet nakke, krop og hoved nær gulvet.

 

Tale

Raseriudbrud, knurren, agressiv og højlydt tale er uakseptabelt.
Slavinden skal være rolig, behersket, og ikke snakke med højere stemme end det er nødvendigt, Tonefaldet må ikke være dominat eller bestemmende.
Ønsker slavinden noget, skal der spørges ikke snakkes.
Slavinden skal vide at intet er en selvfølge og udvise taknemlighed.
Slavinden takker for det hun får, og nejer hvis hun står op.

 

Lydighed

Det forlanges total lydighed af slavinden, og at ordre udføres umiddelbart. Kalder Herren på sin slavinde kommer hun straks.
Ulydighed straffes, slavinden skal efterfølgende svare på, hvad hun kan dangere med, eller være småulydig med, samt hvad der er uakseptabelt og  straffes nådeløst.

 

Ved spisebordet

Slavinden har hovedansvaret for bespisning, og for en normal, god og alsidig kost.
Hun serverer mad med en slavindes holdning og forsyner sig selv til sidst, og sørger for at holde drikkeglasset for Herren. Hun venter ved siden af sin stolen, til Herren har sat sig. Hun takker for maden.

 

Sengetid og sovetid

Herrens seng er et previlegium for slavinden, som det skal spørges inden brug af denne, eller efter hans ordre. Slavinden har sovetid, og lægger sig sammen med Herren hos han, andre sovetider skal det spørges om.

Møbler

Er et previlegium, der vil være regler for brugen.

At modtage Herren

Kommer Herren hjem efter ”timers” fravær, skal slavinden møde op i gangen på sin plads.
Kommer slavinden hjem, skal hun stille sig ved sin Herres plads.

Beklædning, udseende og hygiejne

Slavinden bruger ikke tøj hun ved Herren ikke bryder sig om. Hun kan også få besked på hvad hun skal bruge. Hun køber heller ikke tøj på eget iniativ, med mindre hun med sikkerhed ved, at det er af type Herren vil finde behag i.
Ændring af udseende, herunder tatovering, piercing, hår o.l.  er forbudt uden tilladelse. Hun selv og hendes tøj skal være rent og pænt til enhver tid. Og hun skal forsøge at have en så dejlig en krop, og være så præsentabel for Herren og hans lyster og ønsker som muligt. Hun er til for ham og opfører sig  derefter.

Sex

Slavindens lyster er nedprioriteret, hun søger at finde glæde i Herrens glæde ved at bruge hende og at hun tjener ham. Orgasme samt at berøre sig selv uden tilladelse, er uakceptabelt.
At vise sine lyster som att hun er liderlig og ønsker at blive brugt sexuelt, slavinde-udstyr, frihedsberøvelse, bdsm-seancer o.lign. er positivt

Brug og udstyr

Slavinden er til for at bruges, hun stiller sig selv til disposition for Herren og det han måtte ønske at bruge hende til. Det være sig sexuelt, ydmygelse, smerte eller andre ting.
Det er Herrens soleklare ret at bruge sin ejendom som han ønsker.
Slavinden tager aldrig sit udstyr af eller på uden ordre, hun skal sætte pris på at blive brugt, og vise interesse for Herrens ønsker og lyster. At fortælle om sine lyster og ønsker er positivt.

Tjene

Hun skal også på eget initiativ ydmygt tjene og stille sig til rådighed for Herren og vise sig tilgængelig for hans ønsker og hans brug af hende, hun bør have et synligt ønske om nærkontakt, brug, blive brugt i bdsm-seancer, vist opmærksomhed til o.s.v. 

 

Privatliv

Herren har tilgang til både slavinden og hennes ting, og hun skal ikke holde noe hemmelig for Herren. Og informere Herren om det han normalt vil ha interesse av å vite.
Hun er hans eiendom, og hun skal oppfører sig deretter.

Økonomi

Slavinden bruger ikke større pengebeløb på unødvendige ting uden tilladelse.
Herren har også fuld bestemmelsesret angående hendes  økonomi for slavindens bedste.
Egne regler og budgettering og fast sum i ugepenger bliver aktuel.

 

Grænser

Slavindens grænser er hendes absolutte grænser, hvor hun har fysiske eller psykiske problemer og hensyn der skal tages.
Hun skal forsøge at overlade det fulde og hele ansvar for sig selv til Herren som hans ejendom.

Afgørelser

Er noget der er previligeret Herren. Slavinden kommer med ønsker og evt. vigtigheden af ønsket. Alle ønsker kommer på en ydmyg og underdanig måde, som også viser vigtigheden af ønsket. Hun vil aldrig komme nogen steder med krav eller ved at forlange noget.

Tanker og følelser

Skal heller ikke holdes tilbage for Herren, hun skal vise sine reaktioner og fortælle om sine tanker og følelser og være så åben som mulig. Det være sig positive som negative ting, glæde, sorg, smerte, lyster, svære ting, vise sig svag, trænge til hjælp, støtte andre ting, eller ting slavinden har behov for at snakke med Herren om.
Herren ønsker at tage godt vare på og støtte og hjælpe sin dyrebare ejendom. Og gør dette på en bedre måde med en åben slavinde

Misbehag og klage

Sker ikke under seancer eller brug, men kommer på en ydmyg og underdanig måde i en passende anledning, fra en lav slavinde. Det fremsatte ønske og vigtigheden af det sker med begrundelse. Passende anledning er når ikke der foregår andet.

Straf

Hvis Herren mener det er nødvendigt, bliver slavinden straffet, enten for brud på konkrete regler slavinden skal forholde sig til, ved brud på slavindens retningslinier for opførsel, eller andre ting Herren mener der bør straffes for.
Slavinden får klar besked om når der udløses straf, hvorfor og hvordan han ønsker at forandre på hende.

Læring

Slavinden skal være opmærksom på det Herren lærer hendne, og hele tiden kunne regler, retningsliner og stillinger som Herren pålægger hende

Herren

Ansvar

Herren hverken vil eller må  forlange noget som kan være til skade for slavinden på nogen måde, hverken fysisk eller psykisk, og skal prøve at begrænse elementer som ud har stort ubehag ved, eller noget hun tager meget ”tungt”.
Han tager det fulde og hele ansvar for afgørelser og brug som involverer slavinden.

Meninger/Uenighed

Herren vil ikke dømme slavinden for hendes meninger og lyster. Følelser som slavinden er åbne, uanset hvad! Det er derimod meget vigtig at hun er åben, så Herren kan arrangere en konstruktiv og progressiv træning og brug af hende. Han kan evt. påvirke hende i rigtig retning med belønning eller straf. Slavinden må under ingen omstændigheder dog glemme sin status som ejet slavinde når hun har meninger.

Reglement

Herren kan tilføje eller forandre på reglementet, men det skal være i samråd med slavinden og hendes grænser, og derud over være praktisk muligt at gennemføre. Slavinden har mulighed for at komme med sine ydmyge ønsker ang. forandringer.

Kodeord

Ingen punkter i dette reglement er gyldige hvis slavinden bruger kodeord Rødt, dette kan og skal hun gøre hvis hun føler behov for det. Der skal være en begrundelse for brugen, men uanset grund skal dette respekteres af Herren. Hun er indforstået med at misbrug af kodeord eller brug af det fordi hun ikke gider, vil være ødelæggende for forholdet, og hun skal ikke udnytte Herrens respekt for kodeord, tjekliste og slavinde, selv om han vil stoppe alt, uanset hun benytter sig af det.

Straf og brug

Straffen vil blive påført i henhold til aftalte rammer, og efter hvad Herren mener hun burde kunne takle. Begge har selvfølgelig fuld mulighed for at afslutte forholdet når man måtte ønske det.