Nåle-leg
 Har du forslag til en artikel,
så kontakt Nanna på
admin@nannas.dk

 

Interview med Timonse og HeartCoreS, af Nanna Naye

I pinsen 2006 mødte jeg (Nanna) personerne bag hjemmesiden www.kaiji.dk, Timonse og HeartCoreS. Det blev til et par hyggelige timer med snak om en af erotikkens nye trends, leg med nåle.

Baggrunden for at lave dette interview var, at jeg en sen aftentime fandt hjemmesiden Kaiji.dk, blev fascineret af deres galleri og blev grebet af lysten til at finde ude af hvad der får folk til at lave erotiske billeder af en kvindekrop fyldt med nåle. Kunne de være helt normale mennesker eller? Som sagt det besluttede jeg mig for at finde ud af, og skæbnens veje kan være uransagelige. Når man tænker på Danmarks størrelse, så boede den ene af disse i øvrigt dejlige mennesker under én kilometer fra mig. Vi kendte ikke hinanden, men havde dog set hinanden hos købmanden mv. Om det var dét der gjorde at samtalen gik let og friskt er svært at sige, men et par dejlige mennesker var det, og deres hjemmeside er absolut et besøg værd… hvis du kan tåle det du ser.


- klik for større billede -

Forkortelser: N=Nanna  T=Timonse  H=HeartCoreS

N: I kalder jer Timonse og HeartCoreS, hvoraf disse besynderlige navne?
T: En aften jeg ville oprette en profil på Scor.dk skulle jeg finde et navn til mig selv. Mit blik faldt på tøjdyret Timon og det blev så til Timonse.
H: Mit navn er dobbelttydig, kan betyde hjertekule, og lidt omskrevet bliver det også til hardcore, og det var netop dobbeltspillet der var mit mål med navnet.

N: Hvor længe har I kendt hinanden og hvordan mødte I hinanden?
T: HeartCoreS skrev til mig på Scor.dk for knapt et år siden og det har så udviklet sig til et kæresteforhold.

N: Hvordan betegner I jeres sexliv?
Begge griner og kigger kærligt på hinanden og svarer, at de synes deres sexliv går ganske fint, de leger bredt, hele spektret, men også almindelig sex, dog altid lidt hårdt så Timonse ved hvem der bestemmer.

N: Jeres sexliv indeholder en del SM, var nålene med helt fra begyndelse?
H
: Nej, det er faktisk forholdsvis nyt for os, december 2005

N: Inden vi skal høre om jeres start med nåle, kunne jeg godt tænke mig at spørge jer, hvordan I mener omverdenen ser på mennesker som jer, der leger med nåle.
T:
Det er meget forskelligt. Vi oplever jo dagligt at se profiler, hvor SM-folk skriver at turn-off er børn, bæ og nåle. Så selv i ”miljøet” er der mange der står af her, ikke forstået på den måde at de ikke accepterer at andre leger med det, for det gør de fleste, det er blot grænsen for hvad de vil være med til. Vort gæt, og det er kun et gæt, er at højst 25% ja måske endnu færre har nåle med i deres leg.
H: Jeg tror at omverdenen i øvrigt synes det er små sygt og helt uforstående.


- klik for større billede -

N: Timonse, fortæl lidt om hvordan det startede for dig.
T:
Det ligger før den tid hvor jeg mødte min kæreste. Jeg legede med en S’er, jeg var spændt op, da han spurgte mig; - Må jeg bruge nåle på dig? Svarede jeg, - Ja, ja fornøj dig.

N: (og her sad jeg vist og måbede): Havde du slet ingen tanker om at det kunne gøre ufatteligt ondt eller være farligt?
T:
Nej, fordi jeg havde fuld tiltro til personen foran mig – jeg vidste at han havde stor erfaring med nåle.

N: Hvad er det nålene gør ved dig?
T: Tænder mig, første gang var det en mega sejr, jeg var vildt høj.

N: Hvad er det sådan mere konkret der tænder dig?
T:
Det tænder mig at mærke hans nydelse, ved den smerte han påfører mig.

N: Da du forstod at din daværende ”legekammerat” ville sætte nåle i dig, hvad var da din første tanke/reaktion?
T: Jeg er jo ikke så gammel i dette miljø (s/m – godt 1 år) så jeg havde vist slet ikke forholdt mig til det. Men da jeg er meget open - minded, og vil gerne prøve alt, havde jeg slet ingen betænkeligheder.

N: Så du nålene gå ind i din hud eller var du blindfolded?
Timonse griner og kikker over til sin Herre, mens hun fortæller at nålene blev sat i hendes balder, så af gode grunde kunne hun slet ikke se det.

N: HeartCoreS, Du er en erfaren Herre der har været i det sorte univers i flere år, hvordan blev nåle en del af dit SM-liv?
H: Det blev de i december. Vi var til en fest hvor der blev leget med nåle, da så jeg hvor meget Timonse tændte på det, fik jeg lyst til at bruge det.  Så mødtes vi med en kvinde i Aarhus hvor jeg havde aftalt en seance med hende, hvor nåle skulle være en af ingredienser og det blev så den første aften jeg var med på nåle.
(Både Timonse og HeartCoreS har skrevet deres version af legen med nåle med kvinden i Aarhus. Du kan læse den HER, en hammerfræk oplevelse som mange andre kan bruge som ide til seance)

N: Hvordan var det at sætte en nål i første gang?
H: Vi skiftedes, jeg så hvordan kvinden gjorde og så gjorde jeg ligesådan – men jeg var ikke nervøs på nogen måde. Siden har jeg så fundet ud af at det er rigtig nemt i brysterne, maven ligeså – men ryggen er der mere modstand i.

N: Kan du prøve at fortælle læserne her på Nannas.dk hvad det er der især tænder dig ved nåle legen.
H: Det der især tænder mig, er når jeg feks. sidder bagved hende, holder om hende, og mærker modstanden samtidig med at nålen glider ind i brystvorten. Psykologisk set, tænder jeg også på at udtænke hvad der skal ske, og se det gennemført med succes.


- klik for større billede -

N: Der er adskillige billeder på jeres galleri af noget I kalder corsager, hvorfor nu det?
Begge smiler og er enige om, at de også elsker at lave billeder, lave en flot opsætning, en smuk krop dekoreret med nåle og bånd, at få linsen til at fange en bloddråbe der stille triller ned over huden.

N: Hvad er det helt nøjagtig dette her gør ved dig, er det magt?
H:
Ja, jeg får erektion af at være rå.
T: Vi har det nok sådan, at så længe SM tænder dig, er det i orden, den dag du ikke har lyst længere, skal du sige fra og stoppe. Timonse griber HeartCoreS hånd og knuger den, kigger over på mig og siger; - vidste du i øvrigt at smæk med spanskrør er sundt, at kroppen danner endofiner for at kunne stå imod og at dette har en opløftende virkning på sindstilstanden?
Jeg kigger lidt forbavset på hende, har godt nok læst om det, desuden siges der (kan ikke dokumenteres fra nannas.dk) at netop det at få smæk, at danne endofiner er godt for visse personer med depressioner..

N: Mange mennesker vil nok spørge sig selv om, hvor vidt det er en normal adfærd at blive opstemt af nåle?
H: Man behøver ikke gøre det op imod et normalitetsbegreb, hvis du gør op med dig selv og du føler du får noget ud af det, så er det ligegyldigt om andre forstår hvad du føler og tænker.

N: Når man ser på jeres hjemmeside www.kaiji.dk har I, i jeres galleri billeder med nåle corsage, fortæl lidt om hvad formålet med dette er?
T:
Nåle corsagen er et smukt udtryk, noget visuelt, og et produkt af at have lyst til at lave noget med nålene.

Og med disse ord sluttede interviewet, men vi fortsatte med en snak om materialer, sikkerhed m.v. og vi fandt nedenstående som læserne måske kan bruge til noget..

Tak til Timonse og HeartCoreS
Og du kan besøge deres hjemmeside
på nedenstående link

____________________________ 
 

Nu er der jo nok mange der gerne vil vide lidt om nåle. Både Timonse, HeartCoreS og undertegnede var til et foredrag om nåle i SMIL Århus i juni måned, og uden at dette skal være en guide for nogen, er der nogle grundting der kan oplistes

 • Køb ALLE dine ting på apoteket og aflever brugte nåle her igen. Plastdåse til brugte nåle kan anbefales så renovationsfolk eller andre ikke kommer galt af sted.

   

 • Brug latexhandsker
   

 • Sprit din handske og området der skal stikkes i godt af
   

 • Til desinfektion/afspritning kan købes enten en gel eller nogle små pads.
   

 • Nåle bruges kun en gang.
   

 • Nåle fås i forskellige længder og tykkelser. De har forskellige farver relateret til tykkelsen (Se et billede fra Stockholms Universitet HER) De tyndeste nåle er de lysegrå og orange hvilket ikke fremgår af billedet fra Stockholm, – men bed evt. om at se farveskemaet på apoteket, og tro mig, de er vant til at folk spørger. Hvis du bliver spurgt hvad du skal bruge dem til, svarer du blot at det er privat, så bliver du næppe spurgt yderligere om formålet.
   

 • Længde på nålene: Skal du stikke igennem huden skal/kan du bruge de lange, skal du blot stikke i huden som fx til nåle bondage er de korte bedst.
   

 • Stik aldrig ned i kroppen, men sidelæns ind i huden.
   

 • Stik kun hvor der er muskelgrupper, bryst, baller, rygstykkerne, overarm og lignende steder. Nogle steder er direkte livsfarlige, så er du i tvivl, så lad være.
   

 • Blod kan ikke undgås, så handl med omtanke (aids)
   

 • Få en til at guide dig den/de første gang/gange.

Den 10. juli 2006
Nanna Naye

 

© nannas.dk 2006