Nanna pierces - 4. del

Også Nannas mand, RH, blev piercet da Nanna fik sine intimpiercinger. Her fortæller de om piercingen som mænd frygter, tilbeder og respekterer andre for, samt hvordan det hele står til nu. 

Red: Du ønskede at få piercingen alle mænd frygter, tilbeder og respekterer, også kaldet Prince Albert, hvorfor?
RH: Jeg synes det er en fræk og spændende piercing, som ikke alle har, derfor udfordrede jeg mig selv, satte mig selv op til, at det turde jeg godt.
Red.: Havde du nogen betænkeligheder før piercingen?
RH: Ja, smerten, hvor ondt ville det gøre, ville det gøre ondt når man tissede og hvor lang tid ville jeg være ude af "drift" seksuelt
Red.: Var du stadig usikker på hvor vidt du ville have den lavet da I kom ind til Jan Zübeil eller var beslutningen truffet forinden?
RH: Nej, jeg havde det som Nanna, beslutningen var truffet "so let's go on"
Red.:
Og du overlevede jo! Kan du beskrive for læserne hvordan det var og hvordan det foregik?
RH:
Jeg må erkende, at jeg var noget nervøs og skulle da også midt i det hele tage stilling til om ringen skulle komme ud til højre eller til venstre for strengen ved forhuden lige under penishoved. Jan mærkede op hvor den skulle ud, og erkendt, måske var jeg lidt kylling, jeg skulle i hvert fald ikke have noget af at se, hvad der efterfølgende skulle ske. Jeg lå på en briks, og fik at vide, at jeg skulle tage en dyb indånding og puste langsomt ud, mens han gjorde det. Erkendt, jeg havde ikke luft nok til smerten var ovre.
Red.: Hev du efter vejret, trillede der en tåre eller hvorledes?
RH: Næh, jeg tror nok jeg holdt vejret i stedet for, og sveden piblede frem på panden. Tårer, nej, så slemt var det altså heller ikke.
Red.: Men ondt gjorde det?
RH: Ja, jo det kan man godt sige, men processen var jo heller ikke bare et stik.
Red.: Det må du lige forklare.
RH: Som sagt skulle jeg jo ikke nyde noget af at kigge, men jeg ved at først stikkes der, efterfølgende trækkes ringen igennem.

Prince Albert piercingen

Og selv om Jan var hurtig, ja så er det jo en ømfindig legemsdel vi snakker om, derfor føltes smerten nok længere end bare tiden for selve stikket.
Red.:
Penis har jo nogle kraftige blodårer, blødte du meget efterfølgende?
RH: Efter piercingen, var Nanna og jeg på en 12 timers sightseeing i København og der var kommet måske 5 dråber blod i boxershortsene. Hemmeligheden er, fortalte Jan os, at hvis det laves korrekt, dvs. at nål og ring passer i størrelse, lukker ringen såret.
Red.: Nu er der så gået 8 uger, hvordan har I det?
RH: Ja, jeg kunne jo ikke holde mig fra Nanna, på trods af de smerter det gav i ugerne efter, men helt smertefrit var det ført 5-6 uger efter piercingen, for mit vedkommende.
Nanna: Jeg er ikke helet helt endnu, men mærker mindre og mindre til dem. Det er mest hvis ringende kommer til at sidde forkert/dreje at jeg kan mærke lidt irritation. Seksuelt var vi aktive bare en uge efter piercingerne, og vi ved at mange gør det måske samme dag, men vi valgte at passe bare lidt på os selv.

Red.: Var der nogle hygiejneforhold I skulle tage højde for seksuelt?
Begge: Vi blev anmodet om at bruge kondom for ikke at overføre bakterier fra/til hinanden
Red.:
Og det gjorde I så?
Begge:....tavshed og et stort smil og et stille..... Naturligvis! 
Red.:
Har I så fået nogle erfaringer i det, at lege med jeres piercinger?
Nanna: Lige som at man skal lære at lave mad på ny når man får mikroovn, så synes jeg at oralsex er blevet som at starte forfra. 

Man er jo ikke vandt til at få metal i munden og at det kan ramme tænderne. Faktisk synes jeg det er mere besværligt, men det er sikkert blot en tilvænningssag.
Red.: Er penishoved mere følsom med en Prince Albert?   
RH: Det er meget mere pirrende og ophidsende når ringen bevæger sig, både oralt  og ved samleje. Jeg var måske en anelse usikker på hvor vidt jeg ville blive mindre følsom, men DET er i hvert tilfælde ikke sket.
Red.: Hvad synes du om Nannas ringe, pirrer det dig at hun har dem og hvordan?
RH: De larmer når vi leger, klinger/klirrer og den lyd er faktisk temmelig pirrende. Derudover sidder de lidt på indersiden af skamlæberne således at de kører på skaftet ved samleje. Derudover synes jeg de klæder hende.
Red.:
 Har I slet ingen problemer haft i forbindelse med sex?
Nanna: Når vi nu begge har ringe, kan de godt ligesom gribe fat i hinanden, og mine ringe kan da også ligesom komme lidt i klemme. Vi synes dog at disse "begyndervanskeligheder" er ved at være ovre.
Red.:  Skal I have flere piercinger?
RH: Jeg overvejer at få lavet en brystpiercing.
Nanna: Jeg vil have lavet to intimpiercinger mere her i løbet af efteråret. RH presser på for at jeg også skal få lavet brystpiercinger, men erkendt, her er jeg vist stadig en kylling.
Red.: Vil I anbefale det til andre.
Begge.: Det er op til folks seksualitet. Hvis de tænder på det, ja så er det altså i vores øjne ikke angsten for smerten, som skal holde dem tilbage. Derudover synes vi også, at det har været utrolig vigtig, at have en god piercer, og vi kan begge stærkt anbefale Jan Zübeil til alle jer derude som påtænker at blive piercet.

Har du spørgsmål til Nanna eller RH om deres piercinger, er har du bare lyst til at fortælle om dine egne piercinger, så kig indenfor i piercingsdebatten.

PIERCINGSDEBATTEN

RETUR til forsiden