Sommer i Danmark
 Har du forslag til en artikel,
så kontakt Nanna på
admin@nannas.dk

 

Links

DMI

Strandvejret temp på badetvandet i dk

Alger i badevand

Badevand/kvalitet

Nøgenbadning er tilladt


Det kolde gys

Er det ikke koldt?
Joo, griner PH og viser med tommel og pegefinger en afstand på 5-7 cm., - Så koldt, griner han og hentyder til længden på en vis legemsdel, imens han forsøger at bakke ned i vandet med skuldrene trukket godt op om ørerne og hårene strittende ud til alle sider som tegn på de ca. 18 grader vandet var den dag ved Lillebælt i juli.
PH kommer nu hurtigt op igen med udtalelse om at vandet er fyldt med små nye brandmand på størrelse med en femkrone men med 8-15 cm lange tråde.

(Vidste du i øvrigt, at hvis du bliver brændt af en brandmand må du ikke skylle med ferskvand, men hurtigt barbere området på huden med en skraber og hælde eddike over og til slut skylle med vand resten klares med lokal bedøvende creme)

PH badede nøgen, for vi befandt os på en naturistplads i Danmark, men du må stort set bade nøgen overalt ved havet. Det kan du læse meget mere om i artiklen om Naturister her på Nannas.dk. Lovgivningsmæssigt vil jeg henvise dig til linket ude i venstre side. Strandguide.dk har en underside omhandlende dette punkt.

 

Ude til venstre har jeg lavet en lille linksamling som er ganske uundværlig

 

 

Den 29. juli 2004

 

© nannas.dk 2004