Alle som har hund kalder ham King, Rex eller lignende. Jeg kaldte min for Sex, bare for morskabs skyld. Nu er jeg imidlertid ganske flov over at have Sex.

Sidst jeg havde Sex med på kontoret fik jeg skæld ud af chefen for at have spurgt frøken Hansen om, hvad hun synes om Sex. Da jeg forsøgte at forklare chefen at jeg havde haft Sex siden jeg var elleve, svarede han at jeg var lidt af en type.

Da jeg giftede mig og drog på bryllupsrejse, tog jeg selvfølgelig hunden med. Jeg sagde til receptionisten på hotellet at jeg ønskede et værelse til konen og mig, og et specielt værelse til Sex. Receptionisten svarede at alle  værelserne på hotellet var til Sex. Du misforstår, forsøgte jeg, - Sex holder mig vågen om natten. Mig også, betroede receptionisten mig.

Min hund angreb en gang en anden hund og jeg gik rettens vej for at beholde hunden. Ærede dommer, sagde jeg, - Jeg havde Sex før jeg giftede mig. Jeg også, replicerede dommeren. Da fortalte jeg ham, at efter jeg giftede mig ville ikke min kone ikke have Sex længere. Samme her, sukkede dommeren.

Den anden dag stak hunden af igen. Jeg traskede i timevis i nabolaget for at finde den. En politibil kørte op på siden af mig og spurgte, hvad jeg lavede i denne gade klokken tre om morgenen. Jeg leder efter Sex, svarede jeg. Politifolkene vekslede et blik og bad mig høfligt, men bestemt om at  tage plads på bagsædet og tage med på stationen. Har de Sex på politistationen? Spurgte jeg. Nu er jeg hjemme igen efter to dages varetægt. Hunden er også kommet hjem efter sin søgen efter det andet køn. For resten har Sex i dag skiftet navn til Trygve.