LÆSERNES EGNE NOVELLER

Stuepigen©

2 + 1 = 3

Efter en usædvanlig kedelig dag i det kedelige og gustne parcelhuskvarter, gjorde Chicki sig klar til en aften i byen, for det var heldigvis fredag, og Kaffeklubben var åben, og Chicki havde mulighed for at være sammen med alle de andre, som foretrak den dyre og meget sorte erotiske kaffe fra firmaet ”Det sorte Selskab”.

Hun gik ud på badeværelset, tændte for bruseren, stillede sig under den, og lod det varme vand løbe ned over sin nøgne krop, hun tog sæben og sæbede hele kroppen ind, og vaskede sig grundigt over det hele, og vaskekluden kom ind selv de mest intime steder. Efter hun havde vasket sig, fandt hun barbergrejet frem og barberede sig i skridtet, stående i brusekabinen. Hun tog samtidig den lille smule hår, hun havde i armhulen. Så skyllede hun sig grundigt igen og vaskede til sidst håret. Hun slukkede for bruseren, og stillede sig ud på gulvet og tørrede sig med det bløde badehåndklæde. Mens håret endnu var vådt, børstede hun det igennem med hårbørsten. Hun forlod badeværelset, tændte for krøllejernet i køkkenet og gik ind i soveværelset.

Hun tog sminketasken i skabet og satte den på kanten at sengen, så hun både kunne nå computeren og tasken, uden at flytte sig, hun satte sig på kontorstolen, smurte lidt bruningscreme i ansigtet, lagde en elegant og blå øjenskygge på og den sorte mascara, for at understrege hendes lange vipper og smukke brun/grønne øjne.
Hun smurte kroppen ind i den velduftende bodylotion, og brugte flittigt den sidste rest i deodorantdåsen, så tændte hun pc’en, for nu skulle den sorte neglelak på, og den var lidt lang tid om at tørre. Først tog hun den klare neglelak på, for at glatte eventuelle ujævnheder ud, og så sort neglelak på den venstre hånds negle. De næste ti minutter brugte hun inde på chatten, kun lige til neglelakken var tør. Så fik højre hånds negle den samme behandling. Så 10 minutter på chatten igen, og ansigtet og neglene var klar til hendes glade aften i byen.

Hun gik ud i køkkenet, hentede det varme krøllejern, og gik igen på badeværelset, hurtigt lavede hun lidt krøller i håret, og sprayede hårlak i. Så var hun endelig færdig, hun kikkede ned og kom til at grine, hun havde jo helt glemt at tage tøj på. Ind på soveværelset igen, fandt de sorte selvsiddende netstrømper frem, tog dem på, hun tog den sorte bh på og den eneste kjole, som kan knappes op foran. Så på med halskæden og de sorte sandaler, de højhælede sko blev lagt i tasken sammen med dildoen, hundekæden og pungen. Til sidst tog hun trøjen på og forlod huset.

Ude foran huset, tog hun cyklen og så gik turen ned til rutebilstationen. Hun nåede lige bussen, stemplede kortet og satte sig helt ned bag i bussen, her kunne hun være i fred. Chicki følte hvordan folk vendte sig om efter hende og kiggede, og Chicki har også en klar udstråling og viser selvsikkerhed, når hun har gjort sig klar til en glad og fornøjelig aften i Kaffeklubben. Hun tænkte ”Endelig fri”.

Inde i byen, står Chicki af bussen og går det lille stykke fra stoppestedet til Kaffeklubben. På vejen er der flere der pifter og kommer med tilråb, og det gør bare at Chicki retter ryggen endnu mere, hun har virkelig grund til at være stolt af sig selv. Vel inde i Klubben skifter hun til de højhælede sko, børster lige håret i gennem og er klar til et par hyggelige timer i godt selskab sammen med ligestillede.

Inde i lokalet, er der allerede fyldt godt op, men der er en ledig plads i sofaen, ved siden af et par. Manden sidder i højre sofahjørne og er helt tydelige S’er og i midten sidder hans smukke m’tøs som i dette tilfælde også er hans kone. Chicki spørger om hun må sætte sig på den ledige plads, og får naturligvis lov. Men inden hun sætter sig, henter hun en flaske cider og et glas i baren.

Hun sætter sig godt til rette i sofaen, hun kender parret, hun har sat sig ved en lille smule, men har kun talt med dem i Kaffeklubben og til træf. Chicki er nemlig en meget aktiv kvinde, og ikke mange arrangementer går hendes næse forbi, uden hun har haft en finger med i spillet.
Parret, hun har sat sig sammen med, kalder sig Ridderen og prinsessen. Denne aften ser prinsessen træt ud, og uden egentlig at tænke over det tager Chicki prinsessens ben op i skødet og begynder at masere hendes lægge, der kommer nogen helt klare nydelyde fra prinsessen, og hun sparker skoene af, for at få en gang fodmassage. Chicki fortsætter massagen og holder hele tiden øje med, hvordan Ridderen reagere og hun kan se den stigende tilfredshed i Ridderens øjne. Ridderen hvisker noget i prinsessens øre og prinsessen nikker bifaldende. Ridderen kigger på Chicki og spørger om hun vil være med i deres leg denne aften, Chicki siger ja til tilbuddet.

Straks skifter tonen fra Ridderen, og Chicki er ikke i tvivl om at hun er nederst i hierarkiet når der leges. Ridderen beordrer Chicki til at finde manchetter frem og også hjælpe prinsessen i hendes. Og så vil han gerne have Chickis taske. Inden Chicki rejser sig, kysser hun prinsessen varmt på munden og giver hende et kærlig knus. Prinsessen besvarer kysset og knuser Chicki igen. Chicki finder manchetter i skabet, både til håndled og ankler, hun tager dem på, og tilbage i sofaen, gør hun det samme med prinsessen. Ridderen, som nu har kigget i Chickis taske sætter hundekæden i Chickis halskæde og sætter derefter en kæde i prinsessens halsbånd. Han beordrer dem begge til at rejse sig op og følge med ind i det lille rum.

De to tøser bliver nu beordret til at stille sig midt i rummet med front mod hinanden, og bliver beordret til at klæde hinanden af. Chicki klæder først prinsessen af, og hun kærtegner hende overalt på hendes varme og lidt fugtige krop. Hun føler i hendes lige så fugtige skridt, og stikker fingeren op til sin mund for at smage på prinsessens safter. Bagefter tager prinsessen tøjet af Chicki, brokker sig lidt over Chickis BH, og ser lidt på Ridderen, Ridderen rejser sig, klipper Bh’en op bagpå, klasker Chicki på balderne og siger med fast stemme (vores tøs bruger ikke bh,) . Prinsessen kæler og kærtegner Chickis kølige hud, og stikker også prøvende en finger op i Chickis våde indre, hun fører fingeren op til sin mund, smager på saften og stikker igen fingeren op i Chickis grotte, hvorefter hun går over til Ridderen, sætter sig på knæ, og stikker fingeren op til Ridderens mund. Ridderen ser tilfreds på Chicki og sender prinsessen hen til Chicki igen.

Ridderen rejser sig, går hen til væggen og hejser to kroge ned fra loftet. Han sætter først Chicki fast i krogene og derefter prinsessen i de samme kroge, nu står de to tøser tæt sammen ansigt mod ansigt. Derefter sætter han kæder i anklerne på begge tøser, så nu står de begge med vidt spredte ben, og ude af stand til at bevæge sig. Han går hen til tasken og finder to sæt kæder med klemmer i begge ender frem, han fastgør en klemme i prinsessens piercede bryst og fastgør den anden ende i Chickis brystvorte, derefter gør han det samme med den anden kæde. Men han er ikke helt tilfreds, hans to tøser står ikke tæt nok sammen. Han finder 3 stykker reb frem, han binder tøserne samme ved albueledene med det første reb, og rundt om livet med det andet reb og det sidste reb bruger han rundt om deres lår, nu er han tilfreds, nu vil tøserne kunne mærke alt, hvad der sker omkring og på dem.

Han sætter sig ned i sofaen igen, og nyder synet af de to tæt sammenbundne tøser, så finder han et stort udvalg af piske frem, og lægger dem klar på sofaen.

Ridderen blindfolder nu prinsessen, men ikke Chicki, han går om på den anden side og varmer prinsessens balder op med hænderne, og pisker dem let med en blød pisk, og hele tiden kigger han på Chicki, for at se hendes reaktioner. Bagefter går han om til Chicki og hun får den samme tur. Derefter tager han en lidt hårdere pisk og seancen gentager sig, allerede nu begynder prinsessen at ømme sig, men der kommer ikke en lyd over Chickis læber. Han finder en endnu hårdere pisk frem, pisker først ganske let på prinsessen og derefter væsentligt hårdere på Chicki, og dette gentager sig den næste halve time. Ridderen slutter af med ridepisken. Nu er selv Chicki begyndt at ømme sig, og Ridderen vælger at gemme spanskrøret til senere brug. Nu løsner han prinsessen, han tager klemmerne af prinsessens brystvorter og fører dem i stedet ned til Chickis skamlæber og lader derefter Chicki stå, han sætter sig hen, for nu er det prinsessens tur til at muntre sig med Chicki. Prinsessen kærtegner igen Chicki , skiller hendes skamlæber med fingrene og stikker dildoen op i hendes grotte, og slikker og bider i hendes klitoris, lige til hun er ved at komme. Ridderen rejser sig, tager Chicki i håret, og siger med hård stemme ”Du kommer ikke, er det forstået?” Chicki nikker og gør alt for at holde orgasmen tilbage, men det lykkes ikke for hende. Hun gennemrystes af orgasmen og lige da den klinger af, kan hun mærke spanskrøret svirpe i luften og Ridderen pisker hendes balder til de er meget røde og stribede. Bagefter løsner han Chicki og beordrer hende ned på alle fire. Prinsessen sidder nu ved siden af Ridderen og følger med i alt hvad der sker. Han beordrer Chicki til at vende røven til, og han smører glidecreme i Chickis anus. Prinsessen bliver beordret ud for at hente plastikhandsker i baren og prinsessen forlader rummet kortvarigt, da prinsessen kommer tilbage bliver hun beordret til at lægge sig på ryggen foran Chicki, så Chicki kan slikke hende i skridtet. Mens Chicki slikker prinsessen, fister Ridderen Chicki. Chicki giver sig lidt i smerte, men fortsætter med at slikke prinsessen til også prinsessen får en orgasme.

Efter prinsessens orgasme, tager Ridderen på skift de to tøser bagfra, og legen er ved at være forbi. Først nu tager Ridderen klemmerne af Chickis skamlæber og brystvorter, og igen ømmer Chicki sig. Ridderen rydder op og lægger alt ned i tasken igen og forlader lokalet, for at lade de to tøser finde helt ind til hinanden, for Ridderen har en plan med de to tøser.

Prinsessen og Chicki sidder et par minutter og kæler med hinanden, og klæder derefter hinanden på igen, retter på makeuppen og børster deres hår. Kun det mætte og tilfredse blik i deres øjne fortæller, hvad de har lave den sidste halvanden time. De checker om alt er i orden i rummet og forlader det sammen og går ind i det store lokale.

Inde i lokalet har Ridderen placeret sig ved et afsides bord, han har hentet colaer i baren til tøserne, og sidder nu bare og venter. Prinsessen og Chicki sætter sig hen til ham, og de begynder at tale om seancen. Ridderen er tilfreds med sine tøser, og de er begge tilfreds med ham. De taler om grænser og indstilling til SM, at prinsessen er til den mere bløde del af SM og Chicki er til det mere hårde, har ikke den store betydning. Ridderen er selv til det hårde, og han vil meget gerne have en fast tøs ud over prinsessen til den del af SM. Prinsessen synes godt om ideen, og både hun og Ridderen spørger om det var noget for Chicki. Efter lidt betænkningstid acceptere Chicki dette, der bliver hentet en flaske vin i baren, og der bliver skålet for den nye trekant. Ja for det er jo sandt at 2 + 1 = 3.