KOSTUMEFESTEN

af
Nanna og Mark

2. afsnit - I prøverummet

Optændt fulgte jeg efter Majbrit over mod omklædningsrummene – hvad var det dog, der var ved at ske – så spændende, så fascinerende. Jeg så Majbrits tætte, smukke kvindelige skikkelse foran mig – det var næsten som et eventyr, tænk at skulle iagtage en vildt fremmed Quinde prøve undertøj … mmm, reaktionen kunne jeg mærke med det samme – dejligt !

- Majbrit, jeg synes du skal starte med at prøve det hvide sæt – det med det lille, fikse korset og de flotte, hvide trusser – jeg er sikker på, at det i aften vil klæ’ dig godt til et par frække sorte strømper – allerhelst med søm !

- Hmmmm – tænder du da på det ? spurgte Majbrit med en let skælven i stemmen, idet hun steg ud af sin kjole.

Jeg kunne så forklare Majbrit, at pikant undertøj – i alle afskygninger – var min helt store passion. Jeg fortalte hende, at jeg selv var inde for at kigge på et sæt til min kæreste – men at jeg var blevet fanget ved synes af hende stå og kigge på undertøj. Fortalte hende, at det faktisk ophidsede mig at tænke på hende i det dress – og at jeg var meget let antændelig.

Jeg iagttog hende, mens hun klædte om – og blev naturligvis ophidset ved synes af hendes nøgne krop – og blev lidt pikeret, da jeg så hendes helt glatte skridt … mmm, endnu en af mine passioner.

Men Majbrit lod som ingenting – trak hurtigt de elegante, glatte hvide silketrusser op ad de runde, brune lår, op ad de herlige fyldige balder, og på plads over hofterne. Mmmm – herligt – ikke noget med G-streng her – men et par smukke trusser, som i den grad fremhævede hendes former.

Rutineret fortsatte hun med korsettet – første det op over de smukke, solbrune bryster – ikke for store, men frækt strittende – over armene, for derefter hurtig at hæfte det på ryggen. Hun rettede på strømpebåndene, og satte dem på de imaginære strømper ….

Som jeg sad der på stolen kunne jeg iagttage Majbrit bagfra – og i spejlet samtidig; så, hvordan hun frækt løftede det ene ben op på en stol, for at korrigere trussen – så det frække glimt i hendes smukke, spillende øjne – så de herlige former, flot fremhævet af det glatte, hvide korset …

Majbrit rettede sig op igen, for at betragte resultater – og at dømme efter hendes ansigtsudtryk var hun meget tilfreds.

Idet hun kastede det lange, mørke hår bagud, vendte hun sig imod mig – Nå – hvad siger min dommer – kan dette bruges til kostumebal ?

Jeg kunne knapt svare hende, som hun stod der foran mig. Det runde, smukke ansigt – de frækt spillende øjne – de små brune, strittende bryster under korsettets glatte silke – var hun mon ophidset ? – de frække, hvide trusser, som pikant indrammede hendes mukke mave, hendes smukke balder.

Majbrits ligefremme måde taget i betragtning, besluttede jeg mig at satse – denne Quinde havde i den grad tændt mig – så jeg trak hende bestemt hen imod mig, stadig siddende – berørte hendes fyldige hofter med mine varme hænder – og bemærkede med det samme det jag det gav op gennem hendes krop – og den effekt det havde på hende bryster …

- Majbrit – er du klar over hvad du gør ved mig, når du på den måde viser mig dit glatbarberede skød ? Og er du klar over, at det påvirker mig endnu stærkere, når jeg kan ane konturerne af dine glatte skamlæber – der bag de glatte silketrusser, sagde jeg med et frækt smil om munden.

- Og hvad vil du gøre ved det, hørte jeg hende frækt udfordre.

Jeg handlede resolut – rejste mig op, lagde den ene arm om hendes liv, mens jeg lod den anden hånd vandre ned over hendes mave, ned over de herlige, glatte silketrusser …lod langefingeren frækt glide ned mellem skamlæberne – mens pegefinger og ringfinger gled uden om skamlæberne – trykkede dem hårdt sammen – alt sammen uden på trusserne …

Reaktionen udeblev ikke … Michael – slik mig – brug mig nu – jeg er så liderlig, stønnede hun – og jeg lod frækt mine fingre køre op og ned, blidt og hårdt – varmt og liderligt – mærkede varmen fra de glatte skamlæber, mærkede hvordan fugten langsomt trængte gennem trussen.

Med et liderligt glimt trak jeg hånden op til min mund – og begyndte med et frækt smil om munden at slikke mine fingre – kunne svagt ane Majbrits duft … mmm

- Majbrit – se hvad du har gjort, min ven – nu er du tvunget til at købe dette sæt undertøj – ikke sandt ? Og nej – jeg vil ikke slikke dig her – jeg er nødt til først at se om dit nye sæt nu også matcher et par frække, sorte strømper – så behold det bare på, mens du går hen og betaler ! Mens jeg gav Majbrit denne ordre, tog jeg med et fast tag om hendes balder – klemte hende op mod mig, så hun kunne fornemme min erektion, min hårdhed mod sit skamben.

- Og når du så går ud af Magasin – så ved du ikke om jeg følger dig – det kan være – og vær forberedt på, at jeg måske følger dig helt hjem – helt ind … og bryder du dig ikke om det, så må du jo straffe mig for det – men pas på – er du for voldsom ved mig, kan jeg også senere finde på at straffe dig – at lege med dig … hvad siger du til det, min ven ?

- Mmmmm – pas du bare på, uartige dreng – jeg kan være endog MEGET dominerende, stønnede Majbrit blot – idet hun tog om mit ansigt, og vore tunger mødtes i et dybt, lidenskabeligt kys …

Herefter tog hun hurtigt kjolen på – og skyndte sig ud for at betale – og jeg efter hende, mens jeg med besvær forsøgte at skjule min voldsomme erektion …

---- fortsættes ----

Retur Næste kapitel