KOSTUMEFESTEN

af
Nanna og Mark

1. afsnit - Møde i Magasin

Fredag eftermiddag. Pokkers jeg skal til fest hos Lone og Nils fra gaden på lørdag - og et hurtigt kig i mit klædeskab gav mig den bedrøvelige kendsgerning - intet undertøj jeg kunne bruge til deres kostumefest. Jeg havde ellers besluttet at jeg ville klæde mig ud som haremspige i hvidt dress med en guldkæde om ankel og talje og en guldring om overarmen. Lang hvid nederdel og en hvid top hertil et stykke farvet tyl i rødt eller lilla som skal fæstes ved kanten af den lange nederdel og maven skal være bar.

Nå nederdelen har jeg da - men toppen fra i sommer er lige lovlig gennemsigtig - så jeg bliver nødt til at smutte ned i byen og se om jeg kan finde et bh som kan gå til dresset.

I Magasin: Der er et væld af hvide bh og trusser - og det er svært at vælge - jeg tager flere ned og føler på dem vurderer kvalitet og pris - for det skal jo også kunne bruges bagefter. Tyllet har jeg købt - det var ikke noget problem - og i farten kom jeg i tanke om at da det var en kostumefest så var det nok også en sjov ide at medbringe en maske så man ikke kunne genkende hinanden. Så jeg var også lige inde og købe en hvid silkemaske med pailletter og små hvide fjer. Men nu er det undertøjet det gælder.

Ved siden af mig står en mand - også han ser på undertøj. Sikkert til hans kone tænker jeg - eller måske en god veninde - eller ligefrem hans elskerinde. Jeg ved ikke hvorfor jeg tænker sådan - måske fordi han ser godt ud.

Bedrøvet tænker jeg på det forhold jeg lige har afsluttet med Jørgen. Jørgen og jeg var inviteret sammen - men jeg havde valgt at komme alene alligevel på trods af at vort brud stadigt var så nyt.

- Er der noget galt - har jeg spildt på min jakke eller ???, Jeg farer sammen, mens jeg stod i mine tanker havde jeg stået og stirret på manden overfor mig - men slet ikke bemærket at han også så på mig. Han ser smilende på mig. Jeg kan mærke hvordan rødmen skyller op i kinderne på mig.

- Næh, nej - jeg stod bare og tænkte på om jeg kunne bruge dette undertøj til kostumefesten i morgen - sagde jeg febrilsk for bare at sige et eller andet.

- Ja hvis det er det eneste du skal have på.... manden grinede muntert til mig - så må du vist gå som værende Eva fra Edens have - hende kan man jo ikke kende med tøj på.

Mandens ligefremme humor fik mig straks til at slappe af.

- Gå da ind og prøv det - det ser for øvrigt sødt ud - og vil garanteret klæde en køn kvinde som dig siger han og klapper mig på kinden. - Skal jeg blive og sige god for det når du prøver det?, Jeg fangede det varme men søde og frække glimt i hans øjne - 40-45 år tænkte min hjerne hurtigt - goodlooking - sød og tiltalende - jeg rystede på hovedet for at klare tankerne.

- Nej?

Manden havde taget min hovedrysten som et afslag på hans tilbud og så helt skuffet ud synes jeg.

Jeg besluttede at følge tråden op - jeg trængte til lidt omsorg - en sød mand og ..... ja sex hvornår var det egentlig sidst jeg havde haft det....2 nej 3 måneder næsten.

- Ja jeg har altid svært ved at beslutte mig - så du må godt blive og sige ok eller du'r ikke - sagde jeg smilende ham.

- Jamen så lad os gå over til omklædningsrummene, sagde han - jeg hedder forresten Michael, han rakte hånden frem mod mig, jeg tog den og sagde - og jeg hedder Majbrit........

---- fortsættes ----

Retur Næste kapitel