LÆSERNES EGNE NOVELLER

StockMaster og dorthe©
Afstraffelse ude og hjemme - dorthe på skovtur

Det var weekend og jeg havde en anelse om, hvad der skulle ske, jeg kunne mærke på min Herre, at der var noget i gære.
Da vi havde spist lidt let fra grillen sagde min Herre: dorthe, vi skal en tur i skoven, træk dine trusser ned midt på lårene, og gå med dem på den måde – godt jeg havde halvlang nederdel på. 

Da vi kom over i skoven på et lidt afsides sted begyndte Herren at kæle for mine bryster, fingrene vandrede ned til min mis og min klit blev masseret, jeg nød min Herres kælen, da jeg var godt liderlig, sagde min Herre, dorthe – ned på knæ, nu skal du tilfredsstille mig – bare gå i gang. Jeg tænkte, bare der ikke kommer nogen, kiggede mig omkring, og skyndte mig at lyne op for den store bule der var i min Herres bukser. Da jeg havde fået pikken frem gik jeg i gang – tænkte nu ikke på om vi blev opdaget – ligesom jeg var godt i gang fik jeg ordre om at stoppe, jeg troede vi var færdige, men skulle snart erfare, at vi kun lige var begyndt.  

Vi gik tilbage til bilen, imens tænkte jeg, hvad sker der nu?
Inden jeg satte mig ind i bilen skulle jeg tage mine trusser helt af og sætte mig på det bare sæde med spredte ben, min Herre hentede en taske i bagagerummet og placerede den på bagsædet – jeg kendte godt taskens indhold – en blanding af frygt og spænding strømmede igennem mig. Da vi havde kørt ca. 10 minutter, drejede vi ind på en parkeringsplads, der var tre andre biler, men uden at ænse de andre på pladsen, tog min Herre mine manchetter frem fra tasken, og han fæstede dem omhyggeligt på mine håndled – nu blev det virkelig spændende – havde nogen mon set hvad der foregik i bilen? 

Vi kørte videre, jeg med spredte ben og med hænderne på ryggen, jeg var totalt hjælpeløs. Herren begyndte nu at lege med min klit, hans fingre gled ind i min våde grotte, jeg var som beruset.
Netop som jeg var på randen af orgasme, forsvandt Herrens hånd, næh – den går ikke var hans kommentar.
Da jeg i et ubetænksomt øjeblik samlede benene, lød en bestemt stemme, hvem har givet dig lov at samle benene? Spred dem.
Jeg adlød prompte, og straffen faldt omgående. Et meget hårdt klask på mit sarte inderlår, den sved og jeg tror jeg lettede, så jeg næsten ramte taget i bilen. Min Herre tåler ikke ulydighed. 

Efter et stykke tid kom vi til et naturområde med skov og krat, det er fredet og der kommer ikke mange mennesker på den årstid vi var der, men jeg følte mig ikke sikker på ikke at møde nogen.
Jeg blev hjulpet ud af bilen, jeg havde stadig fastlåste hænder på ryggen, jeg blev ledt ad en sti ind i skoven, Herren medbragte sin taske, jeg gik min skæbne i møde.
Vi kom ind i skoven, alting åndede fred, men i mit indre bredte en sitren sig, hvad ventede der mig? Snart skulle jeg erfare det. Vi kom til et sted, hvor min Herre stoppede op, han vendte mig, og jeg fik nu at vide at der skulle afregnes et par sider i den sorte bog.
Jeg blev mindet om, at jeg på et besøg hos nogle venner, havde nejet for vor mandlige bekendt, og tilmed sagt ja Herre til ham da han havde spurgt mig om noget, en utilgivelig fejl, da jeg kun må sige Herre til andre mænd med tilladelse fra min rigtige Herre. Nu måtte jeg tage straffen, der var ingen nåde at spore hos min Herre.
Jeg fik at vide at jeg skulle have ti slag med pisken som opvarmning, efterfulgt at ti slag med fuld styrke, straffen skulle eksekveres her i skoven, aldrig havde jeg oplevet at blive straffet ude i en skov, jeg var spændt, men jeg stoler på min Herre, det er ham der bestemmer - men tænk hvis der kom nogen.
Jeg fik ikke lov at tænke længe, min Herre udpegede en lavtsiddende gren på et træ, som jeg fik ordre til at bøje mig ned over, jeg adlød selvfølgelig, alt imens jeg frygtede min skæbne. Min nederdel blev trukket op over min ryg, sat fast med en sikkerhedsnål, og nu stod jeg parat, udstillet som en uartig tøs der afventede sin retfærdige straf, jeg tænkte kommer der nogle fuglekiggere?… awwww… det første slag ramte mig.
Hurtigt fulgte der yderligere opvarmning, en myg stak mig - jeg bevægede mig, bliv stående lød kommandoen, og fik de resterende slag.
Der blev kælet for mig, brystvorterne blev nulret, der blev leget med min klit – herligt – det syntes myggene også, de stak og fortærkede oplevelsen, åhhh jeg nød det hele.
Pludselig stoppede kærtegnene fra min Herre, myggene blev dog ved at synes om mig. Nu har dorthe nydt det længe nok, nu kommer straffen, er du parat? Et lille ja Herre kom over mine læber.
Første slag ramte, efterfulgt af fire andre. Da det sjette slag ramte, hylede jeg højt, jeg var kommet til at sprede mine ben, så en af snerterne kom på afveje. Jeg lærte at samle benene.
Afstraffelsen fortsatte, jeg fik et svidende slag der blot forstærkede min afmægtighed, jeg var helt i min Herres magt, han er min Hersker, jeg stoler på ham.
Endnu en gang susede pisken over mine balder, der undslap mig et hvin, jeg fik virkelig min Herres kærlighed at mærke nu.
Efter slag nummer ni stoppede min Herre op, er dorthe klar til at få det sidste slag? Jeg snøftede et: Ja Herre, og omgående fik jeg et slag der overgik alle de andre i styrke, pisken ramte min i forvejen røde og stribede ende, jeg skreg, men var samtidig i en form for lykkerus, en følelse som jeg ikke kan forklare, er bare lykkelig for at have en Herre der forstår at opdrage mig, jeg er bare lykkelig. 

Jeg har nu lært, aldrig at neje for andre mænd, eller kalde andre end min Herre for Herre, det var en lektion jeg husker.
Jeg fik nederdelen ned igen, og mine manchetter blev løsnet, vi gik nu tilbage mod bilen. På vejen mødte vi et yngre par som var ved at afmontere en fuglekikkert fra et stativ. Havde de mon set noget? Den unge mand sendte mig et undersøgende blik, hans øjne fulgte os, der var en underlig fornemmelse af usikkerhed i mig.
På vejen hjem blev jeg mindet om min oplevelse i skoven, en svien og brænden i mine balder fortalte tydeligt at jeg havde fået min velfortjente straf. 

Da vi nåede hjem blev jeg beordret ind i huset, og fik nu ordre til at iklæde mig korset, strømper og højhælede sko. Jeg fik tre minutter til at efterkomme ordren i.
Jeg skyndte mig at skifte tøj, bare jeg nu kunne nå det. Hvad mon der nu ventede? Jeg troede spillet var slut, jeg blev klogere.
Jeg nåede lige tilbage efter de tre minutter - pyha – der var jeg heldig.
Herren sagde, dorthe, vi har mere i den sorte bog, hvad med det birketræ som jeg ville beholde, og som alligevel blev fældet på din foranledning, det skal du nu straffes for, hvad synes du det skal koste? Jeg gøs, træet var min Herres ynglingstræ, og jeg vidste at straffen ville blive hård, kunne spanskrøret mon komme i anvendelse, jeg frygter det, men min Herre er ikke den der lader mig vælge.
Ganske rigtigt, jeg hørte min Herre sige, hent spanskrøret, kom ind med det, og bed om at blive straffet, nævn et antal slag, synes jeg det er for lidt, får du det dobbelte antal.
Jeg gik ind og hentede spanskrøret, alt imens jeg tænkte, hvad vil min Herre mon taksere dette til? Nævner jeg et antal der er for lille dobler han op, hvor mange kan jeg nøjes med? Jeg frygter det spanskrør, det laver striber og det brænder i lang tid efter. Jeg tænkte stadig da jeg kom tilbage, og jeg tog en rask beslutning. Jeg fadt på knæ for min Herre, fem slag mener dorthe, sagde jeg, vil Herren give mig dem?
Min Herre kiggede på mig, jeg dobler op sagde han, du får ti.
Jeg fik nu hængemanchetterne på, de blev fæstnet til en krog i loftet, der hang jeg så hjælpeløs og afventede min skæbne.
Herren gik rundt om mig, jeg fik at vide at jeg ville få min straf i to serier af fem, er du parat?
Jeg svarede bekræftende, og straks faldt det første slag, det bed som bare det, jeg gav mig i manchetterne. Der faldt i rask tempo fire slag mere, jeg ænsede kun smerten, den var næsten uudholdelig.
Min Herre gik igen rundt om mig. Nu får du de sidste fem, dem får du på den anden balde, min Herre er streng, men retfærdig, jeg måtte blot hænge og afvente.
Jeg hørte spanskrøret suse gennem luften, det ramte mig med en hårdhed som jog en smerte igennem mig, jeg fortrød virkelig at det træ var fældet. De sidste fire slag faldt med samme styrke, jeg fik virkelig så det sang, men da det var overstået, hørte jeg en summen, jeg fik en dildo presset ind i min våde grotte, samtidig klemte og vred Herren mine brystvorter, åhhh jeg nød det. Min Herres hænder var alle vegne på min krop, der blev nusset og kælet, jeg var i den syvende himmel, jeg tænkte, lad dette vare ved, lad mig altid have min Herre hos mig, lad os være ét. Mine tanker blev læst af min Herre, jeg blev løsnet fra krogen i loftet, og snart efter var jeg i gang med at tilfredsstille min Herre, jeg sugede og klemte på hans stive lem, netop som han var ved at komme, stoppede jeg, og vi forenedes i et favntag, som bragte os begge hen mod en lykkerus og snart efter gennemskyllede en kraftig orgasme mig, jeg er en lykkelig pige, min Herre er min Hersker. 

Bare der var flere træer jeg kunne få fældet, det er der ikke, men snart må jeg finde på noget, for en oplevelse som denne er værd at genopleve.
Jeg elsker ikke spanskrøret, men kan jeg undvære det? 

dorthe