LÆSERNES EGNE NOVELLER

karina©

Afstraffelsen

Det er fredag aften, børnene er på weekend besøg hos klassekammerater, så vi har huset for os selv.

Da vi har spist, kigger "JM" på mig og siger med sin "herrestemme", hvad er det for en påklædning, du har på i dag, kan du ikke gøre det bedre?

Jeg skynder mig at svare "Ja, Herre" og går derefter ind og finder det tøj, jeg ved, min Herre sætter stor pris på; en meget kort kjole, selvsiddende sorte strømper samt højhælede sko.

Jeg tager desuden kassen med "legetøj" med ind i stuen og lægger det hele op på bordet; Piske, klemmer, håndjern, dildoer, snor, stearinlys (som jeg husker at tænde), bind til øjnene samt håndleds- og ankelmanchetter, så er det nemt for min Herre at finde det han har lyst til at bruge.

Jeg sørger også for, at der er stille og rolig musik på Cd-afspilleren, samt hyggebelysning med stearinlys og olielamper.

Når alt er klart sætter jeg mig på knæ foran min Herre med armene krydset på ryggen, jeg siger ingenting, sidder blot og venter på at min Herre skal bemærke mig. Min Herre sidder og ser en videofilm om SM, han kommenterer den højlydt og fortæller mig om, hvor lydige de tøser er, sådan vil han også gerne have sin slavetøs til at blive, men at han også har midlerne til at få hende opdraget!!!!

Efter et stykke tid siger han, at han hellere må tjekke, om hans ulydige slavetøs nu har fundet de rigtige ting frem.

Min Herre ser på bordet med et anerkendende blik og siger: "Det ser jo meget udmærket ud, men nu er det din tur til at vise mig, hvordan tingene skal bruges." Med det mener min Herre, at han vil se et stripnummer, hvor jeg bruger så mange ting som muligt, det skal ende med, at jeg har taget håndleds- og ankelmanchetterne på.

Jeg spørger, om jeg allernådigst kan få lov til at skifte tøj, da jeg lige har købt noget nyt tøj, som jeg håber vil falde i Herres smag.
Det får jeg lov til, så jeg skynder mig ind og finder en ny lang gennemsigtig kjole, den tager jeg på sammen med sort BH og sorte trusser, men beholder strømper og sko på, så går jeg ind i stuen igen, efter at jeg har været ude og sætte mit hår til rottehaler i stedet for at have det sat op, som jeg plejer.

Da jeg kommer ind i stuen igen, går jeg går hurtigt over og tænder for musikken, og begynder langsomt at danse rundt til musikken, mens jeg langsomt knapper kjolen op, samtidig med at jeg nulrer mine bryster. Min Herre sidder og nyder synet - det håber jeg i hvert fald - mens jeg fortsætter med at tage tøjet af. Da jeg kun har strømper på, tager jeg den ene dildo og sutter kærligt på den, som var det min Herres dejlige pik. Dildoen glider langsomt ned mellem mine bryster, som jeg krammer om den dejlige "pik".

Jeg tager dildoen og lader den langsomt glide ned til mine skamlæber og ind i den våde og varme grotte. Jeg tager 2 hårklemmer og sætter dem fast i mine brystvorter, mens jeg stadig knepper mig selv med dildoen, jeg stopper lidt for at kunne få sat en klemme i den ene skamlæbe. Så tager jeg håndleds- og ankelmanchetter på, den store "mange-halede-pisk" tager jeg i munden, kravler over og sætter mig foran min Herre, igen med hænderne foldet på ryggen og med blikket rette mod gulvet, det er tegn på, at jeg er færdig og venter på min Herres bedømmelse af min optræden.

Min Herre tager ridepisken og sætter den under min hage, så han tvinger mig til at se på ham, hvad jeg kun må, når jeg får lov til det. "Det var jo et udmærket nummer af sådan en tøs, men du mangler at bruge pisken, så den må du hellere smage nu".

Inden jeg når at få sagt et ord lander ridepisken på mit bryst, 5 slag på hver bryst, bagefter takker jeg min Herre, han vil ikke høre et ord, mens han slår mig.

"Du var god til at sutte pik, så lad os se, hvordan det går med den rigtige vare", min Herre tager sine bukser af, så jeg kan komme til at sutte og slikke hans pik, det bedste jeg har lært, samtidig lader han den "Mange-halede-pisk" glide op og ned af ryggen, hvis mit mundarbejde ikke er godt nok, er det hurtig afregning, et enkelt slag med pisken og straks går det meget bedre igen.

Da min Herre sprøjter sine dejlige safter ind i munden, sluger jeg det uden et kny. Efter lidt tid, giver han mig bind for øjnene og siger: "Nu bliver du siddende der, indtil jeg kommer efter dig".

Så går min Han ud af stuen, han er på vej ind i soveværelset, men lukker døren, så jeg ikke kan høre, hvad han laver. Jeg er ved at få ondt i knæene af sidde så længe, men heldigvis kommer Min Herre og tager fat i båndene til håndledsmanchetterne, hiver mig med ind i soveværelset, hvor han binder mig til en krog i loftet, så min Herre har frit udsyn til min krop.

Min Herre går over og lader pisken glider ned over min krop: "Så er det "pisketid", så ulydig som du har været i de sidste dage, er der rigtig lagt op til det helt store."

Det skal jeg lige love for, der er ikke den plet på min krop, hvor min Herre ikke rammer mig med den ene eller anden pisk, den flade hånd eller palet.

Uhh, hvor gør det "dejlig ondt", min Herre lægger ikke fingrene i mellem, så det svier, når Min Herre rammer det samme sted igen og igen.

Men når jeg samtidig har bind for øjnene er det ikke til at vide, hvor det næste slag ender, så jeg kan ikke nå at forberede mig på slagene.

Jeg nyder at få sådan en omgang pisk, for jeg ved godt, at det er meget velfortjent, jeg har spillet op de sidste dage og været meget ulydig, så piskene er løn som forskyldt - hvilket min Herre heller ikke undlader at fortælle mig.

Min Herre fortæller mig også, at denne gang straffer han mig "kun" udfra hukommelsen; den "sorte bog" lader han ligge på dens plads, men jeg kan bare vente mig, for der er også mange sider i den, der ikke er afregnet endnu, så jeg har noget at glæde mig til........

Det er svært at stå stille, når slagene konstant rammer mig, men det ved jeg, min Herre forlanger, så jeg prøver, så godt jeg kan. Jeg får pisk overalt på kroppen, ind i mellem tager han fat i mine efterhånden godt ømme brystvorter, hvor klemmerne stadig sidder i og hiver i dem.

Efter et stykke tid stopper min Herre med piskene og tager klemmerne ud af brystvorterne og skamlæben, uhh, hvor gør det ondt, når blodet render tilbage i vorterne og skamlæben, det ved min Herre, så han nulrer både brystvorter og skamlæbe, så jeg er ved at lette af bar liderlighed til sidst.

Bagefter tager min Herre en dildo, som han hårdt og brutalt stopper op i min sjaskvåde fisse og knepper mig med, men hver gang, jeg er lige ved at komme, stopper min Herre.

Jeg tigger og beder om at få lov til at komme og til sidst får jeg da også lov til at komme og det så voldsomt at safterne løber ned af benene på mig.

Så løser min Herre mine bånd og tager mit bind af øjnene og løfter mig op på sengen, hvor min elskede mand fører sin pik op i sjaskvåde fisse, så elsker vi stille og roligt indtil vi kommer samtidig.

Bagefter falder vi i søvn i hinandens arme - det er nu også den bedste måde at falde i søvn på og sådan en omgang elskov er samtidig den bedste form for sovemedicin - men man kan sagtens blive afhængig af det !!!!