LÆSERNES EGNE NOVELLER

StockMaster og dorthe©
Alt har sin pris 2 - Saras fortælling

Lene gik hjemad. Det smertede i hendes ende, og hun fortrød at hun havde prøvet at stjæle i forretningen, men var egentlig også lettet over at det ikke var kommet til politianmeldelse.
Hvad var det her for noget? Hun, en voksen kvinde, havde ladet sig behandle som en uartig tøs? Jamen var hun ikke en uartig tøs? At stjæle var ulovligt, selvfølgelig vidste hun det. Hvad ville der være sket hvis hun var blevet meldt for butikstyveri, ja så ville hun nu være stemplet som tyv. Smerten i hendes balder ville forsvinde, og hun kunne leve videre som ustemplet.

Hun så frem til at møde Sara i aften. Tænk at være ansat i en forretning, hvor korporlig straf indgik i dagligdagen. Sara havde jo ikke virket som om hun ville holde op med sit job på grund af at hun var blevet pisket af Erik. Det kunne blive interessant at høre Sara fortælle i aften. 

Lene gik hen til caféen da klokken nærmede sig 19. Hun købte sig et glas fadøl og satte sig afventende mens hun betragtede de øvrige gæster. Nu så hun Sara komme ind. Hun fik øjenkontakt med hende og de smilede til hinanden. Sara købte ligeledes en fadøl, og satte sig ved Lenes bord.
Nå, spurgte Sara, hvordan har du det så nu? Lene smilede, jo tak, fint, men jeg har stadig mindelser om dagens hændelse. Jah, sagde Sara, jeg har såmænd også minder fra sidste gang jeg havde rod i regnskabet. Pigerne skålede, og da de satte glassene, begyndte Sara at fortælle.

Da jeg startede i butikken for et år siden, var jeg bare ude efter et arbejde, hvor jeg kunne have med tøj at gøre. Jeg har altid, som vel et utal af andre unge piger, haft en stor lyst til at vælte mig i modetøj, så et job med at sælge tøj var mit ønske. Jeg søgte gennem flere kanaler, og endte med at få job i Eriks butik.

Han gav fra starten indtryk af at være et udpræget ordensmenneske, det tiltalte mig meget, og tonen imellem os var også dejlig fri, jo, jeg trivedes med vort samarbejde.
Når vi kun er os to i butikken, så kommer man på meget nært hold af hinanden, og jeg fandt snart ud af, at Erik ikke var som alle andre.
En dag jeg kom for sent, og ikke nåede at åbne klokken 9, som jeg havde lovet, så var han i butikken, og han kiggede bare på mig da jeg kom. Hvad skal det koste at komme for sent, spurgte han blot, husk på Sara, alting har sin pris her hos mig. Jeg tog det for en spøg, men om aftenen, da vi havde gjort kassen op, og skulle gå hjem, kaldte han på mig og bad mig komme ind på hans kontor.
Han fortalte mig nu, at han ikke var tilfreds med at jeg ikke havde holdt en aftale som jeg havde indgået med ham, han spurgte om hvad han skulle gøre ved mig, for at få mig til at forstå, at det var alvor. Jeg studsede over hans fremtoning, og stor var min forbløffelse, ja, jeg blev ganske overrumplet, da han foreslog mig et valg. Enten kunne jeg holde op i forretningen, eller også kunne jeg få en påmindelse, i form af en endefuld her og nu, men valget skulle være mit, helt og aldeles.
Mit arbejde trivedes jeg med, helt afgjort. Men at blive afstraffet som en ulydig tøs, det kunne jeg ikke forestille mig.
Kan jeg få et svar, spurgte Erik mig. Jeg var i syv sind, tankerne fløj igennem mit hoved, og pludselig hørte jeg mig selv sige, jeg vil ikke fyres, så hellere det andet. Erik kiggede mig ind i øjnene, fint min pige, du har selv valgt.
Jeg fik besked på at lægge mig ind over et bord, og nu trak Erik resolut min nederdel op, og mine trusser blev trukket ned over mine lår. Jeg fik nu en række klask i min bare ende, og det sved, men jeg følte også en anden fornemmelse, nærmest en varme, som gennemstrømmede mig. Da det var overstået, rettede jeg selv mit tøj på plads, jeg fornemmede at mine trusser brændte mod mine balder, og jeg havde en våd fornemmelse mellem benene, hvad var det der skete med mig?

Erik kiggede på mig på en sær måde. Så har du vel lært ikke at komme for sent mere, spurgte han. Jeg nikkede, og vidste ikke rigtigt hvordan jeg skulle tackle denne uvante situation.

Vi skiltes som om intet var hændt, og næste dag gik som dagene plejede i butikken, der blev ikke nævnt noget om aftenens hændelse.
Jeg tænkte meget over det der var overgået mig. Egentlig havde jeg oplevet noget som jeg i min inderste tankeverden havde fantaseret om, og jeg fik næsten lyst til at udforske det lidt mere. Jeg sad en eftermiddag, da der ikke var kunder i butikken, og funderede over tingene. Erik satte en kop kaffe hen til mig, satte sig, og spurgte om, hvad jeg sad og tænkte på. Jeg kiggede på ham, og jeg fortalte ham, at jeg ikke kunne finde ud af mig selv.
Jeg fortalte ham, at jeg siden den aften, hvor jeg var blevet straffet for at komme for sent, havde tænkt meget på, hvordan jeg skulle provokere ham til at gentage seancen, men inderst inde turde jeg ikke rigtig alligevel. Han tog min hånd, trykkede den, og bad mig vente til om aftenen, så ville han forklare mig noget.

Eftermiddagen gik med travlhed, og da det blev fyraften, satte vi os ned. Erik fortalte mig ligeud, at han tændte meget på SM, og at han ikke havde kunnet stå for lejligheden til at straffe mig da jeg ikke fik åbnet forretningen til tiden. Han havde dog ladet det være mit eget valg, for som han sagde, SM skal være gensidigt tilfredsstillende, ellers er det vold. Den tyggede jeg lidt på, jeg havde jo været våd så jeg sejlede bagefter, og jeg tændte på tanken om en gentagelse, var jeg masochist? Jeg måtte nok indrømme at jeg følte inderst inde at det måtte jeg være.
Erik afbrød min tankebane. Du tændte jo også på oplevelsen, sagde han. Jeg nikkede, vi smilte til hinanden, der var skabt en gensidig forståelse mellem os.
Erik sagde nu med fast stemme, at jeg i eftermiddag, uden hans tilladelse, havde sat mig og drukket kaffe i arbejdstiden. Det skulle jeg nu betale for. Han befalede mig at følge med op i privaten. Jeg adlød prompte, hvorfor vidste jeg ikke, men jeg fulgte lydigt med.
Da vi kom derop, satte Erik sig i en sofa, og jeg ville sætte mig ned også, men hurtigt kom jeg på andre tanker. Hvem har givet dig lov at sætte dig? Spørgsmålet kom i et stramt og bestemt tonefald. Det er der ingen der har, svarede jeg spagt.
Du gør hvad du får besked på, sagde Erik, her er det mig der bestemmer. Egentlig kunne jeg godt lide at blive kommanderet med, men jeg frygtede også lidt for hvad der skulle ske.

Hun kiggede på Lene, der sad med vidt åbne ører og sugede til sig, Lene hævede sit glas, fortæl videre, det lyder til at blive rigtig interessant. Pigerne skålede, og Sara fortalte videre.

Nu tager du dit tøj af, kommanderede Erik, og jeg følte nu nærmest en glæde ved at adlyde ham. Jeg knappede min bluse op, knap for knap, og tog den af. Derefter fulgte nederdelen. Jeg lynede den op i siden, og lod den glide mod gulvet. Jeg åbnede min bh, og mine bryster sprang ud mod Erik, som åbenbart nød synet af min figur, hvad hans hånds arbejde mod hans buksebule fortalte.
Jeg stod nu kun iført trusser, strømper og sko. Drej dig, kommanderede Erik, og igen adlød jeg. Jeg drejede mig langsomt rundt, og jeg var stolt af at vise mig frem for ham.
Jeg fik nu ordre om at tage resten af, og jeg satte tommelfingrene i trussekanten, og trak dem ned over lårene og benene.
Stop bare der, Eriks stemme lod lidt grødet da han rejste sig, og nu mærkede jeg hans arme omkring mig.
Vil du tage din straf nu, spurgte Erik, hans øjne kiggede dybt i mine, jeg slog blikket ned, ja, sagde jeg, straf mig.
Jeg fik nu besked om at stille mig i venteposition med ansigtet mod væggen. Jeg hørte Erik rumstere med noget, og nu kom han over til mig med et blindfold, som han gav mig på. Jeg var nu ikke i stand til at se noget, jeg var meget spændt. Jeg fik et par manchetter på, og mine hænder blev fæstnet til noget i loftet. Jeg stod nu med spredte arme, fastspændt til to kroge i loftet, forsvarsløs og tændt.
Erik fortalte mig, at eftersom det var første gang at jeg skulle piskes, ville han varme mig op først. Jeg fik nu nogle rap med noget jeg følte var blødt og dog smertende. Efterhånden som slagene tiltog i styrke, sved det i min ende, og en følelse af velvære forplantede sig til min mis, jeg nød det.
Efter en ca. 30 slag med denne pisk, som jeg bagefter fandt ud af var en ruskindspisk, fik jeg nu at vide at jeg nu skulle have 10 slag med en ridepisk, dette var den egentlige afstraffelse.

Lene gøs ved tanken, en ridepisk var da til heste, ikke til piger, men hun fornemmede en varme i underkroppen igen, Sara bemærkede hendes reaktion, smilede og hævede sit glas, de skålede.

Sara fortsatte. Jeg fik nu besked om at tælle slagene. Jeg bekræftede, og nu ramte ridepisken mig med en kraft, som jeg ikke havde forestillet mig. Det sved i mine balder, så jeg næsten ikke kunne udholde det. En, næsten råbte jeg, og nu fulgte næste slag, to, jeg fattede ikke rigtig at jeg kunne udholde det. Tredje slag ramte mig, underligt nok syntes jeg, at det ikke var så slemt som de to foregående, og jeg kvitterede med et højt, tre. Jeg nåede at høre et sus, swiiittsch, og ridepisken ramte mine ubeskyttede balder med en kraft, så jeg var ved at miste fodfæstet, jeg hørte Erik spørge hvor mange det var jeg havde fået, og jeg råbte næsten, fire, og straks efter ramte slag nummer fem mig, jeg ønskede at det måtte blive det sidste, og udstødte et svagt grædende, fem.
Som om Erik havde læst mine tanker, mærkede jeg nu hans hænder overalt på min krop. Havde han ombestemt sig? Jeg var som smør i hans hænder, han var overalt, men pludselig var han væk igen.
Nej, han havde ikke ombestemt sig. En skærende smerte ramte mine balder igen, og jeg fik snøftet en halvkvalt, seks, frem. En lille pause, jeg kunne høre hans vejrtrækning, der skete ikke noget syntes jeg. Pludselig mærkede jeg en hånd på min mis, min klit blev masseret, åh jeg nød det. Pludseligt ramte et næsten blidt slag min ende, samtidig med at hånden intensiverede sit arbejde, syv, henåndede jeg, jeg var næsten salig. Endnu et slag ramte, stadig medens jeg blev masseret og safterne flød fra mig. Otte, fremstammede jeg, dette var som at være i himmelen. Pludselig fjernedes hånden, jeg var ved at gå til af liderlighed.

Lene fornemmede at Sara var så indlevet i sin fortælling nu, at hun sad og legede med sig selv i ly af borddugen. Selv havde Lene svært ved at holde sig i ro, denne fortælling satte virkelig noget i gang hos hende.

Sara fortsatte igen. Jeg stod nu lidt og ventede, de to sidste slag kom i hurtig følge, og jeg kvitterede med et svagt, ni, og derefter, ti. Hele min krop var et inferno af længsler og følelser, nu ville jeg tages, her og nu. Jeg blev da også nu nedtaget af mine befæstelser, og Erik fjernede blindfolden, alt imens han kyssede mig. Tag mig, hviskede jeg. Min bøn blev hørt. Han løftede mig op i sine arme, og bar mig hen til en seng. Jeg blev lagt på ryggen, og Erik, der nu havde smidt sit tøj, lagde sig, så vi lå i en 69er, og snart var vi helt oppe i skyerne.
Nu blev jeg vendt om, og Erik tog mig bagfra, mens hans hænder kærtegnede mine bryster, små nip i vorterne, alt imens hans pik masserede mit indre. Vi blev forløst i en fælles orgasme, det var en oplevelse som jeg aldrig glemmer.
Sara var nu helt ekstatisk, Lenes åndedrag fortalte at hun også var meget påvirket af fortællingen. De løftede begge glasset og skålede.

Lene spurgte nu Sara, om hvordan hun havde det med Erik nu. Han er min Master, svarede Sara, jeg er hans slavinde, og vi nyder det begge. Lene tænkte, Master, slavinde, hun var blevet mægtig tændt på idéen, men hvordan kom hun videre?
Som om Sara denne gang havde læst hendes tanker, lagde hun sin hånd i Lenes, du er jo også m-pige, sagde hun stille, jeg vil gerne hjælpe dig med at finde ud af dig selv. Lene smilede. Tak Sara, du er så åben, for en time siden vidste jeg intet om dig, nu ved jeg næsten alt, denne dag har i sandhed været speciel.

De hævede deres glas og drak ud.

Godaften piger, lød en stemme, der for dem begge var særdeles velkendt.
Erik stod pludselig ved bordet, havde han hørt noget? Den tanke fik de begge.