LÆSERNES EGNE NOVELLER

Doktor Sex©
doktor_sex@sol.dk.

Amatør Gynækologen

 

Natradioen spiller blidt i baggrunden. 

Jeg sidder og arbejder, men har lidt svært ved at koncentrere mig. Den manglende koncentration om arbejdet gør, at jeg straks opfatter, at radioværten spiller et nummer med en af mine danske yndlingsforfattere – Dan Türell. Jeg hører onkel Dannys særprægede stemme over Halfdan E´s lækre musikalske arrangement. ”Jeg skulle have været taxa-chauffør” messer onkel Danny. ”Nu véd jeg det – det er taxachauffør, jeg skulle have været” fortsætter han. Langsomt glider jeg ind i nummerets fortættede stemning og begynder at fortsætte for mig selv. ”Jeg skulle have været gynækolog. Ja nu ved jeg det. Det var gynækolog, jeg skulle have været”. Jeg begynder at smågrine af mig selv. ”Ja – du ville sikkert være blevet en enestående gynækolog. I hvert tilfælde verdens eneste gynækolog som konstant ville besvime ved synet af blod”. Men jeg kan ikke lade være med at tænke videre over det. Jeg tænker tilbage på den gang, hvor jeg som ganske ung var jeg med en af mine første kærester på besøg hos lægen, hvor hun skulle have en recept på p-piller.

Tænker tilbage på den måde, hvor han stillede hende de mest intime spørgsmål, som jeg ikke selv havde turdet – tænker på, hvordan han derefter uden videre bad hende taget tøjet af og tage plads på det gynækologiske leje. Jeg kan endnu huske både mit indre oprør og min ophidselse, da han uden videre tog fat i hendes ben og lagde dem op i bøjlerne, så hun lå nøgen og blottet og med et skarpt lys rettet direkte mod fissen. Han tog et blankt metalinstrument frem, smurte noget creme på det, og førte det helt op i hende, hvor han hurtigt og erfarent udvidede instrumentet, så han kunne se langt, langt op i den grotte, som ellers helt og aldeles var forbeholdt mig. Jeg kunne ikke undgå at bemærke, at lægen fik en alvorlig bule i bukserne, hvilket gjorde mig både endnu mere ophidset og vild af raseri. Da han efter meget lang tid tog instrumentet ud igen, var det helt indsmurt i en blanding af hendes fissesafter og lægens creme.

Jeg fulgte med flaksende blikke synet af det metalblanke instrument og hendes fisse, som langsomt trak sig sammen og igen begyndte at ligne det syn, som jeg kendte. Men dermed var det ikke overstået. Hun forsøgte at rejse sig, men han bad hende kort blive liggende, mens han tog en tynd gummihandske på højre hånd. Mit kombinerede mareridt og ophidselse skulle fortsætte. Han førte hurtigt og bestemt to fingre op i hendes fisse og mærkede meget grundigt og længe på hende. Min pik svulmede voldsomt op ved synet, samtidig med at jeg var parat til at kaste mig over lægen i et hvidglødende raseri over, at han i den grad trængte ind i min ejendom. ”Ja – du er jo helt sund og rask, så der er ingen problemer for dig med at bruge p-piller”, sagde han uden videre, hvorefter han trak fingrene ud, tog handsken af og sagde at undersøgelsen var overstået, og at han lige ville skrive recepten, mens hun tog tøjet på.

Vi nåede dårligt at komme hjem og få lukket døren efter os, før jeg flåede tøjet af hende, nærmest kastede hende op på stuebordet, hvor jeg skiftevis slikkede hende og følte hende dybere i fissen, end jeg nogensinde før havde gjort. Hun klynkede i en sær blanding af ophidselse og forundring over, hvad jeg udsatte hende for. Min pik var igen svulmende stor og nær bristepunktet, da jeg trak bukserne ned og kneppede hende med dybe og hårde stød – i en underlig blanding af liderlighed, vrede, jalousi og kærlighed.

Forholdet gik kort efter i stykker af andre årsager, men jeg kunne ikke gøre mig fri for tanken om de spredte ben i bøjlerne, det metalblanke instrument og den handske beklædte hånd, som gravede så dybt i hende. Jeg vidste, at det var noget, jeg måtte opleve igen, måtte vide mere, måtte udforske. I de følgende måneder begyndte jeg vist at vække lidt opsigt over mit valg af bøger på det kommunale bibliotek, hvor bibliotekarerne dog vist kom frem til, at jeg blot var en meget flittig medicinstuderende.

Forskellige kærester accepterede siden min - for dem, noget besynderlige lyst, og lagde uden videre begejstring krop til mine indgående undersøgelser, efterhånden som jeg fandt frem til, hvor man kunne købe instrumenter m.v. Det var for det meste en besynderlig blanding af ophidselse og skuffelse. Ophidselsen over at lege, se, og bruge mine instrumenter – skuffelse over, at legen ikke virkede nær så ophidsende på andre end mig.

”Jeg skulle have været taxachauffør” messer Onkel Danny igen, og der stikker en djævel i mig. Jeg beslutter mig straks for at indrykke en annonce på nettet for at søge efter kvinder, som direkte tænder på denne leg. ”Amatør-gynækolog søger patienter” skrev jeg, og forklarede derefter mere uddybende, hvad jeg søgte efter. Det var med dirrende spænding og forventning, at jeg offentliggjorde annoncen – udstillede min noget specielle lyst for det ganske land. Jeg checkede flere gange dagligt efter villige patienter, men postkassen var larmende tom, og jeg begyndte efterhånden at tro, at denne lyst måtte være en ren mandeting, som ingen kvinder ville kunne forstå eller tænde på.

Men ca. tre måneder efter kom der pludselig et lille og lettere forvirret brev.

”Kære Doktor Jeg har flere gange læst din annonce, og jeg ved ikke, om jeg tør svare. Men jeg har altid været meget ophidset, når jeg skulle undersøges hos lægen, og været skuffet over, at jeg alligevel aldrig har fået tilfredsstillet den ophidselse. Er du seriøs? Med venlig hilsen K.”

Vi skrev sammen nogle få gange, og det blev lynhurtigt afklaret, at vi begge var seriøse. Efter få dage skrev hun til mig, at vi kunne mødes hos hende den følgende onsdag. Jeg skulle blot skrive, hvad hun skulle foretage sig af forberedelser, og så ville alt blive ordnet, inden jeg ankom.

Jeg havde andre steder på nettet læst om andre mennesker med samme lyster, læst om, hvordan de klarede de rent praktiske problemer med at få det hele til at virke så autentisk som muligt, når man nu ikke lige har adgang til en rigtig lægekonsultation, så jeg skrev tilbage til hende.

”…. læg en dyne over stuebordet, og placer en pude i den modsatte ende af, hvor jeg skal sidde. Dæk det hele til med et hvidt lagen. For enden af bordet skal du anbringe tre højryggede stole. Den i midten skal vende ind imod bordet, og de to i siderne skal vende væk fra bordet. Du skal endvidere anbringe en kraftig lampe eller lignende, som kan rettes direkte mod dit skridt”

Jeg ankom på det aftalte tidspunkt, og hun åbnede døren i næsten samme øjeblik, som jeg ringede på. Hun var en flot kvinde, måske lidt ældre end de 42 år, som hun havde angivet i sin annonce, men det var mindre afgørende. Hun gav mig et stort og lidt genert smil og bød mig indenfor. Mine øjne fangede straks hendes stuebord, som var dækket helt efter mine forskrifter. Det snehvide lagen nærmest blændede mig – ikke mindst på grund at, at hun allerede havde tændt den kraftigt lysende arkitektlampe, så den lyste på lagnet præcist på det sted, hvor hendes fisse senere skulle være i centrum. Vi lod begge som ingenting. Det hjemmelavede men ganske vellignende gynækologiske leje var ikke-eksisterende, da vi gik lige igennem rummet og ind i hendes anden stue, hvor der stod en flaske god rødvin og to glas på bordet. Vi satte os pænt overfor hinanden, inden hun skænkede vin til os begge.

”Må jeg ryge?”, spurgte jeg, mens jeg forsøgte at dæmpe nervøsiteten i stemmen.

”Naturligvis – jeg henter lige et askebæger til dig”, svarede hun.

Jeg prøvede så diskret som muligt at få et godt kig på hendes lange, slanke ben og velformede bagdel, da hun gik ud i køkkenet for at hente askebægeret. Jeg var lidt tør i munden og skyllede hurtigt halvdelen af glasset ned, inden jeg lige så hurtigt fyldte glasset op igen, så hun ikke skulle opdage min nervøsitet.

Hun havde på forhånd spurgt, om jeg havde nogen specielle ønsker vedrørende hendes påklædning, og da hun kom tilbage, gik det op for mig, at hun var påklædt helt præcist efter mine ønsker. En kort nederdel, en halvgennemsigtig bluse, hvorunder jeg kunne skimte en sort BH, som var ganske pænt fyldt ud, sorte selvsiddende nylonstrømper og højhælede sko.

Jeg fik ild på en smøg og sippede let til vinen, imens jeg langsomt mærkede at jeg blev roligere ved situationen og begyndte at klæde hende af med øjnene. Vi havde på forhånd aftalt, at ingen af os skulle være forpligtet til noget som helst. Men for at ingen af os skulle tabe ansigt ved kejtede ord, hvis den anden part ikke tændte, havde vi aftalt, at hun skulle sætte et stearinlys i en stor stage midt på bordet. Når og hvis den ene af os var parat, skulle vedkommende tænde lyset, og den andens bekræftende svar skulle være at puste lyset ud.

Det varede kun få minutter, før hun lænede sig frem på stolen, strøg en tændstik og tændte lyset, hvorefter hun kiggede mig dybt i øjnene. Jeg kunne direkte læse liderligheden i hendes øjne, og mit svar kom derfor uden tøven:

”Det lys kommer ikke til at brænde ned i dag. Lad mig lige se lidt mere på dig og ryge min cigaret færdig”

Hun satte sig med en koket mine tilbage i stolen, skød brysterne lidt frem og lagde de lange, nylonbeklædte ben over kors.

Jeg bemærkede, at hun havde en lille guldkæde om højre ankel – men under de sorte strømper. Det tændte mig endnu mere, og jeg kunne mærke, hvordan min pik dunkede imod mine stramme, sorte Lewis-bukser. Jeg røg den sidste centimeter af cigaretten i et sug, skoddede den hurtigt i askebægeret, hvorefter jeg blæste røgen kraftigt ud og slukkede flammen på stearinlyset.

”Jeg er sikker på, at du trænger til en grundig undersøgelse, så jeg synes at vi skal gå ind i undersøgelsesrummet”, sagde jeg, og rejste mig hurtigt op, mens jeg pegede ind imod rummet med det lagendækkede bord.

Jeg hørte hende give et svagt gisp fra sig, men hun rejste sig også, og gik direkte ind i rummet, hvor hun stillede sig op ad bordet med armene over kors og med blikket rettet imod gulvet. ”Jeg må bede dig tage blusen af”, sagde jeg til hende. Hun knappede langsomt op og smed blusen over på en stol. Hun stod lidt genert med blottet overkrop bortset fra den sorte BH. Jeg lagde mine arme om hende, kyssede hende blidt og sagde til hende:

”Det her har din rigtige læge med garanti aldrig gjort”. Hendes latter fik vores gensidige nervøsitet til helt at forsvinde, så jeg havde derfor helt genfundet min normale selvsikkerhed, da jeg løsnede hægterne på hendes BH. Jeg lod den bare falde på gulvet, da hendes store, flotte og bløde bryster kom til syne. De hang en lille smule, men det gjorde dem kun endnu mere frække i mine øjne.

”Jeg vil først undersøge dine bryster meget grundigt”, sagde jeg til hende.

Hun lukkede øjnene og sukkede stadig dybere, mens jeg gennemfølte hendes bryster på alle de tænkelige og utænkelige måder, som jeg havde læst om. Da jeg ikke kunne finde på yderligere måde at føle på for mindst tredje gang, bad jeg hende tage plads på bordet, hvor jeg endnu en gang undersøgte hendes bryster, mens hun lå på ryggen. Jeg trak det igen så længe som muligt, og hendes lyde og åndedræt fortalte mig, at hun ikke havde noget som helst at indvende imod den langvarige undersøgelse.

”Jeg vil gerne undersøge dig forneden, så jeg tager lige dine trusser af”, sagde jeg til hende.

Hun løftede numsen lidt, så jeg uden besvær kunne fjerne hendes sorte trusser. Jeg lod dem bare falde på gulvet uden at bekymre mig om, hvor de landede. Hendes fisse var drivende våd. Selv de ydre skamlæber glinsede og drev af væde i det skarpe lys fra arkitektlampen. Jeg tog fat i hendes ben, som stadig var iført de selvsiddende nylonstrømper og højhælede sko. Jeg spredte dem blidt men bestemt, og førte hendes fødder ud, så de hvilede mod ryggene af de to stole, som jeg skubbede lidt længere væk fra hinanden, sådan at hun lå så åben og blottet som det overhovedet kunne lade sig gøre. Jeg satte mig på stolen i midten, så jeg havde hendes fisse i direkte øjenhøjde, og rettede arkitektlampen til, så hun var totalt eksponeret.

Hun trak vejret meget dybt og gav nogle lyde fra sig, som i kombination med hendes synligt, drivvåde fisse fortalte mig, at hun var mindst lige så ophidset over situationen, som jeg var. Jeg havde anbragt min ”doktor-taske” lige ved bordet, og jeg fandt hurtigt mit favoritinstrument – et såkaldt speculum frem. Det er et lægeinstrument af metal, som nærmest har form af et andenæb, og som bruges til at udvide den kvindelige skede.

Det var helt tydeligt, at her var der ikke brug for eksplorationscreme – hun leverede selv al den væde og fugtighed, der skulle til for at jeg ubesværet kunne anbringe speculumet dybt i hendes fisse. Imens jeg fandt æsken med gummihandsker frem, lagde jeg det stadig halvkolde speculum på hendes venusbjerg, så metallet rørte såvel hendes nøgne hud som hendes kønsbehåring. Hun gav endnu et forventningsfuldt gisp fra sig, og hun sukkede endnu dybere, da hun hørte at jeg tog gummihandskerne på.

Da jeg lod speculumet glide ind i hende, kom der en svag rystelse fra hendes underliv. Jeg opfattede det først som en reaktion på det kølige metal, men hendes stønnen umiddelbart bagefter fortalte mig, at rystelsen var et direkte udtryk for hendes ophidselse. Jeg rettede speculumet, så det sad korrekt i fissen og begyndte langsomt at udvide det, så hendes dejlige lyserøde grotte blev stadig mere udvidet. Jeg gjorde det langsommere og langt mere omhyggeligt, end det egentlig var nødvendigt, men jeg ville have lov til at nyde hvert eneste sekund på samme måde, som jeg kunne høre, at hun nød det.

Da hun til sidst ikke kunne åbnes mere, lod jeg speculumet sidde, gik om på den anden side af bordet og begyndte at kysse hende dybt. Hun reagerede med en enorm iver, men hviskede alligevel ”sæt dig ned og fortsæt undersøgelsen”. Jeg satte mig tilbage på stolen imellem hendes ben og rettede endnu en gang arkitektlampen til, så hendes indre blev totalt oplyst.

Hvilket syn – et orgie af konturer og farver i hele farvespektrets varianter af varme, røde farver – og det hele så glinsende, drivende vådt, at jeg ikke kunne se det som andet end et af naturens store kunstværker. Jeg ved ikke, hvor længe jeg kiggede, men jeg er sikker på, at de øvrige patienter ville have været meget utålmodige, hvis det var foregået i en normal lægepraksis.

Da jeg langt om længe fjernede speculumet, gav hun et nærmest opgivende suk fra sig, men hendes lyde forvandlede sig igen til dybe, tilfredse toner, da hun mærkede, at jeg lod to fingre glide ind i hende. Jeg prøvede at lede efter og fornemme de konturer, jeg lige havde set så længe på. Hun reagerede ved skiftevis at klemme om mine fingre og slappe totalt af, så jeg kunne føre endnu en finger ind. Jeg begyndte at slikke hende grundigt, samtidig med at jeg havde mine fingre oppe i hende. Jeg mærkede hvordan, hun langsomt blev mere og mere udvidet, så jeg blev ved, til jeg havde alle fem fingre inde – og hvilken følelse. Hun var spændt ud til bristepunktet, og da hun fik den næste orgasme omkring min hånd, fik jeg en følelse af, at det måtte være netop sådan det føltes at berøre et jordskælv.

På det tidspunkt havde jeg næsten ondt i pikken, som kæmpede sin egen desperate kamp for at komme ud. Jeg tog hånden ud, flåede gummihandsken af, rejste mig op og løsnede livremmen. Hun havde lukkede øjne, men hun hørte, hvad jeg foretog mig, og hun reagerede straks med ord.

”Ja – JAA – giv mig pik nu. Jeg vil mærke dig”.

Jeg lynede op og lod bukser og boksershorts falde ned om hælene. Min pik stod lige ud i luften. Jeg trak forhuden tilbage og lod først pikhovedet lege drillende mod hendes clitoris. Men jeg var på bristepunktet, så med et stødte jeg pikken så dybt ind i hende, som jeg overhovedet kunne. Det varede kun få øjeblikke før jeg kom i en kæmpeorgasme og pumpede min sperm op i hende med kraftige ryk. Vi satte os ind i stuen igen, mens vi halvnøgne nød endnu et glas vin og langsomt genvandt kræfterne.

Der var endnu ikke gået en time, før hun stilfærdigt udbrød:

”Doktor – jeg vil lige gå ud og vaske mig lidt, og så vil jeg gerne bestille tid til endnu en meget, meget grundig undersøgelse om fem minutter – bare lige for en sikkerheds skyld”.

Da hun kom tilbage sad jeg allerede parat på stolen i midten. Nu ved jeg det – det var gynækolog, jeg skulle have været.

 

 

 

Doktor Sex
doktor_sex@sol.dk.

Retur til novelle-menuen