LÆSERNES EGNE NOVELLER

Doktor Sex©
doktor_sex@sol.dk.

Amatør Gynækologen undersøger igen  (2. afsnit)

Det var endnu en af de dér ubegribelig triste og regntunge dage. Som ved en kollektiv beslutning gik hele byen rundt med røde og løbende næser, og kvinderne var naturligvis så grundigt pakkede ind, at alene dét syn burde have været nok til få mig til at opsøge en af mine mere professionelle ”kolleger” med ret til at udskrive humørpiller.

Min passion for at optræde som meget grundig amatørgynækolog havde altså de dårligst tænkelige vilkår.

Jeg blev skilt for nogle få år siden, og naturligvis havde der været nogle ”konsultationer” undervejs – både enlige kvinder og par, som i fællesskab tændte på samme frække leg som jeg. Især et enkelt par, som endda havde deres eget hjemmelavede, men yderst vellignende gynækologiske leje vakte min interesse som legekammerater, og det blev til flere grundige og frække undersøgelser af hende, mens manden enten så på eller deltog i legen efter mine anvisninger.

Jeg husker især vores første leg. Parret havde reageret på min novelle ”Amatørgynækologen” og direkte spurgt, om jeg ville komme og give hende en grundig gynækologisk undersøgelse – naturligvis ville jeg det!.

Vi havde på forhånd aftalt, at legen skulle være så autentisk som muligt, og at der ikke skulle bruges tid på at drikke kaffe eller se hinanden nærmere an. Vi var derfor helt enige om, at den fælles interesse i legen kombineret med nogle e-mails og telefonsamtaler var tilstrækkelig forberedelse. Aftalen var derfor, at jeg skulle ankomme på et aftalt tidspunkt, hvor de så havde gjort deres gynækologiske leje parat. Jeg skulle gå direkte ind i rummet, finde instrumenter, gummihandsker o.s.v. frem, hvorefter jeg blot skulle åbne døren og sige ”næste!”

Præcis som i en rigtig læges konsultation reagerede parret på lægens ”næste!”, og de kom sammen ind i rummet, hvor det hele var gjort parat. Det gynækologiske leje stod midt i rummet badet i lys. Til venstre for lejet var der en enkelt stol – og til højre for lejet en håndvask og et bord, hvor jeg havde lagt mine instrumenter frem.

Jeg bad manden tage plads på stolen ved siden af undersøgelseslejet, mens jeg på rigtig lægemaner begyndte at vaske hænder samtidig med, at jeg bad kvinden tage tøjet af.

- Det hele?”, spurgte hun.

- Nej – behold bare strømper og sko på, svarede jeg.

Vi havde naturligvis på forhånd aftalt, at kvinden skulle være påklædt således, og at jeg på samme måde kunne bede manden om at deltage, som jeg måtte finde det bedst. Da hun straks gik i gang med at tage nederdel, bluse, bh og trusser af, valgte jeg også at bede manden tage tøjet af, således at jeg også kunne holde lidt øje med hans reaktion på undersøgelsen.

Da begge var afklædte bad jeg igen manden tage plads på stolen ved siden af lejet, mens jeg selv fulgte kvinden hen og placerede hende siddende på lejets fodende.

- Har du konstateret nogen problemer, som jeg skal se nærmere på?, spurgte jeg.

- Nej – det er bare et rent rutinecheck for at være sikker på, at alt er i orden.

- Det er også det sikreste, så jeg vil bare give dig et grundigt check, hvor jeg kigger på det hele; svarede jeg.

Jeg begyndte med den obligatoriske brystundersøgelse. Hun havde forholdsvis små og bløde bryster, som var dejlige at føle på, hvilket jeg naturligvis gjorde særdeles grundigt.

Det var tydeligt at se på manden, at han var ganske tilfreds med forløbet af undersøgelsen indtil videre.

- Der er i hvert tilfælde ingen brystproblemer, konstaterede jeg med sagkyndig mine, - så nu må du gerne tage plads på briksen, så jeg kan give dig en underlivsundersøgelse, fortsatte jeg.

Hun lagde sig uden tøven ned, og jeg lagde hendes ben korrekt tilrette i bøjlerne, så hun nu lå helt åben og tilgængelig. Hun var totalt glatbarberet, så det var meget nemt at få øje på fugten, som gav klart genskin i det skarpe lys, som jeg rettede direkte imod hendes fisse.

Imens jeg tog gummihandsker på, kiggede jeg igen på manden, der nøgen som han var – absolut ikke kunne skjule sin begejstring.

Jeg begyndte – helt som mine professionelle kolleger med speculum-undersøgelsen. Jeg vidste godt, at kvinden havde født, men det er absolut ingen garanti for, at hun er er stor eller slap forneden, så jeg begyndte med et lille plast-speculum af den type, som rigtige læger bruger til helt unge kvinder, der endnu ikke har født.

Hun gav en svag stønnen fra sig, da jeg førte speculummet ind i hende og langsomt åbnede det. Det var helt tydeligt, at hun nu var temmelig ophidset, så jeg fortsatte straks med et noget større metal-speculum, som hun også modtog med tydelig begejstring.

Da jeg havde åbnet speculummet så meget som muligt, rejste jeg mig fra stolen imellem bøjlerne og bad manden tage min plads, så han ved selvsyn kunne forvisse sig om, at hans kone var absolut sund og tilmed meget liderlig.

Den mere ”professionelle” del af undersøgelsen var nu næsten overstået, og liderligheden prægede i høj grad rummet, så under påskud af at skulle observere hendes reaktioner lidt nøjere, bad jeg manden stikke pikken i munden på hende, mens jeg iagttog hendes ”fugtreaktion” på nærmeste hold.

Men der manglede endnu lige det sidste af den ordinære undersøgelse – nemlig palperingen, føleundersøgelsen, hvor lægen fører nogle fingre ind i skeden og mærker grundigt efter, så det gjorde jeg, og rent rutinemæssigt for en amatørgynækolog indebar det naturligvis også en grundig stimulering af klitoris.

Men hun registrerede det knapt nok, imens hun lå der med vidt spredte ben og suttede på livet løs. Hun var i forvejen så liderlig, at enhver yderligere stimulering var helt unødvendig, så jeg fik hurtigt afsluttet den undersøgelse, trukket handskerne af – og knappet bukserne op. Jeg nåede lige at sige, at jeg ville afslutte undersøgelsen lidt utraditionelt for at være helt sikker på, at hun var absolut i orden.

Imens jeg kneppede hende hårdt, stod manden ved siden af og kiggede, og hans begejstring var helt ustyrlig. Der blev ikke sagt noget, kun stønnet og gispet, men der var absolut ingen tvivl om, at begge var særdeles tilfredse med behandlingen.

Da jeg var færdig, tog manden over – og gav hende endnu en tur, hvorefter jeg formelt kunne erklære undersøgelsen for afsluttet.

Det blev til flere frække undersøgelser, indtil parret af andre årsager måtte melde fra.

Det var så med disse tanker på en trist regnvejrsdag, at der ganske uventet viste sig et lys for enden af tunnelen. Det var en dejlig kvinde, som jeg havde mødt uden at fortælle hende noget som helst om min – i hvert tilfælde for mange, underlige passion.

Da vi en aften endnu en gang havde haft sex, og det havde udviklet sig til et egentlig kæresteforhold,  sad vi og nød et glas rødvin. På det tidspunkt var forholdet så godt og stabilt, at det ville have været ganske forfærdeligt, hvis det blev afbrudt. Men mit valg var altså, at jeg ikke ville have nogen hemmeligheder for hende, så efter et par glas rødvin sagde jeg til hende, at jeg havde skrevet en novelle, som jeg gerne ville have hende til at læse.

- Den er altså noget kinky, men det er en side af mig, som du også skal kende, sagde jeg, imens jeg fandt novellen ”Amatørgynækologen” frem på skærmen.

Hun satte sig på kontorstolen, næsten nøgen – og begyndte at læse. Hun sagde ikke et ord, men læste koncentreret.

- Hvad synes du?, spurgte jeg, mens jeg hældte endnu et glas rødvin op.

Der kom stadig intet svar, og jeg begyndte at blive en anelse nervøs for, at hun ville finde det hele for underligt og pænt bakke ud af forholdet.

Det varede alt for længe, før hun endelig rejste sig og kiggede på mig, og jeg kunne straks se, at hun havde et lidt underligt udtryk i øjnene, men hendes endelig reaktion var det mest fantastiske, jeg har oplevet i årevis.

- Sådan en undersøgelse vil jeg også have, og det skal være lige nu!, sagde hun, og gik straks i gang med at gøre et undersøgelsesleje parat ganske som beskrevet i novellen.

Det er hende, som nu min allerdejligste kæreste og klinikassistenten i vores Scor-profil ”Doktorleg m. klinikass.”, og hende som totalt har fået de sure regnvejrsdage til at forsvinde.

 

Doktor Sex
doktor_sex@sol.dk.

Retur til novelle-menuen