LÆSERNES EGNE NOVELLER

TIKI©
Vores første erfaring fra Scor

At elske med andre

Min kone og jeg havde talt meget om at prøve med en ekstra mand i sengen.

Det havde givet anledning til mange gode timer, alene, bare det at vi havde talt om det, men vi mente dog begge at, det var et meget stort skridt at komme videre.

Vi blev enige om at lave en profil inde på www.scor.dk .

Det gjorde vi, hvor vi søgte efter en ekstra mand, til at forkæle min dejlige kone.

Vi fik utrolig mange henvendelser, hvor det lyste meget igennem hvem der var seriøs og hvem der ikke var. Ud af dem, som vi mente der var seriøse, var bla. en fyr på 36 år. Han passede lige ind i vores profil. 


Det kunne jo lige være at jeg skulle presenter os selv først.
Min kone, en dejlig buttet Qvinde, 182 cm. 99 kg. og meget fræk.

Jeg selv er 179 cm. 96 kg. og med en mindre ”bodega – mave”.

Vores nye ven er 182 cm. 87 kg. og, fandt vi ud af, ganske godt udrustet.

Vi chattede meget med….hm, da han er en gift mand, synes jeg at vi skal lade ham være anonym, så jeg vil kalde ham for Jens.

Efter vi havde chattede adskillige gange, blev vi enige om at mødes.

Jens kom en aften og besøgte os, kun for at vi kunne se hinanden lidt an.

Han var en ganske tiltalende fyr, og min kone, som hedder Lene, og jeg talte meget om Jens. Vi har været sammen i ca. 8 år, og har aldrig været sammen med andre end hinanden.  Det var en stor beslutning, men vi aftalte med Jens, at han skulle komme og besøge os, en aften efter vores børn var kommet i seng.

Både Lene og jeg havde gjort os klar til at mødes med Jens igen. Jeg havde barberet Lenes fisse, så der kun var en lille dusk foroven. Jeg selv havde fjernet hårene fra nosserne og lige over pikken. Jeg havde taget et par cowboybukser og en T-shirt på. Intet inden under, det skulle jo af igen….

Lene havde taget en sort lårkort nederdel på, en hvid skjorte som var lettere gennemsigtig, indenunder sorte selvsiddende strømper, sort blonde BH og en sort blonde g-streng.

 

Kl. 19.30 ringede det på døren. 

Jens blev inviteret indenfor.

”Velkommen” sagde Lene og gav ham et ordentligt knuz. Han blev vist ind i stuen, hvor lyset var afdæmpet, med masser af levende lys. ”Vil du have en kop kaffe eller en pilsner?” spurte jeg. ”Tja, for min skyld kan vi da godt springe kaffe over” svarede Jens. Jeg satte et par kølige pilsner på bordet, mens Lene satte lidt dæmpet musik på.

Der var en underlig, men forbandet fræk stemning i luften. Her sad vi, velvidende om hvad der skulle ske, og talte med Jens om alt muligt.

Vi kom, meget naturligt, hurtigt ind på at tale om sex. 

Da vi på et tidspunkt ikke kunne holde stemningen ud længer, bad jeg Lene om at sætte sig over i hjørnesofaen, mellem Jens og jeg. Jens lagde sin ene hånd på Lenes lår, mens jeg kyssede hende og lod min ene hånd glide ned ad ryggen på hende.

Jens krammede hendes ene bryst, mens den anden hånd var på vej ind under nederdelen. Lene sad nu med sin højre hånd oven på Jens’ buksebule og sin venstre hånd oven på min. Hun var ved at få det udtryk i øjnene, som jeg så godt kendte. Hun var ved at være godt liderlig. Jeg knappede hendes skjorte op, og fik listet hendes bryster ud over hendes BH. Mens jeg suttede lystigt på hendes bryster, tog Jens hendes skjorte helt af, mens han gav hende et dejligt vådt tungekys. Lene famlede med Jens lynlås, og da hun knappede hans bukser op, nærmest sprang et velvoksen eksemplar af en stor stiv pik ud af bukserne. Både Lene og jeg kikkede noget på den. Den var længere og tykkere end min, som nok hører nogenlunde til gennemsnittet.

Lene vendte rundt og lagde sig på knæ i sofaen, mens Jens tog bukserne helt af. Hun bukkede sig ned og tog hans stive pik i munden, mens jeg rejste mig og smed tøjet.

Jeg lynede Lenes nederdel ned og listede den ned over hendes dejlige røv, som strittede lige i vejret. Mens Jens’ pik var dybt begravet inde i Lenes mund, lagde jeg mig bag Lene, kærtegnede hendes runde baller og listede en finger ind under g-strengen. Jeg kyssede den ene balle, mens min finger fandt vej til nogle glatte og meget fugtige skamlæber.

Jeg fik krænget trusserne af hende, mens jeg kunne høre på Jens at han virkelig nød ene behandling. Jeg spredte hendes baller, så jeg kunne komme til at slikke hendes fugtige fisse.

Tungen fandt hurtigt klitoris, gled ind mellem skamlæberne, helt op og rundt om det bagerste hul, og ned til klitoris igen. Jens havde pillet hendes BH af og masserede hendes bryster. Jeg satte mig tilbage i sofaen og gav Lene ordre til at sætte sig oven på mig. Uden det store besvær gled min stive pik i bund i hendes våde fisse. Jens rejste sig og tog sit tøj af.

”Hva’ så, er det en god stor pik han har?” spurte jeg hende. ”Uhmm” svarede hun.

”Undskyld, men jeg kunne ikke høre hvad du sagde”, svarede jeg ”hvis du skal gøre dig nogle forhåbning om at få mere pik, så må du tale tydeligt” sagde jeg til hende.

”JA” stønnede hun, ”han har en dejlig pik” ”Nåå, det var bedre” sagde jeg. 

Jens stod nu foran Lene og gav hende ordre til at sutte igen, mens hun red på min pik.

Da jeg ikke er så udholdende igen, gav jeg Lene besked om at hoppe af. Hun lagde sig på knæ i sofaen, og Jens var ikke sen til at tage imod en sådan indbydelse.

Han stillede sig bag Lenes dejlig røv, førte hans store pik lige mod hendes varme fisse. 

Derfra hvor jeg sad, kunne jeg se hendes skamlæber skille sig ad, mens hans blåviolette pikhoved gjorde sin entre. Hun gav et dybt suk fra sig da han langsomt lod sin pik glide helt i bund. For satan, hvor var det frækt at sidde her, ved siden af sin højtelskede kone, mens hun blev kneppet af en ”fremmed” pik.

Jeg satte mig op på ryglænet af sofaen og bad hende sutte min pik. Hun klynkede en smule da han for alvor kneppede hende, mens hun tog min pik helt til roden. Hun er eminent til at sutte pik, og ved også hvordan hun skal bruge sin fisse til at malke en pik helt flad. Jens trak sig ud og sagde at han ville rides. Han satte sig i sofaen, og Lene satte sig, så han kunne sutte på hende bryster samtidig. Hun løftede sin røv op og tog om hans pik med den ene hånd for at lede den på rette vej. Jeg tog med begge hænder og skilte hendes skamlæber ad, og kunne mærke Jens´ pik glide ubesværet op i hendes dejlige fisse. Sikke et syn. At stå bag ved Lenes dejlige røv, og se hende blive spiddet på en stor stiv pik.

Jeg æltede hendes bløde røvballer, og lod prøvende en finger smutte forbi det bagerste hul. Hun red ham ret vildt, mens jeg stillede mig ind mellems hendes ben og lod min stive pik glide fem og tilbage mellem ballerne. Jeg trak mig lidt væk, fugtede en finger, og forsigtig lod den smutte indenfor i hendes røvhul. Jeg kunne mærke Jens´ pik knokle frem og tilbage inde i hendes fisse. Jeg trak min finger ud, lænede mig ind over Lene og spurte hende om hun skulle ha’ mer’ pik. ”Jaaa, knep mig, for satan” sagde hun. Jeg havde ikke set hende så liderlig i meget lang tid. Jeg lod mit pikhoved presse mod hendes røvhul. Langsomt gav det efter, og min stive pik blev nu omsluttet af ringmusklen. Lene sad nu stille oven på Jens. Jeg begyndte at kneppe hendes røv, og kunne mærke Jens´ pik lige på den anden side. Det blev hurtigt for meget for mig. Jeg gav alt hvad jeg havde i mig, kneppede hende i et højt tempo, og sprøjtede min sæd op i hendes dejlige røv.

Da jeg trak mig ud, hoppede Lene ned fra Jens, lagde sig på knæ i sofaen og bad om at blive kneppet.

Jens, med en stadig stiv pik, stillede sig bag Lene og kneppede hende i et tempo, hvor jeg ikke kunne være med. Jeg synes at det varede længe før han nærmest hvæsede at nu ville han sprøjte sin sæd ud over hendes dejlige røv og at hun havde en dejlig fisse som nærmest sugede pikken ind. Han hev sin store pik ud af hendes fisse, og sprøjtede ud over Lenes dejlige baller.

 

Vi sad bagefter, helt nøgne, og drak en kølig og velfortjent pilsner.

 

Dette var vores første møde med Jens, hvor vi dyrkede noget grænseoverskridende sex.

Jens har været og besøge os flere gange siden, og vi bliver mere og mere åbne over for hinanden, og vores små hyrdetimer bliver også bedre og bedre. Vi har lavet en ny aftale med Jens og en af hans tidligere kollegaer. En dejlig fræk ”tøs” på 39 år.  Nu har vi prøvet en trekant, nu skal en firkant have sin debut.