LÆSERNES EGNE NOVELLER

Marthin©

Autoritetstro del 2
Har du ikke læst del 1 - kan du gøre det HER

Solen skinnede fra en skyfri himmel jeg havde valgt en tur ind til byen for at se på det pulserende liv og forsøge at få en dag endnu engang til at gå sammen med én el anden tilfældig dame som på én eller anden måde lagde op til noget uforudset.

Jeg stillede min bil på Vesterbros torv her måtte den stå i fem timer så jeg var helgarderet denne formiddag men jeg nåede ikke længere end til hjørnet af Gasværksvej Vesterbrogade så var en lettere beruset dame ved at blive kørt ned af en varevogn jeg sprang ud i krydset og fik fat i damens arm og trak hende ind til fortovet hun duftede svagt af spiritus men hun så på mig og nikkede og sagde tak skal de have det var søreme tæt på så var det som tågerne lettede lidt i hendes system og hun klarede blikket lidt mere og så på min skjorte og bukser og sagde nå Grete nu gik du vidst i fælden og hun så på mig endnu engang og sagde hvad nu lille du?

 

Da vi sad i min bil bad hun om en cigaret da hun havde fået ild tog hun et dybt sug inhalerede røgen og lod den sive ud af næsen rystede lidt på hovedet og sagde får jeg en bøde så skal jeg sidde den af jeg drikker det hele op men gør du mig en tjeneste. Så kør mig hjem til Valby og gå med op, træk mine bukser ned og giv mig en god gammeldags endefuld i min bare ende, med en bøjle bare slå til jeg skal mærke det er alvor mener du ikke jeg er for gammel så knep mig sønder og sammen, smid mig i seng og kom igen i morgen og få mig til at rydde op og vaske mit hjem rent det ville min mand havde gjort hvis han havde levet det er det eneste der virker på mig.

Jeg gjorde som hun bad mig om og jeg siger jeg slog til med bøjlen hun sagde auw et par enkelte gange men hun fik klø og hun var ikke for gammel til at kneppe hvem er for resten det?

Jeg hamrede min pik ind i hendes liderlige kusse og da kom der udbrud fra Hanne her var hun med, her vidste hun der lå en mand bag hende der gjorde sit arbejde for både hende og mig selv.

Jeg kneppede hende tre gange inden jeg bad hende om at gå i seng og stå op og ordne sit hjem hvis ikke her er rent og ryddeligt når jeg ser ind i morgen Hanne så får du endnu en endefuld har du forstået hun nikkede og svarede hvad tid kommer du? det ser du svarede jeg.

 

Da, hun næste dag åbnede døren for mig og lod mig gå ind i stuen, smilede hun og sagde du er ikke fra politiet så havde du ikke hjulpet mig men jeg er glad for det du gjorde i går og jeg vil meget gerne have du kommer hos mig af og til, bare dumpe ind uanmeldt og så give mig samme omgang som i går hvis jeg ikke arter mig ordentligt. Men det er min kedsomhed der gør jeg skvatter ved siden af men sådan en omgang den rydder gevaldigt op i både hoved og bagdel.

 

Hvilken herlig oplevelse at være sammen, med disse damer, fra både Østerbro Vesterbro Amager og hjemme syd for København, men mon der var muligheder for at finde én enkelt på Nørrebro så målet var fyldt helt op med én dame hver uge i hver sin bydel så var der jo også Kaja hjemme i sengen hun havde endnu ikke klaget over manglende interesse fra min side, når jeg tog hende bagfra i stuen mens vi stod og nød udsigten til naboens kedelige liv som for det meste bestod i at de skændtes om småting og det var underligt nok ikke mig der sagde hvorfor tager han ikke og bukker begge ender sammen på den dame og giver hende en endefuld i hendes bare ende så hun kunne lære, det er bedre at elske end at være uvenner det giver mere motion!

Og lige som Kaja sagde de ord den dag vi stod og kneppede i vores stue så fik naboen en knaldende lussing af konen og han reagerede omgående ved at vende hende rundt med hendes ende næsten oppe i vindueshøjde og slå hende med sin brede hånd tolv gange i enden så satte han hende ned på en stol og gik der gik tre uger før han kom hjem men det var kun for at pakke?

 

------

 

Jeg havde kørt Nørrebrogade tynd der var overhovedet ingen damer der stjal i den bydel der var to tøser, på femten seksten år der stjal et par cykellygter men det var jo ikke min kop te så jeg kørte videre og der var ved at være lidt varmt at sidde i den brændende sol så da jeg passerede Assistents kirkegården parkerede jeg bilen og satte mig på én af bænkene og så damerne smutte forbi deres numser var for det meste dækket af frakker eller cottoncoats men jeg sad i skyggen og nød en cigaret der var et meget stort gravsted lige ved siden af mig med en masse flotte buketter så den nedsætning måtte være fra tidligere på dagen alle blomsterne var friske store og dyre buketter en kortstammet dame lidt vel polstret omkring bagdelen som virkede en smule bred stod stille og beundrede alle blomsterne jeg var lige ved at prøve på at komme i kontakt med hende da hun smuttede ind på graven og tog tre store buketter og smuttede dem ned i en stor indkøbstaske men hun var ikke færdig hun havde udset sig en endnu større buket helt inde på selve graven og hun jokkede bare ind i hele blomstervælde da rejste jeg mig og rømmede mig.

Hun drejede sit hoved mens hun stod med den store buket i hånden og hendes fod stod på en anden buket der lå ved jordens kant hun så mine sko bukser jakke skjorte, slips og var oppe ved mit strenge blik og mit hoved rystede let i nej drejningen. Hendes mund stod åben da hun tabte buketten, som jeg bad hende samle op og lægge på plads hvilket hun bare gjorde så trådte hun forsigtigt ud på gangen og forsøgte at løbe fra mig men hendes fod sad fast i en krans hun lå på maven, med alle blomsterne i sin taske der lå ude på gruset hendes kjole var ved faldet gledet op over enden på hende jeg løftede den ned og jeg samlede hende op.

Hun var den nemmeste pige jeg har truffet hun var overbevist i sin tro på min stilling, ved synet af mig og mit tøj men hun var noget yngre end min første bedømmelse af hende da hun dæmpet sagde, tag mig med et andet sted hen hvis min far ser mig her med de buketter så slår han mig ihjel han er gartner, her på kirkegården vil de ikke nok lade være med at sige noget til ham? 

Vi sad som altid i min bil hun bagved mig og nu græd hun jeg lod hende græde færdig for inderst inde, havde jeg ikke den store medlidenhed med hende stjæle fra en kirkegård føj for den!

Hun var bistandsklient boede i en nedlagt forretning ikke ret mange møbler havde et elendigt liv, ingen venner og hun var snart fyrre om et år og jeg er alt for tyk, men jeg er en tyve tøs, stjæler fra de døde. Føj for satan, sagde hun selv og jeg spurgte hvad skulle du bruge dem til hun græd igen, til min mors grav ude på Vestre kirkegård for at spare halvtreds kroner til en buket til hende?

Hun sad stille og vred sine hænder, så sagde hun, når nu der er skrevet rapport og jeg får lov til at gå hjem, fra stationen, vil du så, gøre mig den tjeneste at du kommer forbi og giver mig en ordentlig gang tæsk, med en bøjle i min bare ende for det trænger jeg virkeligt til, tror jeg?

Jeg sagde hvis nu jeg fortæller dig jeg ikke er fra politiet, hvad siger du så? Ja, men er du da ikke det, nej svarede jeg, det har jeg heller aldrig påstået, jeg stod bare og hjalp dig op og sagde du var forkert på den ved at stjæle de buketter fra en grav, andet har jeg ikke sagt, men du troede måske, jeg var noget? Ja svarede hun, jeg troede du var politimand med det tøj.

Nå, svarede jeg men nu kan jeg, så køre dig hjem, hvis ikke, du vil tale med din far?

Går du med mig ind, jeg vil gerne tale med dig, du er en flink mand, men vil du ikke hjælpe mig?

Joh, svarede jeg, men som du siger, lad os køre hjem til dig og få en kop kaffe, så taler vi sammen.

Er du klar over, hvor heldig, du egentlig er, Mona, sagde jeg, når man stjæler fra steder, der ikke kan låses, så er straffen dobbelt så stor, ja, jeg ved det godt, det har min far fortalt, men jeg ved ikke hvad der gik af mig men jeg ved at jeg skal have én, der vil hjælpe mig, hvis jeg skal komme ud af det lort, jeg er havnet i jeg kan ikke tage mig sammen jeg er for tyk for doven og for dum, men hvis der bare var én, som jeg stolede på, som ville true mig, med tørre tæsk så tror jeg, jeg kan komme frelst ud på den rigtige side ville du gøre det for mig Max? Ja, det vil jeg nyde, lille ven!

 

------

 

Mona var trods alt en sød pige selvom starten på vores venskab gemte på en kedelig oplevelse men én ting ved hende var hendes utrolige tillid til mig efter få minutter i hendes hjem da jeg slog på hendes overvægt og hun rejste sig, fra sin plads ved kaffebordet og tog alt sit tøj af, så hun stod splitternøgen og trådte op på sin lille badevægt og forinden hun skulle højst veje femogtres kilo og vægten viste desværre treogfirs kilo, jeg lod hende stå, uden tøj og bad hende hente en bøjle, en stor bred klædes bøjle, det var det eneste slaginstrument, hun havde kendt, fra sin barndom, men jeg lovede hende at skaffe et spanskrør, nu er det ikke dine vægtproblemer, det drejer sig om, lille Mona, kom her hen og læg dig på knæ på gulvet og flad ud med overkroppen, så din bagdel, står strammet godt ud og du bliver liggende, har du forstået?

Jeg, knaldede bøjlen, ned over hendes store brede ende, men ikke en lyd fra Mona og jeg fortsatte med at slå, i hendes velsagtens, efterhånden, ømme ende, men stadig, ingen beklagelser fra hende, da enden efterhånden hævede og den blåviolette farve gik over i sort og de gullige striber fra bøjlen trådte frem, stoppede jeg slagene, selvom hun intet sagde, jeg stoppede faktisk, af medlidenhed, med denne store søde pige, der tog sin straf, uden at give lyd fra sig og heller ikke forsøgte at undgå den straffende bøjles slag, mod hende bare ende pog da jeg lå beg hende og lirede med hende kusse, så fortalte hun, igennem sin stønnende stemme at jo mere, det gjorde ondt, i hendes ende, jo mere liderlig blev hun, så hun kunne aldrig, få for mange smæk, i sin bare ende.

 Jeg kneppede hende langsomt, borede pikken ind i hendes stramme fisse, der var så snæver at den føltes, som en ring, der sad strammende om pikken, som en stor elastik og fulgte med ind i hende selv, hun var simpelthen en liderlig dame at kneppe, hun gyngede med i knepperiet og jeg var ikke længe, om at kaste hele ladningen, ind i hendes snævre fisse.

 

Da, jeg omsider kørte hjem, sad jeg og spekulerede på, hvor er der mange aspekter i erotik og hvor er der mange måder at dyrke, det på og hvor ved vi lidt, om hinandens erotik, ved vi overhovedet, hvad vores partner, egentlig gerne vil prøve, eller opnå, i erotikkens verden, ved Kaja, hvad jeg elsker at lave, tænker hun, nogensinde på, hvad jeg helst vi starte med, inden jeg knepper hende sønder og sammen, nej, sikkert ikke, men ved jeg, hvad hun gerne vil eller ville, nej, for hun har aldrig fortalt det, hvorfor snakker vi ikke frit om det, som vi gør om mad, det er sgu da lige meget om jeg kan lide hakkebøf, hvis jeg må få lov til at give en dame en endefuld, i hendes bare ende og bagefter få lov til at kneppe hende, så er jeg sgu da lige glad, om jeg får det ene eller andet til middag, jeg vil hellere have vandgrød og fisse, eller kusse, end jeg vil have en engelsk bøf og sidde og spille pikken af i hånden?

 

Men der var mere i vente til mig, da jeg kom hjem, Kaja havde åbenbart ikke hørt bilen, køre ind i garagen og heller ikke mig, der kom op ad trappen og lindede på døren ind til stuen, ude i havestuen, sad hun og læste i en bog, med fødderne oppe i stolen, hælene stod på sædet og hendes ben var stærkt spredte, hendes trusser, var taget af og hendes kusse stod åben, hun holdt bogen, med venstre hånd og i højre hånd, havde hun en stor skrællet agurk, som hun sad stille og kneppede sig selv, med. Ind i kussen, med den store agurk, da den var i bund, hev hun den få millimeter ud og hamrede den ind i bund, det gjorde hun fire fem gange, så trak hun den næsten helt ud til kanten af kussen, hendes skamlæber åbnede sig og lod agurken passere, men de stod som på hængsler og var klar, til at klappe i, hvis agurken, skulle blive uden for, men da agurken igen rejste ind i kussen, så fulgte skamlæberne med, et lille stykke af vejen og lod resten af kussen overtage styringen, så kirtlerne kunne smøre rejsevejen, og så igen fire stød, ind i bunden af kussen. Da trådte jeg ind i stuen og sagde hej, lille skat, får du dig lidt agurk, på den dumme tøs?

 

------

 

Kaja, blev kobberrød i ansigtet og lagde agurken væk og blev helt febrilsk, jeg satte min mund, ned til hendes og kyssede hende, slap af, lille pige, du må da gerne, spille din liderlige kusse af, med en agurk, hvis du har lyst, indtil min pik, er stiv, så må du lade agurken vente, til det er dens tur igen, ikke lille skattepige, fars tøs!

Se, da jeg spurgte hende, ligeud, så sad hun og lirede sig op, til min hjemkomst, hun elskede når jeg tog hende hårdt, men hun brød sig ikke om smæk i numsen, men hun fandt sig i det, fordi hun vidste, jeg var vild med det, hun tog hensyn til mig, men hvad fanden gjorde jeg?

Derfor besluttede jeg, sammen med lille Kaja at Sofie, der sad stille og kedede sig, ude på Amager, kunne flytte ind i vores gæsteværelse, så fik hun smæk af mig og jeg kneppede dem begge og Sofie, ville med glæde sørge for husholdningen, for det havde hun jo lavet, i hele sit liv, men du skal stå for kassen skat, ellers løber Sofie, med hele kassebeholdningen og så skal jeg regne den ud, som hendes gamle frue, for at finde hende og straffe hende, det har jeg sgu ikke tid til?

Så, er det bedre at du er kassemester, vend dig om skat, så kan jeg lige snuppe, en bagstikker, nu hvor din kusse er gejlet helt op og er smask liderlig, ikke?

Og min, lille sommerliderlige pige, der lå i hareskoven og lirede med sin kusse, hvem lirede hun kussen op til, dengang, kom jeg imellem dem? Eller kom jeg, inden, han nåede hjem, til lille Kaja. Boede hun slet ikke alene i det sommerhus? Eller boede hun overhovedet, i det sommerhus. Man skal sige, hvad man mener, men man skal huske, hvad man siger og har sagt, da man sagde, noget andet, end man sagde, sidste gang, man sagde noget, om det samme?

Kaja, var hårdt spændt for, med Sofies indflytning, jeg havde taget Sofies stok med, for ikke at glemme den, det var et smukt instrument og jeg var allerede nu, sikker på, den snart skulle i brug, men ikke på Sofies ellers så lækre ende, men på min lille sommerpige Kaja, som ifølge sygesikringsbeviset, hed Marianne, men hvem og hvad, var så Kaja?

Hendes tidligere chef, hed Kaj Andersen og hans sommerhus i Hareskoven, hed, Kaj. A?

Men hvem arbejdede hun så for nu, for hun kørte ind til København og kom først hjem klokken fjorten?

For at undgå det store detektivarbejde, der lå i at finde ud af, ret meget mere, end jeg nu vidste, så var der bare at spørge Kaja om, hvem hun var og hvad hun lavede, i mit hus, når hun kom sammen med en anden mand, inde i København, som hun, kaldte for sin arbejdsplads?

Og for at få de rigtige svar, med det samme, så bad jeg Sofie om at holde Kajas hænder, mens jeg flåede hendes kjole af hende og ligeledes flåede trusserne af, for at vise min vrede, over hendes løgne igennem syv måneder i mit hus og da jeg havde svinget Sofies smukke spadserestok, femogtyve gange, ned over Kajas bare ende, som hun stod stille og skrigende og modtog, fordi Sofie, holdt hende fast, i hendes foroverbøjede stilling, hen over min sofa ryg og Sofie sad i sofaen og holdt hendes hænder, så kom navnet Marianne Kamp og hendes arbejdsgiver var bistandskontoret i Enghave kvarteret, men hun opholdt sig i Kaj Andersens hjem, hvor han og hans kone havde mænd, der kom og betalte for at kneppe damerne, hun lå i hareskoven og ventede på Kaj A, da hun skulle møde ham, før hendes ansættelse, som jeg forpurrede, ved min fremtræden?

 

De fleste mænd, i min situation, havde nok kylet Marianne / Kaja, ud af deres hus, men jeg ville hende det godt, jeg ville have hende opdraget, til ikke at være luder, for et ægtepar i byen, som jeg for øvrigt meldte til politiet, så lidt med dem, havde jeg altså at gøre, Marianne fik husarrest i tre måneder, som skulle være Sofies første store arbejde, ved siden af hus og hjem, som hun jo så havde Marianne til at hjælpe sig med og det bedste af det hele, var at Marianne så ud som var hun glad, for både endefuld og for opdagelsen, selve husarresten, tror jeg hun nød, på én eller anden måde, da dommen lød og hendes plads i min seng, den var hun lykkelig for, især den aften, hvor balderne, var meget ømme og skadede, så mine kølige hænder, gjorde lykke, i sengen!

 

------

 

Mona, var begyndt at løbetræne, for at tabe sig, men da hun, ikke kendte andre steder, end assistents kirkegården, så løb hun på gangene der, men en dag, væltede hun en ældre dame, der slog sin hofte og arm, hun krævede erstatning af Mona, jeg ringede til damen og vi aftalte at jeg kom og beså skaderne, så kunne vi, drøfte erstatningens størrelse.

Hun hed Karen Blom og hun lå i sengen, men hendes dør, stod på klem, til ære for mig, jeg fjernede dynen og løftede natkjolen op, så jeg kunne se skaderne, som sad på hendes bagdel, da bukserne var trukket ned og hun lå på maven, med sin flotte ende i vejret, så var jeg på hjemmebane, jeg havde den største lyst, til at give hende en endefuld, med hånden, men hun skulle jo ikke have flere mærker, end de to små pletter, der sad på hendes hofte, men hendes hud, trængte så grusomt til fedtstof, så jeg tog, lidt massageolie og fortalte hende, jeg ville massere smerterne væk, så kunne vi senere, ringe efter en læge, det syntes hun, var en strålende ide.

Jeg gned hendes ende, æltede den og gav hende strygninger, der gik lige op i hendes stemmebånd, som nogle små, klynkende snøft, der gik over, i et lettere anstrengt åndedrag, men jeg lagde mærke til hendes lår der blev mere og mere adskilte, eftersom, mine hænder kom tættere på hendes inderlår og da mine fingre, smuttede ned og jeg sagde, det må du undskylde, så svarede hun, der er ikke noget at undskylde, jeg kan bedre lide, du masserer der nede, end oppe på bagdelen.

Så tog jeg, hele hånden ned og dækkede hendes kusse og lod langfingeren, smutte indenfor og så skete der noget i damen, der lå på maven, i sin seng, for at få lette strygninger, på sin hofte, som jeg efterhånden forlod, drejede hende rundt, i sin seng, så hun vendte enden til mig, jeg satte mine hænder, ind under hendes hofter, løftede hende op, så hun kunne støtte på knæene, hjalp hende frem, så hendes arme støttede overkroppen, min hånd og finger var igen placeret, hvor hun helst ville havde den, mens jeg frigjorde, min liderlige stive pik og satte den hen, foran indgangen til hendes lune liderlige kusse og for ikke at skade hende, endnu mere, ved indføringen af min pik, i hende, lod jeg den smutte stille ind, pressede mig forsigtigt, ned mod hendes bund i den dybe liderlige varme kusse, men det ville hun ikke nøjes med, hun vidste bedre, end nogen andre, hvordan hun skulle kneppes, så hun sagde med rolig stemme, knep mig hårdt, stem den ind i mig, så jeg kan mærke det er en pik og ikke et stykke viskelæder, jeg er vild med en rigtig stiv pik, mere, knep mig hårdt, mere åh ja, åh, ja, mere nu, nu, nu ja, ja, ja, hun skred sammen, sank ned, jeg blev i hende, til jeg langsomt, gled ud af hende og gav hendes ene, endebalde et hårdt klask.

Hun drejede hovedet og smilede til mig og sagde det kunne du lide, det der var? 

Men hendes erstatning, var udbetalt, som en slags afdrag, for hun ville meget gerne se mig igen om en uges tid, til lidt flere strygninger, næste gang, hvornår kommer du? næste onsdag eftermiddag, er det i orden, Ja, svarede hun, men det er ikke sikkert, jeg ligger i sengen, den dag. Jeg kan også sagtens kneppe dig udenfor din seng, så er det bedst at stå, foroverbøjet, det giver et bedre resultat, for os begge, vi ses i næste uge

 

På vejen hjem, kørte jeg ind til Mona og fortalte, hun skulle straffes, noget så grusomt, i sin bare ende., onsdag i næste uge, ovre hos den dame hun væltede på kirkegården, jeg har givet hende første afdrag af hendes erstatning, men næste gang, skal jeg have lidt opvarmning, inden jeg udbetaler næste afdrag og der, kommer din bare, ende ind i billedet, har du forstået, lille ven.

Så skal du smage spanskrøret eller Sofies stok, for første gang, jeg siger dig, det er noget helt andet, end dine bøjler, som slår din ende i stykker, næh, lille du, spanskrøret, der kan du sikkert tage hundrede slag og med stokken kan du sikkert sagtens klare halvfems slag.

Og så, skal du stå helt stille, mens jeg sønderknepper damen, som ligger med sine hofteskader, på grund af din løbetræning.

Fortsættes