LÆSERNES EGNE NOVELLER

Stuepigen©

Bare for meget - del 1

I et af byens bedste kvarterer, boede en ung mor, alene i sit meget store hus, huset havde hun arvet efter sine forældre, og her boede hun alene, hun havde aldrig været gift, fordi hun, hvis hun selv skulle sige det, var utrolig kræsen, og ikke ville acceptere hvem som helst, som hendes kommende ægtemand. Hun havde været til SM i en del år, men havde selv med de års erfaring, stadig meget hun ikke havde prøvet, og mange af hendes seksuelle fantasier, var endnu ikke blevet opfyldt. Men nu havde hun fået en ny Herre, han var nr. 4 i rækken, de andre kontakter hun havde haft, var blevet afvist i døren, da det skrevne ord ikke svarede til virkeligheden, og her var hun kort og kontant, og lyttede til hendes indre, som straks kunne "lugte" om der var noget negativt i luften. Hendes ry var at hun var meget fræk, netop pga. hendes meget bramfri sprog og provokerende opførsel. Her er hendes første oplevelse med hendes nye Herre.......

Ud på formiddagen tændte tøzen for computeren inde på kontoret, for at se om der ville være en e-mail fra Herren om på hvilken tidspunkt han ville komme og der var ganske rigtig en e-mail fra ham med besked om at han ville komme tidligere end beregnet. I mailen stod, der intet om, hvornår han ville komme, der stod kun "kommer tidligere", vær klar når jeg kommer. Tøzen tænkte "typisk S’er", hun knurrede lidt, men var samtidig forventningsfuld, for den samme dag havde hun de nærmeste nabokoner til kaffeslabberas, og hun blev alligevel nødt til at være klar til at Herren skulle komme.

Hun lukkede hurtigt computeren ned, og forlod kontoret.
Hun kiggede på uret, der var kun en ½ time til damerne ville komme, hun skyndte sig i bad, barberede sig, satte orgasmekuglerne op, og satte buttpluggen i, hun gik ind i soveværelset for at finde de 4 meter reb, som hun skulle bruge til rebbondagen, hun lavede den hurtigt og effektivt, derved blev pluggen holdt inde. Kunne jo ikke gå og tabe den midt i kaffen og kagen. Hun fnisede lidt, ved tanken om hvordan de snobbede damer ville reagere, hvis buttpluggen pludselig droppede ned, når hun gik fra bordet og ud i køkkenet for at fylde mere kaffe på kanden, og hun vidste at den tur, ville hun komme til at gå mange gange, for de damer var virkelig kaffetørstige, når de ikke selv skulle betale for bønnerne.

Inden hun trak den sorte kjole ned over hovedet satte hun klemmerne i brysterne og førte kæden ned til skamlæberne og satte de 2 sidste klemmer fast dernede. Endelig var hun klar til både Herren og kaffeklubben.

Hun gik og vrissede lidt, for tænk hvis Herren først kom om aftenen, det ville jo stadig være tidligere. For han havde hele tiden sagt at han tit havde overarbejde og derfor ville komme sent. Hun tænkte med gru på klemmerne, hvis de skulle side der til om aftenen. Men gjorde op med sig selv, at ømme bryster er bedre end blå striber i rumpen. For han havde gjort hende klart, at hvis Herrens ordre ikke blev opfyldt, ville straffen blive udmålt nøje efter hans uretfærdig principper.

Damerne kom på slaget 14.00, snakken gik lystigt mellem dem om bageopskrifter, strikning og den nye kvindelige skoleinspektør, som nok ikke var så god, for tænk hun var jo en kvinde. Tøzen sad mere og mere som på nåle, klemmerne gjorde ufatteligt ondt, og igen overvejede hun at tage dem af. Hun kørte rundt på stolen, og var lykkelig, når kaffekanden igen var tom, og hun kunne bevæge sig fra stuen og ud i køkkenet.

Lige mens samtalen mellem damerne var på sit højeste ringede telefonen, tøzen tog den, og det var selvfølgelig Herren, "Har du tændt for kuglerne?" Nej, måtte tøzen jo indrømme, for de larmer sådan. "Tænd dem!!", beordrede Herren, "og også buttpluggen ikke!!!. Så lagde han bare på!!!!: Tøzen stod og skumlede lidt, og forsøgte at udtænke en plan til, hvordan hun kunne skjule den høje summende lyd fra buttpluggen og den lille klakken fra orgasmekuglerne. Hun fik en lys ide.

Tøzen gik ind i stuen igen, hun tændte for radioen, fandt Radio ABC, skruede lidt op, kiggede lidt undskyldende hen på alle damerne, "Øh der kommer et nummer om lidt jeg har ønsket" Tøzen er lidt rød i hovedet, hun vender ryggen til, skruer op for både buttpluggen og orgasmekuglerne. Hun kan mærke hvordan det sitrer i både 1. og 2. hul, og hun kan helt tydelig høre dem. Hun skruer lidt mere op for radioen og nynner let med på melodien.

Hun sætter sig hen til damerne igen, damerne taler nu højere for at overdøve radioen og mens alt det her står på håber tøzen bare på at de snart vil forlade huset igen. Tøsen kan mærke at hun inden længe vil få en orgasme og efter en ½ time, må hun forlade damerne lidt hastigt, hun undskylder meget, og beklager sig over lidt dårlig mave, hun skynder sig ud på toilettet, og når kun lige at lukke døren, da hun gennemrystes af en gigantisk orgasme, hun sætter sig på toilettet, tænder for vandet, så lydene forvanskes lidt, hele hendes krop sitrer, musklerne i lårene vil ikke stoppe igen. Først efter et kvarter, er hun klar til at forlade badeværelset igen. Lige da hun skal til at forlade badeværelset igen, kan hun høre at radioen slukkes og der er stille i stuen.

Da hun kommer ind i stuen, sidder hendes Herre sammen med damerne, han sender hende et sigende blik, rejser sig og går hen til hende, og hvisker i hendes ører, "Havde tøzen fået lov til at komme!!!". Hun ryster lidt på hovedet, men går hen til damerne, der nu er ved at gøre sig klar til at forlade huset. Endelig er huset tomt. Tøsen er sig pinlig bevidst om at damerne nu måtte kunne høre buttpluggen og orgasmekuglerne, der stadig arbejde rytmisk i hendes indre.

Hun kan høre at Herren er gået i bad, så hun skynder sig at rydde op efter kaffen, tager halsbåndet på, som er lagt frem til hende, og hun tager manchetterne på, tager sit tøj af, og er endelig klar til Herren. Hun kan på lydene fra badeværelset høre at Herren er tilfreds med tingens tilstand, og hun bliver straks mere rolig. Her var vist en Herre efter hendes hoved. Hun smiler stille og venter på ham.

Han kommer ud fra badeværelset, kigger på hende, og beordrer hende til at tage kugler og buttplugg ud og blive vasket. Hun lystrer, og kan mærke hvordan det nærmest løber ned mellem hendes ben, hun forsøger at skjule det, men kan se på Herren, at det kan hun ligeså godt lade være med.

Hun lusker ud i badeværelset, piller det hele ud, rengør det og vasker sig grundigt forneden. Hun kan også lige nå et hurtigt brusebad, så det gør hun, og nu kan hun mærke at hun igen har styr over sig selv.

Hun går ind i stuen igen, Herren sidder i stuens eneste lænestol, han sidder med den store pisk, som tøzen hader af et godt hjerte. Nok netop fordi Herren mere end en gang havde talt om sin forkærlighed for sin store pisk. Han sidder og leger med pisken, og kigger på sin tøz, så smiler han. "Du er nu en god tøz, at du lystrede mine ordrer, selv med huset fyldt med damer *sss*, men, du fik jo ikke lov til at komme vel?", mere konstaterende end spørgende.

Han rejser sig, blindfolder tøzen og binder hendes hænder på ryggen, han skubber hende hen til bordet, lægger hende ned med en pude under hovedet. Han spænder hendes ben fast til bordbenene, så nu står hun helt forsvarsløs, han piller forsigtig klemmerne af skamlæberne, nuldrer blodet tilbage i læberne, så tager han klemmerne af brystvorterne, og får blodet tilbage i dem også. Han kysser tøzen på munden, samtidig med han kæler med pisken op og ned i revnen mellem balderne.

Han kradser lidt på balderne, så de blive varme og røde, så tager han den lille pisk frem, som han havde gemt i lænestolen, han gav tøzen et rap, "Tæl min tøz" og hun begyndte at tælle, indtil de 10 slag var givet. Han lader hende ligge hen over bordet, mens han sidder i stolen og kigger på hende, sådan sidder han i lang tid.

Så tager han den store pisk frem, pirrer tøzen hen over ryggen, og hen foran hendes mund, hvor han ligger den, så hun kan lugte læderet.

Han finder den store buttplugg frem, smører den grundigt med glidecreme, og presser den ind, tøzen giver sig noget, men den kommer ind.

Herren løsner tøzen op og siger hun skal lave rebbondagen igen. Tøsen finder rebet frem igen, og laver på ny rebbondagen, denne gang med dobbelt snor ned gennem skridtet, så skamlæberne bliver delt så der er fri adgang til hendes 1. hul.

Vappende som en and, laver hun bondagen igen, han checker den og strammer den yderligere. Han tager hende i hånden, og fører hende ind i soveværelset, og her lukkes døren.............

Fortsættes i kapitel 2