LÆSERNES EGNE NOVELLER

Stuepigen©

Bare for meget - del 2

Efter at have låst soveværelsesdøren efter sig, tog Herren sin sorte taske frem, som han tidligere havde stillet derind. Han kiggede lystent på tøzen, og i hans øjne kunne det tydelig læses, hvad han tænkte på. Han kiggede længe og intens på hende, forsøgte med tankens kraft at beordre hende hen i sengen. Men tøzen var stædig nu, og gjorde alt for ikke at se på ham. De to stod længe og kiggede på hinanden, der var en magtkamp mellem de to, og for at dette skulle fungere, var Herren nødt til at gå ud som vinder og tøsen som "taber". Han kendte til tøsens intelligens og hendes evne til at miste lysten til at være sammen med en S'er, hvis han gik som taberen. Derfor stod de stille længe, og til sidst sænkede tøsen blikket og Herren havde vundet. Derefter beordrede han hende hen i sengen.

Tøzen som nu både frygtede, tilbad og elskede blikket i Herrens øjne, lagde sig på sengen, med de obligatoriske spredte ben, "Kan tøsen så samle de ben" snerrede han, ”for i dag skal vi nemlig prøve noget helt nyt, *hæhæ*, så du kan lærer at vente på din Herre, og tøzen ved jo godt at Herren selv bestemmer, hvornår han kommer". Hun samlede lydigt benene og lå helt stille i sengen.

Han blindfoldede tøsen, åbnede tasken og fandt en stor rulle gaffatape frem. Han tog buttpluggen ud af tøsens bagdel, legede lidt med hullet og kunne mærke hvor villig hans tøs var efter at få en orgasme igen. "Det kan du godt glemme alt om tøs, du får ikke lov til at få flere orgasmer i denne omgang". Hun vred sig i sengen, hun var både vred og samtidig lidt spændt på Herrens næste træk.

Han pirrede hende endnu mere, lige til han kunne mærke den sitren, som tydelig viste, at endnu en orgasme var på vej. Så stoppede han, og beordrede hende at ligge helt stille igen. Hun var lige ved at eksplodere indvendig af den orgasme, som endnu engang var blevet stoppet. Men hun ville ikke opgive og slappede atter af.

Han rullede gaffatapen ud, først stramt rundt om anklerne, klippede tapen over, derefter et nyt stykke to gange rundt om lårene, han klippede igen. Så fastgjorde han med det 3. stykke hænderne til siden af kroppen, og det fjerde stykke rundt om skuldrene. "Så nu kan du ligge der, og skamme dig over at du tillod dig at komme inden jeg nåede her ud til dig".

Tøzen vrissede lidt, for gaffaen nev og rykkede i hendes hår på anklerne. Men det skulle hun aldrig have gjort, for nu fik hun også lagt gaffa henover munden og op over næsen, så hun nu kun havde en begrænset mulighed for at trække vejret frit. Naturligvis havde hun så heller ingen mulighed for at beklage sig.

Herren lagde en lighter ind i tøzens hånd, som hun kunne slippe, hvis "legen" skulle stoppe. Det var det tegn som de havde aftalt imellem sig, når tøzen var gagget, eller når de udforskede breathcontrol, hvor de begge var nybegyndere.

Herren klædte sig af, og lagde sig ved siden at sin tøs, han kærtegnede hele hendes krop, og stak sine fingre ned i hendes skridt. Han nød hun bare lå der, og blev mere og mere våd, men samtidig ikke kunne røre sig så meget som en millimeter. Hun nød at være totalt forsvarsløs, og alligevel beskyttet af sin Herre.

Tøsen lå bare der, og ville ikke give efter for sin lyst til bare at eksplodere i en megaorgasme. Hun ville bare ikke give sig, hun var både vred og vild af lyst.

Men efter 1 time, blev det for meget for hende, og hun slap lighteren, så den faldt til gulvet. Herren løsnede gaffaen fra hendes mund, og hun klynkede af smerte. "Er det bedre, tøs ?" spurgte han og kyssede hende blidt. Hun svarede ikke, men kiggede bare på ham, "Satans det gjorde ondt at få af", vrissede hun.
"Hmmmm, bander min tøs, så må du desværre ligge med resten af gaffaen til i morgen. tøsen ved jo godt hun ikke må bande ikke?" Denne gang forblev hun tavs, hun kendte sin Herre på godt og ondt, og vidste at yderligere modstand bare vil få endnu flere konsekvenser for hende selv.

Herren lagde dynen henover tøsen, og vendte ryggen til hende, og snart kunne hun hører smaske og snorkelyde ovre fra ham. Hun kogte indvendig, over sin egen åbenmundethed, og over at Han bare lå der og sov, mens hun bare følte sig som en lammerullepølse i slagterens køledisk.

Tøsen fik løsnet gaffaen om håndledene, det sved og brændte i dem, men resten af gaffaen turde hun ikke løsne, hun faldt endelig i søvn, i den meget ubehagelige stilling.

Næste morgen, forsøgte de i fællesskab at få gaffaen af, men den havde siddet for længe, og huden fulgte med da den blev rykket af ryggen. Tøsen græd hjerteskærende, den smerte var for meget for hende. Endelig havde de fået al gaffaen af, og de blev enige om at gaffa ville de ikke bruge i deres leg mere.

Herren trøstede sin grædende tøs, gav hende morgenmad på sengen og den røde rose han havde gemt i køleskabet dagen i forvejen. De fik en hyggelig formiddag sammen, der i sengen og inden Herre tog af sted, elskede de, og han lod allernådigst tøsen komme.

Om eftermiddagen reviderede tøsen lidt i hendes grænser, og gaffaen blev flyttet fra positiv til negativlisten.

Ja, sådan kan det gå, når drømme og fantasier i virkeligheden udvikler sig til smerte og mareridt.