LÆSERNES EGNE NOVELLER

Fortalt af Bente og Per©

Bentes forvandling til luxusslaveluder 1

Baggrunden:

Siden drengeårene har Søren og jeg været uadskillelige venner. Selv om vi nu begge er tæt på 35 år, er vi stadig tæt knyttet til hinanden – et broderforhold - og har fortsat en lang række interesser tilfælles – heriblandt piger og sex. Vi er begge blevet gift; Søren for 3 år siden med tyske Udo på 30 år og jeg for 5 år siden med Bente på 28 år, ingen af os har børn.
Indtil Søren blev gift besøgte han ofte Bente og jeg og jeg har aldrig været i tvivl om, at han finder Bente særdeles attraktiv.

Efter han blev gift med Udo, har det ikke været ofte vi har været sammen alle 4, men oftest kun Søren og jeg og ind i mellem har Søren besøgt os. Det kan ikke udelukkes, at årsagen er jalousi fra Udo. Hun er en noget stille, indelukket, lidt kraftig bygget pige, mens Bente er en meget velskabt, udadvendt, veluddannet og selvsikker pige.

Det generer Søren og jeg en del; vi har fulgt hinanden så tæt, som 2 personer kan, når de bor i hver sin by. vi har samme uddannelse og indtager begge lederstillingen, den største forskel er, at Søren har været officer i Hæren, mens jeg ikke har brugt tid på at ”lege krig”!

Årsagen til de hændelser som denne beretning vil afsløre overhoved er opstået, tager sin begyndelse i forbindelse med et efteruddannelsesprogram, som vi deltog i gennem 1999 – samt at Bente, efter nogle overvejelser, har accepteret at være medforfatter, idet mange oplevelser er afviklet uden min tilstedeværelse, samt at titlen blev ændret fra mit forslag: ”Hanrej” til ”Min kone og min ven - en gemen tøs og en streng hersker”.

En sen aften på et af vore kursusophold, ordnede Søren og jeg endnu engang hele verdenssituationen over nogle glas rødvin. Ikke underligt kom vi også ind på sex, kvinder i almindelighed og vore 2 koner i særdeleshed. Søren filosoferede meget over den manglende ”kemi” mellem vore to tøser, han mente, at Udo kunne lære meget af Bente og det ville da være rart, at vi kunne holde nogle små intime fester samt overnatte hos hinanden og fortsatte han, ligesom vi gjorde tidligere, rejse på weekendture eller ferie sammen.
Jeg gav ham ret – men så rystede han på hovedet og sagde leende nej, nej, det vil vist ikke være heldigt med alt for intime fester og rejser. Han tog endnu et glas vin – jeg vil vist let komme til at ”pille” for meget på/med Bente.
Jeg lo af ham – så får du vist store problemer med fru Udo!
Hold kæft mand! Det er ikke mit problem, problemet er da dig, for bl.a. kunne jeg godt tænke mig en ”dybdeborende” undersøgelse af Bente!

Vi drøftede det grundigt og nåede frem til, at vi havde delt så meget indtil nu, så kunne han komme i trussen på Bente, skulle han endelig ikke holde sig tilbage på nogen måde.
Vi aftalte, at han skulle komme hos os, når vi skulle løse næste hold hjemmeopgaver – arrangere med Udo, at han overnattede – og så måtte resten være op til ham i forhold til Bente. Vi aftalte, at jeg ikke informerede Bente om noget og var enige om, at ”klarede” han at få Bente ”på krogen”, kunne han anvende hende uden begrænsninger – både med art og tid.

3 uger senere:

Søren ankom midt på formiddagen og vi tog kaffen med på kontoret og gik i gang med opgaverne. I de naturlige pauser, der blev, forhørte Søren sig grundigt om Bentes humør m.v.. Jeg kunne, som sandt var, oplyse at hendes humør ikke fejlede noget; men seksuelt fandt jeg hende noget passiv for tiden.
Da Bente kom hjem fra arbejde, kom hun ind på kontoret. Gav Søren et varmt knus og var glad for at se ham igen. Vi havne netop lavet kaffe, så vi fik en kort hyggesnak over kaffen. Bente spurgte, hvornår det ville være passende med middagen – i forhold til opgaveløsningen. Vi mente 18.30 – da ville det udelukkende være renskrivning / rettelse af fejl der manglede, og det kunne vi strengt taget ikke være 2 til.
Så må det være rimeligt, at vor gæst underholder mig og du klarer færdiggørelsen af opgaverne efter middagen. Både Søren og jeg var enige.
Så afslørede søren én af forskellene på ham og jeg. Jeg glæder mig til at underholde dig Bente, men jeg håber ikke, at du serverer middag iført lange bukser, det er ikke feminint!
Nå, nå – Bente smilede, hvad ønsker herren? Søren svarede kvikt – en pæn bluse og nederdel – endelig ikke en kort, stram nederdel!
Hvorfor ikke en kort? Bente smilede og slog ”smut” med de mørke perler af øjne. Af en helt enkelt årsag, svarede Søren – korte stamme nederdele gør mig helvedes liderlig.
Bente forlod kontoret – middag 18.30 mine herrer!

Middagen:

Bente havde dækket et flot middagsbord – ingen elektrisk lys i stuen alene levende lys. 2 pladser på den ene langside – 1 plads modsat. Da Bente kom ind i stuen med en drink til os, var både Søren og jeg stumme. Bente var en drøm! hun bar en stramsiddende top, der fremhævede hendes bryster, afslørede et stykke solariebrun mave, en sort (helvedes) kort og stram nederdel samt høje stiletter.
Da hun afleverede drinken til Søren, pressede hun sig ind til ham og jeg hørte hende sagte sige: ”Nu glæder jeg mig til at se og mærke resultatet!”
Jeg bemærkede, at Søren hurtigt – men diskret – lod den ene hånd befamle Bentes baller. Bente henvendte sig direkte til mig, men blev stående hos søren: ”Skat, maden står klar til at komme på fade og i skåle, jeg har besluttet, at du står for servering og dessert.”
Jeg tømte mit glas og gik i køkkenet. Der gik ikke lang tid inden jeg kunne høre stønnen og korte sætninger fra Bente.
Det vakte naturligvis min nysgerrighed og jeg begik nu – det vil I sikkert senere give mig ret i – den første af en lang række fejl, som reelt har gjort mig til hanrej og værktøj for min kone og min bedste ven. Jeg listede ud af køkkenet og hen, så ”jeg kunne være med på en kigger”.
Søren stod bag Bente, masserede hendes bryster under toppen. Åååhhh tag ved – jeg vil tages hårdt. På alle måder? spurgte Søren. Ja! på alle måder og vil/kan du gøre det ordentligt, er jeg til din rådighed så tit du ønsker!
Søren benyttede straks den – for ham – gunstige situation. Nu provokerer du mig, for det er ikke et spørgsmål om jeg vil eller kan – det er min store interesse, og jeg betegnes som ekspert på området. Den ene hånd var flyttet ned til ballerne og Søren fortsatte, men; for der er et stort MEN!
Vær bare direkte og kontant, stønnede Bente. Ok, jeg kan ikke tage en elskerinde hårdt og dominerende som jeg opfatter disse begreber – skal jeg det, må pigen, i forholdet til mig, have status af en ”gemen tøs” og der skal laves en kontrakt, der klart beskriver, at tøsen overdrager hendes vilje til mig som herre og vil adlyde mine ordre.
Nå, tænkte jeg fra mit skjul. Nu slutter festen Søren. Du spillede højt, men er forhåbentlig en god taber.

Bente ”rev” sig løs fra Søren. hentede deres glas, som stadig var halvt fyldte. jeg var, lidt skadefro, klar til at gå tilbage til køkkenet, da Bentes tale standsede mig.
Kære Søren, jeg har længe ledt efter en mand, som virkelig magter at tæmme mig og give mig ”mere end rimeligt” af a l t – og jeg mener a l t! Indtil nu har jeg ikke fundet én, der har været stærkere end jeg – og så bliver det ikke godt. ”En gemen tøs” siger du, slavetøs? ludertøs? eller hvad?

De skålede – jeg var tæt på ”et hjertestop” – min smukke, intelligente og veluddannede Bente, ønskede at blive en ”gemen tøs”!
Bente lod en hånd føle på Sørens bule i bukserne – jeg tror din pik har truffet en positiv afgørelse, lød det fra Bente. Det har den, svarede Søren. Det har jeg også, og du får det endelige svar i aften. Lad mig se, hvad du har under nederdelen, lød det i et bestemt toneleje fra Søren. Æggende og frækt fik Bente nederdelen trukket op og afslørede, at hun var trusseløs. Søren tog fat en hendes lille sorte mis. En tøs skal ikke være behåret. Mellem hovedret og dessert fjernes alle dine kropshård, forstået?
Javel herre!

Jeg skyndte mig at servere middagen. Bente og Søren sad ved siden af hinanden og stemningen var afslappet, pjattet, men tæt af sex.

Efter hovedretten gik Bente på badeværelset og Søren kom ud til mig i køkkenet. Per, det går forrygende; men det bliver svært for mig at komme i trusserne på Bente, for hun har sgu ingen på. Men eller kører det som smurt. Hvis du har fortrudt vor aftale, også om ingen begrænsninger, er det nok nu, du skal sige fra, ellers kører jeg videre.
Jeg så på Søren – en aftale mellem os har vist altid stået ved magt, ikke? Jeg afventede ikke hans svar. Tag du hende under behandling hvis du kan og vil hun have pik, så lad hende få hvad hun vil have.
Søren slog mig på skulderen – jeg havde også forventet at aftalen stod ved magt; og hun skal få pik, så hun tigger om at blive fri.

Bente var kommet tilbage og Søren skyndte sig ind i spisestuen. Da jeg hurtigt kom ind med desserten, stod Bente med en barberet fisse som Søren var ved at håndkneppe.

Efter middagen:

Efter middagen gik jeg tilbage til kontoret for at færdiggøre opgaverne, mens Bente og Søren gik i den ene dagligstue. Dørene var ikke lukkede så jeg kunne høre, at der blev fundet glas og flasker. efter et ”par skål” blev Bente bedt om at hente papir og kuglepen.
Hun kom ind på kontoret – smilende som en sol – og bad om en linieret blok og kuglepen. Skal i tegne? spurgte jeg. Nej, nej Søren og jeg skal lave en kontrakt. Pas nu på, advarede jeg. Skat du skal ikke bekymre dig – jeg ved altid hvad jeg gør, enig?
Jeg nikkede blot og hun gik med vuggende hofter ud af kontoret. Samtidigt havde jeg bemærket, at Søren havde hentet sit fotoudstyr og inden længe kunne jeg se blitzlysene.
Atter nedværdigede jeg mig til kigger. Fra en vinterhave kunne jeg både se og høre hvad der foregik; men det var alene ”pæne” fotos der blev optaget, så jeg gik tilbage og gjorde arbejdet færdig. jeg gik en tur og fik sendt brevene.

Da jeg kom tilbage tog jeg en drink med i vinterhaven. De kunne ikke se mig, men jeg alt. Søren var ved at gennemkneppe Bente, han nærmest bankede pikken hurtigt og hårdt ud og ind i hendes stramme fisse og hun skreg og hylede: BLIV VED ! Det er SKØNT – ÅÅÅååå NU GÅR FISSEN IGEN – DIN TYREPIK ER VIDUNDERLIG – MERE KNEP MIG.
Søren trak sig pludselig ud. (jeg må vedgå, at han er noget bedre udrustet end jeg) Åååhhh nej, knep mig – mere, meget mere. Måske senere, svarede Søren koldt – greb fotoapparatet.
NEJ, skreg Bente og kom op at stå, jeg skal ikke fotograferes splitternøgen, tænk hvis nogen får fat i billederne, det er ikke fair.
Søren tog et foto af den vrede Bente! Du skal ikke være nervøs – mange vil komme til at se billederne. Han satte kameraet og greb fat i Bente, der et øjeblik senere lå over hans knæ. KLASK – KLASK hendes baller modtog hårde slag. Hun sprællede med benene og klynkede. Slagene faldt fortsat. Søren spurgte: Hvad vil min lille mær gerne?
Fotograferes nøgen, skreg Bente. Hvilken form for billeder skal din hersker tage og hvem må se dem? Frække nøgenbilleder som min hersker kan vise frem!! KLASK – vil min mær tigge om at det skal være pornobilleder? Nej stønnede Bente, det vil jeg ikke tigge om. KLASK –KLASK Bente gav sig og udstødte det ene gisp efter det andet, indtil hun fremstammede – min hersker skal tage mange frække pornobilleder af mig.
Søren tog en række fotos. han vidste hvad han ville have og Bente var som smør ”i hænderne” på ham. Selv fra mit skjul kunne jeg se, at hendes fisse var sjaskvåd.
Tag dit tøj på og red dit hår. Jeg var ikke klar over, hvad det betød, men skyndte mig tilbage til kontoret, hvor jeg havde et TV tændt.
Kort efter kom Bente, påklædt og dejlig for at hente mig ind i stuen. Jeg fik en drink og blev præsenteret for en slavekontrakt, som primært Søren – men også Bente – havde forfattet. Inden underskrivelsen skulle jeg gennemlæse den og acceptere indholdet.
Jeg accepterede med den bemærkning, at det måtte de selv om. De underskrev og jeg attesterede.
Det skal fejres, meddelte Søren.

På bar som slavetøs for første gang:

En af vore tidligere studiekammerater har en veldreven og velbesøgt bar i den indre by – ikke i det pæneste kvarter, men et meget blandet publikum. I en taxa kørte vi dertil alle 3 – både Bente og Søren havde insisteret på, at jeg skulle med.
Det var tæt på midnat og der var en del gæster i baren, med nogle på dansegulvet mens andre spillede billard i det anden lokale.
Vi gik hen til baren i den del, hvor der var dansegulv. Bente skulede til et ledigt bord; Søren så det; men fortalte hende straks, at hun først skulle vises ”lidt frem”. Bente lignede et spørgsmålstegn. Din læretid er begyndt. Han tog hende på ballerne, du kan tro, jeg er ikke alene om at finde dine baller attraktive – bare vent! Da han udtalte ”bare vent” førte han hånden ind under nederdelen – heller ikke dine nøgne baller.
Jeg havde ventet, at Bente var løbet ”skrigende bort”; men hun trykkede sig tæt ind til Søren, sendte ham et smil, gav ham et lille kys og sagde; Jeg tror min herre har ret på ny.
Med min drink i hånden gik jeg over til det ledige bord, jeg var i en choktilstand – kunne slet ikke forstå Bente. Årsagen til, at hun ikke havde været særlig aktiv seksuelt gennem et stykke tid, skulle formentlig findes i, at jeg ikke kunne finde på at behandle hende hård, ydmygende osv. men det ønsker ”damen” åbenbart – jeg var vist også lidt bitter måtte jeg erkende!
Jeg så en mand – formentlig omkring 50 år – tale med Søren og Bente. Et øjeblik efter fulgte Bente med manden ud på dansegulvet, og Søren kom over til mig, hvor der også var et bedre udsyn med de dansende.
Hun er fandme ”et godt skår” din Bente. Jeg gav Søren ret, men tilføjede, at jeg måtte indrømme, at jeg ikke kunne genkende de lyster hun fremviser.
Jeg ved det, du!! men vær glad, hun er mere attraktiv, liderlig og fræk end selv du aner – prøv at se hende netop nu – hun blomstre, som den flotteste rose i en rosenpark. Jeg ville ønske, det var Udo!
Ville du? Prøv at se, hvordan ”den gamle gris” rager på hende! Det er ikke det afgørende for mig, fortsatte Søren – om han så stripper hende midt på dansegulvet – det afgørende er min (vor) oplevelse ved det, samt ikke mindst, hvorledes Bente reagerer. Prøv at iagttagede det med neutrale øjne – hun ægger ham – tigger om at han skal vise, at han er MAND. Musikken standsede, men Bente og manden blev stående – i øvrigt som en del andre. De talte meget og hun strålede som en sol. En ny CD sendte romantiske toner ud i lokalet – der blev danset tæt. Bente og den midaldrende mands fødder var næsten gået i stå på dansegulvet, kroppene bevægede sig. Mandens hånd havde fundet Bentes nøgne fisse. Manden kyssede Bente på kinden og viskede noget – straks spredte Bente benene – en fremmed mand fingerkneppede hende – og det var tydeligt, at hun nød det – jeg var målløs.
Fantastisk – Søren var begejstret – hendes første optræden som tøs! det er klasse – og bliver formidabelt! Manden fulgte Bente hen til vort bord og takkede for lån – med et smørret smil.
Pyh! sagde Bente – jeg tror han havde kneppet mig, hvis vi havde fortsat. Fortæl hvordan du havde det / oplevede det, sagde Søren kort og bestemt. Jeg havde det pragtfuldt og nød det meget, men lidt usikker på, hvor meget han måtte / jeg måtte tillade.
DU skal ikke sætte grænser – mænd må forlyste sig med dig, som de ønsker – skal der gribes ind, er det alene din hersker, der griber ind, forstået?
Mange tak, hersker, det gør det meget lettere. Bente så over på mig – ja, undskyld skat – men det er pragtfuldt!
Bente fik en drink og Søren mente, at vi herefter skulle hjem igen – denne første offentlige optræden som slavetøs havde gjort ham glad. Også jeg er glad, tilføjede Bente. Søren gav hende ”et klem” på det ene lår inden hånden besøgte hendes fisse. Den er vist også godt tilfreds, kommenterede Søren! Ikke helt, kom det spontant fra Bente, den har løft til meget mere!
Jeg var ved at ”himle” – det fløj ud af munden på mig: ”Bente, du taler og opfører dig som en billig mær!”
Bente blev rød i kinderne og så ned i bordet. Min udtalelse ramte mig som en boomerang. Du har ret Per, hun talte som en mær – og det er godt, men hendes opførsel har endnu ikke været som en mær – og ikke nærmet sig en billig mærs adfærd.
Bente ”dansepartner” stod atter ved bordet. Henvendt til Søren spurgte han, om han endnu engang må få fornøjelsen af Bente. Naturligvis, svarede Søren, du har ophidset hende meget, så fortsæt bare. Manden var meget behagelig og høflig, det glæder mig meget, hun er en bedårende brillant
Bente sendte manden et stort smil – hendes øjnene strålede. Bente pressede sit underliv mod hans og han forstærkede effekten ved et godt greb i hendes baller. Deres underliv roterede mod hinanden og få at berette meget direkte, varede det ikke længe, inden den midaldrende mand trak Bentes nederdel op, så han bearbejde hendes nøgne baller, men de var samtidig udstillet til fri beskuelse.
Søren ”skulle på toilettet” – gik forbi Bente og manden, gav manden en kort besked og var væk.
Manden lave en fold på nederdelen, så Bentes baller var blottede og flyttede hænderne op til brysterne. Han var total hæmningsløs. toppen op og Bentes, flotte struttende barm var til ”offentligt” beundring.
Søren kom tilbage vi tog endnu en drink; men jeg tabte Bente og manden af syne. Hvad sagde du til ”den gamle” spurgte jeg Søren – kun, at han bare kunne behandle Bente som det hun gerne ville: ”En mær!”
Du er værre end jeg troede, var min kommentar – Ikke noget endnu, det bliver meget, meget bedre, var sørens kommentar. Da Manden ledsagede Bente tilbage, tak for lån, det er den bedste ”dens” i mit liv til dato. Han ville give en drink, og præsenterede sig, han hed Jan.
Søren bad ham sætte sig og Bente sad mellem de to mænd.
Nyder du det tøs? Uden tøven svarede Bente bekræftende. Det blev besluttet, at drinken skulle indtages hjemme, så Bente og Søren inviterede Jan med hjem.
Taxachaufføren havde svært ved at se både på vejen og i bakspejlet. Jan og Søren hidsede Bente og hinanden godt op. Bente, det ser altid akavet ud, når en dame i kort nederdel skal stå ud af en taxa. Nederdelen skal dække – men kan ikke. Vi må vist bære dig ud! han lo, sarkastisk. Det kunne også løses på en anden måde – det var Bente, der talte. jeg kan stå ud almindeligt, men uden nederdel, tror i ikke, chaufføren vil finde den løsning bedst.
Chaufføren vendte sig – frøkenen har forstået at give sine medmennesker nogle oplevelser, jeg skal gerne åbne døren for den skønne; men kunne da have et enkelt ønske?
Og, det….Søren nåede ikke at fuldføre spørgsmålet. Sko er tilstrækkelig påklædning. Vi nærmede os adressen, og Bente blev strippet. Vi 3 mænd forlod taxaen, hvorefter chaufføren åbnede for Bente. Uha da, hørte vi fra chaufføren, dusken er fløjet af! Bente spredte godt, da hun stod ud og chaufføren fortalte hende, at hun havde en dejlig kusse og han misundte de 3 herrer.

Hjemme igen – med gæst:

Et mindre orgie var straks under opstart. Men nu havde jeg fået rigeligt og gik i seng.
Men jeg kunne ikke sove. Tankerne, lydene – ikke mindst Bentes skiftevis råb, klynken og stønnen, forstyrrede.
På et tidspunkt ud på natten – nedværdigede jeg atter mig selv, ved listende at finde min skjulte plads i vinterhaven og være en kikker – rettet mod min egen kone – vanvid!
Hun havde en pik i munden mens den anden – Jan – kneppede hende hård bagfra.

Jeg gik tilbage til soveværelse og faldt endelig i søvn.

Næste morgen blev jeg klar over, at Søren og Jan, skiftevis og sammen havde gennemkneppet Bente til kl. 05.00 om morgenen.

Jeg kørte på arbejde uden kommentarer. omkring kl. 11.00 ringede Bente fra hendes arbejde. Hun var klar over, at det her ikke behagede mig, men efter en kort snak, forholdt hun mig, at jeg jo havde været ”bagmand” bag projektet. Jeg måtte give hende ret, men tilføjede, at nok vidste jeg hvad Søren kunne lide i forhold til piger, men havde ikke forventet, at han ville benytte hende som slavetøs.
Hun sendte et kys via telefonen. det er jo netop det, der er det gode ved arrangementet, skat!

De følgende par måneder:

Så ofte det var muligt, var Søren og Bente sammen til diverse arrangementer – jeg kunne se en række af virkningerne, bl.a. når Bentes baller var stribede og lyste i alle farver, men ellers ønskede jeg, at holde mig udenfor. Af en forretningsforbindelse blev jeg på et tidspunkt spurgt, om det kunne være rigtigt, at han havde mødt min kone i en pornoklub. Meget frigjort.
Jeg måtte afvise det, det måtte være en der lignede hende. Ja, det må det så være, var min forretningsforbindelses svar. jeg spurgte om stedets navn og fik det.
Ved aftensmaden spurgte jeg henkastet Bente, om hun nogensinde havde været i en pornoklub i Kingosgade. Meget, meget rødmende bekræftede hun det.
Jeg spurgte ikke yderligere.

Men så………………!!

Søren og Udo havde besluttet (Søren!!) at Bente og jeg skulle besøge dem på en forlænget weekend - Udo kunne godt se, at det var fjollet, at de to bedste venner i verden (Søren og jeg) ikke kom i hinandens hjem med koner.
Det blev et meget – meget anderledes besøg end jeg havde forestillet mig. Jeg blev effektivt gjort til hanrej og Bente demonstrerede, at hun havde udviklet sig til en fuldendt luksus slaveluder…………….

Men det er del II hvis I vil læse den, så håber vi på kommentarer