LÆSERNES EGNE NOVELLER

Fortalt af Bente og Per©

Bentes forvandling til luxusslaveluder 2

I perioden op til den forlængede weekend hos Udo og Søren svingede mit humør meget. Jeg var chokeret over Bentes opførsel og hendes glæde ved den behandling som Søren udsatte hende for – og egentlig vred over, at Søren benyttede vor aftale så optimalt som han gjorde.
På den anden side, kunne besøget måske netop være med til at få etableret det forhold mellem os alle 4, som jeg ønskede – så jeg kunne dog håbe på det bedste.
Under køreturen til Udo og Søren – ca. 90 minutter – var Bente i et fantastisk humør – som sædvanlig havde hun store forventninger til samværet med Søren . Bente bar en flot, kort sommerkjole, hvor man tydeligt anende hendes flotte, velskabte krop, samt et par meget høje stiletter – skal jeg være meget ærlig lignede hun ”en halv million”.
Hun sad på bagsædet, idet hun havde nogle telefonopkald til hendes kontor, da nogle vigtige opgaver skulle klares af nogle kollegaer.
Vi ankom kl. 13.00 til frokost som aftalt. Det flotte vejr havde foranlediget Udo og Søren til at dække et flot frokostbord under den overdækkede terrasse.
Bente hjalp Udo med det sidste fra køkkenet og jeg sammenlignede de to piger . Jeg var meget tilfreds med mit valg af Bente og kunne godt forstå Sørens interesse for hende.
Udo var som nævnt 30 år, havde halvlangt lyst hår, blågrønne øjne, var 177 cm høj og vejede antagelig 70 – 75 kg. Hun har en meget stor barm – formentlig en Bh med D eller E skåle – og, opdagede jeg senere, hendes fisse var gemt i en vildtvoksende kæmpe urskov. Hun har en ret stor røv.
Bente var netop fyldt 28 år, mørkt kort hår, kastaniebrune øjne, 167 cm høj, vægt 53 kg, hendes Bh er med en B-skål og hun har faste ’spidse’ bryster med små brystvorter samt en fræk pariserrøv.

Mine vurderinger blev afbrudt af Udo, der tog mig under armen og vi skulle til bords. Vi fik nogle øl og snaps – det gjorde sin virkning – også på mig, frokosten var væsentlig hyggeligere og afslappende end jeg havde forventet.
På et tidspunkt begyndte Bente at sidde temmelig urolig – Udo løftede snapsglasset, smilede til Bente og udtrykte håbet om, at Bente ville få en god og lærerig weekend! Jeg håber ligeledes at vi er mange der kommer til at nyde fornøjelsen. Vi skålede!
Udo overraskede mig, så da hun rejste sig for at hente flere drikkevarer, gik jeg med i køkkenet.

Nu skal jeg have noget afklaret!
Sig frem, Udo var faktisk sød, som hun stod afventende mine ’frustrationer’. Du kan se, at Søren er ved at spille fissen af på Bente – og du ser ligefrem lykkelig ud – det kommer bag på mig.

Gør det? Ja, gu’ gør det så, jeg har været meget bekymret for reaktionen, når du opdagede, hvad der foregår.

Opdagede!!?? – hun nærmest lo af mig. Kære Per! Siden du gav Søren din tilladelse til, at han, såfremt Bente accepterede betingelserne, kunne anvende hende uden begrænsninger – både med art og tid – har jeg deltaget aktiv med forslag til hendes uddannelse.
Så forstår jeg bedre, at Søren ikke var bekymret for din reaktion – men kun for min.
Det er klart Per, både Søren og jeg elsker denne form for sex, men vi kan ikke anvende hinanden, idet vi begge er ’S’ - vi konkurrerer om at være den bedste og strengeste hersker / herskerinde.
Du fortæller mig hermed, at du ved hvad der er foregået, også at du ved, at de har været på frækt besøg i en pornoklub?
Udo sendte mig atter et varmt smil – ja, det gør jeg. Jeg har i øvrigt nydt at set nogle fotos fra seancen, ikke mindst en række billeder fra en meget stor og meget sort mands brug af hende. Manden var specielt udvalgt så det øvrige publikum kunne opleve, hvordan en neger - med et kæmpe jern, der i kampklar størrelse havde en længe på 29 cm! – mente, at en hvid slaveluder skal behandles.

Lydene fra haven afslørede, at Bente blev kneppet. Ja, smilede Udo, det er første gang pik – af mange – denne weekend. Hun fandt en øl til os hver, og foreslog, at vi skulle sidde i køkkenet et øjeblik.
Per, hun blev pludselig meget alvorlig, prøv at se på det her på en anden måde. Du må indrømme, at Bente kan lide behandlingen – jeg nikkede – hvorfor går du ikke aktiv ind i det her sammen med os – du plejer da ikke at have noget imod en nøgen tøs, vel?
Jeg har ikke noget mod en nøgen pige – men jeg har nok meget imod at min kone behandles som en tøs, mær, slave eller endnu værre, luder.
Udo forsøgte igen – jamen hvis hun kan lide, og finder det oplevelsesrigt, at få pik, blive ydmyget, straffet osv. og vi er mange der har stor fornøjelse af at dyrkede denne form for sex – er der så noget galt i det?
Jeg er ikke helt fair – for måske ville jeg finde det interessant – hvis det ikke var Bente!
Så skulle du have indføjet en fortrydelsesklausul i hendes slavekontrakt – Udo smilte – tænk nu over det. I stedet for en negativ – og indelukket – holdning, kan du sammen med os andre få mange oplevelser, som du næppe har troet før. Lidt groft sagt, er det ikke vor opfattelse, at du har mistet noget ved dette arrangement, tværtimod, Bente er mere inspireret end da vi indledte denne aftale, ikke?
Afgjort, det er hun og meget mere tilfreds med tilværelsen må jeg vedgå – men min lyst til sex med hende er ændret væsentligt!

Vi gik tilbage til terrassen. Søren pumpede ind og ud af Bentes fisse. Det generede mig ikke – det var ok med Søren. Da de var færdige, afsluttede vi frokosten med ost og dertil hørende kolde snaps. Bente sad kun iført Bh.
Dørklokken lød og Søren gik ud i entreen.
Et øjeblik senere kom Søren tilbage, ledsaget af en høj, flot mand. Manden var noget - nok en del – ældre en Søren og jeg. Han hilste på Udo samt på mig og gik derefter direkte hen til Bente.
Nå, endelig får jeg fornøjelsen at møde dig – rejs dig!
Bente rejste sig, nejede for manden. Han tog fat i hendes Bh. Jeg foretrækker, at der er orden i alt samt at alt er perfekt – det betyder bl.a., at enten er en tæve påklædt eller helt nøgen.
Ubemærket havde han fundet en lommekniv og med et hurtigt snit skar han Bh’en af Bente. Havde Herren ønsket det, kunne jeg let have taget Bh’en af, sagde Bente.
Hun fik en ’syngende lussing’ – er du blevet spurgt? Jeg foretrækker, at du kun giver din mening til kende når du bliver anmodet herom – enig? Bente nikkede.
Jeg må vedgå, at situationen ophidsede mig noget – ikke så lidt! Jeg bad Udo oplyse, hvem manden var. Hun tog min hånd, viskede til mig, at han var byens viceborgmester, indehaver af en stor dametøjsforretning, samt præsident for en eksklusiv loge for herskere – personer, der var rene ’S’.
Han studerede Bente og snart gik hænderne på opdagelse. Da han fandt hendes uhyre følsomme klit, begyndte Bente at stønne af liderlighed – Herre brug mig!
Han standsede, vendte hende om og gav hendes baller nogle ordentlige klask! Du må lære det straks – din mening er uinteressant indtil du bliver spurgt!
Bente nikkede og nikkede indtil slagene ophørte.
På ny fandt han hendes klit - behandlingen af den fik Bente til at ”glemme tid og sted”. Hvad er din opgave tøs?
’At adlyde min hersker samt hvem han befaler, så jeg kan være en perfekt slavetøs.’ Hvis din hersker – eller nogle af ham betroede – befaler, at du skal opføre dig som slaveluder, hvordan har du det reelt med det?
Bente var stangliderlig og ænsede ikke os andre, ’jeg udfører alle mine herskeres ønsker, uanset om de indbefatter opgaver som slaveluder eller om de kan betegnes som ydmygende og hårde, det er min opgave at stille mine herskere tilfreds.

Manden, hvis navn var Jan, gav Bente et ’kærligt’ klask bagi roste hende og gik hen til Søren. Du er nået meget langt med hende, flot, flot arbejde af jer begge. I aften vil jeg foreslå ’Plan B’. Søren var enig, og Bente, Søren og Jan forlod os, med et ’På gensyn 19.30’!

Ingen kan være i tvivl om, at jeg nu udbad mig oplysninger fra Udo. Det var ikke meget jeg fik kendskab til, dog at vi skulle møde på en restaurant til spisning kl. 19.30 samt at vi senere på aftenen skulle besøge byens eneste diskotek med natbevilling. Her ville jeg nok opleve Bente som en meget ’attraktiv dulle’ smilede Bente.

Uden blusel kiggede hun på mig: ’Hvis jeg må se og røre din pik – må de se og lege med mine patter!’ Jeg fik en slurk øl i den gale hals og spurgte om hun var blevet ’tosset?’
Hvorfor dog det – vi har da et par timer, vi kan bruge ’fornuftigt’ var hendes kommentar. Hun gik ind i huset og jeg fik lejlighed til stille og roligt at prøve at finde ud af, hvad det egentligt var, jeg var havnet i – men det var kun begyndelsen – havde jeg kendt det videre forløb, var jeg taget hjem!!

Udo kom atter ud – nu iført bikini. Hun var en stor pige og skulle ’jeg lege med de patter – ville jeg blive kvalt’. Efterhånden blev det tydeligere og tydeligere, at hun ’gerne ville vise sig nøgen’ – så jeg fik fremstammet, hvis du kun har bikini på for min skyld, må du gerne smide den – jeg kan godt – både tåle og lide at se en nøgen pige!
Få sekunder senere, stod Udo splitternøgen i haven. Hvad jeg så først – hendes enorme patter eller den vildvoksende urskov – ved jeg faktisk ikke, men begge dele chokerede mig. Tænk hvis man skulle på jagt efter hendes fisse!! Hvorfor mon Søren ikke fældede den skov?
Jeg sad og blev helt fornøjet over, at Bente var blevet ’tvunget glatbarberet’ og havde nogle – efter min smag – attraktive bryster.

Atter forsøgte jeg at udfritte Udo lidt om aftenens program. Hun fortalte mig, at vi ville blive 3 par til middagen, Jan og hans kone Hanne, Bente og jeg samt Søren og hende. Yderligere fik jeg oplyst, at jeg måtte være forberedt på, at Bente var meget, meget elegant – men også meget dristig - påklædt.
Javel, var min umiddelbare kommentar – fulgt op af et ’ det er beroligende at høre, at hun dog er påklædt’ Udo lo, ja, det er hun, men efter din opfattelse næppe tilstrækkeligt!1

Da Udo og jeg ankom til restauranten var Hanne ankommet. En meget flot pige. Sidst ankom Søren og Jan med Bente i midten.

Bente lignede en filmstjerne som hun kom gående mellem de to mænd. meget høje sko, og en drøm af en lang kjole, skåret lige over brysterne og kun to tynde stropper, der var lukket med sløjfe. Tæt på viste det sig, at der ikke ’var meget kjole’ Fra hofterne var nederdelen alene frynser, så den mindste bevægelse gav frit udsyn til ’herlighederne’ Toppen var tæt på at være helt gennemsigtig. Bente var uden Bh; men dog iført en blonde G-streng.

Det var en udsøgt middag samt gode vine. Bente sad mellem Søren og Jan. Udo sad mellem Jan og mig, mens Hanne var placeret mellem Søren og mig.
Hanne henvendte sig til Udo – er du slet ikke interesseret i at høre, om Jan er tilfreds med tøsen? Jo, jo, meget, smile Udo, men jeg forventede at han selv ville finde det passende tidspunkt til at orientere mig.

Udo så spørgende på Jan – der hurtigt reagerede. ’Med den korte tid Søren har haft tøsen til rådighed, er det noget af det mest perfekte vi er blevet præsenteret for. Jeg har forlystet mig med hende og det er en oplevelse. Vi har derfor besluttet, at det tvungne antal ændres fra 3 til 5 i aften’.

Jeg fattede ikke meget af deres ’kodetale’ men det var også godt nok.

Efter vi havde nyt middagen og den efterfølgende kaffe, gik turen til diskoteket – eller rettere stedet, der skulle blive starten på ’et helvede’.

Allerede dørmanden piftede anerkendende da Bente skred ind som en anden dronning – ingen kunne se, at det var en luderdronning, der ankom!!

Der var mange mennesker; men heldigvis var der reserveret bord til os. Søren og Jan var kendte personer i byen, så betjeningen fejlede intet.
Selv om det var svært at høre meget i larmen, opfattede jeg nogle af de instrukser Bente fik af Jan og Søren. Jeg opfattede ’mindst 5 kandidater’ - ’ikke være afvisende; men tiltrækkende og lokkende’ – ’husk du er mænds legetøj – de har ret til alt – du har pligt til at tilbyde og tillade alt’ – og husk ’du skal bevise alt for os!’
Bente nikkede og smilede til de 2 herskere; men blev afbrudt af en herre, som bød hende op til dans.

Jeg fornemmede hvordan de 4 andre ved bordet ’rullede øjne og øren ud’ nu skulle der studeres – det her var ’en eller anden eksamen for Bente!’
De dansede pænt, talte og smilede til hinanden, så det havde jeg det godt med.
Allerede ved den næste melodi – en langsom – begyndte ’pilen at gå den forkerte vej – Bentes krop – og i sær underkrop – roterede sensuelt rundt mod mandens krop. Hans hænder begyndte at gå på opdagelse, og frynsenederdelen gjorde det ikke vanskeligt at komme i kontakt med først hendes bare baller og senere andre tiltrækkende dele af Bentes underliv.
Bente fulgte – efter denne dans – med manden til baren.
Jan og Søren var særdeles tilfredse, det var Hanne og Udo også. Hun har allerede den første villige pik, kom det fra Hanne. Mændene var enig med Hanne og tilføjede, at med den start, ville der blive mange villige pikke.
Udo mente at det var helt fint, for Søren havde fortalt hende, at Bente havde sagt, at hun elskede pikke og ikke kunne få nok, så vi begrænser da ikke noget, vel?
Nej selvfølgelig ikke, meddelte Søren og Jan nærmest i kor – hun har i eftermiddags fortalt, at hun nyder at blive brugt og ydmyget også på en pinagtig måde, så ’det er planken ud!’

Bente og den fremmede mand var atter på dansegulvet. Det var ikke længere erotisk dans - nu var det for alvor ændret til ’dirty dancing’ – der var ingen hæmninger, men meget sjofelt fingerkneppede han Bente.
Det var tydeligt for enhver – selv mig – at Bente nød det. Hun roterede med røven i en sådan grad, at en anden mand blandede sig i den specielle form for ’dirty dancing’ han slog ’strimlerne’ til side og legede med hendes baller og – hvis jeg ikke tager meget fejl – bearbejdede han hendes røvhul.
De fire ved bordet var på det nærmeste i ekstase – Hanne havde svært ved at sidde stille – skal jeg ikke gå ud og løsne sløjferne?
Nej ikke endnu, svarede Jan bestemt – det er alt for tidligt.
Dansene blev afsluttet og atter gik turen til baren. Da Bente havde drukket hendes drink, kom hun tilbage til os. Hun var et stor smil – pyh! det var vist tæt ved at gå helt galt.
Hvad mener du spurgte Hanne – Bente smålo ’jeg troede faktisk at jeg ville blive kneppet – han havde efterhånden et ordentligt ’jern’ på!!’
Hanne fulgte op – ’du lignede faktisk også en, der gerne ville have fat i det ’jern’ – har jeg ret?’ Bente skulede over til mig, mens hun lavmælt svarede: ’det vil jeg også gerne!’
Udo blandede sig – der skal fjernes en forhindring nu! – rejs dig og tag din G-streng af. Bente rejste sig, men Søren og Jan nærmest sloges om at fjerne den lille trusse. Mens de var ved at tage den af, stod ’dansepartneren’ atter klar – hans smil var så stort, at det gik fra ’øre til øre’. Bente rødmede lidt, mens Jan blot konstaterede, at intet skal forhindre den totale udnyttelse. Intet sagde manden – han var svensker – nej, intet svarede Jan, mens Søren supplerede ’tag endelig hvad du ønsker!’
Jan bød Udo op til dans, Søren gjorde straks gengæld og bød Hanne op. Det var meget tydeligt, at de 4 kendte hinanden meget indgående, og nød hinanden.
Men jeg koncentrerede mig om at iagttage svenskeren og Bente. Det var ikke et syn, der tiltalte mig, tværtimod. Jeg vil ikke være fair, hvis jeg beskylder svenskeren for at være ’den toneangivende’ – den provokerende var afgjort Bente – hun dansede tæt – hun var væk fra ham, og udførte så fræk dans samtidig med at hun blottede sig, at hun tiggede om at blive ’voldtaget’ af hele forsamlingen!
Atter var de henne ved baren – jeg gik forbi på vej til toilettet og fandt derved ud af, at det var en mindre gruppe, af svenske forretningsmænd, der var på besøg. manden, der tidligere havde leget med Bentes baller på dansegulvet var en af dem og han var på ny i gang med bagdelen.
Da jeg kom ud fra toilettet, kunne jeg høre støj fra garderoben. Jeg genkendte straks Bentes stemme samt hørte mindst 2 svenske mænd.
Igen ydmygede jeg mig. Jeg smuttede ind i en åbning, hvor telefonen hang, herfra kunne jeg høre og delvis se ind i garderoben. Din Master fortalte, at intet skal forhindre den totale udnyttelse – er det ok – det var dansepartneren, der spurgte, stønnende bekræftede Bente – men manden fortsatte – det var din master, hvad med din mand?
’Jeg har en dejlig mand; men han kan slet ikke klare mig seksuelt – så han har solgt mig – seksuelt - til hans gode ven Søren og han bestemmer alt!’
De 2 svenske mænd talte sammen. Vi vil havde dig helt nøgen – strip. Bente åbnede sløjferne og kjolen faldt til gulvet. Inden længe havde Bente en pik i røven og en i munden – jeg var dybt rystet.
Ubemærket kom jeg væk fra mit skjul og tilbage til de 4 andre – hvor jeg fortalte min ’rystende oplevelse’.

’Glædeligt’ var Jan og Sørens samstemmende kommentarer – pigerne bifaldt glæden og var sikker på, at Bente fik travlt! de havde efterhånden fået en del at drikke, og de 2 pigers kjoler blev ikke sat så omhyggeligt længere, Det var let at se, at Udo var trusseløs – jeg havde fået nok!

Jeg meddelte Søren, at jeg tog en taxa tilbage til deres hus og ville bede dem om ikke at vække mig når de kom tilbage, men blot sørge for, at Bente kom i seng.
For at forlade stedet skulle jeg forbi garderoben – 3 mænd forlystede sig med Bente – jeg tog derfra meget spekulativ og såret; men jeg kunne ikke påstå, at Bente var tvunget til noget, hun opsøgte villige mænd!!!

Det var umuligt for mig at falde i søvn – for det første havde Bente valgt den 1,6 mands store seng – der var en luftmadras til mig, så det var ikke lige en suite jeg havde – for det andet, kunne jeg ikke få dagens og aftenens indtryk væk.
På et tidspunkt kom jeg i tanke om, at jeg stadig måtte have nogle sovepiller i min toilettaske fra en sygdomsperiode, hvor jeg var nødsaget til at rejse.
Det havde jeg og uden at jeg kan registrere hvornår, er jeg på et tidspunkt faldet i en dyb søvn.

Næste morgen var jeg ’omtumlet’ af sovemedicinen og kunne erindre, at jeg havde drømt – haft mareridt – om, at Bente blev gennemkneppet af forskellige mænd.
Udo, Bente og Søren sad ved morgenbordet på terrassen, da jeg stod op. Søren i shorts, de to piger kun i små trusser.
Nå endelig! var Sørens godmorgen hilsen – du må da have fået sovet ud – tidlig i seng og sent op. Det var sent, klokken var godt 10.

Ingen omtale aftenens og nattens hændelser – men efterhånden bemærkede jeg, at der ’blev sendt øjne’ mellem de 3, altid ledsaget af ’frække smil’.
Tilsyneladende skulle jeg ikke inddrages i ’deres hemmeligheder’.

Vi skulle se noget af byen, samtidig med at der skulle foretages nogle småindkøb. Bente tog på byturen i en superkort nederdel, hvilket jeg påtalte – men fik svaret, at Søren ønskede det således.
Under byturen pjattede de fortsat meget – uden at jeg kunne deltage. På et tidspunkt var Søren og Bente inde i et supermarked, Udo og jeg udenfor.
Hvad foregår imellem jer – som jeg skal holdes udenfor? Udo kunne tilsyneladende høre på min stemmeføring, at der skulle svares.
Jeg må ikke fortælle det – men på den anden side kan jeg se det forkerte i situationen. Da vi kom hjem tidligt i morges, var vi ikke alene, Bente havde ’gejlet’ nogle mænd så effektivt op, at hun måtte betale, hvad det kostede.
Nu må du huske, at ingen af os var helt ædru og da vi opdagede, at du sov meget dybt, skulle det afprøves, om Bente kunne klare at betjene nogle af mændene i det værelse I har til rådighed.

Hvordan fan… kunne I finde på det – har i total mistet enhver form for anstændighed?

Udo kunne se, at jeg var ’ved at eksplodere’ – fortæl !
Hun skyndte sig. Det undrede os, at du ikke vågnede af den støj vi lavede, og i vor berusede tilstand ville vi se, om du virkelig sov eller var sur. Du lå på maven over på dynen og sov som en sten. Da vi tøser så dig ligge splitter ’Kong Hans’ faldt der en bemærkning: ’Tænk, at sådan en lækker mand, helt frivilligt vil forvandle sig til hanrej!’ Det blev fulgt op af et forslag om at understrege din status som hanrej, dels ved at forsøge at lade Bente blive gennemkneppet i sengen ved siden af – dels ved at vi andre var publikum!
Når vi sender øjne til hinanden er det fordi det er besluttet ikke at fortælle dig det; samt at Bente netop nu, viser bar røv i dette supermarked, hun skal finde noget i bunden af en kummefryser og hendes nederdel vil glide op. Søren har en aftale med et ’par fyre’, der er i butikken, så man ved aldrig……..!!

Jeg tror – fik jeg fremstammet – at Bente og jeg tager hjem snarest.

Undskyld – det tror jeg ikke – sagde Udo, Bente har godkendt planerne for dagen i dag og dem svigter hun ikke.

Ok – det bliver luderens valg – jeg skal væk herfra nu – eller tror jeg, at hun får en røvfuld. Udo sagde stille: ’Det ville hun elske dig for’!
Jeg vente rundt og gik; men Udo løb efter mig med besked om, at middagen var hos dem kl. 19.30.

Jeg kørte noget rundt – men endte hjemme, hvor jeg i fred og ro gennemtænkte forløbet og hvorledes jeg skulle takle situationen.
Jeg traf en beslutning – den overraskede Bente, Udo og Søren; men jeg var på ny hos dem lidt før 18.00.

I del III vil interesserede kunne følge med i flere og nye udfordringer som Bente stilles overfor.