LÆSERNES EGNE NOVELLER

Fortalt af Bente og Per©

Bentes forvandling til luxusslaveluder 3

Da jeg vendte tilbage til Udo & Sørens, viste antallet af parkerede biler, at der var kommet flere gæster tilstede. Da jeg steg ud af bilen kunne jeg ligeledes høre adskillige stemmer fra haven.

Høfligt hilste jeg på de tilstedeværende – jeg var meget opmærksom på deres reaktioner, og de blikke og smil, der blev mig tildelt, var tegns på, at de var velorienteret om, hvad der var foregået indtil nu – samt uden nogen tvivl min reaktion på hændelsesforløbet.

Kun få af de tilstedeværende kendte jeg, Hanne & Jan, Udo og Søren, de øvrige blev præsenteret for mig, som præsidiemedlemmer i logen. Som tidligere oplyst var Jan præsident; men vicepræsidenten var - atter blev jeg overrasket – Udo!

Både Søren og Jan og Bente gav udtryk for glæde over, at jeg havde valgt at komme tilbage. Denne aften vil få afgørende indflydelse på Bente nærmeste fremtid, oplyste Jan.

Inden du kom tilbage Per, har vi i præsidiet besluttet, at ludertøsen skal fortælle om hendes baggrund; det er af stor betydning for at kende den; og vi ønsker den direkte fra hende, så Bente ordet i dit.

Bentes beretning om ”vejen frem til en kontrakt som slavetøs:”

Bente indtog den anviste plads – hun så hammergodt ud, elegant påklædt og sminket, jeg var tilfreds med at hun var min!”.

”Jeg kan fortælle, at gennem hele min barndom, har opdragelsen været bygget om princippet ”Vil du ikke høre – må du føle” – og jeg husker i de tidlige barndomsår, at min fars lunte var kort – ordre skulle ikke siges 2 gange, én gang var tilstrækkeligt, eller vankede der en røvfuld.
Mine forældre blev skilt, da jeg var 14 år gammel, og jeg ønskede – og således blev det – at blive boende hos min far. Min lillebror flyttede sammen med min mor.

Min far, der var pædagog, var et dejligt menneske, men han var hård og konsekvent. Bl.a. ville han ikke drøfte, hvornår jeg skulle være hjemme – han meddelte et tidspunkt, og det kostede ikke at overholde aftalen – og der var altid ”kontant afregning.”
Afhængig af forseelsens karakter, var afstraffelsen en røvfuld med hånden eller med spanskrør. Han traf beslutningen, og det var ydmygende, som stor pige at blive sendt ud i gangen for at hente spanskrøret – afstraffelsen blev altid eksekveret i bar røv, og da princippet om ”kontant afregning” blev fastholdt, skete det, at min fars gæster overværede en afstraffelse. Ydmygelsen voksede naturligvis i takt med, at jeg blev ældre og ældre.

På et tidspunkt kort efter min 16 års fødselsdag, tog jeg mod til mig og fortalte min far, at vi måtte tale nærmere om en mere demokratisk måde at fastsætte husordenen på, samt at vi måtte drøfte konsekvenserne hvis han mente en aftale misligholdt, da jeg nu fandt, at jeg var for voksen til at få røvfuld af ham i almindelighed samt i særdeleshed ikke fandt det rimeligt, at det kunne foregå foran husets gæster.
Min far lyttede til mine synspunkter – rystede derefter blot på hovedet og sagde lakonisk: ”Uanset din alder, min pige, så er det mig, der fastsætter reglerne her – ligeså længe du ønsker at bo her. Hvis du efter studentereksamen vil fortsætte på universitetet, kan jeg jo forestille mig, at du økonomisk kan se en fordel i at blive boende her – skulle jeg så fraskrive mig retten til at fastsætte regler samt konsekvenserne ved misligholdelse??
Nej min pige – det bliver uforandret, det vil du senere takke mig for. Den sidste bemærkning tvivlede jeg meget på – men han har jo fået ret.
Du er en meget flot pige – men husk, du kan ikke fremvise legemsdele, som andre kvinder ikke også har. Naturligvis i andre, og måske knap så kønne, udgaver.

Nogle år senere, jeg var knap 19 år, fejrede min far en rund fødselsdag. Jeg forestod det praktiske, herunder serveringsopgaven.
Gæsterne var nuværende og tidligere kollegaer til min far – af begge køn, men med en overvægt af mænd. Der blev spist og drukket rigeligt – specielt drukket. Som festen skred frem, blev der etableret en del intime forbindelser, og det var meget tydeligt, at hæmninger ikke var medbragt til festen, de var meget frisindede.

Ud på aftenen blev det mindre og mindre ”let” at servere for dem – de begyndte at ”rage” på mig og specielt 2 kunne ikke lade være med at forsøge at få en hånd op under den forholdsvis korte nederdel. En af fars meget gode venner, Georg, fik held til at få hånden op, og lynhurtigt en finger under trussekanten i skridtet.
Jeg trak mig tilbage og gav Georg en ”syngende lussing”. Det skulle jeg ikke have gjort. Min far var ved at kravle ind i en dame på dansegulvet, men så det og blev stik tosset.
Han fór hen til mig, tog et fast tag i min overarm og skældte mig ud. Giv straks Georg en undskyldning , og så er du forhåbentligt færdig med at opføre dig som en gadetøs!
Nej! var mit svar.
Georg, giv hende en røvfuld, jeg er optaget; men den slags nykker skal tages i opstarten. Georg, der var lærer og single og en fandens lækker fyr, kendte til husets regler, så han fandt det retfærdig, at det var den forurettede, der også eksekverede straffen.
Få øjeblikke senere lå jeg over Georgs knæ. Nederdelen trukket op om livet og trussen rykket af. Nu fik jeg den første hårde røvfuld i min bare af en fremmed mand.
Det uventede skete – jeg kunne lide det. Snart blev jeg så liderlig, at jeg begyndte at udstede ”forkerte” lyde! Georg standsede slagene, men lod et par fingre opdage, at min fisse var drivende våd. Første del af din afstraffelse er nu overstået, hent spanskrøret!!
Jeg måtte ud i entreen og kom tilbage med spanskrøret. Mange af gæsterne fulgte optrinet, andre var meget erotisk tændte, og havde nok i dem selv.
Lad os så se en god afstraffelsesposition fra en gymnast – med samlede ben bøjer du dig forover, tager fat om dine ankler. En udspændt røv er bedst egnet til at modtage effekten fra spanskrøret dansende ballebesøg – er vi enig?
Jeg nikkede samtidig med at jeg så efter min far – men han var ”smuttet med en heks af en lærerinde”, men ligeledes en ganske udstillende position, bemærkede jeg. Helt enig var Georgs kommentar; men en smuk kvinderøv og kusse kan ikke udstilles for meget – gør dig klar!
Det var en ydmygelse uden lige, men jeg nød det!!!!
Jeg fik 10 hårde slag, samtidig med, at flere kommenterede, at min kusse glinsede af liderlige safter!! Min trusse var, som nævnt revet itu, så under resten af festen serverede jeg trusseløs og lod mig villigt overgramse – og nød det meget!!
Georg, der var 21 år ældre end jeg, flyttede jeg kort tid senere sammen med og han blev min første hersker og var en grundig og iderig instruktør.”

Jan gav tegn og afbrød min talestrøm:

Meget, meget interessant, men hvad var årsagen til, at herskerforholdet til Georg blev bragt til ophør?

Bente rødmede let, men fortsatte:

”På et tidspunkt blev jeg præsenteret for en slavekontrakt. Jeg fik 3 dage til at overveje kontrakten. Efter et par gennemlæsninger tilkendegav jeg overfor Georg, at jeg i det store og hele kunne tiltræde en sådan kontrakt; men ønskede er par mindre ændringer.
Han ville gerne høre om ændringerne; men da han fik oplyst, at jeg ikke ønskede indført generel tilladelse til at kunne blive fotograferet/filmet nøgen samt i seksuelle situationer samt, at jeg kunne tiltræde, at jeg var legetøj for ham og andre; men ikke kunne, og ville, acceptere, at han kontraktligt erhvervede en ret til frit at kunne anvende mig som betalt luder. Han blev tosset!

Du er den fødte luder.
Smuk, dannet, perfekt i enhver seksuel retning og temmelig fri og uhæmmet. Hvorfor skal det ikke være tilladt en hersker at udnytte disse kvalifikationer – eventuelt også til at dække nogle af de store omkostninger, som en slavetøs påfører en hersker??
Hidsigt fortsatte Georg: Du har aldrig nægtet at vise din liderlige, nøgne kusse frem , og har jeg tilladt det, har du villigt spredt ben for at forlyste dig med virile, sultne og villige pikke – og du har nydt det, din lille mær, er det ikke sandheden?
Jo, det måtte jeg erkende; men der er en stor forskel på det jeg/vi indtil nu har foretaget os – og til, at du som min hersker kan sælge mig til sex m.m.
Du er ligeså naiv som du er dejlig sagde han – tror du, at alle indtil nu har fået din kusse og røv gratis?

Den oplysning var dråben, der fik bægeret til at løbe over – jeg nægtede at underskrive en kontrakt og i løbet af kort tid flyttede vi fra hinanden.

På universitetet havde jeg mødt Per og det varede ikke længe før vi danne par – og for 5 år siden blev vi gift. Vi har det, efter min mening godt; men seksuelt er det for kedeligt for mig. Derfor har jeg i perioder opsøgt nogle miljøer, hvor der tages temmelig håndfast på piger/tøser – ’Ikke alt det snak – action!’ Det tiltaler mig meget at blive udsat for såvel fysiske som psykiske ekstremer.

Og endelig, jeg er her i dag, fordi min Pers gode ven, Søren, har fået mig ’foræret af Per’ det er perfekt!”

På ny stillede Jan et par spørgsmål:

Hvad er der så sket – i forhold til tidligere – siden du har underskrevet en slavekontrakt uden forbehold med Søren. Du kan/er blevet fotograferet og intet forhindre Søren – eller hvem han overdrager kontrakten – at anvende dig som betalt luder?

For første gang så Bente ned i græsset – og hun var meget længe om at overveje svaret:

Med en ’nervøs’ stemmeføring fremstammede hun. Georg havde ret – jeg er den fødte luder og jeg er den fødte slavetøs. Jeg nyder at blive brugt – ja, misbrugt og fra den dag jeg indgik slavekontrakten med Søren har jeg levet!
Kombinationen af mit erhverv, min gode mand og perioderne under Sørens faste hånd, er en perfekt tilværelse.”

Alle tilstedeværende klappede og gav Bente knus, kys og klem.
Jan og – en mig ukendt herre - viskede til Søren, hun skal vist sendes ud som et aktiv for foreningens driftskonto – ikke? Det kan du bande på, hun er vild efter pik og hendes luderfisse ”er fyldt med gysser”!

Søren kom hen til mig – nå, du gamle, der kan du se, din perle af en kone er som skab til resultatet af vor aftale. Under den kommende middag skal du vide, at jeg gør logen til medindehaver af kontrakten.

Jamen det er sikkert en rigtig og god beslutning, var min kommentar, men tak for orienteringen.

Middagen.

Den megen virak omkring Bente blev afbrudt af 2 mænd – kun iført læder g-streng – der bad alle gå til bords, idet middagen var færdig.
Middagen var tilberedt af to mandlige slaver, og serveringen blev udført at en mandlig og kvindelig slave. Den mandlige slave iført læder g-streng, slavinden havde læderhalsbånd, ankel- og håndledsmanchetter samt et lille forklæde på, ellers intet.
Udover en ganske udsøgt middag, var der indlagt temmelig meget ’underholdning’ som afslørede, at Logen rådede over en del slaver og slavinder. Jeg fik senere oplyst, at ingen var ’ansat’ på ubetingede kontrakter, altså nu bortset fra Bente!!!

Efter forretten introducerede Udo aftenens første underholdning. En mandlig slave blev behandlet af 2 tøser. Det var en meget fremmed verden for mig – og jeg forstår endnu ikke, at noget menneske kan nyde denne form for seksualitet.

Efter at slaven havde fået røven pisket grundigt, blev hans pik bearbejdet af tøserne, til den stod kampklar.
I aften skal tyren maskinmalkes befalede Udo.
I al sin enkelthed bestod øvelsen i, at den ene tøs anvendte en tændt støvsuger som ’pikmalkemaskine’, samtidig med at den anden sørgede for, at ballerne blev endnu mere ødelagte!!

Under hovedretten blev jeg stillet flere spørgsmål om Bente. Jeg var i vildrede med mig selv om, hvorvidt jeg skulle ’lege med’ eller risikere at virke som en total misforståelse. Jeg forsøgte at lege med.
Bl.a. blev jeg bedt om at give min vurdering af, hvad Bente frygtede mest i forbindelse med afstraffelse. Som ærligt var, måtte jeg jo vedgå, at jeg ikke havde nogen erfaring på S/M området, men jeg kunne fortælle, at der var 3 ting, som Bente altid forsøger at undslippe / beskytter.
a) Hendes meget følsomme klitoris vil hun gerne selv have kontrol over. ”Pilles” der ukontrolleret ”mister hun forstanden” og accepteret hvad som helst.
b) Hun afskyr enhver form for anvendelse af vand.
c) Hun nægter konsekvent at tisse, hvis andre overværer det.

Søren rejste sig.
Ærede logebrødre og -søstre !
I har nu haft lejlighed til at se og vurdere min slavetøs, ligesom vor præsident har berettet om tøsens præstationer under mit ejerskab samt ikke mindst i det seneste døgn, hvor præsidenten har afset tid til at deltage i afprøvningen af nogle af tøsens evner.
I er alle bekendt med den slavekontrakt jeg er ejer af; og dermed også, at jeg kan udvide ejerkredsen uden tøsens yderligere accept.
Efter grundige drøftelser er præsidenten, vicepræsidenten og jeg blevet enige om, at jeg herved overdrager slavekontrakten til logens eje. Det medfører, at vor loge for første gang ejer en slavetøs, der har underskrevet en betingelsesløs kontrakt, ligesom det er første gang vi ejer en gift slavetøs, hvor kontrakten er kendt og tiltrådt af ægtemanden.
Jeg vil bede logens præsident om at underskrive overdragelsesdokumentet.

Jan og Søren underskrev diverse dokumenter og stemningen steg blandt de tilstedeværende.

Jeg betragtede Bente – total uforståelig lignede hun jordens lykkeligste kvinde!!

Bente blev kaldt ud midt på gulvet, da hun stod foran Jan, nejede hun og udtalte: ”til tjeneste hr. præsident.”
Da du ankom hertil byen havde du én hersker, Søren. Nu tilhører du tillige hele logen, alle her er dine herskere og herskerinden. Vi fordre total lydighed og vi må indskærpe for dig, at du ikke må omtale nogen person fra logen overfor andre. Logens brødre og søstre afgør selv, hvilke oplysninger om dem du vil modtage, mens det for dig er modsat, alle oplysninger du bliver anmodet om, fortæller du ligeså detaljeres, som medlemmet ønsker. Det er en selvfølge, at du ikke har nogen rettigheder, alt er overdraget dine nye ejere, du er en gemen slavetøs, en dulle, luder, der kan anvendes til enhver seksuel forlystelse for dine herskere, herunder udsættes for afstraffelse og ydmygelse af enhver art. Du skal stå til rådighed når det passer logen, dog med hensyntagen til dit erhverv.
Er du indforstået med det og vil du bekræfte det med en underskrift på logens vedtægter?
Ja, hr. præsident. Bente skrev under. Jan overdrog det underskrevne til Udo.

Jan ringede med en klokke og straks stod 2 mandlige slaver til tjeneste. Et tegn fra Jan betød, at Bente blev forsynet med håndleds- og ankelmanchetter af læder.
Først nu opdagede jeg, at der forskellige steder i lokalet var kroge o. lign. I løbet af kort tid var Bente forbundet til en krog i loftet, armene blev trukket op i strakt stilling og kun med det yderste af skoene kunne hun nå gulvet.

Fjernsynet blev tændt og der blev nu vist videofilm optaget i supermarkedet om formiddagen. Det var pinligt og ydmygende.
Bente bøje sig over en kommefryser efter varer. Ups! nederdelen var for kort, og for at beskrive det meget direkte, stod hun med den blottet bare røv til fri beskuelse. Nogle få kunder så forarget ud, men de fleste nød tydeligt synet.
En mand kom bagfra og tog et fast greb i Bente balder. Han gav nogle ordre, som vi ikke kunne høre, men Bente prøvede at rejse sig, men efter et ”ordentligt klask” stod hun stille. Manden var begyndt at lege med hendes fisse og tog noget fra fryseren. Et stykke papir af, og en ispind blev vist tydeligt frem for kameraet, der zoomede ind på oplevelsen, da manden anbragte ispinden i fissen på Bente.
Nu måtte hun rejse sig, bringe nederdelen i orden og gå lidt rundt sammen med den fremmede mand, det var tydeligt, at kombinationen af høje stiletter, kort nederdel, samt en is, der skulle holdes på plads i fissen ikke var nogen let opgave. jeg har også set Bente gå noget mere elegant!!
Manden, Bente såvel som kameramanden endte ude på lageret. Her var der nogle mænd og et par piger, der slikkede is !!!
En velklædt herre kom ind i billedet. Han stod så tæt på kameraet, at vi kunne høre lyden. Nå, har I taget en butikstyv igen. ja, blev der svarer, det er kun en is, men en udsøgt måde at stjæle den på. Situationen blev berettet.
Den velklædte herre overvejede ugerningen og oplyste, at sædvanligvis blev alle tyverier anmeldt til politiet. Denne sag var så speciel, at den kunne ordnes uden fremmed indblanding, såfremt Bente ”tilstod”.
Det gjorde Bente.
Kort efter kom en kæmpe ”maskine” af en kvinde tilstede. Hendes blik var ondt, stirrende. Din lille mær, kan du ikke holde neglene for dig selv – stoppe en is i trussen – føj! Du trænger vist til nogen opdragelse!!!
En af mændene afbrød kæmpekvinden. Jytte, jeg tror den er en rigtig liderlig mær vi har fanget, hun har ikke trusser på. Hun udstillede en bar røv, da hun stod bøjet over fryseren med is, og gemte isen i hendes kusse.
Jytte stod nu foran Bente – det var ”David og Goliat”.
Et kraftigt ryk fjernede Bentes nederdel – yderligere et enkelt ryk fjernede blusen og Bente stod strippet.

Hm……Jytte nedstirrede Bente samtidig med at hun befølte hende overalt.
Ingen kussehår – slider du dem af? Bente rystede blot på hovedet.

Jeg vil nu afstraffe gerningsstedet og omegnen deraf – så kan I lege med hende bagefter, er det ikke en god ide? Alle tilsluttede sig med store smil.
Uden at gå i detaljer, blev Bentes fisse, bagdel og inderlår effektiv mærket af slagene fra Jyttes læderrem, inden hun blev overgivet til de ventende 3 mænd og 2 piger.
Bente slikkede fisse på de to piger, mens mændene på skift gennempulede hende – den ene mand klarede 3 ”ture”.

Flot, lød det fra en af logens medlemmer, da videofilmen var færdig. Lad os de stribede balder !
En mandlig slave modtog en kort besked og et øjeblik senere blev Bentes kjole klippet i stykker, så de tilstedeværende kunne se – og behandle – de stribe balder efter deres lyster.

Må jeg foreslå – det var Hanne, der talte – at vore brødre og søstre , der ikke deltog i aftes og i nat, får et indtryk af soens evner og villighed, når der er virile pikke i nærheden.
Hun gav Bente et klask i den bare og under skørtet konstaterede hun, at blot ordet pikke blev nævnt var ludersoen, våd og klar.
Alles øjne blev på ny rette mod Tv’et der atter blev tændt.

Den første del af videoen viste optagelser fra diskotekets garderobe. Det var optagelser fra efter jeg havde forladt stedet ”i raseri / frustration” .
Bente befandt sig midt på gulvet og var omkranset af en del mænd. Hun udførte en meget stærk erotisk parringsdans for de tilstedeværende herrer – det var mere velegnet til en ludercafé i en havneknejpe – det var en vulgær dans og opførsel hun udviste. på trods af, at hendes kjoles nederdel alene var strimler (omtalt i afsnit 2) smed hun kjolen under dansen og tilbød sig til dem alle. Meget provokerende faldt hun ”i bro” foran et par mænd – med benene meget spredte og vuggende underliv: opfordringen tog de op, og begyndte at pille hende i fissen. Kort efter var hun ved et par andre – faldt ned på knæ og stak luderrøven baud til dem og viste med egen hånd, at hun skulle klaskes . Hun blev klaske og hold i et jerngreb, så de flittige hænder fik mærket hvad de ønskede.
Optagelserne herfra sluttede, da hun havde en pik i fissen og en i munden.
De næste optagelse var fra hjemkomsten fra diskoteket. Personen der filmede var kommet først hjem, for de første billeder viste Bente ankomme i Taxa med 3 fremmede (for mig) mænd. Bente var splitternøgen og ingen af dem var ædru. I stuen var Bente fortsat uhyggelig provokerende og selv en blind høne ville kunne fornemme, at hun ville blevet godt og grundig kneppet.
Tidligere under middagen havde jeg fortalt, at Bente ikke vil tisse, når andre ser på det. Denne udtalelse kan jeg atter tage i mig. På et tidspunkt ”optrådte” hun på deres spisebord og det endte med at hun fremviste ”hele svineriet” og –undskyld udtrykket – pissede i en skål.
Det – for mig største chok – kom senere på videofilmen. Der blev vist optagelser fra det værelse, som Bente og jeg havde til rådighed. Bente lå på sengen, nøgen, med spredte ben og lavede samlejebevægelser – OG JEG lå sovende på gulvet.
Videoen viste, hvordan Bente blev kneppet i alle 3 huller af på skift en eller 2 mænd, alt imens jeg lå sovende på gulvet. På et tidspunkt vender jeg mig og får dynen væk, så min bare røv og pik bliver filmet. Jeg kogte af raseri indvendigt.

Brødrene og søstrene var ellevilde af begejstring. Den mandlige slave klippede – efter ordre – videre i Bentes tøj, så brysterne og fissen nu også var blottede. hvorfor de ikke bare hev tøjet af hende fik jeg snart afklaret.

En af de tilstedeværende spurgte Bente, hvorledes hun havde oplevet hendes ophold indtil nu? Bentes svar kan sammenfattes i: ”Alt har været vidunderligt”!

På et – ved jeg nu – aftalt tidspunkt kom endnu en herre. Det var en noget ældre herre i kørestol. Hun stirrede på Bente – kørte flere gange rundt om hende – nikkede anerkendende.
Han standsede så han kunne se Bente ansigt.
Er det rigtigt, at du ikke afslår at udføre nogen ordre? (han havde en skinger og ”iskold” stemme)
Bente bekræftede.
Har du prøvet ”at ride line”?
Bente forstod ikke spørgsmålet, hvorfor den ældre mand fortsatte, lad mig forklare det i den ”venlige version”, har du prøvet at tilfredsstille din luderfisse ved at stå som nu, havde et tov mellem benene og tilfredsstille dig selv ved at køre fissen frem og tilbage?
Nej, svarede Bente.
Men du har lyst til det?
Ja, svarede hun.
Manden gav en ordre og en slave rev – i et tag – resten af Bentes tøj af.
Kørestolen kom tættere til Bente. Hun spredte benene yderligere og han fingerkneppede fissen.
Dejlig våd som en lille swimmingpool – hvor mange pikke kan du klare?
Bente svarede: Det ved jeg ikke – endnu har jeg ikke fået så mange ”tilbudt” at jeg kan svare på det.

Manden lo – ondskabsfuldt, så har vi da en morsom opgave at løse. Han så på Udo og Hanne: ”2 døgn vil jeg have hende. Hun bliver afhentet, på bestemmelsesstedet 19.30 i morgen. Sædvanlig vilkår og pris?
Beklager svarede Hanne – Bente er luksus så den sædvanlige pris tillægges 100%.
Manden gnækkede og smålo – javel, javel. I påstår jo at hun er en ener - en perle - og I må jo vide, hvad tøsen er værd , jeg betaler prisen
Han kørte ud, ligeså pludselig som han kom ind.

Bente havde nogle dage fri, så jeg tog hjem alene efter denne aften – ville ikke blive at sove.

I forbindelse med forberedelserne til mandag aftens besøg hos den ældre herre i kørestol, skulle Bente bl.a. have nye sko. Hun skulle bl.a. have nye, meget, meget høje, stiletter.

Sammen med en af søstrene tog Bente på indkøbstur. Men i logens regi er intet overladt til tilfældigheder. Det var beordret, hvilket tøj Bente skulle foretage indkøb i. Bente havde selvsiddende strømper, en alt for kort nederdel, en bøjlebh og en let gennemsigtig bluse.

I skotøjsafdelingen skulle hun vente til en mandlig ekspedient var ledig. Til ham fortalte hun hvad hun ønskede at købe og han fandt forskellige muligheder, som hun skulle prøve.

”Søsteren” stillede sig, så hun kunne iagttage – og give tegn – til Bente.
Ekspedientens øjne var ved at trille ud af hovedet, da han opdagede, at han kunne se lige op i en våd, glatbarberet fisse.
Som prøvningen skred frem, måtte Bente, på tegn fra ”søsteren” sprede mere og mere. Manden havde svært ved at klare situationen.
Bente fandt det ønskede par – men var i tvivl om det skulle være i sorte eller røde. Ekspedienten mente, at der var et par røde på lageret og han ville straks hende dem.
Bente takkede, men søsteren foreslog, at hun tog den sorte med ud på lageret og sammenlignede der, idet der ikke var nogen grund til at hente dem ind i butikken.
Ekspedienten tillod høfligt Bente at gå med ud på lageret. Bente valgte den røde sko. Ekspedienten glemmer med garanti aldrig den ekspedition.

Præcist kl. 19.30 stod Bente ud af en taxa på bestemmelsesstedet, og blev af en tjener ført ind i en stor – meget stor – sal.