LÆSERNES EGNE NOVELLER

karina©

Besøg hos Herskerparret

Klokken er  præcis 17.55, da min Herre stopper bilen ude foran Ole og Pias hus, jeg er iklædt kort stram sort top, kort nederdel, corsage, selvsiddende strømper og højhælede sko, kun med en lille kort jakke henover, mit lange hår var sat op i rottehaler og min tøsemis er selvfølgelig nybarberet.

 

Jeg havde en taske med, hvori jeg havde fået ordre på at pakke lidt forskellige legesager, ridepisk, mange-halet-pisk, brystklemmer, fjernbetjent dildo og blindfold.

 

Da vi kom ud til Ole og Pia, fik vi hver et glas rødvin og sad og snakkede mens maden blev færdig.

 

Under middagen sad vi og talte om alt mellem himmel og jord, men stadig med en undertone af SM. Jeg ved jo godt at jeg altid skal sidde som det sømmer sig for en tøz, dvs. ikke noget med at sidde på kjolen, men det glemte jeg og håbede at Herskabet ikke så det.

 

Efter middagen, fik jeg besked på at få taget af bordet og ordnet køkkenet, da køkkenet var som blæst, skulle jeg gå ud på badeværelset og få tisset af og vasket min tøsemis.

 

Da jeg kom ind i stuen igen, fik jeg besked på at stille mig ud på gulvet foran Herskabet, Mizz Pia gik rundt om mig med ridepisken i hånden, den lod hun af og til kærtegnende glide henover mine bryster eller mine baller, pludselig gav hun mig et slag henover ballerne, det gav et sæt i mig, egentlig mere af overraskelse end af smerte.

Mizz Pia mente, at min top var i vejen, så den var det med at få taget af i en fart sammen med nederdelen.

 

Så satte Mizz Pia sig hen til bordet igen, hvor hun tog den mail frem, hvori jeg havde skrevet mine forventninger til aftenens begivenheder, der var flere ting, som undrede Mizz Pia, så det var med at få svaret hurtigt og klart.

 

Da jeg sidder med brystklemmerne på, beslutter mit herskab, at det vist også er tiden, at de hører om jeg nu også kan mine 10 bud, jeg bliver placeret på gulvet siddende henover min fjernebetjente dildo, Pia sidder med ”tænderen”. Det kniber lidt med de 10 bud, jeg kan sagtens alle 10 bud, men ikke helt i den rigtige rækkefølge, så de fejl, jeg begår dér bliver afregnet med at Pia starter dildoen og lader den køre, til jeg er tæt på orgasmen, så stopper hun og vi fortsætter med eksaminationen. Til sidst kan jeg ikke klare mere og tigger og beder om at få lov til at komme, langt om længe får jeg tilladelsen og jeg kommer i en orgasme, der er tæt på at få mig til at lette.

 

Da jeg er kommet til mig selv igen, vil Ole se, hvordan mit mundarbejde er, så jeg får besked på at slikke hans dejlige gudepik, det er også noget jeg nyder og jeg er efter sigende også helt god til det, så jeg sutter og slikker det bedste jeg har lært, jeg kan mærke på Ole at det er noget han også nyder. Samtidig med at jeg er i gang med Ole, kan jeg høre at Pia og min Herre igen ligger og hygger sig, Pia bliver taget hårdt bagfra, det går ikke stille for sig, det ophidser mig at høre på de 2, det kan Ole også fornemme, så han vender sig om og begynder at slikke min stadig sjaskvåde fisse, jo mere Ole slikker mig, jo tættere er jeg på orgasmen og det ender da også med at Ole og jeg kommer samtidig med at Pia og min Herre også når højdepunktet.

 

Efter den tur er vi alle 4 helt færdige og sætter os op i sofaen igen og snakker vores oplevelse igennem, vi bliver meget hurtig enige om, at det ikke er sidste gang, vi har været sammen.

 

------------

Ovenstående blev skrevet som en fantasi over hvad jeg troede der kunne foregå en forestående lørdag hvor vi skulle besøge Herskerparret.
Hvad der rent faktisk sket - ja det er en helt anden historie.