LÆSERNES EGNE NOVELLER


@ndre@ ©

Blind date

Det var min første blind date. Vi havde mødtes på chatten og havde kun chattet et par gange før vi besluttede os at mødes. Det var min første gang jeg skulle møde en pige. Jeg har længe vidst jeg var til piger, men havde ikke rigtigt gjort noget for det.

Jeg fik øje på hende på Vesterport station. Hun stod der med sort jakkesæt. Wau, hvis hun ikke var sød så så hun i hvert fald kanon godt ud. Det korte lyse hår. Hun virkede ret maskulin sådan med kort hår og jakke sæt. Men alligevel  var der noget kvindeligt, nærmest sensuelt over hende. Præcis det jeg falder for.

"Hejsa, det er rart endelig at møde dig", sagde jeg. "I lige måde", svarede hun. Vi smilede begge genert. Der var altså et eller andet ved hende.

Vi tog på cafe, og snakkede. Det var som om vi havde kendt hinanden altid. Sød venlig og  imødekommende var hun. Klokken blev 00,00, og vi besluttede os for at tage i byen. Diskoteket var prop fyldt. Da vi ikke kunne holde ud at danse, stå eller gå, var den blevet næsten 07,00 om morgen. Det var for sent at tage hjem, og Anja som hun hed, tilbød mig at tage hjem til hende og sove. Det gjorde jeg så. Men der blev ikke sovet meget..

Hun var elev i politiet til dagligt. Jeg studerede på universitetet. Da vi kom hjem til Anja, gik vi direkte ind i soveværelset. Jeg lage mig i sengen, mens jeg betragtede Anja. Hun vuggede frem og til bage foran spejlet. Hvor var hun bare skøn. Hun må havde set i spejlet at jeg kiggede sådan. Hun gik hen til sit klædeskab, tog sit tøj af, og trak i sin politiuniform.

"Er du med på at jeg anholder dig", sagde hun med et frækt smil. Det generede ikke mig at blive anholdt af så skøn en kvinde, så jeg svarede ja. Hurtigt og beslutsomt gik hun til mig. Med en hånd tog hun mig i kraven på min skjorte, og trak mig op af sengen. Hun var f... stærk, ikke lige typen jeg ville op at slås med. Jeg blev lidt nervøs, og spekulerede på hvad hun havde i tankerne.

"Klokken er 07,52, og du er anholdt for indbrud", sagde hun med en dyb stemme. Jeg sagde ikke noget.  Men med et ordentligt klask knaldede  hun mig ind i skabet. Jeg slog mig ikke, men fik nok nærmere et chok. Med en hurtig bevægelse havde hun givet mig håndjern på, og spredt mine ben med sit knæ. "Vi må hellere kropsvisitere sådan en tyv som dig", hviskede hun i mit øre. Hun sagde med sådan en stemme så man ikke kunne undgå at blive lidt nervøs.

Hun masserede mig over det hele. Tog mit tøj af stykke for stykke. Kyssede mig over hele kroppen. Kærtegnede min nakke. Til sidst var min eneste beklædnings genstand håndjernene. Hun slængede mig over i sengen. Jeg blev lagt på maven, og mit ene håndled blev låst op. Men kun for at hun kunne låse det fast til den ene senge stolpe. Og med et snup tag, var det andet håndled også låst fast.

Hun satte sig oven på mig. Hendes slips blev bundet for øjnene af mig. Så der lå jeg, helt hjælpeløs. Jeg mærkede en varm olie blive smurt ud på min ryg. Og en skøn massage begyndte. Det at være låst fast, og samtidig blindet af slipset, gør at man udnytter sine sanser på en helt anden måde. Med en brat bevægelse stoppede hun. Håndjernene blev låst op. "Nu ligger du bare helt stille", sagde hun med sin rolige men faste stemme. Jeg turde ikke gøre andet end hvad hun kommanderede, så jeg blev liggende. Jeg blev vendt om på ryggen og atter låst fast.

Jeg mærkede Anjas tunge overalt på min krop. Hun slikkede min fisse, og jeg var ved at besvime af ophidselse.  Så stoppede hun igen. Jeg hørte hende rumstere med et eller andet. Så blev slipset taget af. Jeg missede en gang med øjnene. Der stod Anja. Hun var iført et dildobælte, og ellers ingen ting. "Det er en ny ting jeg har købt, den er dobbelt, så det bliver ligesom at kneppe sig selv", sagde hun. Mine håndjern blev låst op. Mine håndled havde fået mærker efter jernkanten. Anja kyssede mine hænder og hviskede: "Nu får du din belønning, og jeg med ". Hun havde taget kondom på dildoen. Og så begyndte hun ellers at kneppe mig. Først stille og roligt, men så vildere og vildere. Hun nød det i fulde drag, og det samme gjorde jeg. Hendes krop begyndt at skælve og på næsten samme tid kom vi begge i en bølgende orgasme. Varme og svedige lage vi os ved siden af hinanden. Anja tog bæltet af, og smed det ned på gulvet. "Jeg elsker dig simpelthen", hviskede Anja til mig: "I lige måde", svarede jeg. Vi faldt i søvn i hinandens arme, godt udmattede. Det havde vist været kærlighed ved første blik.

@ndre@
10-2000