LÆSERNES EGNE NOVELLER

M i latex©
Borgen - 1. del: Forhøret

Jeg mærkede glasset kant mod mine læber og det kolde friske vand blev hældt forsigtigt ind i min mund. Jeg gispede og lod vandet løbe lidt rundt i min mund, før jeg langsomt sank, trak tiden lidt, for dermed at få en lille pause i afstraffelsen.
- Vil slaven have mere vand? Spurgte kvinden. Jeg rystede på hovedet og fik hvisket ”nej tak” vel vidende, at det også var signal til Klanen om, at de kunne genoptage min afstraffelse – nu ventede jeg bare på atter at mærke de to piske skiftevis lande på min krop.

Det hele startede 14 dage tidligere. Min Mistress havde taget mig grundigt i skole, skældte ud over at jeg ikke efterlevede mine 10 slavebud. At jeg forbrød mig mod mit 5. bud, om at ”slaven ikke må tage initiativ”, når jeg ikke holdt fingrene fra Mistress dejlige krop uden hendes opfordring – og at jeg dermed ikke viste min Mistress den fornødne respekt. ”Det komme til at koste dig slave” havde hun advaret. ”Nu har jeg forsøgt at straffe og belønne dig, for at gøre dig til den slave, jeg ønsker, og kan være tilfreds med. Men min indsats med piske, lodder, klemmer og nålerulle er tilsyneladende ikke nok. Derfor har jeg besluttet at inddrage andre, der kan hjælpe med din afstraffelse”.

 

De følgende dage tænkte jeg ikke så meget over det. Mistress havde før inviteret andre Dominaer med til vores møder, og jeg havde længe accepteret, at jeg både måtte stå tilrådighed for Mistress gæster og at de deltog i min afstraffelse. Men som dagene gik, lod Mistress stadig flere små bemærkninger falde, om at der vankede noget særligt denne gang.

- Du vil blive taget i skole af flere personer, sagde hun den ene aften vi talte sammen. - Der vil være både Herskere og Dominaer.
Jeg mærkede efterhånden en stigende uro, når Mistress kom med disse hentydninger til min kommende afstraffelse. Som for eksempel da Mistress fortalte mig, at hun ville lade mig afhente, og at hun ikke selv ville tage med eller deltage. Der fik jeg for alvor bange anelser om, hvad der ventede mig.

Når det handlede om Mistress, vidste jeg aldrig, hvad jeg kunne vente mig. Ofte sagde hun eet, og gjorde noget andet. Det var ikke for at lyve, nej, det var for at jeg aldrig skulle vide mig helt sikker, at jeg skulle lide i uvishedens verden. Var hendes oplysninger sande denne gang eller? Jeg anede det ikke.

 

De følgende dage faldt mine tanker flere gang dagligt på, hvad Mistress kunne finde på. Jeg vidste fra tidligere, at hun dygtigt er i stand til at bevæge sig rundt helt ude på det yderste af hendes slavens grænser, så mine fantasier havde ikke svært ved at danne billeder, som gav mig åndenød, kuldegysninger og noget der er langt større en sommerfugle i maven.

Aftenen før den fastlagte dato for min afstraffelse modtog jeg en mail fra Mistress med mine forholds regler: ”Slaven skal være klar til afhentning kl 19. Forinden skal du have badet, være helt glatbarberet og rengjort til anal brug. Slaven skal sidde knælende i sin skammekrog, i klædt tætsiddende sort latex fra isse til tå og kun huller ved næse og mund må være åbne. Dog skal der være lynlåse i latexdragten, så der kan blive adgang til slavens pik, slaveanal og brystvorter. Desuden skal slaven bære sine manchetter på håndled og ankler”

Mens jeg læste Mistress ordre, kunne jeg mærke, hvordan min vejrtrækning blev heftigere Det kriblede i hele kroppen, uroen bredte sig i min mave- men min pik begyndte også at vokse og blive våd. Jeg overvejede at tage pikken i hånden, lade min fingre klemme nosserne, gnide pikken til en beroligende orgasme, men huskede også Mistress ordre. ”Slavens seksualitet tilhører din Mistress” Det betød, at jeg aldrig måtte onanere eller få orgasme uden Mistress tilladelse, så jeg måtte blot mærke den stigende liderlighed brede sig i min krop – og væbne mig med tålmodighed.

 

Dagen oprandt. Allerede fra morgenstunden kunne jeg mærke sommerfugle i maven. Kl 17 begyndte jeg at gøre mig klar. Først måtte jeg sørge for at slaveanalen var helt rengjort, så der var fri adgang for enhver som Mistress ville overdrage sin slave, mand eller kvinde, med pik, dildo eller hånd.

Dernæst et langt varmt bad, hvor jeg vaskede mig grundigt og barberede mig som Mistress har foreskrevet – intet hår fra navlen, ned forbi slavepik, nosser og op forbi slaveanalen – helt glat vil Mistress have sin slave.

Mistress havde også beordret diverse sm-legesager lagt frem, så jeg gik nu ind for at arrangere det hele. Alt blev sirligt lagt frem, så det var overskueligt for den eller dem, som måtte komme.

Endelig manglede jeg blot at tage den befalede latexbeklædning på. En sort stram latexheldragt med både hænder og fødder. Uden på latexdragten spændte jeg ankel- og håndledsmanchetter i sort læder.

Klokken var 18.55 og jeg knælede i min skammekrog som Mistress havde befalet. Ved siden af mig lå mine jeans i sort latex, en trøje, nøgler og sko. Mistress havde skrevet at jeg skulle ud. Men hvor, med hvem, hvordan – det vidste jeg endnu intet om. Jeg tog latexhætten på og ventede – nu kunne jeg intet se, kun mørke, lyde, dufte modtog jeg – jeg mærkede min puls dunke... aldrig før har jeg mærket så stor en uro i krop og sind – hvad skulle der sker?

 Mange af Mistress små bemærkninger de sidste dage dukkede atter op. ”stakkels slave”, ”du vil fortryde din ulydighed”, ”du skal nok ikke provokere, når der er så mange både mænd og kvinder”, ”jeg vil ikke selv være til stede”, ”når du bliver bragt tilbage til mig”, ”de vil være mange om at tage sig af slaven”. Bemærkninger som alle havde til formål at gøre slaven usikker.  Et øjeblik overvejede jeg om jeg skulle tage masken af og bruge mit stopord, men så huskede jeg Mistress ord: ”Tillid er nøglen, slave”. Jeg var ikke mere i tvivl – jeg ønskede at overdrage mig helt og fuldt til min Mistress, ønskede at vise hende min fulde hengivenhed og underkastelse - nu var der kun at vente.

Der gik kun få minutter, så hørte jeg døren gå op. Trin nærmede sig og jeg lyttede anspændt. Var der en eller flere personer? Var det hæle? Jeg kunne ikke afgøre det, kunne ikke koncentrere mig ordentligt. Mine tanker flød ud – hvad ville der ske mig?

”Nåå, der sidder du jo meget godt” Stemmen var høj og tydelig – kun ganske kort fra mig. En kvindestemme. ”Ja” fik jeg fremstammet, men mærkede hvordan stemmen svigtede mig. Jeg var tør i munden, min vejrtrækning var kort og heftig, måtte se at få styr på den. Men jeg fornemmede også, at der var et sted, jeg ikke var tør.

”Din Mistress har sendt mig, for at hente dig til dit forhør og din afstraffelse. Du må kalde mig miss Tina” Hendes ord løb mig koldt ned af ryggen – min pik krympede sig i den stramme latex. ”Din Mistress har bestemt, at du nu skal tage dine jeans, din trøje og dine sko på og følge mig” ”Javel Miss Tina” svarede jeg og rejste mig roligt for ikke at miste balancen, Jeg fik med noget besvær tøjet på. ”Da vi skal ned af trappen og Mistress ikke ønsker dig noget ondt før din afstraffelse, har du nu ret til at tage latexhætte af, så du kan se, hvor du går. Men behold masken i hånden, for så snart vi er kommet ned på fortorvet, skal du atter have den på”

Snart efter var jeg på vej ned af trappen. Jeg hørte miss Tina lige bag mig, men turde ikke dreje hovedet for at se, hvem hun var.

Nede ved fortovet holdt en varebil, jeg gik forbi den, men blev i det samme grebet af en fremmed kvinde, der sagde ”Hej” og hev mig ind i bilens varerum. Jeg nåede knapt at se hende, før end at jeg blev hvæset i øret, ”Tag din latexhætte på igen” Jeg fumlede, mine hænder rystede, jeg kendte ikke denne kvinde, var det en af Mistress’ bekendte? Mistress kender mange, var i stand til hvad som helst, og lige nu var jeg udsat for et af hendes luner. Hun vidste helt nøjagtig, hvor hun havde mig.

Jeg fumlede med hætten, pludselig ville mine hænder ikke makke ret. ”Det tager sin tid hva’” Endelig fik jeg hætten til at sidde. Kvinden tog fat i mig og hev mig atter ud på fortovet. Skulle jeg blot efterlades eller, men længere nåede jeg ikke tænke, før jeg tilsyneladende blev skubbet ind på forsædet. Jeg mærkede den fremmede kvinde sætte sig ind på min højre side. Bilen startede, ergo måtte der også være en på min venstre side. Jeg gøs. Miss Tina mente jeg at vide hvem var af omtale, men dette par var for mig helt ukendt. Hvad de agtede at gøre med mig skræmte mig. Jeg havde kun én ting at holde mig til nu: At stole på min Mistress.

I tavshed kørte vi af sted, eller var der tavshed, jeg huske det ikke, jeg nærmest rystede over hele kroppen, dette var så nyt og så fremmed for mig. Jeg erindrer nogle rundkørsler, men tabte ret hurtigt orienteringssansen, men hvad skulle det også gøre godt for, jeg havde jo alligevel ikke nogen indflydelse på, hvad der videre skulle ske.

 

Vi havde kørt en halv times tid, fik jeg senere at vide, jeg havde ingen føling med tiden, da bilen pludselig standsede op. Kvinden steg ud og trak mig med ud, adrenalinen var lige faldet til ro, nu startede det hele forfra og jeg var med nød og næppe i stand til at stå på benene. Jeg hørte døre blive åbnet og lukket og blev skubbet ind i en varebil. Var det den samme? Jeg fik besked på at lægge mig ned og sprede arme og ben. Kæder blev sat i mine manchetter og der lå jeg, prisgivet for gud og enhver, udspændt i bunden af en transporter. Døre blev lukket, bilen startede og satte i gang.

Denne gang kørte bilen ikke langt, før der atter blev stoppet op, jeg blev løsnet og trukket ud af bilen. Mine ben rystede under mig. Jeg var ikke bange - eller var jeg - stolede jeg ikke på min Mistress? Jo, det gjorde jeg, men det var første gang nogensinde hun havde overladt mig til andres ve og vel. Jeg vidste ikke, hvad der ventede mig, men i min panik havde jeg brugt tiden på at repetere mine 10 bud, regelsættet for hvordan min Mistress forventer at jeg opførte mig som slave under hende.

En mandsstemme sagde: Jeg håber du nød turen… det er ikke sikkert, du vil nyde det næste…

Jeg blev trukket fremad inden personen atter stoppede op.
- Knæl, beordrede denne mig atter. Jeg sank på knæ, og mærkede at jeg stod på - noget græs, ganske vist lidt langt græs men dog græs.

- Velkommen til klanens medlemmer som i aften har fået en ny uprøvet slave stillet til klanens rådighed..
Jeg hørte folk klappe, jeg prøvede at fornemme, hvor mange der var. 7 – 8 – 9 måske, jeg vidste det ikke. Jeg opfangede et lysglimt igennem min maske, der blev altså taget billeder.

- Misterss02 har stillet denne slave til vores rådighed i denne majaften.

Så begyndte jeg atter at ryste – kunne ikke lade være.

Manden, fornemmede jeg, tog fat i mit halsbånd. - Hvem er du?
Jeg svarede, som jeg vidste det forventedes af mig, at jeg var slave af Mistress02

- Hvad er du?

- Slave, gentog jeg.

- Hvad omfatter det at være slave? Lever du op til det?

Jeg forsøgte at fortælle lidt om vores Mistress/slave forhold og mente da klart, at jeg levede op til det.

- Det synes din Mistress ikke – for så ville du ikke være i klanens hænder i aften. Hun har kontaktet os og bedt os gribe ind og tage affære. Har du nogen ide om, hvad hun er utilfreds med?

Jeg spekulerede som en rasende, sagde jeg noget, som de ikke vidste i forvejen, blev jeg nok også straffet for det. Så jeg måtte hellere vare min mund. Men inden jeg nåede at svare, råbte, hvad jeg senere erfarede han var, klan-leder af mig, - Hun påtog sig i år det fulde ansvar for din opdragelse, og det skal du være taknemlig for Men du har flere gange i det sidste halve år vist, at du i perioder ikke er hende værdig.
Jeg vidste godt, at jeg stadig havde nogle uvaner, e og den anden aften var jeg heller ikke gået i seng, som jeg ellers havde sagt jeg ville, men sad i stedet og chattede med andre.

- Hvor pokker er din respekt henne, råbte klanlederen af mig.

Jeg undskyldte og svarede, at jeg godt vidste, det var galt.

- Men de her ti bud - 10 enkle og klare linier som du skal kunne udenad. Det er da ikke så svært vel? Det er jo dybt foragteligt, at du stadig klokker rundt i dem som en anden tøsenovice, når hun lægger så store anstrengelser og omsorg i for at gøre dig til den perfekte slave. Derfor er vi samlet en flok her, med det formål at gøre dig til en ordentlig slave i aften. Har du noget at indvende?

Jeg rystede på hovedet, han havde jo ret. Til dagligt har jeg med mange mennesker at gøre, men lige netop de ti linjer min Mistress har givet mig har jeg kludret voldsomt rundt i.

- Din Mistress har bedt mig høre dig i de 10 bud, så nu må du over for klanen bevise, du er hende værdig.

Jeg åndede lettet op, og jeg fornemmede da også som afhøringen skred frem en lille irritation over, at jeg nu lige pludselig godt kunne dem.

- Hvad siger du, råbte klan-lederen af mig i det samme.

Damm, min tunge havde kludret i det, det eneste der ikke måtte ske denne aften var sket. Jeg havde byttet rundt på ordene i en sætning.

- Hun har jo ret, du er hende jo ikke værdi. 10 linier, 10 sølle linier, du er en skændsel for slaverne og ikke et godt eksempel.

En ed kom ud af mine læber, men klanen hørte det heldigvis ikke. Jeg tør slet ikke tænke tanken, hvad de i så fald kunne have gjort.

- Slaven har 1.100 slag af diverse piske på kontoen, har hans Mistress fortalt mig. Han har nu yderligere fået 50 for sin ene fejl, og hans forbandelse over sin egen dumhed hørte vi også godt det giver yderligere 50. Jeg vil hermed anmode klanen og at køre mod Borgen til slavens videre afstraffelse.

Klanlederen tog fat i mit halsbånd og trak mig igennem græsset. Ynkeligt, sølle.. var ord jeg hørte fra klanens medlemmer, mens jeg blev ført bort. Atter blev jeg ført ind i transporteren, låst fast til øjerne i bunden af bilen, og bilen kørte bort fra forhørsstedet med kurs mod Borgen. Hvad var Borgen og.. jeg gispede, jeg skulle afstraffes med 1200 slag! Pludselig gik sandhedens gru op for mig, og jeg begyndte igen at ryste over hele kroppen. Mistress tænkte jeg, åhh Mistress, bare du var her..

 

Læs fortsættelsen HER