LÆSERNES EGNE NOVELLER

M i latex©
Borgen - 2. del: Afstraffelsen

Resumé
Mistress havde bedt Klanen om at tage sig af min afstraffelse. Jeg blev bortført fra min bopæl af ukendte personer og kørt til forhør. Efter forhøret blev jeg atter lænket fast i bunden af bilen
og kørt bort fra forhørsstedet med kurs mod Borgen. Hvad var Borgen og.. jeg gispede, jeg skulle afstraffes med 1200 slag! Pludselig gik sandhedens gru op for mig, og jeg begyndte igen at ryste over hele kroppen. Mistress tænkte jeg, åhh Mistress, bare du var her!!

Uanset min Mistress ord om, at jeg skulle stole på hende, hvilket jeg jo også gjorde, så rystede jeg over hele kroppen de næste 20 min. Bundet fast i bundet af transporteren blev jeg kørt bort fra forhørs-pladsen og til Borgen. Borgen…, jeg anede ikke, hvad Borgen var. Min Mistress havde aldrig omtalt det sted for mig, og bortset fra Miss Tina, kendte jeg heller ikke personerne jeg var sammen med.

Bilen drejede og svingede en del gange, og jeg fornemmede, at vi var på små veje. Bilen skrumlede i lav fart op af noget, der mindede om en grusvej eller markvej og jeg fornemmede at min rejse snart var slut.

Bilen holdt stille. Jeg forsøgte at få mit åndedræt under kontrol, men det var håbløst. Skulle jeg bruge mit stopord? Nej, der var jo ikke sket noget som jeg ikke kunne acceptere, skulle jeg stoppe bare fordi mine nerver spillede mig et puds? Jeg tog en dyb vejrtrækning og blev ført af sted, først igennem grus, så over et hårdt gulv, en garage? En lade? Jeg vidste det ikke. Mine latexjeans, sko og trøjen blev taget af mig – jeg var nu kun dækket at sort stram latex fra isse til tå – ganske som min Mistress havde befalet.

- Sæt dig ned, sagde en kvindestemme.

Jeg lagde hovedet på skrå, den stemme kendte jeg ikke. Blidt blev jeg skubbet ned på en stol.

- Nu kan du sidde her lidt og sunde dig.

Jeg hørte en dør blive lukket. Jeg trak vejret dybt ind. Lidt efter begyndte min bagdel at brænde. Jeg flyttede mig uroligt i stolen. En varmepude, de havde sat mig på en varmepude. Et smil bredte sig over mit ansigt og jeg slappede af. Jeg kunne dufte cigaretrøg, nå så var mine bødler nok ude og ryge. Jeg lyttede anspændt, men kun mumlen og hånlig latter nåede mine øre.

Lidt efter gik døren op.

- Ja, vi synes ikke vi havde lyst til at bruge tid på at varme din slaverøv op, hvæsede en mand til mig. – Rejs dig op.

Jeg blev bundet til noget i et loft. Forsigtigt lod jeg mine fingre føle efter. Et jernspær med en kæde hvortil jeg var lænket.

En kvinde lod kælende fingrene glide ned over min latexklædte krop.

 

- Er du tørstig, hviskede hun. - Ja, svarede jeg, og et glas med køligt vand blev sat mod mine læber. Jeg skulle senere erfare, at denne kvinde havde til opgave at holde øje med mig, og give mig væske i løbet af mit ophold på Borgen. - Har du et stopord og et pauseord, blev jeg spurgt. Jeg svarede, at jeg kendte ”Cirkus” og ”Arena” og hun sagde, at hvis jeg fik brug for det, havde brug for en pause, eller hvis der skete noget, der gik for vidt, skulle jeg huske at bruge dem. Det svarede jeg bekræftende på – men hendes ord gjorde mig ikke mere rolig. Tvært i mod. Hvad ville der ske, hvorfor var det nødvendigt at minde mig om mit stop- og pauseord? Adrenalinet flød, min puls steg atter og jeg hev efter vejret.

 

- Du er her for at få din straf. Din Mistress har overdraget dig til os, fordi du er en uduelig slave, som hun ikke gider bruge tid på at straffe. Din konto er på 1.200 rap i din slaverøv. Er du klar til at tage imod din straf. Det var mandestemmen fra før.

- Javel, jeg er klar, hviskede jeg.

- Jeg kan ikke høre, hvad du siger, tal højere, kommanderede mandestemmen.

- JAVEL, JEG ER KLAR, svarede jeg højt og tydeligt.

 

Jeg blev nu informeret om, at jeg ville modtage 700 med spalt og læderpisk, 300 med ridepiske og slutteligt 200 med spanskrør. Jeg tog en dyb indånding. Gud hjælpe mig, det ville blive en lang aften.. tænkte jeg. Jeg fik besked på at tælle, og sige hver gang jeg nåede til 100 slag.

 

Svap-svap   svap-svap   svap-svap. De var to om at straffe mig. Piskene ramte mig næsten hurtigere end jeg kunne tælle. Spaltsnertene ramte min krop, bredte sig ud og efterlod både en svie og varme i huden. Men lidt efter lidt blev følelsen mere intens og kogende. Igen og igen faldt slagene på min krop, indtil jeg endelig kunne sige 300. Afstraffelsen stoppede og adskillige hænder begyndte at kærtegne min krop. Jeg mærkede fingre famle ved min lynlås i latexdragten nede ved mine ædlere dele. Kyndige og varme kvindefingre trak mine ædlere dele udenfor og begyndte at lege med dem. Jeg lukkede øjnene. Ikke fordi det var nødvendigt, masken dækkede hele mit ansigt så kun næsebor og mund var fri. Men min røv brændte og foran mig stod kvinder jeg ikke kendte og legede med mit lem og kugler. Jeg kunne ikke andet end at blive liderlig. Jeg hørte kvinder fnise da væskerne begyndte at dryppe fra mit lem. Lige så hurtigt var fingrene væk igen.

- Nå, du står og bliver liderlig, det er der vist ingen, der har tilladt dig.

- Javel, nej, jeg mener…

Et glas blev atter sæt mod mine læber og jeg drak begærligt af indholdet. Vand, læskende vand. Jeg nåede vist lige at tænke tanken, om de kunne finde på at putte andet indhold i. Jeg havde før måttet modtage min Mistress gyldne dråber midt under en afstraffelse, men jeg fik kun vand, og godt for det, jeg havde mere end nok at tænke over.

- Bid tænderne sammen slave – vi vil ikke høre en lyd fra dine læber ud over hver gang du runder 100 De første 300 var vel nærmest en slags opvarmning.

Jeg mærkede nu smerteligt, at der blev slået igennem. Atter var der to personer der stod for min afstraffelse. Om det var mænd eller kvinder eller en kombination, vidste jeg ikke. Men jeg var nu ud fra de stemmer jeg hørte, blevet klar over at der i hvert fald var to mænd og to kvinder til stede.

Adskillige gange i løbet af de næste mange minutter, måtte jeg trække slaverøven til mig i smerte. Det var ikke længere den bløde spalt der blev slået med, men hårde lædersnerter.

- 700 tak, gispede jeg. Min røv brændte som bare pokker. Men det var jo min egen skyld, jeg havde jo ikke opført mig som min Mistress ønskede.

- Er du okay, hviskede en kælen kvindestemme, hendes hænder begyndte at lege med mine ædlere dele.

- Ja, åååååh ja, stønnede jeg, i en blanding af smerte og lyst. Smerten fra min sviende brændende slaverøv tændte mig i den grad. Mine ædlere dele tilhører min Mistress, men i guder, jeg kunne ikke, for fanden… jeg kunne ikke… min pik strittede. Hun kradsede på mine nosser, og da jeg mærkede læber omslutte mit pikhoved, steppede jeg nærmest på stedet jeg kunne ikke holde mig i ro.

- Trænger du til noget at drikke, hviskede en anden kvindestemme.

Jeg nikkede og atter blev glasset ført til mine læber.

- Så er det vist godt piger, han er vist klar igen!

En gysen løb ned ad min ryg, nu var turen kommet til ridepiskene og 300 af slagsen. Min begejstring dalede ved tanken, dette ville komme til at gøre endnu mere ondt.

Denne gang fornemmede jeg, at det var en mand og en kvinde, der tog sig af min afstraffelse. Der blev nemlig slået igennem på min venstre balle og knapt så hårdt på min højre. I et kort øjeblik ville jeg gerne have undværet min maske, men nej, uvisheden var alligevel spændende, gjorde mig liderlig, og jeg fik den jo nok af når, vi straffen var udført, tænkte jeg i min naivitet.

Jeg bliver gul og blå, tænkte jeg mens jeg vred mig i mine lænker og forsøgte at bevare fatningen. Manden slog igennem så det sang, og jeg forsøgte at tænkte på andet end smerten, men når jeg samtidig skulle tælle gik det galt. Jeg forsøgte at stå det igennem så godt som muligt. Jeg ville så gerne, at min Mistress skulle være stolt af mig, det betød alt for mig nu. Jeg vidste hun nok skulle få et referat af forsamlingen - det var jeg ikke i tvivl om. Men… mon hun var til stede. Nej, hun havde sagt at jeg skulle alene af sted, og jeg havde end ikke hørt hendes stemme, nej, jeg fornemmede klart, at hun ikke var her. Jeg havde hørt pigernes stemme og mændenes med Mistress var her ikke.

- 1000, gispede jeg og afstraffelsen stoppede straks. Mit lem strittede på trods af smerten, jeg var så helt og aldeles i disse menneskers vold. De gav mig smerte, men smerten blev forvandlet til ren og skær lidenskab. Det at give slip, at overgive sin krop til disse mennesker efter ordre fra min elskede Mistress, det var på én gang så grænseoverskridende, så smertefuldt og så lidenskabeligt.

Kradsende negle begyndte atter at vandre over hele min krop.

- Vi har en overraskelse til dig!

I det samme mærkede jeg noget blive klemt sammen om mit lem, og pigernes små fnis gjorde at jeg ikke vidste hverken ud eller ind.

- Uhm, dejligt.. skønt, hviskede de, imens jeg stod og ikke havde den ringeste idé om, hvad de mente.

- Ved du hvad det er? Pigerne nærmest kluklo nu.

Jeg svarede dem, at det var, jeg ikke klar over.

- Luk munden op slave, kommanderede de fnisende og en finger blev stukket ind i munden på mig.

Flødebolleguf! De havde smurt mig ind i flødebolleguf. – Uhm, svarede jeg, - det smager godt.

- Ja ikke, svarede de, det synes vi også, og i det samme mærkede jeg en mund omslutte mit stive lem. Der blev smasket, slikket og fniset og mit lem strittede alt hvad det kunne. I guder da, jeg ruskede i kæderne, det var næsten værre end piskene dette her. De trak i mine nosser, trak dem lange, satte neglene i og fnisede, når jeg ømmede mig. De onanerede mig, slikkede mig, og det eneste der stod i mit efterhånden totalforvirrede hoved var smerte og lyst, vild inderlig mandlig liderlighed og lyst.

 

- Piger, vi mangler stadig 200, slip ham, den usle slave skal have de sidste i sin straf.

Spanskrøret! Åh nej, min bagdel brændte stadig efter de 300 ridepiskeslag.

Denne gang var der kun en til at straffe mig. Spanskrøret ramte min bagdel, først skiftevis på højre og venstre balle i en periode, senere med serier på 10 det samme sted. Jeg måtte have luft for smerten og stønnede højt imens min pik forræderisk og underligt nok strittede som var den betalt for det. – 100, gispede jeg, og tænkte i mit stille sind, at nu var der da heldigvis kun 100 tilbage. Men de sidste 100 blev leveret med en kraft så det sang i hver en muskel. Jeg tror jeg fik lidt at drikke undervejs og pigen med den bløde stemme, hviskede til mig, om jeg var helt okay. Det bekræftede jeg, rankede ryggen og var klar til de sidste. De sidste 10 blev givet med en styrke, jeg ikke havde prøvet før, men jeg stod dem igennem. Tårerne stod i mine øjne. Tårer drevet frem af smerten, men også min hengivenhed for Mistress, Jeg havde modtaget min straf.

 

Belønningen kom prompte. En af pigerne kælede for mig. Hele min krop sang, mit hoved stod af, og da jeg mærkede hendes våde skøde foran mig, pressede jeg mig fremad, jeg måtte simpelthen forsøge at få mit lem ind i varmen. Jeg mærkede hende varme våde skamlæber omslutte min pik. Jeg måtte op, ind, skulle mærke hende, jeg var ikke ved mine fulde fem. Tiden stod stille, endofinerne rasede i min krop, havde berøvet mig al sund fornuft. Aldrig før havde jeg været så meget i min lidenskabers vold. Og pludselig var hun borte.

 

- Så er det vist på tide at få dig returneret.
Jeg vidste ikke om jeg skulle protestere, tigge om mere eller forholde mig passivt, de måtte bare ikke stoppe nu.  Jeg ville mere, flere pisk, flere hænder, de skulle kneppe mig, bruge mig, men kyndige mandehænder løsnede mig, førte mig ud fra rummet i Borgen, ind i en bil, denne gang på forsædet og turen gik tilbage til min bopæl, så hvad jeg tænkte, troede og mente var fuldstændig irrelevant.

 

En tid senere holdt bilen stille, døre blev åbnet og jeg blev trukket ud af bilen. Miss Tina, som havde hentet mig, afleverede mig atter på bopælen, trak min maske af og skubbede mig af sted, og med smertende bagdel og kaos i hovedet gik jeg op ad trapperne og ind.

I min stue sad min Mistress i en stol, iklædt jeans og en stor sweater og smilede til mig. I baggrunden kunne jeg høre hun var ved at fylde spaen med vand.

- Har du nydt din aften slave, hun smilede varmt til mig.

- Åh Mistress, det har været så vidunderligt. Jeg sank på knæ foran hende og begravede mit ansigt i hendes hænder. – Åh jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige Det har været så grænseoverskridende, så vidunderligt så… jeg tav, kunne ikke længere finde ord for min oplevelse.

Mistress rejste sig op og trak mig op og stå, kyssede mig og krammede mig varmt og betryggende ind til sig og bad mig fortælle. Jeg begyndte, men brugte måske for lang tid om beretningen, da hun pludselig sagde, - Tag mit tøj af. Jeg kiggede forbløffet på hende, men gjorde som hun sagde. For hver del jeg tog af hende, blev jeg mere og mere forbløffet og til sidst stod min Mistress foran mig i skinnende sort latex. Hun var fugtig, varm, hun svedte, og pludselig gik det hele op for mig, pludselig vidste jeg, hvad hun forsøgte at fortælle mig.

Hun havde hele tiden været med, hun havde stået for en del af afstraffelsen i fællesskab med de andre.
- Åh Mistress, hulkede jeg, da hun førte mig over til sengen og lod sine stadig varme våde skamlæber glide ned over mit igen stive lem, og denne gang var der ingen der stoppede hende. Hun brugte mig og lod mig nyde hende. Glemt var den lange afstraffelse.. og i det fjerne hørtes lyden af vandet der fyldte spaen, en lyd der blev overdøvet at to menneskers vilde lidenskabelige leg med hinanden.

Juni 2004, M i latex

(31.05.2006)