LÆSERNES EGNE NOVELLER

Slavefyr/tjener©

BUTLER PÅ KENNELEN

Kapitel 1: Introduktionen

Det hele startede med et kig bagerst i Den Blå Avis: "Dominerende par søger butler. Du skal varte os begge to op, men er ellers hendes legetøj". Kort og præcist - sådan da.

 

Jeg strøg hjem for at skrive et brev. Men hvad - og hvor meget skal man skrive? Hvis jeg fortæller hvad JEG har lyst til og tænder på, så er jeg vel ikke ydmyg nok? Omvendt ønsker jeg ikke at blive banket til det svenske flag...

 

Nå, der kom et brev af sted med en beskrivelse af mig selv og hvad jeg tidligere har været igennem af lidelser i korte træk. Ca. 14 dage senere ringede telefonen en sen aften. En blød kvindestemme spurgte efter "Nocturne", som er mit slavenavn. "Til tjeneste!" fik jeg fremstammet. 

 

"Jeg skal spørge fra Herskabet, om du VIRKELIG kan stå inde for dit brev?". Jo, det mente jeg da helt klart. "Godt!" og så fulgte navnet på et ret tvivlsomt værtshus i den indre by. "Der bestiller du en Piña Colada i baren om præcist een time!" og så blev røret lagt på.

 

En kokos drink - på et af byens hårde værtshuse! Enten fik jeg en røv- og ditto ansigtsfuld af de lokale - ellers blev jeg samlet op af herskabet... Det fik en chance!

 

På slaget væltede jeg ind af døren og op til baren. "Een Piña Colada - tak!". "Nååh - hvem skal ikke have noget?" Spørgsmålet kom fra et par lyse grå øjne omkranset af sort farvet hår og et spydigt smil. Pinligt! En virkelig brøler! "Nå een til mig også?" fortsatte hun, inden jeg kunne samle mig. Jeg nikkede til tjeneren, som var ved at flække af grin. Gad vide hvor meget han vidste?

 

Efter at vi havde fået serveret fortalte Lotte, at hun var slavinde for Herskabet. Eller rettere HANS ejendom. Det var et totalt 24/7 forhold - ja faktisk bare 24. Hun både arbejdede og boede hos Herskabet. "Er du PÅ - altid?" "ALTID!" svarede hun men et spidst smil. 
"Hvorfor Piña Colada?" spurgte jeg. "Fordi det minder mest om den sperm, du skal ud og drikke om et øjeblik." Dén bemærkning havde nær fået mig til at sende glassets indhold udover baren i et sprut.

Endnu en gang stod jeg og lignede et får. Hun smilede og stillede glasset foran mig. "Resten af min også?". "Med fornøjelse!" svarede jeg og drak det sidste af drinken.

"OK - kom!" Vi forlod værtshuset og hun satte kursen ned igennem en gade mest kendt for sin gadeprostitution. Jeg kom lidt bagud og kunne nu nyde synet af en lille slank skikkelse i en stram sort kjole. Får hende til at ligne en million i et luderkvarter, nåede jeg at tænke, inden hun stoppede ved et stor bil. "Kom ind på bagsædet og hils på." Jeg satte mig ind på bagsædet imedens hun hoppede ind foran. For første gang mødte jeg Herskabet. Han var en kraftigt bygget mand. Forretningsmand med gråt jakkesæt. Hun i et mørkeblåt "citydress.”

Herren sagde: "Vi har accepteret din ansøgning som aspirant. Du skal være fruens legetøj for det meste. Jeg har allerede mine behov dække af tøsen, på nær eet." Fruen lænede sig tilbage i førersædet og kiggede mig direkte ind i øjnene. "Tror du at du kan klare opgaven?" "Det håber jeg da meget!" svarede jeg.

"Godt - jeg har eet behov som tøsen ikke rigtigt kan dække. Hun får kramper i kæben, når hun sutter pik. Det bliver din opgave!" Åh nej - det var ikke lige dét jeg tændte på. Normalt er jeg ikke til fyre, men elsker spillet imellem tre. Nå - det var lidt sent at bakke ud. "Javel" fik jeg mumlet. "HVA'BE'HAR!" kom det fra Herren. "JAVEL!" svarede jeg hurtigt og fik rettet mig op i sædet.

"Kan du se den port derhenne?" spurgte Herren og pegede et par huse længere fremme af gaden. Et par af de "løse fugle" flankerede porten. Jo det kunne jeg godt. "Du går ind igennem porten og om bag skraldespandene til venstre. Så tager du alt dit tøj af og vender snuden ind mod plankeværket - forstået?" "Javel!" - det var vel ikke til at tage fejl af. Jeg steg ud af bilen og hørte et hurtigt pigefnis fra tøsen på forsædet. Der var i det mindste én som hyggede sig... 

 

Der var altså meeeget langt hen til den port. Pigerne øjnede mig allerede, da bildøren blev åbnet. Jeg stilede imellem dem og mod portens mørke. "Nå - skal jeg komme med ind og holde?" kom det indbydende fra en temmelig slidt model. Jeg nøjedes med at rødme dybt og ryste på hovedet.

Inde i gården kunne jeg se, at det kun var mørke industribygninger, som lå omkring gården. Det var da i det mindste en trøst. Jeg ville ikke blive overrasket af enkefru Olsen med skraldeposen. Rystende på hænderne fik jeg sko og tøjet pillet af. Hurtigt knælede jeg ned imellem skraldespandene og lagde mit tøj sammen ovenpå skoene. Så hørte jeg skridt i porten. "Rejs dig! - ja også pikken." Jeg stod blot og rødmede hjælpeløst. "Du har vel ikke forventet at JEG skal spille pik på dig?" Det lød bestemt ikke som ugens tilbud fra Herren. Jeg begyndte med raske tag at spille pik og den fløj da også til tops. "Udmærket, knæl!" Uha - nu kommer det, nåede jeg at tænke inden kommandoen faldt: "Luk mine bukser op og tag min pik ud. Forsigtig knægt - du er ikke ved at hive gulerødder op!" Hvis ikke der var lagt i ovnen efter dette, så var jeg helt galt afmarcheret.

 

Ud af bukserne kom en kæmpe pik. Den var det største, jeg havde set. Har man sagt A må man også sige B. Altså gabte jeg over den og begyndte at sutte. Smagen var forfærdelig - lugten endnu værre! Jeg måtte virkelig kæmpe med mig selv. Efter et par minutter blev herrens vejrtrækning hurtigere. Han greb mig om nakken og med et grynt sendte han ladningen ind i min mund. "Ikke dårligt for en begynder, men du har vist ikke prøvet det før - vel?". Jeg kunne kun ryste på hovedet. Havde hele munden fyldt med tykt, klæbrigt, ækelt SPERM. Herren kiggede på mig. "Du skal ikke synke endnu. Lad det bare blive i munden lidt endnu. Du er egentligt dygtig, når du vil. Fortjener du en belønning?" Han skævede ned til min strittende pik. "Jeg henter dig om lidt,” sagde han og gik. 

Et øjeblik efter hørte jeg igen skridt i porten. Denne gang stilethæle - ups - en fremmed? Ind vaklede luderen fra porten. Hun styrede målrettet hen i hjørnet til mig. "Kors hvor ser du åndssvag ud!" Jeg kunne være kravlet i et musehul, men måtte blive stående i mit hjørne med hænderne for pikken. "Ja den smule behøver du altså ikke gemme for mig. DEN bliver jeg ikke bange for", grinte hun. "Nå begynd du bare!". Jeg så spørgende på hende. "Ja - han har bestilt norsk til dig". Jeg blev ikke ligefrem klogere. "Pus - du skal spille pikken af, medens jeg kigger på - ikke. Her er et kondom". På med regnfrakken medens hun stod og kiggede på. Hen havde endda tændt en cigaret, inden jeg fik fumlet færdig. "Nå - jeg var sgu bange for, at du fik fumlet den af inden gummiet kom på," kom det spydigt. På dette tidspunkt havde jeg tårer i øjnene. Nu var der så tilbage at spille pikken af medens luderen kikkede på. I starten var det meget svært, at holde modet oppe, men med en tanke på tøsen slanke krop og Fruens frække øjne gik det. Jeg sendte min ladning ud i kondomet. Hun skoddede cigaretten og sagde: "Jeg skulle hilse og sige, at du også skulle æde den." Hun svansede ud igennem porten til gaden. 

Herren kom ind ad porten igen. "Nå - er du færdig? Så kan du godt tage klatten i munden, men uden at synke!" Af med kondomet og åbningen til munden. Jeg klemte indholdet ud i munden og skyndte mig at tage tøjet på. "Du behøver kun bukser og trøje", sagde Herren og drejede om på hælen. "Du kommer ud til os nu." 

Jeg smuttede ud igennem porten med strømper og underbukser rullet sammen i hånden. ".. sgu godt nok perverse.." hørte jeg fra den ene pige, da jeg smuttede forbi. Mit ansigt var igen postkasserødt. 

Inde i bilen sad Herskabet nu på forsædet. Tøsen var rykket om på bagsædet ved siden af mig. Herren kørte ad sted, medens han studerede mig i bakspejlet. "Normalt giver jeg ikke så store belønninger for dit arbejde. Omvendt er straffen hård, hvis det ikke bliver gjort ordentligt. Forstået!" Jo det stod lysnede klart. "Værsgo at synke!"

Maven snurrede rundt og halsen snørede sig sammen, men ned kom det. "Så kan du jo tænke over, hvorfor mange piger ikke kan lide at sutte pik," kom det smilende fra Fruen. Jo tak - den sved. 

Fortsættes HER