LÆSERNES EGNE NOVELLER

Slavefyr/tjener©

BUTLER PÅ KENNELEN

Kapitel 2: De små lege

Læs evt. kap. 1 Her

 

De var begge dominerende og meget fikseret på rollespil. Med enkelte undtagelser var de begge dominerende, dvs. HAN var den håndfaste type, som kommanderede og hun(d)sede. HUN var drillende, tirrende, provokerende, som elskede at fremkalde en stådreng for at pine den væk igen.

 

En typisk leg kunne gå ud på at jeg mødte frem hos dem ved fyraftenstid. Når de kom hjem fra arbejde, skulle jeg sørge for at bade og klæde dem om. I dette spil var jeg, som slave med til at give stikordene for dagens leg.

 

I starten måtte jeg vente på knæ uden for kælderdøren, men senere blev jeg betroet en nøgle og kunne modtage HERSKABET knælende nøgen indenfor døren.

 

En af HANS yndlingslege var hundeopdragelse. Naturligvis skulle hundedressuren forgå efter alle kunstens regler. HAN var faguddannet dressør med certifikat indenfor flere retninger af hundedressur, hvilket jeg kom til at nyde godt af. Dressuren kunne foregå i stuen med en nøgen slavekøter, der skulle kravle rundt og apportere, sidde, stå, rulle rundt og så videre. Dette ville naturligvis ikke kunne ske tilfredsstillende, hvorfor slavekøteren blev iført dressurhalsbånd og vejledt med hundepisken. Det er muligt at det ikke lige var efter forskrifterne for hundepsykologer, men meget opbyggeligt for menneskedyr.

 

HENDES lege var mere raffinerede og opbyggelige. Der er mange opgaver i husholdningen, som en slave bare ikke KAN gøre rigtigt. Og så kan straffen falde. Prøv at lægge strygetøj sammen iført håndjern. Eller gå rundt og vande blomster med en vandspand fastgjort en kort snor til en pikrem. Eller fylde en vaskemaskine, med hænderne bundet på ryggen i en handskepose. Livet er fuldt af udfordringer! 

 

Een dag havde jeg lidt for travlt, da fruen skulle hjælpes af tøjet. Først fik jeg en lynlås til at køre fast og derefter væltede jeg bunken med tøj, som var lagt sammen på stolen, ned på gulvet. 

 

"Du har ALT for travlt, lille ven! Sæt dig på knæ og slap af". Det lovede ikke godt. Hun ville nok få mig til at gøre det absolut modsatte.

 

Ganske rigtigt. Hun begyndte med at børste sit hår. Indimellem kiggede hendes spejlbillede skælmsk på mig fra spejlet. Derefter begyndte hun langsomt, meget langsomt at tage sit undertøj af. Hun sørgede for hele tiden at vende og dreje sig så jeg snart fik en balde, snart et venusbjerg i næsen. Hele tiden kunne jeg mærke hendes øjne i spejlet.

 

Stropperne i Bh’en blev trukket ned over skuldrene. Brysterne skudt godt frem og rystet lidt, medens hun gav sig rigtig god tid til at åbne hægten på ryggen. Ud i fri dressur kom disse to pragtstykker.

 

Min pik strittede og bankede på dette tidspunkt, så det var en ren lyst. Men showet var ikke færdig endnu. Hun vente sig grinende mod mig og sagde: "Du skulle da slappe af lille ven". Hun satte sig på kanten af toiletbordet og lod tæerne lege med min stive pik. Det gjorde den ikke mindre strittende.

 

"Uha - den er sørme aggressiv i dag. Vi må vist hellere dæmpe den lidt". Hun tog en tynd lædersnor frem fra skuffen. "Om på ryggen og benene spredte". Hun stillede sig skrævende over mig med fuld udsigt til hendes pragtfulde bag. Med hurtige bevægelser bandt hun snoren omkring roden af pikken og lod enderne løbe i løkke omkring stenene. Det er virkelig noget, som kan gøre avs, hvis det gøres rigtigt.

 

"Op på knæ". Hun gav mig et hårdt slag med hårbørsten hen over ballerne. Som refleks røg min hænder derom. "Jamen så får du da lov at lege med dine baller!" Hun bandt hver ende af snoren omkring min tommelfinger. Jeg kunne nu ikke røre en finger uden at rykke i snoren, hvilket gjorde forfærdeligt ondt.

"Nu for vi se om der ikke falder lidt ro over feltet", sagde hun og satte sig igen på toiletbordet. Lidt faldt pikken, men ikke væsentligt. Nu rejste hun sig og begyndte langsomt at tage trusserne af. Det blev gjort med lige så mange svaj og vrid, som da Bh’en skulle af. Reaktionen udeblev da heller ikke. Duften af hendes safter hensatte mig i en sand eufori.

 

"Uha da da. Han kan næsten ikke vente. Check du om numsen har det godt". Det var signal til, at jeg skulle lade min tunge finde den lille roset gemt imellem ballerne. Det er ikke nemt med hænderne bundet på ryggen. Og slet ikke, når målet hele tiden flytter sig. Hun gik langsomt ud mod badeværelset og jeg måtte kravle på knæene efter hende. Hvert skridt rykkede i snoren og smerten fik mig til at tabe målet. 

 

Nu kunne jeg jo ikke så godt hjælpe i badet med hænderne bundne, så hun løste tommelfingrene. De føltes helt døde. Det er temmelig svært at håndtere et stykke glat sæbe, når tommelen ikke helt er vågen. Men ventetiden blev udnyttet. "Du vasker lige din tunge, inden jeg skal bruge dig igen". Til det fik jeg et stykke håndsæbe og en tandbørste. Hele munden fik nu en grundig omgang.

 

Det var ikke kun en ren mund, som havde interesse. "Pikken har vist også fortjent en tur - ikke?" I gang med tandbørsten på en efterhånden temmelig øm sjover. Det gik ikke hurtigt nok og hun overtog børsten. Det gør faktisk rigtig ondt, når man bliver børste hele vejen rundt om pikhovedet med en tandbørste.

 

Det var gavnligt at holde hovedet koldt. Faktisk blev jeg til sidst spulet med iskoldt vand. "Eet minut om dagen, holder tankerne fra sagen!", sagde hun. Og ganske rigtigt en glimrende "skrumpekur."

 

Efterfølgende havde jeg slet ingen problemer med at koncentrere mig om at frottere Fruen. Det er ellers et meget distraherende job.

 

"Vi" blev friske af badet og nu skulle der lidt pikanteri på igen – til FRUEN altså. Et par sorte blonde trusser, som skulle fiskes med tænderne fra skuffe og trækkes på med munden. Det samme KAN jeg altså ikke med en BH... men måske er det noget som kan læres - jeg gør gerne forsøget ;-)

 

Påklædningen fuldendtes med en silkekimono. Den viser ikke direkte noget, alle kurver indenunder afsløres på smukkeste vis. Til makeuppen var jeg blot håndgangen ("mænd overdriver altid" mener Fruen). Og så endelig klar til aftenen.

 

"Hov - du kan da også trænge til lidt!" Jeg er absolut ikke feminin af statur og alene tanken om makeup virker lidt latterlig. Det var nu heller ikke lige det Fruen havde tænkt på.

 

"Lidt hyggeolie er ikke af vejen - vel?" Umiddelbart lovende, men med det blik hun sendte mig i høj grad også truende. Ganske rigtigt. Frem kom en lille flaske med pebermynteolie. Hun hældte et par dråber ud i hånden og begyndte at massere min pik. Det føltes pragtfuld og det dufter jo dejligt, med det begyndte hurtigt at klø. "Mmm - den søde kløe?! Det skal du nyde!". Hun tog også en vatpind frem - og nu blev det alvor. Først et solidt tag om mine nosser, et fast og bestemt klem for at få mig til at vågne op. Pinden blev dyppet ned i flasken og derefter langsom skubbet op i urinrøret. Ikke bare ubehagelig, men vildt ubehageligt! Samtidig kiggede Fruen mig lige ind i øjnene med verdens sødeste og mest forførende smil. Ve - den som trak øjnene til sig medens hun har øjenkontakt. Hun trak vatpinden lidt frem og tilbage. "Der skal jo gerne være helt rent". Vatpinden blev trukket ud igen og jeg fik den nu i munden - bare for smagens skyld.

 

Oh - det svier. Ikke bare lidt men meget. "Nu har du vist lidt lettet ved at hold tanken samlet" sagde hun med et sødt smil. Jo tak, der var kun een tanke i mit hoved lige nu.

 

"Ja - så mangler vi jo blot at klæde dig på inden aftensmaden. Tag seletøjet i skabet - en pikskål og en mellemstor dildo". På med seletøjet. Det var et remtøj som gik i kryds over kroppen og kunne bruges til at spænde andet udstyr på. Pikskålen var en skal der fungerede som en slags kyskhedsbælte - uden at der var meget kyskt over det.

"Tja - 'proppen' kan du jo selv gøre klar." Det betød, at måtte slikke og fugte dildoen inden brug. Når Fruen var rigtig flink, fik jeg ordre til at bruge den på hende først. Men i dag var hun åbenbart ikke rigtig i humør. "På plads med den!" Nu var tonen blevet skarp. Det var ikke nemt uden ordentlig smørelse. Jeg asede og masede, men uden det store held. "Træk den ud igen! Hvad lugter den af?" Jeg lugtede til den. Fælt. "Hvad smager den af?" Hun nød virkelig at udfordre mig. Netop som jeg forpint skulle til at stikke tungen ud, smed hun en dåse vaseline hen til mig. "Du er da en ynk at se på. Se på dig selv! Kalder du det en mand? Står der med pikken i en skål og snuser til en røvdildo. Vorherre bevares!" Hun var nu ikke længere i sit søde og charmerende hjørne. "Få noget fedtelse på og lad det gå lidt tjep." Jeg skyndte mig at åbne vaselinedåsen og smøre dildoen godt ind. Langsom fik jeg den sat op på plads og spændt fast til seletøjet.

"Så er det ned i køkkenet og lave aftensmad. Nu ved jeg at du ikke laver flere ulykker.”

Og af sted gik det til køkkenet med en let vraltende gang.

 

Fortsættes