LÆSERNES EGNE NOVELLER

Nilthergon©

Bytur

Vi var i byen. Ude for at slå et ordentligt krater i jorden. Min kammerat, Thomas, mente at det var på tide jeg så noget andet. Jeg var helt enig. Efter otte års ægteskab, var jeg gået fra konen. Hvorfor, vidste jeg ikke. Jeg kunne bare ikke holde hende ud mere. Var kørt træt og følte mig for udmattet til at ville redde noget som helst. Thomas var ikke sen til at hive mig ind til byen. Som i gamle dage, hvor vi kunne tage et par dage og skide på det hele. Bare drikke og hore indtil næste dag. Sove et par timer og så forsætte. Jo det var tider og som aftenen skred frem måtte jeg indrømme overfor mig selv: Det måtte forblive i datid. Jeg var immervæk blevet 32 og Thomas havde lige rundet de 30. Han var inkarneret ungkarl, så han kendte stadig byen godt. Kendte værtshusene, diskotekerne, spillestederne osv. Jeg, kendte ikke en skid. Det var som at begynde forfra med at score. Den eneste forskel nu var, at jeg var blevet noget rusten i det, når det kom til at samle damer op. Otte års ægteskab sætter sit præg.

Det var nu helt skæg at være på turné igen. Vi havde indledt aftenen med en voldsom pubcrawl. Vi startede i udkanten af Odense og besøgte hvert værtshus på vej ind mod centrum. Hvert sted skulle vi drikke mindst en ½-liters fad. Vi havde været rimeligt lakket til da vi nåede midtbyen. Her havde vi fundet os et spisested og lagt bunden til resten af aftenen. Ud på natten havnede vi, til mit store mishag, på et diskotek. Jeg er absolut ikke til diskoteker. For larmende. For lidt lys og publikummet er for ungt; men Thomas havde insisteret. Det var, ifølge ham, det ideelle sted at støve piger op.

Vi sad nu inde ved baren og prøvede at få lidt ørenlyd. Unge piger, i næsten ingenting, blev jagtet rundt af midaldrende mænd og andre unge fyre. Jeg brød mig ikke om billedet her. Thomas fandt hurtigt en tøs, som han fik lokket med ud på dansegulvet. I fordoms tid havde det været mig, som ville have fået hende ud at danse. Jo… jeg følte mig, ikke kun lidt; men meget fremmedgjort i scoreland. Som jeg sad der og lod blikket glide rundt i lokalet, måtte jeg indrømme at pigerne ikke var blevet mindre dejlige med årene. De var i hvert fald blevet mindre påklædte. Overalt var der næsten bare bryster, balder og lår. Jeg koncentrerede mig om min øl. Dulmede den begyndende ophidselse. Jeg må have set lidt fortabt ud, for bartenderen smilede bredt til mig. Lænede sig frem over disken og sagde: ”Du er da vist ikke vant til at komme her.” Jeg smilede skævt og kunne kun ryste bekræftende på hovedet. ”Neeej… er sgu en del år siden jeg sidst har været i byen”, fik jeg sagt. Hun så godt ud. Var også en del ældre end de piger, som slog deres folder her. Hun var klædt i en sort skjorte, der var knappet op for oven. Så man kunne se toppen af hendes bryster. Et par sorte jeans, som nærmest klæbede sig ind til kroppen. Sort, mellemlangt, hår, sat op til narrestreger. Hun havde et kønt ansigt. Spidst og fint i trækkene med et par, nærmest lysende, blå øjne. Hun grinte hjerteligt, rystede på hovedet og vendte tilbage til sit arbejde. Endnu engang vendte jeg opmærksomheden mod lokalet. Jeg kunne se at Thomas helt sikkert havde fået bid. Han dansede allerede meget tæt med den unge pige. Hun så nu blændende ud. Hun var i bodystocking og havde så sat en sort nederdel til. Lange slanke ben og en fræk røv. Hun var blondine, eller afbleget og håret var sat op i en knude bagpå. Hun havde nogle høje kindben, en lille næse og en pikant lille mund. De dansede meget tæt. Thomas havde fat i hende og ind imellem hånden oppe under nederdelen. Han følte røven. Jeg vendte tilbage til min øl. Jeg kiggede efter bartenderen. Hun var blevet skiftet ud med et ordentligt brød af en bodybuilder. Jeg købte mig en øl til. Pludselig blev en varm krop presset op mod mig bagfra. Et par arme lagt rundt om livet og en stemme sagde: ”Kom med. Du skal vel ikke more dig mindre end din ven?” Det var bartenderen. Hun trak mig ud på dansegulvet.

Et par numre senere, skiftede vi dansegulvet ud med et sofaarrangement. Længst væk fra musikken. Vi faldt hurtigt i snak. Hun hed Pernille og var 23 år gammel. Hun var dejlig nem at tale med. Pernille havde arbejdet som bartender i to år her i byen. Vi talte om løst og fast. Fik noget at drikke. Var ude at danse ind imellem og jeg glemte tid og sted. Som aftenen skred frem, blev hun mere og mere nærgående. Tog mig på lårene. Gav mig en knuser. Satte sig tættere og tættere på mig. Hun var en dejlig pige. Til sidst mødtes vore læber i et blidt, prøvende kys. Så et til. Vi skiltes og hun trak mig ud på dansegulvet. Det var en rigtig sjæler og hun lagde armene omkring mig. Lagde sit hoved på min skulder og klemte sig ind til mig. Jeg gengældte omfavnelsen og sådan dansede vi hele to numre. Hun var pragtfuld. Jeg kunne mærke mit underliv blive varmt og noget rørte på sig. Da hun kunne mærke min begejstring pressede hun sig endnu tættere, løftede hovedet og skilte sine læber. Vi mødtes i et langt og krævende kys. Fyldt med forventning og løfter. Tungerne legede tagfat med hinanden. Hun trak sig væk. Smilede blidt. Lukkede drømmende sine øjne og lagde sit hoved mod mit bryst. Sangen fik ende og vore kroppe skiltes modstræbende. ”Puha…jeg skal lige på…”, hun forsvandt i retning af toiletterne. Jeg stod lidt og sundede mig. Jeg var meget ophidset. Min erektion truede med at sprænge mine bukser og jeg så mig om. Ledte efter Thomas. Ville fortælle ham at jeg nok ikke lige skulle overnatte oppe hos ham. Han var væk. Nå ja hvad hulen. Han havde åbenbart for længst fået hende pigen bakset ud i en taxa og var allerede hjemme. Førhen havde han nu givet sig tid til at sige farvel. Jeg besluttede mig for at lede efter ham. Det lignede ham ikke overhovedet.

Diskoteket var delt op i et stort danselokale med bar og sofagrupper. Fra dette store lokale kunne man gå ind i mindre lokaler og sidde mere uforstyrret. Lyttende til musik og have en chance for at tale sammen. Det var blevet sent og det var begyndt at tynde lidt ud i diskoteket så de små lokaler var ikke ret besøgt. De lokaler, der var optaget, var optaget af par som sad og kyssede. Det ene lokale var, for det mestes vedkommende, henlagt i mørke. Adskillige lamper i loftet var ødelagt og det var svært at se noget derinde. Og dog. Jeg kunne se en krop som hoppede op og ned. Der lød en sagte stønnen derinde fra. Jeg var på vej væk da, jeg fik øje på en lighter på bordet derinde. Det lignede en lighter som Thomas havde. Jeg tog et skridt ind i mørket. Det var Thomas. Den hoppende krop var hende tøsen han havde danset med. Hun havde nederdelen oppe om livet og jeg kunne se hvordan hun hoppede op og ned af hans pik. Hun roterede samtidig med underlivet. Jeg bakkede og stødte ind i en krop. Vendte mig om og havde allerede en undskyldning på læben. Det var Pernille. Hun så forbi mig. Hen på de to kroppe. Hun lod sin hånd falde til mit skridt og kærtegnede omridset af min pik. Alt imens hun fulgte med i hvad der foregik. Hun hviskede mig i øret : ”Skal vi ikke tage hjem til mig”? Jeg kunne kun nikke. Hun slugte nærmest pigen med øjnene og forsatte, ”skal vi spørge om de vil med”? Hun så mig dybt i øjnene. Jeg var mundlam et øjeblik og hun gik over til dem. Der gik ikke ret lang tid før Thomas og pigen havde fået samling på sig selv.

I taxaen sad Thomas forrest. Jeg sad sammen med de to tøser og fandt ud af at den anden hed Anja. Hun var rimelig fuld og var lige blevet 18 år et par dage forinden. Når man så hende tæt på lagde man mærke til hendes påklædning. Den sorte bodystocking klemte solidt om et par fuldmodne bryster. De var ikke pakket ind i andet. De var flotte. Kuglerunde og de så store ud. Pernille sad og gned min pik hele vejen hjem til hende.

Hun boede i et lille rækkehus, i udkanten af Odense. Hun havde god smag i indretning  Stuen var domineret af en hjørnesofa og sofabord. Et massivt spisebord, stod i den anden ende. Et soveværelse og et gæsteværelse udgjorde resten af huset. Møblerne var holdt i læder og kirsebærtræ. Pernille havde god smag. Anja og Thomas fik hurtigt smidt sig i hjørnesofaen. De kyssede og rodede rundt på hinanden. Nederdelen fløj af og jeg kunne nu se at den body Anja havde på, også inkluderede hendes ben. Overdelen blev holdt på underdelen af to stropper, som gik hen over balderne. Hun var trusseløs. Thomas lod to fingre glide op i hende. Uden besvær. Hun stønnede liderligt. Pernille stillede sig for enden af sofaen og trak mig ind til sig. Vore tunger udforskede hinanden igen. Kysset var dejligt og hun pressede sin krop ind mod min. Jeg nærmest flåede hendes skjorte af og blotlagde hendes barm. Hun havde en push-up bh på. Den røg også. Hendes bryster var flotte. Runde og dejlig bløde; men samtidig utrolig spændstige. Jeg lod mi tunge gå på opdagelse. Nappede og bed lidt i vorterne. Hun sukkede af velvære. Bukserne faldt. Hun var i en lækker sort g-streng. Hun vendte sig om. Jeg kunne nu se og føle hendes dejlige balder. De var spændstige at røre ved. Jeg kærtegnede hendes balder; mens vi kunne følge med i hvad Anja og Thomas foretog sig. De havde fået lagt sig i en 69’er. Anja slikkede pikken op og ned langs skaftet. Trak hans forhud tilbage og lod sin tunge slå smut på hovedet. Hun onanerede ham blidt imens. Pernille lagde sig ind over sofaen. Strittede med sin røv og placerede sit hoved ved Anjas hoved. Deres blikke mødtes og Pernille kyssede Anja på munden. Først prøvende og så straks efter krævende og dybt. Anja gengældte kysset. Pernilles ene hånd tog om pikkens rod og de begyndte begge at onanere Thomas; men de skiftedes til at sutte pik. Jeg flåede mit tøj af. Det var hamrende liderligt at se på. Pernille lå stadig med sin røv lige i vejret. G-strengen fløj ud til siden og jeg placerede min dunkende pik ud for hendes allerede meget våde fisse. To gange kørte jeg pikken ved siden af. Skilte hendes skamlæber ad og lod pikhovedet gnide sig op og ned af hendes klit. Hun skød sin røv længere bagud. Jeg tog fat om hofterne og førte min pik i dybet. Varmt, vådt, blødt. Jeg kunne mærke hvordan væggene i hendes stramme fisse, skiltes. Modvilligt. Samtidig kunne jeg høre hvordan Thomas nød den kærlige behandling af sin pik. De to piger forstod virkelig at hygge omkring ham. Med et suk nåede jeg i bund og begyndte straks at bevæge mig. Det var svært at lade være. Hvert stød blev mødt med et modstød. Vi fandt en rytme. Pludselig stønnede Thomas højt og spermen sprang lystigt fra hans pik. Ud over pigerne og sofaen. De lo lidt og koncentrerede sig så om hinanden. Kyssede og kærtegnede ansigterne. Thomas flyttede sig. Trak sig væk og gik ud på toilettet. Han grinede da han forlod stuen. Anja vendte sig. Hun lå nu på ryggen og spredte sine ben så, Pernille kunne komme til at slikke hende. Pernille dykkede begærligt ned tog fat. Anja lænede sig, med en dyb lysten stønnen, tilbage og lukkede drømmende sine øjne. Hun kærtegnede samtidig sine store bryster. Klemte og æltede dem. Jeg holdt inde med at kneppe Pernille og forlod den varme grotte til fordel for Anjas mund. Pernille jamrede lidt da, jeg sådan bare forlod hende; men affandt sig med det. Anja slikkede op og ned af min pik. Kørte den ind i munden. Slikkede mine nosser, samtidig mens hun masserede pikken med to hænder. Jeg havde travlt med at hygge om hendes bryster. Spædstige og bløde på samme tid. Pludselig gennemrystedes Anja af en orgasme. Pernille havde formået at slikke hende ud over afgrunden. Nu svævede hun hen over afgrunden; mens hun klynkede og jamrede sig i en liderlig ekstase. Hun klemte hårdt om min pik med begge hænder. Så slappedes Anjas krop og hun lå stille i sofaen. Pernille fløj op fra Anjas skød og røg hen til mig. Skubbede mig ned i sofaen og skrævede ind over mig.

Vi fandt hurtigt rytmen til et langt ridt. Jeg knugede hende ind til mig. Mine hænder var overalt på hendes krop. Pernille trak vejret rytmisk og stakåndet. Vi kyssede. Intensivt. Krævende. Uden hæmninger. Jeg løftede hende. Bar hende hen til spisebordet. Lagde hende der og forsatte med at kneppe hende. Bordet bevægede sig under vores leg. Knagede, som ville det protestere mod at, blive brugt på denne måde. Hurtigere og hurtigere gik det. Jeg følte hvordan min orgasme pressede på. Omme fra røvhullet, op mellem revnen og op ad ryggen løb der en gysen. De små hår i nakken rejste sig da jeg, med et vildt stød op i Pernille, tømte mig selv. Pernille kom kort efter da, hun mærkede min sperm ramme hendes indre. Vi knugede os ind til hinanden; mens vi lod orgasmen tage sin gang. Lod den ebbe ud. Vi var begge svedige og udmattede.

Næste morgen vågnede jeg i Pernilles seng. Vi lå i ske. Hendes dejlige varme krop, presset imod min egen. Jeg husker svagt at Thomas havde forladt huset kort efter at, Pernille og jeg var blevet færdige. Anja sov på det tidspunkt en dyb søvn på sofaen. Jeg havde båret hende ind i Pernilles store dobbeltseng og vi havde lagt os til at sove ved siden af hende. Jeg kunne mærke Anjas krop mod min ryg. Hun var vist vågen, for hun lagde sig tæt ind til mig. Lagde sin arm omkring mit liv og kærtegnede min mave. Hende hånd fandt hurtigt noget andet interessant, længere ned. Mellem mine ben. Hun lukkede fingrene omkring pikken og begyndte, med roterende bevægelser at gnide mig stiv. Jeg slap Pernille og rullede rundt på ryggen. Jeg var nu stiv som hærdet stål og Anja krøb ind under dynen. Hendes læber sluttede tæt om pikhovedet og hun begyndte at sutte mig. Herligt. Jeg kunne ikke lade være med at bevæge mit underliv i takt med hendes sutten og slikken. Med den ene hånd masserede hun mine nosser. Jeg var tæt på himlen. Jeg trak hende op til mig. Kyssede hende inderligt. Smagte mig selv i hendes mund. Vendte hende om på ryggen og trængte blidt op i hende. Hun var meget snæver. Næsten alt for snæver. Hun stønnede højt da jeg gled i bund. Knugede sig ind til mig. Vi fandt en langsom rytme i vores bevægelser. Jeg kyssede hendes hals. Hendes nakke. Hendes bryster. Kærtegnede hende det bedste jeg kunne. Resultatet lod ikke vente på sig. Med en dyb rallen kom hun. Hendes fisse klemte endnu mere om min pik. Malkede den; mens hun rystede som om der var jordskælv. Det var for meget for mig. Jeg stødte hårdt til og sprøjtede min varme sæd langt op i hende. Efter det lå vi lidt sammen og kælede. Pernille begyndte at røre uroligt på sig. Hun var åbenbart ved at vågne. Det havde været en god start på dagen.

Jeg flyttede halvvejs ind hos Pernille de næste to måneder; mens jeg ledte efter et andet sted at bo. Det var en dejlig tid med masser af erotik. Anja og Thomas besøgte os af og til. Enten sammen eller hver for sig. Efter jeg fik lejligheden ebbede det ligesom ud i sandet. Jeg var ikke klar til et forhold endnu. Jeg var jo ved at blive skilt fra min datters mor. Det var min første seksuelle erfaring i otte år, uden min kone. Det blev ikke den sidste.