LÆSERNES EGNE NOVELLER

Gummimanden©

En Campingtur

05-10-98

 

Vi pakkede bil og campingvogn og tog af sted til en campingplads over på Fyn, som vi havde valgt denne gang. Undervejs var der en gård hvor de solgte grøntsager, frugt m m, der var et skilt der viste parkering i gården, så vi kørte ind og vendte rundt.

Det var et ungt par der ejede gården for de sad og drak kaffe udenfor da vi kom. Vi blev inviteret på kaffe, inden vi skulle købe nogle ting. Vi sad hyggeligt og snakkede, da de spurgte os om vi ikke heller ville bo i deres have med campingvognen, hvor der var masser af plads. Efter lidt overvejelser svarede vi ja tak. Så sparede vi pengene på overnatning og de ville gerne ha' lidt selskab. Manden spurgte mig om jeg ikke ville se gården med dyrene. Vi gik en tur imens damerne snakkede videre. Undervejs kom vi ind på emnet sex og han spurgte mig om jeg havde nogen særlige interesser inden for det. Det ville jeg ikke sådan lige svare på lige nu og her. Han havde nemlig noget

han ville vise mig oppe på loftet over staldene. Vi gik op ad trappen og midtfor var der et badeværelse og til højre et rum med gummitøj til mænd og til venstre et rum med gummitøj til damer. Begge rum så spændende ud med alt det i gummi.

Nu skulle jeg se deres rum hvor de hyggede sig med gummitøj på begge 2. Hans kone kunne godt li' og lege sygeplejeske, så inde i midten af rummet stod der en briks og over langs væggen stod der flere spændende ting, som kunne bruges til s/m. På den anden væg hang der forskellige piske og remedier m m.

Vi gik nu ned til damerne igen og jeg satte så campingvognen om på græsplænen hvor vi fik sat forteltet på. Han spurgte mig om jeg ville med ud og "køre"  en tur senere. Det ville sige at jeg skulle hoppe af når vi kom udenfor gården og gå op på loftet til hans kone, som ventede på mig iført sygeplejeuniform. Da jeg kom derop fik jeg besked på at gå ind i rummet til mænd og ta'  mit tøj af og ta' det på, som lå klar til mig. Det var en heldragt med 2 vejs lynlås og masken var med huller til øjne/næse og mund. Når jeg var klar skulle jeg komme ind til hende i rummet  hvor alle tingene var klar og ligge mig op på briksen, så hun ku' spænde mig fast. Jeg kunne høre at der kom en person ind i rummet til os, samtidig med at  jeg fik noget for øjnene og man begyndte at undersøge mig overalt, hvor man  kunne komme til for dragten. "Han" vågnede op da de rørte ved dragten udenpå og åbnede lynlåsen , så "han" kom ud i det fri. Vedkommende  tog "ham"  i munden og begyndte at sutte og slikke ham, men stoppede lige inden jeg kom. Jeg blev løsnet og spændt fast over ved væggen, så de ku'  komme til mig på alle sider. Pludselig mærkede jeg en genstand, som de gned op ad mig. Det var en pisk opdagede jeg, da de begyndte med små slag på ryggen og ned over enden. Da vågnede "han" op igen til dåd så han fik et par slag af pisken og faldt til ro igen. Nu mærkede jeg at hun kom tæt på mig og puttede "ham" ind i varmen, samtidig med at der blev lagt noget op i enden, som blev pustet op. Jeg fik et par klemmer sat på brystvorterne, som gjorde lidt ondt, men hurtig gav en dejlig følelse af varme over hele kroppen. Vi kom alle 3 samtidig, da hendes mand tog hende bagfra imens. Så vi sluttede med at gå i bad alle 3, inden vi kom kørende "hjem" igen til gården.

 

Campisten.