LÆSERNES EGNE NOVELLER

Mr. Bondage©

Chat-Mette

 

Mr. Bondage havde logget sig på Opasia Chat denne aften. Det var nu jævnt kedeligt, folk gik ud og ind, men ingen var rigtigt til seriøs chat. Det var ved at blive halvsent og jeg begyndte alvorligt at tænke på at logge af og finde sengen.
Et par nye kom ind i rummet, tilsyneladende begge kvinder, og snart efter begyndte jeg at få beskeder i rødt - hvad betød mit navn? og i den stil, som så ofte før. Især den ene virkede ret interesseret. Det viste sig, at hun hed Mette, var en lys, slank pige i 30'erne og boede i Storkøbenhavn. Mette var gift, men hendes mand var åbenbart ret uopfindsom, og sexlivet strakte sig groft sagt til en tur i husmandsstillingen onsdag og lørdag. Mette fortalte, at hun onanerede ret tit og når hun gjorde det, havde hun nogle frække fantasier om at blive domineret, og det lød jo ganske spændende.

Chatten med Mette blev efterhånden mere og mere intim, efterhånden som jeg fortalte hende, hvad jeg kunne finde på at gøre - og endte lang tid senere med, at Mette onanerede sig til en lækker orgasme.
Vi udvekslede mail-adresser og i løbet af de efterfølgende skriverier, blev vi enige om, at vi skulle prøve at mødes. Det skulle være på et hotel, og Mette fik besked på, at hun til punkt og prikke skulle følge mine anvisninger.

Jeg bookede et værelse på Glostrup Park Hotel, sendte en mail til Mette og gav hende besked om at møde op i hotellets reception på et bestemt tidspunkt. Her skulle hun henvende sig og bede om værelsesnummeret til et bestemt kodenavn. Derefter skulle hun gå til værelset, døren ville være åben og når hun kom ind skulle hun klæde sig af, lægge sig på sengen og tage den maske på, som ville ligge parat.

På dagen var jeg i god tid taget til hotellet. Jeg gik hen i receptionen og fik min nøgle. Pigen i receptionen var ret ung og ganske køn, og da jeg forklarede hende, at der ville komme en dame og spørge efter værelsesnummeret, kunne jeg se at hun var ved at dø af nysgerrighed. Jeg smilede frækt til hende.
"Sig mig lige engang, hvad står du og tænker på lige nu?"
"Åhhh, ikke noget…" sagde hun og rødmede dybt.
"Nåe, det så ellers sådan ud, men det er måske første gang du oplever nogen, der har en fræk aftale på et hotel?"

Den stakkels pige kæmpede bravt for at genvinde fatningen og finde på noget fornuftigt at sige, mens jeg smilende gik min vej op til værelset. Da jeg kom derop gik jeg ind, lod døren stå lidt på klem fandt en lædermaske frem, som jeg lagde på sengen og gik derefter ud på badeværelset og lukkede døren. Her ventede jeg så, det virkede som en evighed og jeg begyndte at tænke på, hvor åndssvagt det ville være, hvis Mette ikke kom.

Pludselig hørte jeg døren til værelset blive åbnet og lukket igen. Jeg kunne høre en puslen i rummet og prøvede at følge lydene. Efter et stykke tid lød det som en person lagde sig i sengen og derefter hel tavshed. Jeg ventede lidt længere, stadig stilhed, åbnede døren, så ud og på sengen lå en helt nøgen kvinde med masken for øjnene. Mette hørte mig komme ud, hun rørte lidt nervøst på sig. Jeg sagde ikke et ord, gik hen til min taske og fandt bånd frem. Jeg gik over til sengen, tog fat i Mettes arme, løftede dem op over hendes hoved, bandt båndet fast om hendes håndled og fast til hovedgærdet. Derefter bandt jeg bånd om hendes ankler, løftede og spredte hendes ben og bandt også dem stramt til hovedgærdet af sengen. Nu lå hun rigtig godt, uden mulighed for at røre sig ret meget og godt åben. For at gøre adgangen til hendes åbninger perfekt, stoppede jeg et par puder ind under lænden. Under hele forløbet havde der været tavshed, Mettes åndedræt blev lidt hurtigere undervejs og hendes brystvorter begyndte så småt at stritte lystigt. Det var mig der brød tavsheden.
"Nå, det ser jo godt ud, nu er du lige til at bruge!"
Mette rykkede lidt med underlivet og gispede let.
"Hvad vil du gøre ved mig?"
"Det skal du nok få at mærke, når den tid kommer, foreløbig kan du bare ligge og tænke på, hvad der skal ske."

Jeg gik væk fra sengen, tog mit tøj af - gav mig rigtig god tid, mens jeg betragtede Mettes reaktion. Hun var tydelig usikker, spændt og en smule nervøs. Jeg satte mig i en stol, tændte en smøg og legede lidt med min pik, som allerede var på vej til en faretruende rejsning. Egentlig kunne jeg godt have lyst til, bare at gennemkneppe hende som hun lå der, meget fristende og helt klar. Jeg ombestemte mig, i stedet skulle hun pirres i så lang tid, at hun til sidst tiggede og bad om at få pik.

Jeg gik tilbage til sengen, satte mig, og begyndte med små berøringer over hele Mettes krop. I mindst en time mærkede hun udelukkende små forsigtige berøringer, hvor jeg omhyggeligt undgik hendes bryster og kusse. Til sidst vred Mette sig i båndene.
"Åh, mere jeg er så liderlig" stønnede hun "lad mig nu mærke dig rigtigt."
Ganske langsomt begyndte jeg at massere hendes bryster, nulrede brystvorterne som var helt hårde og rødlige. Jeg bøjede mig ned over hende, tog en brystvorte i munden, lod tungen spille hen over den og bed let i den.
Mette sukkede dybt, tydeligt nydende.
Så rejste jeg mig og gik væk fra sengen.
"Hvad gør du ? Nej du må ikke gå fra mig nu, jeg er så trængende!"
Jeg gav mig god tid, Mette kunne ikke se, at jeg hentede et par klemmer,
"Åh, vær nu sød, lad mig ikke ligge her, kom tilbage til mig" bad hun.
Mette sukkede af velvære da jeg kom tilbage til hende. Jeg tog fat i begge brystvorter, klemte dem med fingrene, gjorde dem helt hårde - og satte klemmerne i.
Mette gispede da hun mærkede klemmerne stramme om hendes hårde, følsomme brystvorter. Jeg lod hænderne glide ned over hendes mave mod hendes indbydende skød. Hendes kusse havde åbnet sig let, skamlæberne var opsvulmede og jeg kunne se fugtigheden omkring hendes åbning. Med to fingre krængede jeg hendes skamlæber helt ud og lod en finger glide let hen over hendes opsvulmede clit.
"Nå, skal du ha' lov til at komme nu?"
"Åh ja, må jeg ikke nok, jeg er ved at sprænges."
Jeg lod to fingre glide op i hende - hun var dejlig varm og sjaskvåd. Jeg bukkede mig ned mod hendes indbydende skød, med tungen fandt jeg hendes hårde clit og lod den rotere om clitten mens jeg fingerkneppede hende.
Mette stønnede, prustede og udstødte høje, uartikulerede råb, hvilket fik mig til at slikke hende endnu mere intenst - hurtigere, hårdere……
"Ja, ja, mere, hurtigere - åhhh det er så skønt - mmmmm den går på mig! "
Nu skulle hun komme for alvor, jeg sugede Mettes clit helt ind i munden, mens jeg lod tungen køre hårdt hen over den. Mette stønnede endnu højere, vred sig i de stramme bånd og spændte kroppen i en bue mens orgasmen begyndte at rulle gennem hendes krop. Krampetrækningerne blev bare ved og ved, hun prustede og orgasmerne kom lige efter hinanden i en grad som jeg sjældent har set. Endelig blev hun helt færdig og helt slap i kroppen.

Jeg lagde mig ved siden af hende, kyssede hende blidt og befriede hende for klemmer og maske. Mette missede lidt med øjnene og så mig for første gang.
"Mmmm, det var skønt, nu kunne jeg trænge til at få noget pik! Vil du godt løsne mig, jeg har sådan lyst til at blive taget bagfra?"

Jeg efterkom hendes ønske og løsnede båndene. Mette vendte sig om, lagde sig på alle fire og strittede frækt med numsen - et herligt syn. Jeg lagde mig på knæ bag hende, tog godt fat om hendes balder og åbnede hende. Min pik var stor og svulmende og jeg lod den trænge ind i Mettes varme, våde grotte - langsomt lod jeg pikken glide helt i bund.

"Åhh guud, du fylder mig helt ud - uh, forsigtigt, ikke så dybt!"
Jeg trak pikken ud, skaftet drev af Mettes safter, og stødte igen i bund så hun stønnede og jamrede svagt. Jeg var rigtig godt tændt nu, og kneppede hende hårdt og hurtigt - det spændte vidunderligt i pikhovedet og nosserne begyndte at snøre sig sammen.
Mette kunne mærke, at der ikke var langt igen, før jeg ville fylde hende med min varme sperm,
"Nej, du må ikke komme i mig, jeg vil smage dig " stønnede hun.
Jeg trak pikken ud og Mette vendte sig hurtigt om. Tog fat om den opsvulmede pik og de spændte nosser med begge hænder og lod det spændte, rødlilla pikhoved glide ind i mellem læberne. Mette sugede og lod tungen køre rundt om pikhovedet - det var næsten uudholdeligt, jeg måtte bare tømme spermen ud i hendes mund.
Nu kom jeg ! Sprøjtede i lange, seje sprøjt - Mette holdt pikken inde i munden og tog det meste - åhhh hvor det føltes skønt.
Mette smilede til mig "uhm, det smager skønt af mand" sagde hun mens hun slikkede de sidste dråber i sig.

Bagefter lå vi længe på sengen og talte om, hvordan vi hver især havde følt situationen, og Mette indrømmede, at modet på et tidspunkt havde været ved at svigte hende. Sammen gik vi i badet, hvor vi legede og pjattede sammen mens vi sæbede hinanden ind og med grundig brug af håndbruser og hænder begge nåede at komme en gang mere.

Godt mætte forlod vi værelset, vi kyssede farvel og jeg gik hen for at afregne for værelset. Det var den samme pige som før, og nu var det hendes tur til at smile lidt frækt.
"Jeg håber værelset var tilfredsstillende og at du havde et udbytterigt møde" sagde hun med påtaget høflighed.
"Joe tak, det var fint - mødet gik godt og vi kom i dybden med en række ting !" svarede jeg, hvorefter vi begge smilede og smålo indforstået.