LÆSERNES EGNE NOVELLER

Nilthergon©

Chatten

Nettet. Chat. Et underligt sted, hvor man kan skjule sin identitet. Kan være en anden end den man er. En bly viol, kan være en rigtig bitch og omvendt. Stedet, hvor små cyber terrorister, sviner folk til uden at skulle stå til ansvar for deres handlinger. Ligesom de autonome. Jeg kom der meget i en periode. Fik mange nye venner der og sikkert også nogle fjender. Jeg er mig selv, når jeg går på så, det må folk bare acceptere. Alle de andre, som skjuler sig bag elektronikkens slør, har jeg ikke meget til overs for. Jeg sad hjemme i lejligheden og var logget på chatten, på Ofir. Der var mange kendte nick’s og samtalen skred lystigt frem. Vi var ved at aftale en fest for os faste chattere. Så vi kunne få en chance for at mødes IRL (In Real Life). Alt dette foregik i sort, for jeg chatter sjældent i rødt. Pludselig lyste nogle linier op i rødt.

- Hvor er du fra?  Det var fra ParsgrOdense.
- Har du tid?

Jeg tastede BRB i sort og hoppede i rødt. Uvist af hvilken grund.

- Du lyder som en fin fyr. Alle de andre mænd her har allerede skrevet til os. Det har du ikke ;-)

Jeg tastede tilbage.
- Tjaaa... de hanhunde er liderlige hele tiden... og med jeres nick så indbyder I jo oxo..
Der gik lidt inden de svarede.
- Du har nok ret.
- Fruen vil høre om du er fra Odense
Jeg smilede stille.
- Det er jeg... fra Odense N
Det her begyndte at lyde spændende.
- Hvor gammel er du ?
Jeg tastede igen, - 33
Den røde farve lyste op igen.
- Som du sikkert har gættet så søger vi en enlig eller et andet par til lidt hygge. Er du et par?

- Nej, s
varede jeg.
- Ville du have lyst til at mødes?

Jeg begyndte at få den velkendte summen i underlivet.

- Det kunne da være hyggeligt... men hvem er det lige I er?

Der gik lidt.
- Fruen har drømt om at blive taget af en fremmed mand længe, og vi har søgt efter den rigtige igennem et par uger. Har endda aftalt et par møder, som ikke har levet op til vores krav.
Jeg spekulerede på hvad deres krav mon ville være.
- Charme. Selvtillid og hygiejne er vore krav.
De var ikke kræsne.

- Har du en stor pik?

Ja det spørgsmål skulle jo komme. Jeg tænkte på oplevelsen med nabokonen og damefrokosten. Da havde de taget mål af mig.

- Kommer an på standarden.

- Hun vil gerne prøve en stor tyk pik men er bange, for hun er meget snæver.
Jeg lo lidt og tastede igen.

- Ved ikke om jeg stor... men jeg er 21 cm.

Der var ingen respons længe. Jeg smuttede ud i køkkenet og hentede et glas rødvin. Da jeg kom tilbage havde de svaret.

­ Lyder alt for stort til hende.

Jeg nippede til vinen. Spekulerede.

­ Tjaaaa... jeg kan jo nøjes med at bruge halvdelen *SS*

Jeg var nu kommet i stemning og havde fået lyst til at mødes med dem.

- Hvad mere?
- Jeg er samtidig 18 cm. i omkreds

Jeg lænede mig tilbage og tog en ordentlig slurk. Grunden til at det havde taget lidt tid, lige før, var nok at de havde været ude for at finde et målebånd. Nu var de ved at finde ud af hvor meget 18 cm. egentlig var i omkreds. Jeg hjalp dem lidt.

- Det er omkring 5 cm. i diameter *SMS*
- Fruen  mener det er for stort *S* Alt for stort. Hun er bange for at det vil gøre ondt.

Jeg havde ikke i sinde at, lade dem slippe væk uden kamp.

- Forstår godt hendes reservation...en stor pik kan gøre ondt...hvis ikke man varmer rigtigt op først.
- Forspillet?
 Kom det fra dem.
- Yup... jeg lægger meget vægt på forspil... det skal jo være en fornøjelse for kvinden... først og fremmest *SMF*

Det trak ud med svaret og jeg tømte mit glas. Smuttede hurtigt ud for at hente flasken. Kunne jo ikke blive ved med at, rende frem og tilbage.

- Fruen mener at det lyder lækkert *S* og er villig til at mødes uforpligtende og ganske anonymt?

Jackpot!

- Må jeg foreslå hos mig... så er det nemmere for jer at køre igen... hvis jeg ikke lige er det hun vil?
- Lige mine ord igen. Jeg vil være til stede noget af vejen. Hvis du er OK, vil jeg køre og du og fruen kan forlyste jer. Er du indforstået med det?

Jeg tænkte lidt over det.

- OK med mig...men er jo selv lidt nysgerrig med hensyn til fruen og hendes udseende *SS*?
- Fruen her er rødhåret. 186 cm høj. Slank. 56 kg.. 95 C-skål. Pariserrøv. Barberet og meget snæver.

Det lød for godt til at være sandt. Med den beskrivelse, kunne hun ligne fanden på en dårlig dag, i ansigtet, og hun ville stadig være lækker.

- Hun elsker at blive slikket og lange samlejer. Hvor længe kan du blive ved?

Jeg fik næsten vinen i den gale hals.

- Så længe hun nyder det...så længe skal jeg nok kunne *GF*

Der gik stilstand i skriveriet.

- Okay siger fruen. Hvor bor du?

Jeg gav dem min adresse og så dem logge af chatten kort efter. Jeg takkede lige hurtigt af med de andre, på chatten. Så over på min seng. Det var en dobbeltseng. Det var en flot og solid jernseng, med alle mulige rundinger og kunstneriske udsmykninger. Ved hovedgærdet hang der et stort spejl på væggen. Jeg sov altid i silkelagener og når man lå ned kunne man spejle sig i loftet. Der havde jeg nemlig også limet et spejl fast. Jeg slukkede maskinen og skyndte mig i bad. Ville da lige dufte lidt godt, når jeg sådan skulle have besøg. Vel ude af badet, smuttede jeg i en silke kimono og trak endnu en flaske rødvin op. Satte mig ind i sofaen med tre glas og lyttede til musik. Tyve minutter senere ringede det på døren. Jeg var ved at spekulere på om der mon overhovedet ville komme nogen. På vej ud for at lukke op, tændte jeg lige et par stearinlys og dæmpede lyset en anelse. 

Damen på den anden side af døren, var alt hvad de havde skrevet og mere til. Hendes ansigt var som en engels og hendes øjne var som to brønde. Mørke og uden bund. Hun var fortryllende. Hun smilede et perfekt tandsmil og rakte mig sin hånd.

“Hanne”, hun havde en dejlig melodiøs stemme. Jeg tog hånden og præsenterede mig selv. Hun var iført en lang frakke af mink. Hun osede langt væk af penge. Bag hende stod en almindelig mand. Han var hverken for kraftig eller for tynd. Han var skægget og havde guldindfattede briller på. Han gav mig et fast håndtryk, på vej ind.

“Bendt”, præsenterede han sig som. Jeg tog deres overtøj og viste dem ind i stuen. Hanne var iført en nederdel af læder. Den var ultra kort. Hun havde en flot læder jakke på, med snører foran. Maven var bar og hun havde en piercing i navlen. Frakken var snøret så, man kunne se hendes læder bh inde under. Franske strømper med søm og et par højhælede sko fuldendte billedet. Hun var for lækker. Bendt var iført et helt sæt i Armani. Sko, bukser, skjorte og slips. Jo de osede begge langt væk af mange penge. Hanne satte sig i sofaen, mens Bendt og jeg satte os i hver vores stol. Jeg skænkede først lige lidt vin. Vi så hinanden lidt an i tavshed og de to første slurke. Det var Bendt, som brød tavsheden og spurgte til lejligheden. Derefter gik samtalen egentlig let.

Hanne var en lidt genert dame, til at begynde med; men efter tre flasker rødvin tøede hun lidt op. Vi snakkede om løst og fast. Om verdenssituationen. Politik. Religion. Tøj osv. osv.. På et tidspunkt rejste jeg mig og undskyldte. Jeg skulle lige på toilettet. Da jeg kom tilbage, var der sket en forandring i deres væremåde. Der var ligesom en afventende stilhed i stuen. Hanne sad og kiggede på mig, med et stille smil. Bendt så lidt bekymret ud; men fik rømmet sig. Vi nærmede os sagens kerne. Jeg satte mig uanfægtet ned.

“Vi har lige snakket lidt om det”, han skottede til Hanne, “og er blevet enige om at, du virker reel nok”. Hanne smilede, blinkede til mig og nuppede en slurk af sin vin. Bendt sukkede dybt.
”Vi er sygdomsfrie og har ikke i sinde at få et barn…”, han lod ligesom ordene hænge i luften. Jeg greb dem.
”Ikke noget problem. Jeg er selv sygdomsfri”, jeg satte mit glas på bordet, ”samt steriliseret”. Jeg så ham direkte ind i øjnene. ”Hvis I vil have vi bruger gummi så, er det fint med mig”.
De kiggede på hinanden.
”Jeg bryder mig ikke om gummi”, Hannes dejlige stemme fyldte stuen, ”det er lidt ligesom at, spise slik, der er pakket ind”. Hun grinede frækt. Bendt nikkede.
”Okay”, sagde han, ”så er jeg kørt. Du ringer når du vil hjem”. Bendt forlod stuen og jeg fulgte ham til dørs. Vi hilste pænt af og jeg låste efter ham.

Tilbage i stuen skænkede jeg endnu et glas til Hanne. Vi skålede. Jeg gik hen og åbnede ind til soveværelset. Dæmpede lyset i stuen og hævede samtidig lysniveauet i soveværelset. Jeg stillede mit glas på sengebordet og ventede. Jeg kunne se ind i stuen via spejlet på væggen. Hanne rejste sig op og stillede sig i døråbningen. Hanne virkede lidt usikker, mens hun tog et skridt hen imod mig. Hendes blik gled rundt i værelset. Vi mødtes. Stod helt tæt uden at røre hinanden. Vore øjne mødtes og jeg sank ned i de dybe brønde. Vi omfavnede hinanden. Vore hænder gik på opdagelse. Hun kærtegnede min ryg. Mine balder. Lod sine hænder glide om foran. Ind under kimonoen. Op ad maven, over brystet. 
Jeg lod mine fingre danse, blidt ned ad hendes ryg.  Som små sommerfugle flagrede de ned ad hendes krop. Ned over hendes balder, som var faste og spændstige. Op langs siden af kroppen. Op til hendes bryster. Fik fat i snørerne og trak. Frakken faldt fra hinanden, foran. Hendes bryster hoppede mig blidt i møde. Fingrene flaksede videre. Ned over den faste mave. Gjorde kort et nysgerrigt ophold omkring hendes navle. Nåede nederdelen og flaksede opad igen.  Hun lænede sig helt tæt ind til mig. Stødte ind i pikken, som helt af sig selv havde rejst sig. Jeg havde valgt at gå naturel, under kimonoen. Nu skilte pikken, fronten af kimonoen og tittede udenfor.
Vi mødtes i et hedt, vådt og langt kys. Hendes hænder tumlede ned mod mit skridt. Tog om min pik. Hun trak sig lidt væk fra mig og hendes blik faldt på det hendes hænder havde fat i. Jeg løsnede kimonoen og lod den falde på gulvet. Hun snak ned på knæ foran mig. Smilede henført og bevægede hovedet op og ned langs med pikken. Hun nulrede mine nosser imens. Hendes læber var blot millimeter fra at røre ved mig. Hendes ånde var fugtig og varm. Det gibbede uvilkårligt i pikken. Hun bevægede sig forbi hovedet og om på den anden side. Pressede pikken op så, hun kunne komme ind under den. Hun skubbede mig ind mod sengen og jeg lagde mig ned på ryggen. Krabbede op på sengen. Hanne fulgte med indtil jeg lå helt oppe på sengen så, trak hun sig tilbage. Rettede sig op og med forførende bevægelser, smed hun sit tøj.
Frakken røg først. Hun kuplede sine bryster og pressede dem opad. Svajede i ryggen og bukkede sig forover. Hun løsnede bh’en og lod den falde samtidig med at hun rettede sig op. Brysterne gyngede blidt. Fandt deres naturlige leje og ligesom glædede sig over at være sluppen fri for deres trange fængsel. Jeg lagde hænderne om bag hovedet og nød forestillingen. Hun vendte ryggen til mig og krængede nederdelen ned over hendes balder. Hun åbenbarede en lækker, spændstig røv. Uden trusser. Hendes strømper var fæstnet til en hofteholder af læder. Hendes hud var gyldenbrun og gav et let genskin i det dæmpede lys. Hun var en åbenbaring. Hofteholderen og strømperne røg hurtigt på gulvet sammen med hendes sko. Hun kravlede nu op til mig.
Op mellem mine ben kravlede hun. Op mod min pik, som knejsede spændstigt over mit skridt. Hanne svajede i ryggen og førte hovedet ned til underdelen af min pik. Jeg kunne mærke hendes ånde igen. Hun rørte roden af pikken, med spidsen af sin tunge. Trak et fugtigt spor efter sig , hele vejen op til under pikhovedet. Jeg stønnede af velvære. Tungen slog smut hen over hovedet og frækt smilende, lod hun sine læber synke ned over det. Hvilken vidunderlig fornemmelse. Jeg brummede af fryd. Hun suttede pik som om hun aldrig havde lavet andet. Ned langs skaftet. Lod tungen spille hen over hovedet. Tog pikken i et dybt sug. Hvorefter hun kun beholdt hovedet i munden. Jeg bevægede mit underliv i takt med hendes egne bevægelser. Hvor var det lækkert det her.
Hun smilede frækt til mig og svingede sin krop rundt. Placerede sin dejlige fisse lige ud for min mund og sænkede den så, jeg kunne slikke hende. Hun duftede dejligt af lavendel. Med en hånd på hver balde, lod jeg mine tommelfingre massere området omkring hendes fisse. I den anden ende lød der en stille sukken og hun holdt op med at sutte og slikke mig. I stedet begyndte hun at spille pik. Jeg kyssede hendes inderlår. Lod tungen trække et vådt spor op mod hendes åbning. Skilte skamlæberne med den og smagte på hendes safter. Lod tungen glide op og ned i revnen. Fandt klitten og dansede fandango der. Hun pressede underlivet mod min mund og stønnede højt af velvære. Jeg fortsatte, opmuntret af Hannes bevægelser. Hun blev mere voldsom. Onanerede mig hårdt. Jeg slikkede det bedste jeg havde lært. Hendes safter drev ned ad kinderne på mig. Jeg listede forsigtigt en finger ind i hendes hul. Prøvende. Hun var snæver. Fissen gjorde meget modstand mod den indtrængende og jeg måtte presse godt til for at komme indenfor i varmen. Hun klynkede højlydt og roterede med røven. Jeg trak mig ud igen. Prøvede nu med to fingre. Pressede på. Hun klynkede endnu engang. Stivnede og pressede røven bagud. Min tunge slog smut henover hendes klit samtidig med at, jeg øgede presset fra de to fingre. Det gav et gib i Hanne og et lille gisp undslap hende da, fingrene gled indenfor i varmen. Med forsigtige bevægelser, begyndte jeg at fingerkneppe hende.
Hannes klynken gled over i en høj brummende tone. Hun bevægede sin røv i takt med mine bevægelser. Det var tydeligt at hun nød behandlingen, for hun var som tabt for omverdenen. Hun slap min pik og nød det. Jeg slikkede hende fortsat. Legede med hendes klitoris. Pludselig stivnede hun og med et urtidsskrig, kom hun i en kanon orgasme. Hun vækkede garanteret alle i nabolaget. Så højt skreg hun. Hendes fisse klemte hårdt om fingrene. Malkede dem, selvom der ikke var noget at malke. Hun faldt sammen over mig og mine fingre gled ud af hende. Hun vendte sig rundt og med blanke, tilfredse øjne smøg hun sig ind til mig. Jeg holdt uden om hende. Hun lagde hovedet på mit bryst og spandt som en kat.
Sådan lå vi lidt, i hinandens arme. Nussede og bare nød nærværet. Min pik stod stadig lige op. Hanne kiggede på den og så mig dybt i øjnene.
”Det var det dejligste jeg længe har prøvet”, hun nussede mig omkring navlen, ”jeg vil godt prøve din pik”.
”Du må hellere selv styre det”, jeg kyssede hende på panden, ”så kan du bedre selv sige stop”.
Hun slikkede sig om munden.
”Men du skal først være rigtig våd. Ellers går det galt”. Jeg slap hende og kravlede ned mellem hendes ben. Kyssede, slikkede og nappede hendes krop, hele vejen ned til hendes snævre skød. Slikkede hende. Kærtegnede hende. Det varede ikke længe før hun var drivende våd. Hun rørte uroligt på sig. Stønnede og sukkede. Jeg slap hende og lagde mig ved siden af.
Hanne rejste sig halvt op. Skrævede hen over mig og sænkede sit underliv mod min pik. Hun støttede med begge hænder på mit bryst. Hendes åbning mødte pikhovedet. Skamlæberne skiltes. Jeg kunne mærke hvordan hendes safter løb ned af skaftet. Hun sænkede sig langsomt. Jeg tog fat om hofterne, for at hjælpe hende til at holde igen. Hun lukke øjnene og bed sig i underlæben. Øgede trykket mod pikken. Der var meget modstand. Pludselig var det som om at fissen gav efter. Åbnede sig og lod hovedet ubesværet glide indenfor. Hun spærrede øjnene op. Gispede. Sænkede sig en anelse mere; men nu havde fissen besluttet sig for at øge modstanden, overfor den indtrængende. Hovedet var inde. Der var utroligt blødt og varmt inde i hende. Fissen gjorde hele tiden malkende bevægelser. Det var vidunderligt. Hanne øgede trodsigt presset på pikken. Centimeter efter centimeter, gled hun ned over den. Hun var ufattelig snæver. Aldrig havde jeg oplevet en fisse som hendes. Ikke en gang en jomfru ville være sådan.
Halvvejs nede standsede hun brat. Hendes vejrtrækning kom i rytmiske, korte stød. Hendes dejlige bryster hævede og sænkede sig i takt med vejrtrækningen. Gyngede lige foran mine øjne. Med en guttural stønnen og en pludselig og voldsom bevægelse, pressede Hanne sin fisse helt ned over pikken. Omsluttede den som i et kvælertag. Vi stønnede begge højt, i en blanding af fryd og smerte. Hun faldt forover og vi holdt om hinanden. Kyssede og nussede. Vænnede hendes indre til at acceptere pikkens tilstedeværelse. Med små nyk begyndte hun at bevæge sig. Hendes øjne var lukkede og hun bed sig i underlæben. Hun var på vej til himmerige.
Til at begynde med klynkede hun. En tåre trillede ned ad hendes ene kind. Jeg kyssede den væk. Tog om hendes bryster. Nussede. Nappede og legede med dem. Hendes bevægelser blev efterhånden voldsommere og hun rejste sig op. Hanne red mig nu. Jeg kunne mærke hvordan pikken gled ud og ind af hende. Hendes fisse havde stadig et stramt tag om min pik. Hun begyndte at hoppe op og ned. Pikken gled næsten helt ud, før hun med et stød, pressede sig ned over den igen. Hendes bryster hoppede og gyngede vildt foran mig. Jeg havde fat i dem. Knugede dem. Kærtegnede dem. Hun rejste sig helt op. Tempoet blev øget. En lav brummen forkyndte den næste orgasmes kommen. Jeg slap brysterne og greb fat om hendes hofter. Hjalp til med at presse hende ned over min pik. Stødte til for at komme dybere op i hende. Hun stivnede igen og sad der med munden åben. Et skrig uden lyd. Armene spredt ud til siden. Hun begyndte at ryste som et espeløv. Hun havde standset sit ridt; men jeg havde ikke til sinde at blive snydt.
Jeg væltede hende rundt i sengen så, hun lå på ryggen. Pressede hendes knæ op mod brysterne og ud til siden. Jeg kunne se min pik, begravet til roden. Jeg trak mig langsomt ud. Hun protesterede, med nogle klynkende lyde, hvorefter jeg jog pikken i bund. Hun gik nærmest i bro og stønnede højt. Jeg satte blot tempoet i vejret. Kneppede hende. Hårdt og hurtigt. Hanne fandt hurtigt min rytme og fulgte med. Jeg lænede mig ind over hende så, jeg kunne slikke hendes bryster. Kysse hende. Tempoet blev vildere og vildere. Jeg kunne mærke hvordan mine nosser ramte Hannes balder, hver gang jeg stødte til. Klimaksen var nært forestående. Jeg kneppede som besat og Hanne nåede op over bjergkarmen igen. Det sortnede for mine øjne og jeg måtte opgive at holde mig tilbage. Med et vildt brøl stødte jeg en sidste gang og sprøjtede langt oppe i hende. Samtidig gennemrystedes Hanne af endnu en orgasme. Fire eller fem gange sprøjtede jeg min varme sæd op i Hanne. Det føltes som om hun kom hver gang. Sådan rystede hun. Hendes negle kradsede mig på ryggen. Vi holdt krampagtigt fast i hinanden. Det føltes som evigheder, før orgasmen lagde sig. Vore kroppe slappede af og vi lå længe i hinandens arme. Nussende og kælende. Vi var begge fugtige af sved.

En time senere kom Bendt og hentede Hanne. Hun faldt ham om halsen og overdængede ham med kys. Hun elskede virkelig den mand. Vi sagde pænt farvel ved hoveddøren og vi blev enige om at, mødes en anden dag. Hanne havde nemlig også en drøm om at prøve analsex; men i dag var hun rigelig øm i skridtet. Hun grinede frækt da, de forlod lejligheden, hånd i hånd. Jeg glædede mig til det næste møde med Hanne. Det ville helt sikkert ikke blive kedeligt.