LÆSERNES EGNE NOVELLER

C O.©

Cykelpiger på afveje  - 5

Jeg kom ud i omklædningsrummet, så ned af mig selv, jeg var meget beskidt og svedig, mine nosser hang meget langt nede, og håret over pikken var klisteret sammen. Jeg så på klokken, den var elleve, hvis jeg skyndte mig, kunne jeg nå at sprøjte en kornmark inden middag. Jeg tog de gamle bukser på, dem havde jeg aftenen forinden klippet benene af til korte bukser, og de var meget korte, så man i det ene bukseben kunne man se spidsen af pikken, der i den nuværende tilstand var så lille den kunne blive. I den anden bukseben hang klodserne langt nede, sækken var blevet endnu slappere.

Da jeg var kommet ud af stalden, så jeg at postbudet endnu var der. Det var mærkeligt og jeg besluttede, at gå over for at se, hvad det skyldtes. Døren stod åben, og inden jeg trådte ind, kunne jeg høre to lyde, en høj stemme der sagde jiiiiiv jiiv jiiiiv jiiiiv pump mig fuld, tøm dig op i mig iiiiv iiiiiv pump, pump. Og en dyb stemme der sagde  ”øhe øhhh øhhhe din liderlige tøs, du skal bolles i begge huller, vend dig, så skal du få den i røven.”
Jeg havde listet mig hen i køkkendøren og så nu vores magre hushjælp der hedder Marie ligge på køkken bordet med den fede postbud stående på gulvet, hvor han baksede med at få åbnet det bagerste hul. Jeg listede ud igen og da jeg var ude kom der endnu højere lyde inde fra ”jiiiav, jiiiiaav, jiiiaav, jaaaaaaa.” Jeg tænkte på, hvordan det mon kunne føles at bolle Marie.
Jeg gik ud til traktoren, og hvis jeg ikke var beskidt i forvejen, blev jeg det af spænde for sprøjten. Mine hænder blev helt sorte, og uden at tænke over det tørrede jeg dem af på mig selv, også sækken med klodserne kom i berøring med noget sort olie.
Jeg kørte ud til marken, og gik i gang med sprøjtningen.

For enden af marken var der en natursti eller cykelsti, der kun var lidt brugt her før sommerferien. Den formiddag kom der to piger på cykel, de stoppede og stod og baksede med cyklen. Efter en tid kom den ene over til mig, og spurgte om jeg havde en skruetrækker og om jeg måske ville hjælpe. Hun blev dog noget forbavset da hun så mig springe ud af traktoren, dels fordi jeg var så beskidt, men mest fordi mine nosser hang så tydeligt fremme. Jeg lod som ingenting og gik med hende over til veninden, og da jeg gik over mod hende, var det tydelig at hun havde blikket rettet mod mine nosser, og jeg kunne begynde at mærke, der var ved at komme liv i svansen igen. Pigerne stod og fnisede lidt. Jeg gik ned på knæ for bedre at komme til at løsne kæden som havde sat sig fast. Mens jeg lå begyndte det at stramme omkring pikken og inden længe var den som en jernstang. Jeg kunne nogenlunde skjule det, mens jeg lå på knæ, men jeg tænkte, hvorfor skjule det, og jeg rejste mig med front mod pigerne, og det gav et sæt i dem, da de så min tæppebanker til pik stå lige op. Jeg lod som ingen ting, og gjorde cyklen færdig og sagde at nu kunne den køre igen. Jeg gik lige til den og sagde, at det eneste  jeg skulle have for det, var en gang fisse. Jeg  smed bukserne og spurgte hvem der ville først. Den ene kom hen til mig, jeg hev bukserne af hende, lagde hende ned på alle fire, og inden længe trængte jeg ind i hende og det uden modstand af betydning, med andre ord hun var klar til bedækning. Jeg sagde til den anden pige, at hun godt kunne gøre sig klar, for jeg kunne blive ved i ca. en halv time, og et kvarter til hver af jer må være nok. Pigen jeg var ved at bolle kom nu med frække lyde som: ”Bedæk mig nu, jaaaaaaa jeg kommer, jeg kommer, jaiuuuuv, jjaaaiiiuuuu japp, du skal bedække min veninde også.” Hun lagde sig ned på maven, og pikken svuppede smaskende ud på min mave. Jeg lagde mig på ryggen og sagde til den anden pige, at hun skulle ride mig, og hun skrævede over mig, jeg holdte pikken ret op, og hun sænkede fissen ned over den. Hun indledte et ret hidsig ridt, hun hoppede op og ned, ind imellem lagde hun sig ned over mig, så jeg kunne klaske hende i røven. jiiiiiiv, jaaaauuuv, jeeepski sagde hun og gned sin kusse frem og tilbage, og hun kom med at sige, jeg får piiiiiiiiiiiiiiik.
Jeg var kommet samtidig, men det der skete nu kom overraskende, den anden pige havde sat sig på hug over mit ansigt, og der åbnede nu en kaskade af vand over mig og jeg blev overtisset, og da hun var færdig rejste hun sig og gik uden at sige et ord. 

Efter at jeg atter havde fået vejret, vippede jeg pigen jeg lige havde bollet af, og tog mine korte bukser på og gik tilbage til traktoren, jeg vendte mig om og så, at de grinende satte sig på cyklen og kørte videre, men jeg kunne se at mødet med mig ikke var helt sporløst, idet der var store aftegninger af mine beskidte hænder på deres rygge og baller. Mine nosser var tilbage i hvile stilling, jeg så på klokken, tiden var løbet fra mig, jeg måtte skynde mig hjem til middag. Men det er en hel anden historie.

Venlig hilsen C.O.