LÆSERNES EGNE NOVELLER

SLAVE-ON-NET©
Dag 1

Jeg rejste meget rundt i verden på arbejdsopgaver, og indimellem havde jeg tid til at lege lidt med mig selv. Jeg fotograferede mig selv i mine lege, og skrev tit frække noveller. Det var rart at tænke på andet end arbejde og jeg bruge mine sexlege til at slå hjernen lidt fra. Jeg begyndte at løbe tør for ideer og prøvede derfor at lave en profil på nettet hvor jeg som ”slave-on-net” søgte en ””NETMASTER”, som kunne give mig sex-opgaver via Internettet. Disse opgaver ville jeg så udføre, tage billeder af det og sende til ham.
Kort tid efter, et par timer, fik jeg et brev fra min nye Master. Jeg svarede ham hurtigt og vi blev enige om at mødes på MSN.

En helt fremmede. Jeg havde aldrig prøvet sådan før. Hverken IRL eller over Nettet.

Han virkede som en flink og rar mand. Var ikke overdreven MASTER, med kæft trit og retning. Det var nok heller ikke lige det, jeg lige nu (måske kan det komme) ønskede. Så han var tiltalende og behagelig. Vi skrev længe sammen.
Han spurgte lidt ind til hvad jeg havde af begrænsninger, og om der var noget jeg absolut ikke ville. Jeg var helt åben for forslag. Han fortalte lidt om de ting han nok ville udsætte mig for, og om jeg ville acceptere det. Det ville jeg. Mit eneste krav var at det ikke måtte foregå i offentlighed.
Han skrev at vi skulle tage det stille og roligt. Han ville ikke udsætte mig for alle hans ideer med det samme, men tage det skridt for skridt. Mange af de ting han foreslog, havde jeg aldrig prøvet - så det lød spændende. Han havde mange gode ideer.

Vi skulle også finde på navne. Hans blev nemt - Master – mit, har vi stadig ikke fundet ud af. 
Vi blev enige om at jeg skulle fotografere de ting han bad om, derudover ville han også gerne have, at jeg skrev en historie om, hvordan jeg havde udført hans pålagte opgaver. Jeg havde ikke mulighed for at skaffe almindelige sex-hjælpemidler, jeg boede på hoteller m.v., så vi talte meget om, hvad jeg kunne skaffe af ting til at lege med. Vores ”forhold” ville kræve en del fantasi og kreativitet, det var han helt indforstået med.

Vi skrev sammen længe på MSN og vi endte op med at gå på webcam. Her gik der ikke længe før han havde fået mig overtalt til at smide bukserne og spille min pik. Så kunne han se min piks størrelse og min sperm. Jeg havde aldrig før prøvet at spille pik over webcam, så meget nervøs og med høj puls, trak jeg min pik frem. Når man tænkte på hvor nervøs jeg var, stod den utroligt stiv. Jeg tog fat om min pik og spillede den af for ham. Hurtigt kunne jeg kunne mærke, at der ikke ville gå længe før min sperm ville sprøjte ud (jeg var blevet godt liderlig af hele vores samtale *GG*).. Jeg spurgte ham, om jeg måtte komme. Det måtte jeg, han ville jo gerne se min sperm. 
Spermen sprøjtede ud af mig. Han bad mig slikke mine fingre rene. Det hele. Min tunge gled op og ned af mine fingre. Jeg lukkede min øjne, og tog dem helt ind i munden og suttede dem alle godt af. Han var vist tilfreds. 
Han spurgte om det havde været slemt, sådan at gøre det foran webcam. Jeg fortalte ham, at jeg da stadig var nervøs, men at det gik. Han fortalte at nervøsiteten nok skulle forsvinde de næste dage, når jeg har været på mere for ham og Jeg havde vænnet mig til at han kiggede på. Han så også frem til at give mig opgaver, som jeg skulle udføre.

Vi forsatte vores chat og han gentog min opgave, for næste dag.
Han ville så glæde sig til den efterfølgende aften, hvor billeder og historie var klar.

I dag var første dag jeg skulle levere billeder og historier til min Master. 
Han havde sagt, at fordi det var første dag, skulle vi starte blidt.
Men første opgave var at jeg skulle barbere min pik og mine nosser.
På vej i badet begyndte min pik allerede at vokse. Jeg tændte vandet og tog skraberen med. Jeg smurte min pik godt ind i hårshampo, og lod bladende fra skraberen glide op og ned af min pik, som var blevet godt stiv. Nosserne fik også flere gange. Jeg gjorde mig meget umage, og til sidst var mine nosser så glatte, at man kunne spejle sig i dem. De glinsede når lyset fald på dem. 
Jeg fik tøj på og begyndte på dagens arbejde.

Hele formiddagen havde min pik enten været halvt eller helt stiv. Jeg gik og tænkte på den næste opgave, jeg skulle udføre. I min liderlighed begyndte jeg også at kigge rundt efter hjælpemidler. Jeg fandt en del ting der kunne bruges. Jeg var spændt på hvad han ville syntes om tingene. Det var ikke almindelige hjælpemidler, men andre ting der kunne erstatte disse. Det var ikke en opgave han havde givet mig, men jeg kunne jo ligeså godt begynde at forberede mig. Jeg glædede mig til at vise tingene frem samme aften, og høre om han ville acceptere dem.

Over frokost gik jeg på værelset. Jeg fandt noget snor frem. Min næste opgave var, at jeg skulle binde min pik, op og nosserne skulle være adskilte. Han ville have billeder, af hele seancen. Før, under og efter. Jeg smed tøjet og bare tanken om det forestående havde gjort min pik helt stiv.

Jeg tog nogle billeder inden jeg bandt snoren stramt omkring den. 
Jeg startede med at binde inde ved roden af pikken, og lod den derefter gå ud til nosserne, der blev bundet op, hårdt, adskilt fra hinanden som han havde bedt om. Min pik blev vildt stor, og jeg kunne se blodårerne blev presset helt ud. Jeg lagde mig på sengen, og tog fat om pikken. Det var næsten som en fremmede pik, jeg nu havde i hånden. Kameraet knipsede derud af. Det var svært at ligge og nyde, men samtidigt skulle jeg have nogle gode billeder til min Master, så han kunne kontrollere min udførte opgave. Det var jo heller ikke mig der skulle nyde, det var jo ham!
Der gik ikke lang tid før jeg kunne mærke hvordan min pik begyndte at rykke, og min sperm var på vej.
Jeg mærke de første dråber der landende på min mave og mit lår. Min sperm kom i lange sprøjt. Det jeg var helt tømt, slap jeg min pik for igen at lade kameraet dokumentere mit gøremål. 
Jeg tog snoren af, og min pik faldt hurtigt sammen, som naturligvis også blev dokumenteret. 175 billeder tog jeg, så var der lidt at vælge imellem.

Jeg fik tøjet på igen og hurtigt ned på kontoret, hvor jeg minimerede billederne, så de ikke fyldte så meget, og var klar til at blive sendt samme aften. Jeg skrev lidt om de ting jeg havde gjort i løbet af dagen, de ting jeg havde fundet og kort hvordan jeg havde løst hans opgaver. Jeg begyndte så at skrive denne historie, så den også var helt klar til han loggede på om aftenen.

Jeg syntes at første dag som ” slaveonnet” gik godt. Jeg har i hvert fald været godt liderlig hele dagen. Lige nu står min pik godt stiv under bordet. Jeg har shorts på, så jeg har trukket den ud af det ene bukseben, så den har lidt udfoldelses muligheder. Jeg lader min hånd falde ind under bordet og lader den glide lidt frem og tilbage hen over pikken. Pre-spermen er begyndt at komme ud af den, og jeg glæder mig til min Master logger på, så jeg kan sende billeder og denne historie til ham. Derudover glæder jeg mig til at få morgendagens opgaver.

SLAVE-ON-NET