LÆSERNES EGNE NOVELLER

SLAVE-ON-NET©
Dag 2

Min Master havde befalet mig, at barbere min pik og mine nosser hver morgen. Han var ikke helt tilfreds med barberingen i går, han vil have jeg skulle tage noget mere af rundt om den. Barberingen på min pik og mine nosser var udmærket, men han huskede mig på at jeg skulle gøre det hver dag så det blev holdt nede.

Jeg startede derfor morgenen med at hoppe ind under bruseren og lade skraberen glide op og ned af min pik, mine nosser og så tog jeg mere rundt om roden end dagen før. Det var noget der fik min pik i godt humør, så allerede fra morgenstunden, var jeg lidt små liderlig. 

Det blev ikke bedre da jeg gik på kontoret og åbnede min e-mail.
Her var den næste opgave fra min Master.

Spændt åbnende jeg mailen, og begyndte at læse Masters nye ordrer til mig, som jeg skulle udføre. Der gik ikke mange sekunder før min pik begyndte at røre på sig, og min puls steg. Jeg læste hans mail mange gange, og jeg kunne mærke min småliderlighed blev større og min pik voksede sig stor.

Dagen før havde jeg glemt at skrive, hvad jeg gjorde, da vi havde afsluttet vores chat, og gået i seng. Det var en af hans øvrige opgaver han havde givet mig, som jeg også skulle have beskrevet i min historie ”Slave-on-net” Dag 1. Det havde han bemærket. I den netop modtaget mail, gjorde Master mig opmærksom på, min lille forglemmelse ville blive straffet. Det var lidt ærgerligt, jeg havde glemt det. Jeg havde jo bare spillet min pik af en gang mere, da jeg kom op på værelset. Det var gået hurtigt. Jeg havde tænkt på min nye Master, og de ting som jeg måske skulle udsættes for. Da jeg kom med min sperm, slikkede jeg mine fingre helt rene. Det var en af de ting jeg skulle gøre hver gang jeg spermede, havde han befalet. Men det havde jeg glemt at skrive i historien, og det skulle jeg nu straffes for. Hvilken straf mon han ville give mig. Tankerne fløj gennem hovedet og lige ned i pikken.

Han skrev også at han have besluttet, at jeg skulle bibeholde mit navn, som jeg selv havde startet med. ”Slaveonnet” - for det var jo det jeg var. 

Dagens opgave fra min Master var følgende, som jeg skulle udføre umiddelbart efter jeg havde læst det;

·        Bolle dig selv med det skaft du har anskaffet dig. Du skal gøre det stående ved sengen og liggende på sengen.

·        Du må ikke spille pik så du kommer til at sperme (og hvis du gør dette alligevel skal du gøre det i et gummi og gemme det til senere visning for din MASTER).

Min pik var ved at sprænge af liderlighed, og jeg kunne mærke hvordan safterne sivede ud den. Jeg læste opgaven en gang mere, inden jeg lukkede kontoret ned, og skyndte mig af sted til mit værelse. Jeg mødte heldigvis ingen, for det var vist uundgåeligt at bemærke den store bule uden på mine bukser.

En af de hjælpemidler jeg havde fundet dagen før, var et nyt træskaft (til en hakke). Det var dette skaft han henviste til. Den passede lige i højden til min røv når jeg stod på tæer. Når jeg stod på flad fod, var den ca. presset 10 cm op i mig. Skaftet var 40mm i diameter og næsten 1 m langt. Det var tungt, så det stod godt fast mod gulvet.

Det første var at få smidt tøjet og indstillet kameraet. Jeg måtte skaffe en stol til kameraet, som jeg stillede ca. 1 m fra sengen. Jeg indstillede timeren på kameraet, så jeg havde 10 sekunder hver gang til at gøre mig klar. Jeg tog en masse prøve skud, blandt andet af skaftet, som jeg havde stillet op på sengen, så Master tydeligt kunne se hvordan det så ud. Han havde ikke set det endnu, jeg havde kun fortalt ham om det.

Min pik var stiv og dinglende frem og tilbage, mens jeg gjorde klar og tog billeder. Kameraet blev indstillet ordentlig, og jeg tog plads foran. Jeg satte skaftet op mellem af mine baller, så man tydeligt kunne se, hvor langt op den gik, når jeg stod på flad fod. Hvor var det ærgerligt, man ikke havde en fjernbetjening til det kamera. Så der var lidt renden frem og tilbage indtil det stod rigtigt godt. Jeg mærkede stedet af så jeg vidste hvor jeg skulle stille mig, hver gang. Jeg havde ti sekunder til at indtage den rigtige stilling inden skuddet gik. 

Nu var jeg klar, og langsomt lod jeg min røv glide ned over skaftet. Den var helt flad i enden så det var lidt svært at få den ind. Jeg kunne mærke hvordan jeg åbnede mig, og lod skaftet blive opslugt af min røv. Den fyldte mig godt ud. Jeg stod på tæer da den trængte op i mig, så nu skulle jeg bare sætte mine fødder ned mod gulvet, så var den helt inde i mig. 
Der gik ikke længe før begge mine fødder ramte gulvet, og jeg kunne mærke hvordan skaftet var langt oppe i mig, og fyldte mig godt ud. Jeg måtte slippe nydelsen ind imellem, for der skulle jeg tage billeder til min Master. 
Min hånd fandt hurtigt ned til min pik, og jeg spillede på den, mens jeg begyndte at ride på skaftet. Der kom stadig masser af pre-sperm ud af min pik. Jeg lod mine fingre smøre pikhovedet ind i det, og lod min tunge tage resten af safterne.

Mine liderlige tanker fløj gennem hovedet. Jeg tænkte på, om jeg skulle sprøjte, når jeg var færdig med Master´s opgave, eller jeg skulle gemme spermen til en senere. Master havde jo skrevet, at jeg ikke måtte komme, men hvis jeg gjorde det, skulle jeg gøre det i et kondom og vise det til ham. Jeg ville vente med at tage en beslutning, indtil jeg havde løst opgaven. Så måtte jeg se, hvor liderlig jeg var. 

Egentlig lidt tosset tanke, for jeg vidste jo godt, hvad jeg ville. Sprøjte, så måtte jeg bare samle sammen til Master, og vise ham det senere.
Da jeg syntes at der var nok billeder af skaftet presset godt op i min røv, gled jeg langsomt helt op mine tæer og lod det glide helt ud af mit hul.
Det gispede helt i mig, da den kom ud, og jeg trak vejret dybt. Safterne dryppede fra min pik, og ned på gulvet. Jeg skyndte mig at lade mine fingre lege med mit pikhovedet og samlede alle safterne. Jeg førte fingrene op til min mund, og slikkede det hele af. Det måtte jo ikke gå noget til spilde, havde Master sagt.

Nu skulle jeg ned og ligge på sengen. Jeg tog kameraet og et kondom og lagde mig på ryggen. Jeg tog en pude og lagde ind under min lænd så jeg blev løftet lidt op fra sengen. 
Kondomet skulle bruges, når jeg kom. Jeg havde allerede besluttet at min pik skulle sprøjte. Alt det arbejde og så ikke få nydelsen. Nej, det ville jeg ikke udsætte min pik for.  
Jeg tog en masse billeder, så jeg vidste, hvilken vinkel der var bedst. Det var svært at være så liderlig, og så skulle knipse og kontrollere om billederne var gode nok, men det gik.

Jeg lagde skaftet på plads mellem mine ben. Skaftet gled nemmere op i mig nu. Nemt, det passer ikke helt. Det var stadig lidt svært, pga. af den flade ende. Jeg tænkte på, jeg skulle få slebet den lidt runderne i kanterne, så der var lidt mere nydelse når den kom op. Mit røvhul var kørt til nu, så da først den var inde i mig, gled den hurtigt helt op.
Kameraet knipsede, og jeg holdt det rundt i alle vinkler, så der kunne komme nogle gode billeder.
Jeg fandt ud af, at jeg kunne holde på skaftet med mine fødder, så kunne jeg nærmest ride skaftet, liggende. Jeg syntes jeg kunne mærke den gled længere op i mig. Jeg vil tro at jeg kunne tage 18-20 cm. 
Det væltet stadig ud med safter. Det tog jeg også en masse billeder af, så min Master ikke troede det var min sperm der kom ud. Mens jeg red hårdt på skaftet, spillede jeg min pik. Den var hård. Jeg var godt liderlig. Jeg kunne mærke varmen i mit røvhul brede sig i hele kroppen.
Jeg kunne mærke jeg ikke havde langt igen, og det var nu jeg skulle tage den beslutning. Det havde jeg jo gjort, kondomet var med. Jeg pakkede den ud og lod den glide ned over min pik. (Jeg tror jeg skulle skaffe en anden slags, for den var lige lille nok, men på kom den). 
Jeg lod min fødder holde hårdt fast på skaftet og red den, hurtigt, mens jeg lod min hånd glide op og ned af pikken. Der gik ikke lang tid før min krop begyndte at ryste. Jeg kunne mærke trækningerne i mit røvhul der strammede om skaftet og se spermen væltede ud i kondomet. Jeg stønnede højlydt og nød den fantastiske orgasme jeg kom i.

Selvsagt var det umuligt at slikke spermen af mine fingre, fordi Master havde jo befalet for at jeg skulle fremvise det fyldte kondom senere, når han bedte om det. 
Alligevel lod jeg nogle fingre glide ind i min mund og jeg forstillede mig hvordan jeg slikkede spermen af dem.

Jeg lå lige og kom til hægterne og lod så skaftet glide ud af min røv. Jeg tog kondomet af som jeg slog en knude på. 
Jeg rejste mig, og jeg kunne mærke hvordan mine ben dirrede.
Jeg tog tøj på, og skyndte mig ned på kontoret.
Jeg satte kamerakortet i computeren, og kiggede billederne igennem.
Det var mange gode. Synet af skaftet oppe i min røv, fik min pik til at røre på sig igen.

Jeg fik lavet en god serie til Master, 28 billeder. Måske for mange, men han skulle jo ikke gå glip af noget.

Efter at have fået minimeret billederne og gjort dem klar til Master, begyndte jeg på dagens historie, som nu er ved at være færdig. Min kontorstol er ved at gå op i flammer, pga. varmen fra mit røvhul, og min pik står igen godt stiv under bordet. Jeg glæder mig til, han logger på, så jeg kan sende tingene til ham.

Det sidste ord i hans mail, fra i morges var;
·       
Slaveonnet skal senere i dag bruge to bananer.

Dem skal jeg nu på jagt efter, så jeg er klar til i aften. Gad vide hvad Master vil bruge dem til? Det kan jeg så gå og tænke over, mens jeg prøver at finde nogen. Det er vel muligt at gå i køkkenet, og komme med en lille hvid løgn om at man er på kur, ellers sådan noget.

Jeg må hellere komme af sted, inden Master logger på.

SLAVE-ON-NET