LÆSERNES EGNE NOVELLER

SLAVE-ON-NET©
Dag 3

Der gik længe før min Master loggede på. Endelig dukkede boksen op i hjørnet af skærmen fra MSN messenger. Jeg mærke min puls begyndte at hamre som en stortromme. Jeg havde sendt ham billederne og historien fra min opgave, som jeg løste tidligere på dagen. Jeg håbede på han var tilfreds. 

Det første han skrev var, at det var en del af min straf for forglemmelsen i går, ventetid altså. I den næste linie spurgte han, om jeg havde de ting klar, han havde bedt om.
Jeg fandt det fyldte kondom frem og de to bananer, og viste det til ham. Det var han tilfreds med. 
Jeg spurgte om han ville se hvad jeg ellers havde skaffet. Det ville han, så jeg viste ham mit nyeste fund – en mag-lite. En stor lygte. Man kunne få dem i mange størrelser. Denne havde plads til 3 batterier. I alt 25 cm lang, 19 cm skaft og de sidste 5 cm var selve hovedet på lygten, diameteren var ca. 4 cm.

Hurtigt kom ordren.
Han bad mig tage bananerne. Den ene skulle jeg skrælle og lægge foran mig på bordet. Den anden skulle jeg kneppe mig selv med. Som glidecreme skulle jeg tage det fyldte kondom og tømme ud over bananen. 

Jeg havde haft god tid til at forberede mig inden han loggede på.  På bordet var alt klart. Jeg vidste jo ikke hvad han ville bruge. Derudover havde jeg markeret på gulvet hvor stolen skulle stå, så der var et godt udsyn fra webcamet. Jeg havde også skiftet min kontorstol med hjul ud, med en almindelig stol med sort polstret sæde. 
Jeg var pissenervøs, som altid. Det hele var stadig nyt, frækt - men jeg ville gerne lege med. 
Jeg stillede mig, så han tydeligt kunne se mig. Da jeg havde smidt tøjet skulle jeg skrælle den ene banan, som jeg skulle lægge på bordet foran mig. Hvad skulle jeg med den? Jeg havde stadig ikke gættet det.
Derefter tog jeg kondomet og klippede toppen af. Saksen, den var også ny. Jeg holdt den op foran webcamet. Han ville gerne have at jeg blev klippet lidt mere omkring pikken. Det havde jeg gjort, men havde jeg fortalt ham det, ups - endnu en forglemmelse. Han opdagede det nok. 

Jeg pressede spermen ud af kondomet ned over den anden banan som jeg havde taget op i hånden. Min sperm var næsten blevet helt gennemsigtigt, og var meget klistret. Det trak lange tråde. Det lignende pre-sperm som der kommer ud af min pik. Jeg havde haft kondomet i køleskabet. Hvor skulle jeg ellers lægge den, I lommen? Jeg havde overvejet at køleskabet måske ikke var det smarteste sted. Der var måske nogen der ville have en vand, og lavede høflig selvbetjening på et tidspunkt hvor jeg ikke var her. Men, der havde den nu ligget meget godt hele dagen, fra min oplevelse tidligere på dagen med Skaftet (Dag 2).

Jeg lod min fingre glide godt op og ned af bananen. Jeg spurgte Master, om han ville se den komme op i min røv, forfra eller bagfra. Master svarede kort, - forfra. Jeg stillede mig op på stolen. Jeg pressede bananen op. Det gik ikke, den var alt for moden. Jeg prøvede flere gange, men det lykkes ikke. Han kunne godt se problemet, og bad mig tage lygten i stedet. 

Jeg tog lygten fra bordet og placerede den ned mellem mine ben, på stolen. Langsomt lod jeg min røv glide ned over den. Jeg kunne mærke hvordan den fyldte mig ud. Varmen bredte sig ud i min krop. Min pik stod stiv, det havde den gjort lige fra starten, og den blev ikke mindre da den trængte op i mig, tværtimod.

Han bad mig ride den, tage den helt. Jeg begyndte at glide helt op, for derefter at glide helt ned over den. Jeg gjorde det langsomt så Master tydeligt kunne se det. Det var dejligt.
Jeg forstillede mig en stor pik, som jeg red. Jeg var bare liderlig.

Jeg tog fat om min pik da han befalede mig til det, og begyndte at spille den af. Det så frækt ud. Jeg kunne se på min egen skærm, hvordan den bankede ind og ud af mig. Helt op, helt ned. Jeg satte farten op, og kunne mærke hvordan min orgasme kom rullende igennem kroppen. Jeg spurgte Master om jeg måtte komme.
– Ja, svarede han, ud over den banan der ligger skrællet foran dig.

Jeg kiggede på den lille banan, og tænkte hvordan jeg dog skulle kunne ramme den. 
Orgasmen kom nærmere. Jeg havde ikke spillet min pik længe, og jeg var så liderlig. Jeg rejste mig op, stadig med lygten oppe i mig. 

Ummm, jeg kom. Jeg kunne mærke hvordan orgasmen gjorde at min røv strammede om lygten. Det første sprøjt landede på bordet. Jeg prøvede at få bedre kontrol, og pressede min pik ned mod bananen så det ikke røg så langt. Jeg dirrede, rystede. Der blev ved med at komme sperm ud. 

Jeg gjorde mit bedste for at ramme bananen. Jeg fik lagt det meste hvor det skulle, det var kun det første sprøjt som var kommet for langt. 
Jeg stod lidt og sundende mig, mens spermen stadig dryppede ned på bananen.

Master sagde jeg skulle tage lygten ud, rette webcamet ind, og sætte mig på stolen. Jeg gjorde som han sagde. Bananen lå foran mig, med min sperm ud over det hele. 

- Spis den, det hele - skrev han kort. Jeg tog bananen op. Noget af spermen var ved at glide af den, jeg nåede lige at få tungen under og slubrede det i mig. 
Jeg tog bananen ind i munden og tog den første bid. Jeg kunne smage spermen sammen med bananen. Det var frækt. 
Det var overhovedet ikke det jeg havde forestillet mig jeg skulle, spise bananen. Hele dagen havde jeg tænkt på hvad jeg skulle med disse bananer, og dette have jeg ikke haft fantasi til at forstille mig.

Jeg pressede bananen langsomt længere ind i min mund og tog nogle små bidder. Jeg lukkede øjnene, og lod min tunge lege rundt med den. Jeg kunne smage spermen i min mund, blandet med bananen. Jeg sank de små bidder og forstillede mig en pik der sprøjtede mig i munden. En pik der sprøjtede mig helt ned i halsen. 

Da jeg var færdig med at spise hele bananen, spurgte Master hvor meget der var røget ved siden af. Jeg viste ham det. Mater skrev at jeg skulle slikke det op, der måtte ikke gå noget til spilde. Jeg gjorde som beordrede, og lod min tunge, glide hen over bordet.

- Var natmaden god, skrev han kort. – Ja, Master svarede jeg.

Han gav mig min nye opgave til næste dag. 
- Du skal pisse og sperme ud over din krop. Jeg vil se billeder, hvor det er udover dit ansigt. Godnat.

Master loggede af. 

Tankerne fløj gennem mit hoved. Det havde jeg aldrig gjort før. 
Golden shower. Jeg havde hørt om det, set billeder af det, men prøvet det – nej.
Kunne jeg, ville jeg. 
Master havde givet en ordre, så skulle jeg.
Den var ikke nem. Hvor kunne jeg gøre det, hvordan skulle jeg gøre det.

Mens jeg forstillede mig, hvordan jeg gennemførte det lukkede jeg kontoret ned. På vej mod værelset kunne jeg mærke hvordan min pik allerede igen, voksede i mine bukser. 
Da jeg lagde mig på sengen, stod den hård og stiv.
Jeg måtte igen sperme. Jeg tog fat om den. 
Der gik ikke lang tid før jeg sprøjtede igen. Det var utroligt så meget der stadig var i den. Fingrene blev slikket, alt blev samlet op som Master, ville have det.

Med morgen dagens opgave i hovedet, slukkede jeg veltilfreds lyset. 

SLAVE-ON-NET