LÆSERNES EGNE NOVELLER

SLAVE-ON-NET©
Dag 4

Jeg havde dårligt åbnet øjnene, før jeg kom til at tænke på Masters ordre fra aftenen før;
- Du skal tisse og sperme ud over din krop. Jeg vil se billeder, hvor det er udover dit ansigt. Det skal være klart til i morgen. Godnat.

I badet da jeg stod og barberede min pik, tænkte jeg på dagens opgave. Min pik begyndte også at vågne, så det var en nydelse da jeg lod bladene glide end over den. 
Jeg skulle jo videre på arbejde, så jeg fik ansigtet og resten af hovedet skrabet rent. Jeg var helt skaldet. Både foroven og forneden.

Jeg hentede kaffe i køkkenet og gik ned mod kontoret. Dagens opgave blev ved med at spinde rundt i hovedet på mig. 
Jeg loggede på min computer og ind på min mail, hvor der var en mail fra Master. Jeg åbnede den, der var en ny opgave.

·        Slaveonnet skal straks tage lygten og gå ned og kneppe sig selv med den. Jeg vil se billeder, hvor lygten er helt i bund.

·        Opgaven der blev givet i går, skal stadig løses i aften inden jeg logger på.

Jeg læste mailen, mange gange. Min pik der stadig ikke havde lagt sig helt efter morgens gøremål, blev endnu mere stiv. Det passede mig helt fint, Jeg var godt liderlig allerede. Det var en god opgave jeg fik. Det passede mig fint, lige at få taget trykket. Jeg var nødsaget til at få gang i dagens opgaver, og så trippede jeg ellers lige til ”møde”. 
Jeg gik af sted med lygten med i hånden, der var jo ikke nogen der vidste hvad jeg skulle med den, så hvorfor gemme den. På vej ud af døren tog jeg lige et kondom med i lommen. Lygten var sort, så med et kondom formodede jeg, det var nemmere at se på billeder hvor langt den gled op i min røv.

Jeg smilede hele vejen, og der gik ikke lang tid, efter jeg var kommet på værelset, før jeg stod nøgen og var klar til dagens første opgave. 

Jeg gjorde lygten klar, trak kondomet ned over den, smurte den og mit hul ind i lidt creme. 
Jeg tog også min snor og bandt min pik op, nosserne adskilte som han kunne lide.  Ikke noget Master havde givet mig lov til, men jeg forstillede mig at han vil være tilfreds med det. 
Jeg startede som med at illustrerer størrelsen på lygten. Jeg satte en cigaret pakke ved siden af. Den var meget lille i forhold til den store lygte, jeg snart skulle have banket op i røven. 
Så skulle kameraet indstilles, og der skulle tages en masse prøve billeder før jeg var klar.
Jeg startede med at tage billeder hvor jeg lå på knæ, med ryggen mod kameraet. Jeg fik nogle gode billeder, hvor jeg startede helt oppe, og så gled længere og længere ned. Jeg skubbede knæene længere og længere ud til siden, så jeg kunne tage den mere og mere oppe i min røv. Det var første gang jeg prøvede lygten alene, og den var faktisk ret god. Kondomet havde sin virkning. Det var tydeligt at se på billederne hvor langt jeg havde den oppe. 

Lygten i mig havde også indvirkning på noget andet, min pik. Så da jeg vendte mig om for at tage billeder forfra, gik der ikke lang tid, før min hånd fandt vej ned til den. 

Snoren havde også haft sin virkning. Min pik var blevet helt hård. Blodårerne var ved at sprænge i den, og mit pikhoved så ud til at være blevet dobbelt så stor. Jeg lod min hånd glide frem og tilbage på pikken mens jeg red videre på lygten.

Lygten var god. Den fyldte mit liderlige hul ud. Ikke for meget og ikke for lidt. Lige tilpas. Mens jeg red på den, kom jeg til at tænke Masters anden opgave.
Jeg kunne ligeså godt øve mig lidt, på den stilling jeg forestillede mig jeg skulle ligge i senere. Jeg lagde mig med røven trukket godt op af væggen, på den måde kunne jeg også presse lygten længere op. 

Jeg skulle kontrollere om det nu blev gode billeder der kom på. Hver gang jeg kiggede på den lille skærm blev jeg mere og mere opstemt. Jeg kunne på billederne se at jeg kunne tage hele lygte skaftet og jeg nød følelsen af at blive fyldt ud.

Sådan her skulle ligge på, når jeg skulle løse aftenens opgave. Måske skulle min røv længere op af væggen, men umiddelbart mente jeg at her var måden, det skulle gøres på. Det ville jeg finde ud af.

Jeg kunne mærke at min orgasme var godt på vej. Snoren, lygten, billederne og tanken om den forstående senere opgave gjorde, jeg var meget liderlig. 
Spermen kom hurtigt og der var godt tryk på det første sprøjt, der landende helt oppe på min skulder. Resten af spermen landende på min mave. Jeg lod min mine fingere skrabe spermen op. Jeg slikkede fingrene helt rene som Master ALTID ville have det. Jeg trak lige vejret et par gange, inden jeg rejste mig, og lod lygten glide ud af mig. 

Jeg hoppede hurtigt i tøjet, tog kondomet af lygten og af sted til kontoret igen. Jeg havde været væk ½ times tid, så der var ingen der havde bemærket at jeg havde været væk.

Jeg fik pludselig travlt på arbejdet og liderligheden blev skubbet væk. Men kun indtil jeg over middag skulle finde det bedste billeder til Master. Det var frækt at sidde og kigge på de billeder jeg havde taget et par timer tidligere. 17 billeder blev det til. Jeg overvejet lidt om jeg skulle fjerne lidt flere, men jeg syntes selv de var gode, og jeg syntes Master skulle have dem alle.

Der første jeg havde gjorde da jeg vågende var at tænke på dagens opgave. Det var ikke den jeg havde løst nu, det var kun en ekstra opgave. Foran mig havde jeg stadig en grænseoverskridende oplevelse, Golden shower. Jeg skulle tisse mig selv i ansigtet.
Det havde jeg aldrig gjort. Men Master havde befalet, og jeg skulle løse de opgaver han befalede mig til, sådan var det.

Mens dagen gik, fandt jeg ud af jeg ville gøre det på kontoret. Jeg havde linoleum på gulvet, så det var nemt at gøre rent. Jeg fandt et godt sted på kontoret var der var frit omkring og plads til at jeg kunne svinge røven og benene langt op af væggen.
Jeg vidste det gjaldt om at drikke en masse, så hele eftermiddagen hældte jeg den ene flaske vand ned, efter den anden. Jeg måtte dog lade vandet et par gange.

Det begyndte at blive mørkt og jeg forventede ikke flere personer på kontoret, så jeg begyndte at klargøre. Jeg fik lavet nogle spande med vand og rengøringsmidler, og en moppe til at tørre op med, som jeg tog ind på kontoret. 

Min pik var også ved at sprænge. Ikke som den plejede af liderlighed, men alt vandet der var røget ned i løbet af dagen ville gerne ud. Inden jeg havde startede på klargøringen skulle jeg tisse, men jeg ville holde mig så der var masser at tage af, når jeg skulle i gang. Så min pik var klar til at tisse.

Jeg var stadig lidt skeptisk, om det jeg snart skulle prøve, var noget der tændte mig. Min pik sagde ja, men hjernen sagde nej. Men opgaven skulle løses, og Master skulle have sine billeder.

Døren blev låst, og tøjet blev smidt. 
Jeg fandt pladsen på gulvet, og igen tog jeg en masse prøvebilleder, inden jeg var klar. 
Mine ben og røven havde jeg fået skubbet godt op af væggen, og umiddelbart så det ud til at jeg var klar til ”the golden shower.” Jeg pressede de første dråber ud over min mave. Det var ikke så slemt. Det var jo ligesom at være i bad. 
Kameraet knipsede, og jeg var klar til at styre strålen længere op mod ansigtet. Heldigvis havde jeg så god kontrol over min pik og mit pis, at jeg kunne stoppe, kigge billeder, og så fortsætte med at lade det løbe ud.

Så var jeg klar. Jeg åbnende munden og begyndte at presse i underkroppen. Fordi jeg havde holdt pauser i mit tisseri var der godt tryk på da jeg igen lod strålen komme. Det plaskede ned i min mund og ud over mit ansigt. Det gik ikke lang tid før at min mund var fyldt op og det løb over. Jeg kunne ikke synke det, det var lige i overkanten, det var jeg ikke klar til endnu. Så jeg drejede hovedet, og lod det vælte ud på gulvet. Kameraet knipsede, jeg tissede forsat på mig selv. Jeg havde måske drukket for meget vand, for i hvert fald var det Niagara Falls der kom ud af min pik, vandet fossede ud over mig. Det plaskede ud i mit ansigt, og ud over min mave. Jeg fik taget en masse gode billeder til Master.

Jeg ved ikke helt om jeg blev liderlig opstemt af det. Måske var det fordi det ikke var den nemmeste stilling at ligge i, eller også var det fordi jeg tænkte på rengøringen bagefter. I hvert fald, var jeg ikke i den syvende himmel, med en orgasme der rullede ind som havets brusen. 

Billederne kunne jeg se var gode. Så da vandfaldet var overstået, rejste jeg mig op. Jeg kunne mærke hvordan mit pis, strømmede ned af min krop. Mit ansigt var drivvådt. Det lugtede ikke ulækkert eller noget, og det var samme temperatur som badevandet om morgen, men alligevel var det noget anderledes ved det.

Jeg tog et håndklæde, som jeg havde klar på kontoret, og tørrede mig over hele kroppen. Inden jeg kunne løse opgaven med at sperme mig i hovedet var jeg nødsaget til at få gjort rent. Jeg havde stadig ikke taget tøj på, så jeg gik og svingende moppen med pikken frit hængende. 
Jeg gik og tænkte på opgaven jeg lige havde løst, og tænkte lidt mere på, om det var noget jeg ville prøve gøre igen. Hvis Master befalede det, så naturligvis, men det var ikke noget jeg ville afprøve hverdag på mit kontor. Jeg ville nok prøve det en gang mere derhjemme, under lidt mere ordnet forhold.

Jeg fik afsluttet rengøringen, og nu var det snart min tur til at få min orgasme. Min sperm skulle snart sprøjte ud over min krop, ned i mit ansigt og ind i min mund. 

Inden jeg lagde mig på gulvet, tog jeg min snor og bandt pikken ind. Jeg vidste at det ville give noget mere sperm, og der ville være mere tryk på når det kom ud. Snoren rundt, nosserne adskilte - jeg var klar.

Igen tog jeg plads på gulvet, fik presset mig langt op af væggen. Min pik var blevet godt stiv, og jeg var klar til at komme. Jeg tog fat om pikken, og begyndte at spille den af. 

Ud kom min sperm. Der var ikke så meget tryk på som jeg havde håbet, og desværre landede alt spermen ud over min mave. Jeg fik ikke noget i ansigtet og direkte ned i min mund som jeg var blevet befalet til. Jeg var ikke så kvik at jeg tog noget sperm og spredte ud i ansigtet, så Master troede jeg havde løst opgaven tilfredsstillende. Det skulle jo være sandfærdigt. Jeg fik taget billeder af spermen, og håbede på at Master var tilfreds. Spermen skulle som altid sluges, så jeg lod fingrene tage det hele og slikkede det hele af.

Hurtigt fik jeg billederne ind, på computeren. Mens jeg sad og sorterede og minimerede, kunne jeg mærke hvordan synet af billederne gik lige i lystcentret. Og der gik vel kun et par minutter før min pik igen stod stiv.
Jeg fik sendt billederne til Master og skrev at historien ville komme i morgen. Klokken var blevet mange og jeg var nødsaget til at smutte i seng, jeg skulle snart op igen.

På vej mod værelset kunne jeg mærke hvordan min pik, gned op af stoffet i mine bukser. Den var stadig stiv. Hurtigt fik jeg lagt mig i sengen og der gik ikke lang tid, før min hånd havde fat om pikken, og jeg fik endnu engang fornøjelsen af en lille orgasme. Behøver jeg at skrive at jeg slikkede pænt op efter mig.

En lang grænseoverskridende dag med 3 orgasmer. Først turen med lygten, så tissede jeg på mig selv, prøvede at sperme ud over mit ansigt og ned i min mund som desværre ikke lykkes, men forsøgt. Og så en hurtig orgasme inden jeg lagde mig til at sove. Herlig dag.

Jeg hørte ikke fra Master før sent næste dag. Jeg havde brugt dagen på at gøre historierne klar. Dag 3 var helt færdig, Dag 4 skrev jeg stadig på.

Jeg åbnede spændt hans mail, og læste hans næste opgave.

·        Her får du din nye opgave. Den gælder fra straks du har læst dette. Du skal straks svare tilbage, at du har forstået ordren.

·        Du må ikke lege mere med dit underliv, før vi mødes igen online på webcam.
Det vil sige, at du ikke må spille pik eller lege/bolle dig selv i røven.
Når vi så mødes igen online, skal du have følgende klar, en dåse iste, drikkeglas, snor, fotokamera.

·        Derud over skal du være færdige med alle dine fortællinger og de skal være afsendt til Masters mail. Hvis ikke, bliver du straffet.

Puha. Det var en svær opgave. Hvordan skulle jeg kunne holde fingrene væk fra min pik. Men Master havde befalet, og jeg havde bare at adlyde. Jeg svarede retur med det samme at jeg havde modtaget og forstået hans opgave.

Dagen går, og jeg glæder mig til at Master logger på. Min pik har været lystig et par gange, og jeg har da lige haft hånden dernede for at rette den lidt ind. Men jeg har ikke leget med den. Tingene har jeg klar, og min pik er klar til at sprøjte når han vil have det.

Gad vide hvad han finder på, jeg glæder mig.

SLAVE-ON-NET