LÆSERNES EGNE NOVELLER


Poul Simon ©

Dejlige Jette

Jette overgav sig betingelsesløst til hans kærtegn, som løftede hende til højder, hun for længe ikke havde været i. Uden at stoppe sin kælen for Jettes våde mis, fik han bevæget sig ned og ind mellem hendes nu vidt spredte lår. Åbent og glinsende vådt lå hendes skød lige foran ham, lige så perfekt skabt som resten af hende. De små skamlæber var næsten uden folder, de store naturligt nok mere kødfulde, og han gættede på, at de normalt ville lukke tæt sammen om skødets indre dele. Men lige nu var alting heldigvis langt fra normalt.
Han rakte tungespidsen frem og lod den glide op langs den ene skamlæbe og ned langs den anden, akkompagneret af Jettes opmuntrende, høje klynk af ophidselse.
Hun stønnede højt og gispede, da hans fingre og tunge fandt hendes krops følsomste punkt, hendes opsvulmede klit, hvis spids lige akkurat stak frem mellem det forreste af skamlæberne, og da han blidt og forsigtigt sugede den ind i munden, undslap der hende et lille skrig. Det var næsten uudholdeligt dejligt.
Hendes krop rystede og dirrede voldsomt, og da han lod tungefladen massere hele området på og omkring klitten, blev det for meget for Jette. Hun gik helt i bro, da alle dæmninger og hæmninger brast, og hun overgav sig til den vildeste - og bedste - orgasme, hun kunne erindre at have fået. En strøm af klynk, jamren, støn og gisp kom fra hende, kun afbrudt af de korte øjeblikke, hvor hun måtte tage luft ind for ikke at kvæles helt i lysternes fuldkomne udløsning.
Jette havde ingen fornemmelse af, hvor længe orgasmen rasede gennem hendes krop, men da den slap sit tag, lå hun tungt åndende på sengen med lukkede øjne, mens hun nød eftergløden og hans blide hænder, som kælede for hendes afslappede krop. Da hun så op, kigge hun lige ind i hans dejlige grønne øjne, som så ømt på hende. Hun smilte kærligt til ham, lagde hånden på hans nakke og trak ham ned til et langt, lidenskabeligt kys, et "tak fordi du gjorde det så fantastisk godt for mig"-kys.
Bagefter sagde hun det med ord, selv om det var nyt for hende at udtrykke den slags så åbent. Men sammen med han følte hun sig fuldstændig tryg og ligeglad med, hvad "man" gør og siger. han skulle vide, hvor vidunderskønt det havde været. Han svarede ærligt tilbage, at det havde været en udsøgt nydelse med en så dejlig pige, og at han ikke var sikker på, hvem der havde nydt det mest.
Jette smilte, hun vidste godt, hvad svaret var, men det var sødt sagt. Hun lagde en hånd på hans lem, som havde tabt lidt af stivelsen. Men hun havde dårligt rørt ved det, før det igen svulmede til fuld, imponerende størrelse. Hun så ned på det, det var nok et af de største lem, hun havde set, og trods den nylige udløsning begyndte det igen at krible og sive i underlivet. Hvordan ville det mon føles at blive spilet grundigt ud af sådan en stang?
Det ville hun heldigvis meget snart få at vide, for det var vist hans tur til at nyde - nu, hvor hun åbenbart allerede var klar til noget mere. Hun trak ham ned til et nyt kys, denne gang et noget heftigere et af slagsen, som for alvor fik safterne til at flyde i og fra hende.
Hun var klar! Nu skulle det være; den endelige forening med lækre, veludrustede han. Han blev blidt men bestemt skubbet om på ryggen, hvad han bestemt ikke havde noget imod. At blive redet af en flot og køn pige var noget, han forstod at sætte stor pris på, og med Jette i sadlen var der lagt op til et ridt, han aldrig ville glemme.
Jette skrævede ind over ham og fik sat sig til rette over det knejsende lem, som snart skulle opsluges af hendes skede, der også trængte til at opdage, at den lange, ufrivillige pause var forbi, og at glæden var vendt tilbage.
Hun tog fat med hånden og fik lemmet i den rigtige vinkel, hvorefter hun langsomt sænkede sig, til hun mærkede hovedet trykke mod skamlæberne for derefter at glide ind mellem dem. Forventningen dirrede i hendes krop. Næsten to års cølibat sluttede nu, men hvis gevinsten var ham, havde det været ventetiden værd.
Hun gav sig millimeter for millimeter.
Presset mod skedeindgangen øgedes pinefuldt langsomt, til det endelig blev for meget, og det store hoved gled indenfor. Jette gispede.
Du godeste, hvor var han dog stor! Hun sad stille et øjeblik for at absorbere fornemmelsen, inden hun lod endnu et stykke han komme indenfor i varmen og væden. Han var ved at gå til. Det var så forbandet dejligt endelig at være på vej op i en kvinde igen, og så gav Jette sig så frygtelig god tid. Han var dog selv godt klar over, at hans udrustning ikke hørte til de mindste af slagsen, så han beherskede sig, og lod Jette selv bestemme tempoet, i hvert fald indtil videre.
Jette følte med en gysen af fryd, blandet med en anelse ængstelse, hvordan hendes skede stykke for stykke blev udvidet, som den aldrig havde været udvidet før. Det var vildt, og hun var ikke sikker på, at hun kunne rumme den, før hun mærkede hans underliv mod sit. Men det gik - bogstaveligt talt - som smurt.
Så var den endelig i bund. Men hun var sikker på, at hvis den bare havde været to millimeter længere, var den fortsat op i livmoderen.
Hun gav sig igen nogle sekunder til at vænne sig til den overvældende fornemmelse af udspilethed, før hun lettede sig og lod kalorius slippe næsten helt ud.
Han var i den syvende himmel. Jette var helt ustyrligt stram og snæver, han kunne ikke erindre, hvornår han sidste havde følt sig sådan i klemme, men det var helt vildt lækkert. Han kunne næsten ikke ligge stille under de første langsomme op-ned bevægelser, som Jette lavede. Men det var nok bedst at lade hende køre løbet, indtil hun var godt varmet op og glidevæsken kommet rundt alle steder. I stedet lagde han hænderne på de smukke faste bryster og nussede dem og de hårde, opsvulmede vorter.
Efter de første otte til ti ture havde Jette så nogenlunde vænnet sig til det store, hårde lem, og den første usikkerhed blev erstattet af en lystfølelse, som bedre end noget fortalte hende, at størrelse virkelig betød noget, i hvert fald når den var så stor som hans. Hendes skedevægge blev masseret intensivt, og kilderen fik også sin del af det sjove, så hun snart stønnede og gispede for hvert hop. Han 'læste' hende korrekt og begyndte så småt at støde imod, møde Jettes nedad med sit eget opad, så lemmet trængte så højt op som muligt.
Det var som at spore en hest. Hun begyndte at hoppe op og ned i et stadig hastigere tempo og lydniveauet steg betydeligt. Han havde ikke før været ude for en pige eller kvinde, som så åbenlyst gav udtryk for sin nydelse, men han kunne lide det - og det ansporede ham yderligere.
Jette havde et problem. Hun kunne mærke, at det allerede var ved at trække op til en ny orgasme, og det var jo dejligt, men hun havde på den anden side ikke lyst til at ridtet skulle være slut så hurtigt. Hun prøvede at sætte farten lidt ned, men kroppens krav vandt, så hun var hurtigt oppe i tempo igen. Hun havde ingen fornemmelse af, hvor langt han var fra sin orgasme, men hun kunne simpelthen ikke vente længere nu. Med høje klynk satte hun spurten ind.
Han kunne mærke de første trækninger i skedevæggene og gjorde sit ved at øge kraften i sine modstød.
Jette jamrede og vred sig på hans pæl, indtil hun pludselig udbrød:
"Åh ja, nu kommer det. Åh, det er så godt. Åh jaaa... Arhhh..."

Derefter stivnede hun fuldstændig et kort øjeblik, for derefter at hamre hofterne helt ukontrolleret ned mod ham, imens hun jamrede sig gennem en ny heftig orgasme.
Han var tæt på at være en smule chokeret. Han regnede sig ikke for nogen super-elsker, og nu havde han allerede fået Jette til at komme to gange efter hinanden i, hvad der kun kunne betegnes som fuldblods orgasmer. Enten var hun ekstremt underernæret, eller også passede de perfekt sammen. Han gættede på det første og håbede på det sidste.
Jette skvattede sammen på hans bryst, da orgasmen var ovre. Hun lå fuldstændig udpumpet og gispede efter vejret, men dog helt bevidst om, at hans store lem stadig var dybt begravet i hendes sitrende skede.
Hun havde aldrig før prøvet at komme to gange. Med Jørn havde hun ofte skullet være heldig for overhovedet at få én, før han sprøjtede - og lagde sig til at sove uden tanke for hende. Og nu havde denne pragtmand givet hende to ovenud vidunderlige orgasmer på kort tid, tilmed uden selv at komme. Det var næsten ikke til at tro. Ham ville hun gøre alt i sin magt for at holde på. Han var simpelthen den perfekte mand for hende.
Han lå stille og holdt om Jette, nød nærkontakten og bare det at holde om en skøn kvinde. Han nussede hende blidt i nakken og på kinden, til hun var kommet helt til sig selv, og løftede hovedet og smilte til ham.
Han så, at hun havde små tårer i øjenkrogene, og blev helt nervøs for, om det havde gjort ondt på hende.
Jette læste hans blik og rystede på hovedet. "Det er af glæde, ikke andet."
Hun smilte og kyssede ham. "Det var så dejligt, at jeg slet ikke kunne lade være." Hun lod ømt hånden glide hen over hans kind. Så bevægede hun æggende hofterne, så lemmet gled rundt i hendes indre. Og hun smilede igen, denne gang med glimt i øjet.
"Men hvad gør vi ved den? Kan du bare blive ved?" Han smilede tilbage. Han var selv forbavset over, at han havde kunnet holde sig, når han tænkte på den behandling, Jettes stramme skede havde givet kæppen, men den havde altså holdt tappert stand.
"Skal vi ikke bare prøve og se?" foreslog han med et lille grin. Jette rystede undrende på hovedet. Hun vidste ikke, hvor meget mere hun kunne klare, men hendes krop havde reageret omgående på hans bevægelser, og ny lyst vældede op i hende. Så pyt da, tænkte hun, dør jeg af det, bliver det en skøn død. Hun kyssede ham lidenskabeligt og nikkede så. "Lad os det!"
De rullede rundt, så han lå øverst. Stille og roligt begyndte han at bevæge sig, indtil han var sikker på, at Jette stadig var tændt, og at der ikke manglede smørelse. Ingen af delene måtte han vente længe på, idet Jette hurtigt fandt hans rytme, og lemmet gled, trods den snævre skede, ubesværet ind og ud.
Han støttede på albuerne og lod hofterne arbejde, så han kunne kysse Jette, imens han stødte frem og tilbage. Jette sukkede først stille, så klynkede hun for derefter at gå over i en stønnen, efterhånden som kroppen reagerede på det gode, han og hans lem gjorde ved hende. Hun slog armene om hans krop og lårene om hans hofter for at kunne være så tæt på ham som muligt, mens ren, uforfalsket nydelse endnu en gang byggedes op i hendes krop. Han var begyndt at få prikker for øjnene, så intenst nød han at elske Jette. At mærke hvordan hans lem blev krammet af hendes stramme skede, hver gang det gled op, og hvordan der nærmest blev vacuum, når han trak sig ud igen.
Det var vildt, det var liderligt, og det var skønt som intet andet, han havde oplevet.
Det var også ved at blive for meget for ham, og Jettes vilde omfavnelse gav ham også følelsesmæssigt et "kick", som medvirkede til at han snart kunne mærke, hvordan det begyndte at stramme og snurre i underlivet og ned gennem rygraden. Han satte tempoet op for at få det fulde udbytte af det, der snart ville ske. Jette fulgte ham begejstret. Hun vidste, at nu skete det endelig. Han var ved at komme, og det ville ske dybt inde i hende. En jublende dejlig tanke. Hun kunne næsten ikke vente på at følge hans spasmer og mærke, hvordan han fyldte hende med varm sæd Hun bøjede i hofterne og tog imod hans efterhånden kraftige stød, fik ham til at gå helt til bunds hver gang.
Han brummede som en bjørn, da han mærkede presset overstige modstanden og orgasmen begynde. Han hævede sig op på strakte arme, så han kunne støde virkelig dybt i de sidste tre-fire heftige stød, inden den første stråle sæd sprøjtede ud i Jettes hede indre. Han gav et brøl fra sig, da det skete og gik helt amok med stød så kraftige, at sengen knagede og gav sig voldsomt. Jette fulgte ham op mod stjernerne; ude af stand til at modstå det næsten dyriske angreb, kom hun igen, da hun mærkede hans sæd sprøjte ud af ham og op i hende og hørte hans vellystlyde.
I skøn forening vred kroppene sig i deres første fælles udløsning, og den grænseløse nydelse fyldte dem begge på deres vej ud i universet, hvor sole eksploderede og alt var klart lys og lykke. Da de kom til sig selv igen, var Jette og han helt klar over, at de havde oplevet noget enestående, de aldrig ville glemme - en total, fælles glæde og tilfredsstillelse. De lå længe og småkyssede og kælede blidt med hinanden, for øjeblikket fysisk tilfredsstillede, men med lyst til hele tiden at røre ved hinanden. Til sidst overmandede søvnen dem. De gled ind i drømmeland.

De vågnede sammen. Jette sendte ham et strålende lykkeligt smil, som han gengældte med varme. Han så på hende, som hun sad der i sengen med blottet overkrop, for dynen var gledet af hende, da hun satte sig op.
Hvor var hun altså en dejlig pige, både køn, varm og lidenskabelig. Han mærkede uden at skamme sig, hvordan hans lem begyndte at rejse sig, mens han stod og så på de flotte, faste bryster, det pokkers kønne ansigt og tænkte på den forgangne nats glæder. Med Jette føltes alt så dejlig naturligt, og han havde ikke den mindste lyst til at skulle videre, han ville meget hellere blive her hos Jette.
Jette bemærkede også 'rejsegildet'. Hendes smil blev varmere og øjnene fik glød, mens hun mærkede de vellystige sammentrækninger i underlivet. Det skønne handyr ville ikke slippe herfra foreløbig. Det skulle hun sørge for!

 

Retur til novelle-menuen  

Oprettet 31.1.2006