LÆSERNES EGNE NOVELLER

Fie©
Slavetøz for ever

1. Den aller første gang.

Det var ikke meningen det skulle være gået så vidt. Overhovedet ikke meningen. Jeg ville bare prøve det. Jeg havde set en smule om det i tv, og havde fundet en del af det på nettet. Havde set spændingen ved det, og ligget i sengen og gennemtænk de vildeste fantasier om det, og tilfredsstillet mig selv med blot tanken, til at begynde med. Men det havde ikke været nok, og jeg var gået ind under en chat, og fundet mig et par stykker, som jeg havde skrevet med og haft de vildeste online sexlege. Men det var heller ikke nok. Der skulle mere til at tilfredsstille mig, og jeg havde været så dum at falde for en single over nettet, som ledte efter en sexlegspartner in real life. Han hed Simon, og var sadist, men hans sadistside kendte jeg ikke på det tidspunkt. Han havde haft en partner, men hun var løbet fra ham. Og jeg var så dum at få medlidenhed med ham, og mødes med ham. Han boede på Sjælland, og vi aftale at mødes i hans eget hjem, til en lille leg. Jeg var selvfølgelig helt opstemt, over nu endelig at skulle prøve det jeg før kun havde tænkt mig til, og jeg stolede på ham, da jeg havde skrevet så meget sammen med ham. 

  Men nu ville jeg blot ønske jeg aldrig havde stolet sådan på ham, og havde været så naiv at rejse til Sjælland, for at mødes med ham. Og bare jeg ikke var faldet sådan for ham, ved første blik, for det var jeg. Lige da han stod der i døren, høj, muskuløs, med halvlangt brunt krøllet hår, de mest skinnende blå øjne, og en stram T-shirt så man kunne se musklerne, var der bare intet at gøre. Han var den rigtige mand for mig, - troede jeg. Han havde fulgt mig indenfor i hans store villa, og vi havde fået os en rigtig hyggelig og romantisk middag. Efter det kom det vi begge havde ventet på - de små sexlege i hans mørkelagte soveværelse. Det var enormt lækkert første gang, og et par gange efter, med hans små bindelege, og når han kærtegnede mig, og drillede mig ved at nusse indersiden af mine lår, mens jeg var bundet, så jeg blev opstemt, men ikke kunne komme til at tilfredsstille mig selv på nogen måde. Men da jeg så endelig flyttede sammen med ham, efter et år hvor vi havde kendt hinanden, gik det romantiske af det, og han blev hård, og min drøm om det jeg havde læst og set billeder af på nettet, gik stille i opløsning. Jeg havde set og læst en masse om bondage, da det var det jeg interesserede mig for. Det med tortur, og klemmer i brysterne, og brændende stearin mod huden, kunne jeg ikke fordrage, jeg syntes det var fuldstændig sygt. Men at blive bundet, nogen gange i en lidt hård og ydmygende stilling, mens jeg blev misbrugt, og tanken om at jeg var totalt underlagt min Hersker, fandt jeg meget fascinerende. Men det skulle vise sig at jeg ikke måtte få det på den måde...

  Nogle dage efter jeg var flyttet ind, og jeg sad i sofaen og så en film, kom Simon ind i stuen, og så strengt på mig. Han var iført endnu en af de tætsiddende sporty T-shirts, og et par slidte cowboybukser. Jeg vente blikket fra tv'et og kiggede på ham, og smilede inde i mig selv, da jeg vidste at han nu var parat til endnu en af vore lege, da han havde dét blik. 

  ,,Kom herhen slavetøs." sagde han til mig med en anelse vrede i stemmen, som han havde haft så mange gange før under vores lege. Jeg rejste mig fra sofaen, og slukkede fjernsynet, og gik hen til ham.

  ,,Skal jeg bindes igen min Hersker?" spurgte jeg ham, og gik stille hen til ham. Jeg skulle kalde ham Hersker, det hørte med til vores lege. Engang glemte jeg det, og blev efterladt bundet i en ydmygende stilling i to timer, med bind for øjnene.

  Han kiggede på mig, og trak mig hurtigt og lidt voldsomt ind til sig da jeg kom hen til ham, og tog mig på røven, og begyndte at gnide hårdt på mine balder. ,,Du har ikke fået tilladelse til at tale slave." Jeg kiggede op på ham, og kneb øjnene sammen en enkelt gang, da han kom til at klemme en anelse for hårdt på den ene balde, men ikke så det gjorde noget.

  ,,Gå ind i soveværelset med dig, så jeg kan få lov at bruge dig, og så du kan lære ikke at tale uden at få lov." sagde han ind i mit venstre øre, og klemte mine balder, og slap mig så.

  ,,Ja min Hersker.." Jeg nejede for ham, som han ønsker jeg gør, og gik så ud af stuen, og fik lige fat i at jeg skulle tage tøjet af, inden han kom. Jeg gik ind i det mørklagte soveværelse, og tog sko og strømper af, smed bukserne og trak af blusen, og lagde det pænt på en stol i hjørnet, og stillede mig ud midt i rummet, med ryggen mod døren, nu kun iført små sorte trusser, og en sort bh.

  ,,På knæ slavetøs! Panden mod gulvet!" Lød det så omsider bag mig. Jeg lagde mig hurtigt ned på knæ og pressede panden mod gulvet. Jeg kunne høre han gik truende rundt om mig i noget tid, og jeg smilede for mig selv, men så ikke op. Efter lidt tid kunne jeg høre at han gik hen til kommoden hvor han havde alle sine reb og lænker, og ballgager til at ligge. Jeg tænkte på hvad han mon fandt på at finde frem i dag, eller hvordan han havde tænk sig at binde mig. Jeg kunne ikke høre hvad han fandt frem, men lidt efter kom han tilbage, og jeg kunne mærke at han bøjede sig ned over mig.

  ,,Luk øjnene slavetøs!" sagde han fast, og jeg gjorde som han forlangte. Han bøjede mit hoved opad, og bandt så et tørklæde for mine øjne. Jeg åbnede øjnene, men kunne nu selvfølgelig ikke se noget, og han pressede mit hoved ned mod gulvet igen. 

  ,,Frem med hænderne!" Jeg rakte hænderne frem foran mig, og mærkede at han lukkede manchetter om mine håndled, og bandt dem sammen, så jeg ikke kunne trække hænderne fra hinanden. Så gik han igen over mod kommoden, og denne gang kunne jeg høre en lænke rasle, og jeg gyste men smilede for mig selv. Han kom hen til mig igen, og lukkede den korte lænke rundt om livet på mig med en hængelås, som et bælte, og spændte så en anden lænke i, og trak den op til en krog i loftet, så mig underliv blev trukket op af, og jeg måtte helt op at stå på benene, men det var jo ikke noget problem nu, hvor jeg kunne stå almindeligt. Men det skulle ikke være nemt for mig, det vidste jeg, og han kom tilbage med et halsbånd, som han spændte stramt om halsen på mig, og satte en lænke i, som han trak mod gulvet, som medførte at mit hoved blev trukket fremover og ned, så jeg nu stod med røven lige op i vejret, og var ved at brække ryggen. Han bandt lænken fra halsbåndet fast i en ring i gulvet, og jeg gav et lille klynk fra mig, da det var hårdt at stå i den her stilling. 

  ,,En trofast hund klynker ikke!" sagde han, og gik om ved siden af mig. Så nu var jeg altså blevet til en hund. Han tog fat i manchetterne om mine håndled, og førte mine hænder op til lænken omkring mit liv, og spændte dem fast der, så jeg kunne røre min skede med fingrene. Og så gik han om bag mig, og jeg mærkede hans varme hænder på mine balder, og han begyndte at trække mine trusser af. Jeg havde kun tænkt på hvor hårdt det var at stå i den her stilling, og ikke hvad det videre førte til, men det kom jeg i tanke om nu. Simon havde aldrig taget mig i røven før, og jeg anede ikke hvordan det var. Men det ville han altså gøre nu. Jeg blev lidt nervøs over at det skulle gøre ondt, men jeg tænkte at det nok var bedst ikke at sige noget. Han trak mine trusser helt ned, og lod dem glide ned til anklerne, og begyndte at kærtegne mine balder, men stoppede så. ,,Der er noget der mangler." sagde han, og gik så væk fra mig, og gik hen til kommoden igen, og kom lidt efter tilbage. Jeg vidste ikke hvad det var han havde hentet, men blev klar over det da jeg mærkede to fingre oppe i min skede, og bagefter noget større blive stukket derop. Han havde hentet en dildo som han nu var i gang med at presse op i skeden på mig. Jeg kunne ikke lade vær med at stønne mens han skubbede den op, og gav vist et udbrud da han med fingrene til sidst gav den et hårdt pres, så jeg var bange for at den røg længere op end den skulle. ,,Du holder den inde." sagde han, og jeg lagde fingrene til min skede, og mærkede dildoen der sad oppe i mig. Han gik om bag mig igen, og tog på mine balder. Jeg kunne høre at han lod bukserne falde, og pressede så sit underliv mod og trængte hårdt ind i mig. Jeg stønnede højt, og fik lidt tårer i øjnene da det gjorde ondt, men efter lidt tid glemte jeg smerten, og prøvede at vrikke min numse frem og tilbage, mens han kørte ud og ind oppe bagi mig.

  Han blev ved og ved i lang tid, mens han af og til kom, og jeg mærkede hans sæd rende ned ad mine bare ben. Til sidst stoppede han og trak sig ud af mig, og trak i sine bukser igen. Jeg blev bare hængende med fingrene mod dildoen i min skede. ,,Det var dejligt slave." sagde han, og gik om foran mig. Jeg havde en anelse om at han betragtede mig, for han stod stille. Jeg havde bare ansigtet vendt mod gulvet, og stønnede stadig lidt. ,,Det er ikke mening du skal hænge der og fornøje dig med dig selv!" sagde han, og fjernede mine fingre og trak dildoen ud, og stak den i min mund, så jeg var lige ved at kvæles. Jeg prøvede desperat at skubbe den ud af munden med tungen, men han holdte den bare inde med fingrene. Jeg havde aldrig haft en penis i munden, eller slikket en, eller smagt en pige før, og jeg synes det var forfærdelig ækelt. Vi havde aftalt at jeg aldrig skulle sutte ham, og det havde han forstået, hvorfor gjorde han så det her nu? Jeg var ved at græde, og jeg var ved at kaste op, og slimen klumpede sig sammen i halsen på mig. Jeg prøvede at sige noget til ham, men det blev bare en mumlen. Han grinede kunne jeg høre. Det var da ikke sjovt! Jeg mærkede at han fjernede tørklædet for mine øjne, og jeg kiggede op på ham, så vidt muligt, da han havde sat sig på hug foran mig, da jeg havde hovedet så langt nede ved gulvet. 

  ,,Græder du slavetøs? Har din Hersker ikke fortalt dig at det er forbudt at græde her i huset?" sagde han, og kiggede ned på mig, med sine lysende blå øjne. Jeg kunne mærke tårerne strømme ned over mine kinder, og kiggede desperat op på ham. Han slap i et øjeblik dildoen, og jeg prøvede at spytte den ud, men han lagde hurtigt tørklædet for min mund, og bandt det stramt om nakken på mig, så dildoen ikke kunne falde ud. Han sad lidt og betragtede mig. ,,Der mangler noget." sagde han, og gik endnu engang hen til kommoden, og kom tilbage med en sort fuldstændig gummimaske. Han gik hen til mig, og satte sig på hug foran mig igen, og trak masken halvvejs ned over hovedet på mig, så den dækkede øjnene og næsen. Så løsnede han tørklædet, og holdt dildoen inde mens han trak masken helt ned over mit hoved, så den dækkede min mund og holdt dildoen inde. Det var en fuldstændig maske, kun med små huller til næsen så jeg kunne trække vejret. Men jeg kunne hverken se eller sige noget. Nu følte jeg mig virkelig ydmyget. Bundet i hans soveværelse i en hård stilling, og med en gummimaske over hovedet, så mit ansigt overhovedet ikke kunne ses. Kun mit røde hår flød ud under masken, og ned over skuldrene. Men var det ikke også det jeg egentlig ledte efter? Blive bundet og ydmyget, rigtig ydmyget, og så udnyttet? Nej, ikke på den her måde. Ikke med en dildo i munden der havde været oppe i min skede.

  Han rejste sig og gik endnu en gang hen til kommoden. Jeg kunne ikke hører hvad han tog derfra, men han gik om bag mig igen, og mærkede så at han bandt et reb fast til mit lænkebælte, på undersiden, ved min mave, og trak den så op imellem mine skamlæber, og op i mellem mine balder, og op til krogen i loftet, og strammede den hårdt til så jeg gav et skrig af smerte, men det blev ikke til nogen lyd bag masken og med dildoen i munden. Han strammede den så jeg blev nødt til at stå på tæer, og bandt den fast i krogen, og så løsnede han lænken fra krogen og mit bælte, så jeg nu bare hang i snoren der borede sig op imellem mine skamlæber. Tårerne begynder igen at trænge sig på i mine lukkede øjne, og pressede sig ned af mine kinder inde under masken. Og han gik så, og lod mig hænge der lidende og ydmyget tilbage. Jeg ved ikke hvor længe jeg hang der inden han løsnede mig igen. 

  Det var første gang jeg lærte hans sadistiske side at kende, og det blev værre og værre, og jeg får ikke nogen chance for at flygte fra ham, for han har låst døren ud til, med en lås jeg ikke kan få op, og for det meste går jeg alligevel rundt i lænke, og følger efter ham som en ussel hund, når jeg da ikke sidder lænket i kælderen. Dér ender jeg hver aften, så ved han hvor han har mig, så han kan hente mig når han har brug for sin slavetøs...
Fortsættes..