LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den plasticbegejstrede©

Den fede oplevelse
 

Aldi, regnvejr, mandag formiddag.
Jeg havde iført mig mit dejlige dobbelte tynde regnsæt, det ene inderst med plasticsiden mod kroppen, det andet udenpå, retvendt, så mine hænder kunne mærke det bløde, raslende plastic.

Gummistøvler og en kraftig, grøn, SBR-frakke fuldendte påklædningen, og så gik jeg på indkøb.
Det var nu mere for at nyde synet af damer i regnfrakker.
Og med ét så jeg hende! Ikke så høj, men godt buttet. Lidt trist (ked af det?), men med en lækker, sort regnsag på. Jeg faldt i snak med hende om pålægget, og fik hurtigt nævnt hendes flotte regnfrakke. Hun sagde, at det var hendes sædvanlige frakke når det var dårligt vejr, men hun følte sig godt tilpas i den.
Vi fulgtes gennem kassen og snakkede lidt om vind og vejr, og blev enige om at nyde en kop kaffe hjemme hos hende. Hun var fraskilt og boede alene uden nogen særlige venner.

Jeg sagde til hende, at hun nok måtte berede sig på en overraskelse i min påklædning, da jeg holdt meget af regntøj. Hun smilte til mig sagde, at intet kunne overraske hende. Måske tværtimod! Så var jeg nysgerrig!

Vi kom ind i hendes lejlighed, og straks vendte hun sig mod mig, krammede sig ind mod mig, og kyssede mig længe, vildt og inderligt. Jeg lod mine hænder glide op og ned ad hendes sorte regnfrakke, der havde en behagelig, let ru overflade, der var meget pirrende. Mens jeg hængte min våde frakke og stillede de våde støvler, gik hun ind i soveværelset, og få minutter efter kom hun ud, iført en bluse i rødt latex og en nederdel i sort lak.
Vi kyssedes endnu en gang, og gik ind i soveværelset, hvor hun havde lagt et plastic-badeforhæng på sengen.
Jeg lagde mig på det, og hendes hænder begyndte gennem mine regnbukser at nulre min pind, der straks blev velvillig og stiv.

Jeg masserede hendes veldimensionerede bryster og hofter, og hun vred sig i begyndende liderlighed. Hurtigt tog hun min pik ud af regnbukserne, og satte sig med sin drivvåde fjams over den. Uden stop gled den helt i bund, og hun gav et lille hyl af vellyst. Jeg masserede vildt hendes store bryster gennem latexblusen. Der gik ikke mange sekunder med stød før hun kom i en overskyllende orgasme, ikke én men tre gange kom hun, og min pik var stiv og tyk af vellyst og manglende udløsning.

Hun gled af, og lod laknederdelen glide over min dirrende pik, mens jeg kælede for hendes krop gennem latex og lak. Hun spurgte, om hun måtte "lege doktor" med mig, og jeg svarede ja, vild af liderlighed. Hun hentede sin sorte regnfrakke og min grønne. Sin egen tog hun på og min lagde hun over mit ansigt. Hun lod sin ru regnfrakke glide over min spændte pik, og jeg rakte ud efter hendes krop. Men hun fangede mine hænder og bandt dem til sengen, hvorefter hun bandt mine ben til sengen. Nu var jeg hjælpeløs i hendes magt, dirrende af liderlighed, og jeg mærkede igen hendes regnfrakkes ru lak mod min pik. Jeg hørte hende tage et par gummihandsker på, og mærkede straks hendes gummihænder mod min pik. Hun masserede et par gange, men inden jeg fik udløsning, stoppede hun, og lod i stedet regnfrakken glide hen over pikken. Jeg stønnede vildt under min egen regnfrakkes kraftige plasticside, og mærkede mit regntøjs raslen mod kroppen.

Hun stoppede og sagde, at nu skulle jeg først give hende en udløsning til, og så skulle vi hvile lidt sammen.

Hun trak frakken væk fra mit ansigt, løftede latexblusen op og lod sine store bryster hænge ned over mit ansigt. Jeg kyssede og slikkede begærligt, og nappede vorterne med læber og tunge. Hun gled igen ned over min stang, og denne gang red hun mig til jeg sprøjtede jamrende op i hendes skød.
Hun gled langsomt af, og lagde sig grædende ved min side. Vi kyssede hinanden længe og inderligt, og hun fortalte, at siden hun blev tyk for 12 år siden, havde hun ikke haft noget sex med en mand før nu. Derfor havde hun trøstet sig med gummi og laktøj alene hjemme. Jeg sagde til hende, at jeg meget gerne ville være hendes faste elsker, bare vi kunne gøre det i lak, gummi, eller regntøj. Hun krammede mig og svarede ja! Udmattede faldt vi i søvn, hun med armene om mig, og jeg stadig bundet til sengen.

Efter en halv times tid vågnede vi, og da jeg var pjaskvåd af sved i regnsættet, løste hun mig og vi gik bad sammen. Vi sæbede hinanden ind og kælede, og da vi var færdige og friske, gik vi ind i soveværelset igen. Klar til nye lege.

Jeg skulle se hendes samling af gummi og lak, og næste dag ville jeg tage hende hjem til mig, og vise hende min samling.

Nu tog hun først et gummiforklæde på, tyndt og knælangt. Så tog hun en gennemsigtig plasticregnfrakke af gammel model på, og holdt om mig med den ene arm, mens hun gjorde min pik legesyg igen med den anden gennem gummiforklædet.

Længe varede det ikke før den strittede. Hun vendte sig om, lænede sig over et bord, og jeg erobrede hende bagfra i den våde grotte gennem slidsen i regnfrakken.
Hendes hånd kælede forfra for mine nosser gennem gummiforklædet, og vi eksploderede i et orgasmisk vulkanudbrud samtidig.

Nu kunne vi ikke mere, og jeg fik mit eget regnsæt på, gummistøvler, frakken, og hun tog sin sorte regnfrakke på så jeg kunne kramme hende gennem den.

Vi aftalte at mødes hos mig næste dag, og vi skiltes glade og med en varm fornemmelse i kroppen begge to.

Fortsættelse følger ved lejlighed.