LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den plasticbegejstrede©

Den lille tap

Fredag eftermiddag. Jeg var på vej hjem fra København og sad og mulede i mine egne tanker da en dame på min egen alder (50) trådte ind i kupéen og satte sig på sædet overfor mig. Flot syn. Hun var ikke slank og ikke kraftig, men lige tilpas, og hun fyldte sin lange, skinnende, sølvfarvede lakfrakke godt foroven. Lange sorte lakstøvler omsluttede benene og fuldendte synet.

Jeg må tilstå at jeg gloede intenst så diskret, jeg nu kunne. Jeg opdagede at hun stirrede på mig, og smilte forlegent. Hun gav et varmt smil tilbage, lænede sig frem mod mig og sagde dæmpet: "Bliv ikke vred, men er jeg pæn nok?" Jeg svarede, at det var hun i hvert fald. Hun tog min hånd og spurgte om jeg ville følges med hende hjem for at snakke lidt, og det ville jeg med største glæde.

Vi stod af en station efter hvor jeg skulle have været af, og gik 5 minutter. Så var vi hjemme i hendes hus. Undervejs snakkede vi lidt om alt muligt ligegyldigt, men da vi kom indenfor spurgte hun, om jeg ville give hende et godt knus. Det gjorde jeg, og uundgåeligt sluttede det med et kys. Kysset, og det at holde om hende gennem lakfrakken, gjorde min i forvejen interesserede pik lysten.

Hun lagde lakfrakken på en stol i stuen og afslørede en jakke og nederdel i sort, lækkert blødt skind, og en hvid satinbluse. Jeg havde lagt mit overtøj, og hun var gået i køkkenet for at lave kaffe. Jeg så mig omkring i stuen, der bar præg af virkelig god smag og hygge. Jeg stjal mig til at snuse til hendes lakfrakke, og den havde en pirrende parfumeduft. Men i det samme stod hun bag mig, holdt om mig, og spurgte, om jeg kunne lide hendes duft. Jeg svarede ja, og så fik vi endnu et kys.

Ved kaffen fortalte hun, at hun boede alene fordi ingen mand var interesseret i hende. Hun havde en skavank. Jeg fortalte, at ingen kvinder var interesserede i mig, fordi jeg havde et behov, de anså for underligt.
Hun spurgte mig, hvad behov jeg havde, og jeg sagde ligeud, at jeg var fetichist, med behov for regnfrakker, plastic, lak og gummi for at kunne fungere seksuelt.
Hun svarede med et stort kys og kram, at det var også hendes passion, men hendes skavank var et problem. Jeg spurgte hvad det var, og hun fortalte, at hun var delvist begge køn. Hun var kvinde, men havde en klitoris som en lille pik.
"Må jeg se?" spurgte jeg frækt, og fortrød det straks. Men hun løftede op i skindnederdelen og bad mig føle efter. Hun havde plastictrusser på, blå og halvgennemsigtige, og jeg følte, og mærkede en blød genstand under plastictrusserne. Hun gav et støn af velvære ved berøringen, så jeg rørte igen. Hun stønnede igen. Min pik buldrede i bukserne for at komme ud. Jeg masserede hendes tap blidt og hun klyngede sig til mig i vildt stigende liderlighed.

Så stoppede jeg, og bad hende føle hvad jeg havde under bukserne. Hun åbnede dem hektisk og gav et lille frydefuldt hvin, da hun så hvad der gemtes. Jeg havde nemlig gummitrusser på. 2 par! De inderste med hul til kalorius og de yderste for hans berøring. Og nu strittede han voldsomt.

Hun bøjede sig ned og kyssede min pik på spidsen, og slikkede spidsen af forhuden med tungespidsen. Jeg var færdig, jeg var mos i hendes hænder, og hun slikkede blidt lige indenfor forhuden, tog hele dyret i munden og sugede kraftigt til, mens hun kælede for mine nosser gennem gummitrusserne. Jeg fløj på en sky af liderlighed.

Pludselig stoppede hun, tog mig i hånden, og vi gik ind i soveværelset. Sengen var dækket af et stort, sort gummilagen, og hun lagde sig og bad mig kæle hende mellem benene. Jeg smed tøjet, men beholdt gummitrusserne på.
Det jeg kælede først gennem plastictrusserne, så trak jeg dem ned og slikkede og suttede hendes store tap, der nu var blevet hård, og hun vred sig i bølger af vellyst og liderlighed.

Pludselig kunne jeg ikke styre mig, jeg vendte hende om på alle 4, og lod min spændte manddom fylde hendes sjaskvåde kusse ud. Hun skreg af vild liderlighed og klemte sin kusse sammen om min pik. Da ramte jeg hendes G-punkt og mærkede en voldsom orgasme på hende. Straks begyndte jeg at nulre hendes tap mens min pik arbejdede, og så startede hun en vildskab, jeg aldrig har oplevet før. Hun roede rundt og gav sig 200 % i en ekstatisk liderlighed, jeg ikke anede mulig.
Jeg gned hendes tap med plastictrusserne og mine gummitrusser, og hun fik den ene orgasme efter den anden. Og endelig gav jeg hende en ladning, der fik hende til at eksplodere i en gigantisk orgasme, jeg ikke troede mulig.
Jeg gled ud af hende, og hun sank sammen ved siden af mig, mens hendes underliv efterlod en voksende sø på gummilagenet.

Hun rejste sig, tog tøjet af på nær plastictrusserne, og fjernede med et håndklæde sporene af vores heftige eventyr. Og så gik vi i bad sammen, hvor jeg fik set hendes tap rigtigt. Den var faktisk som en mandepik i 1/3 størrelse, men uden forhud og pikhoved. Jeg tog en badesvamp og vaskede hende blidt omkring tappen. Hun vred sig og jamrede i begyndende liderlighed. Så skyllede jeg efter, og med plasticforhænget nussede jeg hendes tap. Hun blev helt vild og greb min pik med begærlighed.

Efter badet gik vi ind og drak en kop kaffe og lod vores kroppe hvile ovenpå lagengymnastikken. Hun så på mig og begyndte at græde. Da jeg spurgte hvorfor, svarede hun, at dette, vi netop havde haft sammen, havde hun drømt om, men aldrig oplevet. Mænd var flygtet når de så hendes tap, for de troede, hun var bøsse eller transvestit. De havde ikke engang undersøgt, at hendes velformede bryster var ægte. Derfor var hun aldrig blevet gift.
Jeg sagde til hende, at jeg havde hele mit liv ønsket at have sex med en kvinde, der kunne acceptere mine behov og leve med dem, så jeg forstod hende så godt. Jeg var heller ikke gift.
Hun tog min hånd og spurgte bedende, om vi ikke kunne ses fast og nyde hinanden. Jeg så på hende og spurgte tilbage, om vi skulle have et virkeligt fast forhold? Vi havde begge lyst, behov og trang til at leve livet sammen med vores særheder.

Hun kastede sig mod mig og kyssede mig inderligt, og sagde, at hvis jeg ville, var hendes hus stort nok til os to. Vi ville aldrig kunne blive flere, da hun ikke var i stand til at blive gravid, og jeg svarede, at så var der ikke nogen til at forstyrre vores seksuelle verden.
Hendes svar var et langt kys, og hendes hånd på min pik gennem gummitrusserne. Jeg lod min hånd kærtegne hendes tap gennem plastictrusserne, og så gik vi atter ind på gummilagenet, hvor hun afslørede nye erotiske lege.
Jeg skulle tage mine gummitrusser af og lægge mig, og hun bandt mine arme og ben ud til siden med plasticbælter fra regnfrakker.
Selv tog hun en knaldrød Børmax regnfrakke på med en tynd, hvid plasticfrakke indenunder. Og hun lagde et gummiforklæde over mit ansigt. Jeg skulle mærke og føle, og få at vide, men måtte ikke se. Og så åbnede hun en verden af erotiske følelser på min pik.

Først kælede hun med en blød plasticregnfrakke til pikken var hård. Så fulgte en nylonnatkjole af ældre dato (ekstrem pirrende). Derefter en lakfrakke og en gumminederdel, og til sidst en voldsomt pirrende følelse. Det var en af de moderne regnfrakker med en let ru PU-overflade og små havfruer på. Jeg spjættede forgæves, bundet som jeg var, og så satte hun sig på min pik, og lod den forsvinde ind i hendes våde dyb. Jeg mærkede hendes klitoristap mod min krop og fik endnu mere styrke ved det. Hendes regnfrakker gled over min krop og jeg bankede min stav op og op i hende, mens hun græd sine indestængte orgasmer ud, den ene hastigt efter den anden.
Til sidst steg hun af lige inden jeg fyrede, og fjernede gummiforklædet fra mit ansigt. Hun satte sig over min mund, og jeg lod mine læber omslutte hendes tap, mens jeg lod tungen spille mod hendes kusse. Hendes orgasme var et vandfald af liderlig og velsmagende saft i min mund, og jeg drak begærligt denne elskovens nektar.
Hun løste mig, og jeg besteg hende på tværs, jeg besteg hende forfra, og jeg besteg hendes erotiske vulkan bagfra. Endelig kom jeg i en maskingeværsalve af sperm, mens jeg skreg min liderlighed ud.

Igen måtte vi efterlade en våd plet på lagenet, som hun vaskede af.
Efter denne tur måtte jeg hjem og hente en del ting, men hun stillede bil og chauffør til rådighed, og var nysgerrig efter mine hemmeligheder. Hun fik et mindre chok da hun så mine mange regnfrakker.
Jeg pakkede noget tøj og nogle regnfrakker og andre sjove ting, og så begyndte jeg at flytte hjem til hende.
Hun hed Ursula!

Vi klædte os helt nøgne, og spiste en lækker middag, hun havde strikket sammen, og slappede af foran flimmeren. Jeg faldt som sædvanlig i blid slummer foran nyhederne, men mærkede en let berøring af min pik. Det var Ursula, nøgen, med et gennemsigtigt plasticforklæde på, der blidt kaldte mig til dåd.
Vi slukkede for Tv’et og lagde os nøgne ind på sengens gummilagen. Ikke for at elske, men snakke. Og hun fortalte mig som sine erotiske skuffelser, mens jeg berettede om mine. Vi havde virkelig meget til fælles, og det blev til mange trøstekram og kys.
Til sidst lagde hun sig på alle 4 over mig, og bad mig mundkæle hendes bryster. Det havde der slet ikke været tid til tidligere! Men jeg måtte ikke kneppe. Det skulle vente til næste dag. Og jeg kyssede, slikkede og suttede, mens hun vred sig liderligt. Min pik var rejst og stod afventende, og da den strejfede hendes spændte tap, gav hun et hyl og gled ned over min pik. Og så fik jeg ellers en ridetur for fuld skrue. Endnu engang måtte en stor våd klat fjernes, og så lagde hun et laklagen over os, og vi faldt udmattede i søvn, hånd i hånd. Mine sidste ord til hende var: "Jeg elsker dig!", og hun svarede det samme.

Jeg flyttede helt ind i løbet af en måned, opsagde min gamle lejlighed, og 3 måneder efter var vi formelt gift på rådhuset. Brudekjolen havde hun dog gemt til om aftenen, for den var stor, og i kridhvid lak, så det blev en brudenat uden sidestykke i historien.
Og da vi efter en 3 måneders tid havde fået afløb for vores indestængte behov, fik vi en tilværelse i glæde, kærlighed og harmoni, der er få mennesker forundt.
Alt sammen på grund af en lille tap, ingen andre brød sig om!