NANNAS EGNE NOVELLER

Nanna ©

Den omvendte historie 1
1 drenge - 2 piger

 

Den omvendte historie består af to historier. 

Her er hovedpersonerne 1 dreng og 2 piger. I den anden er hovedpersonerne 1 pige og 2 drenge. Handlingen er den samme. Men effekten er yderst forskellig. Læs selv og vurder.  /Nanna


 - Undskyld, men har du nogle tændstikker, vi kan låne?

Jeg slog øjnene op og kiggede lige op på et par store gyngende bryster kun en armslængde fra mig.

- Vækkede jeg dig? Det må du undskylde, fortsatte den unge pige hvis krop disse fantastiske bryster var placeret på.

- Nej, nej… jeg, jeg…, hakkende og stammende fik jeg sagt, at det ikke betød noget. Mine badebukser syntes lige pludselig at være alt for små.

Hendes blik gled ned over min ellers solbrændte krop og stoppede da det nåede bulen i bukserne.

Hun fniste, - Mig og min veninde ville til at grille et par gode bøffer, men vi havde ingen tændstikker. Det kan være du vil spise med? Vi kan bare købe én mere oppe i campingkiosken.

Jeg besluttede at det ville jeg da gerne.

- Reagerer du altid sådan når du ser nøgne pigebryster? Hun afventede ikke mit svar men lod nærmest helt tilfældigt sin pegefinger glide ned over min brystkasse, ned over elastikken på hoften og flygtig henover bulen i mine badebukser, inden hun tog lighteren som jeg holdt frem mod hende.

- Skal vi sige kl. 19? – det er os ovre i det grønne telt. Og så gik hun.

 

Hun havde ikke behøvet sige, hvor de boede, pigerne. Siden vi ankom til campingpladsen for 5 dage siden, mig og min kammerat, havde vore øjne hængt på pigernes telt. Der var næsten altid gang i den ovre hos dem.. Hver aften strømmede musikken ud fra deres ghettoblaster, og de skålede og grinede til langt ud på natten. 

Men i dag var alt anderledes. Jesper, min kammerat, var taget hjem på arbejde og pigernes venner var også borte.

- De er sgu lebber, sagde Jesper en aften da han kom tilbage fra toiletterne.

- Hvorfor tror du det?, ville jeg vide.

- Kom, han antydede, at jeg skulle følge med ham og være stille.

Stien til toiletterne gik bag om pigernes telt og derfra kunne man se pigernes silhuetter på en anden måde end fra vort telt.

De lå i en 69 og slikkede hinanden, det var der ingen tvivl om. Vi blev lidt modigere og gik nærmere. I skyggen af nogle store buske stod vi, og hørte hvordan de gispende og stønnende tilfredsstillede hinanden. Og nu, om en time, skulle jeg sidde sammen med dem og grille!

Det rykkede i min pik ved tanken.

Jespers hånd havde stille og roligt lukket sig om min stive pik, vi stod begge og spillede pik, for fanden… vi var vel mænd og med to liderlige tøser i en 69’er få meter fra os.

Stille begyndte hans hånd at køre frem og tilbage på min stang. Jeg gjorde det samme ved ham, kunne han, kunne jeg vel også. Det uventede, det at det var en mand som onanerede mig, gjorde at der ikke gik lang tid før min pik sprøjtede sine safter ud i natten. Lidt efter gik den også på Jesper. Lidt flove listede vi tilbage til vores eget telt, vi lod som om intet var hændt, men kravlede hurtigt efter ned i vore soveposer.

 

Jeg tog en sixpack med, da jeg gik over til pigernes telt samt den sidste nye cd med Red Hot Chili Peppers.

- Jeg hedder Lone, og det er Camilla, sagde pigen med de store bryster.

- Jeg hedder Martin, svarede jeg.

De var 18 og 19 år og læste HH, og jeg, ja jeg var jo så den yngste – blev 18 i næste måned, fortalte jeg dem.

Pigerne spurgte hvor min kammerat var henne. Så havde de altså lagt mærke til os, konkluderede jeg, og fortalte at han var hjemme og arbejde. Jeg spurgte til deres kærester, og så skrupgrinede de og sagde at det ikke var deres kærester, men klassekammerater fra Handelsskolen som havde været på besøg.

 

Vi fik grillet bøfferne, de blev lidt tørre, men hvad pokker, de blev skyllet ned med øllerne jeg havde medbragt, og da mine øl var drukket, viste det sig at de have 30 stående inde i teltet.

Da det begyndte at blive mørkt, trak myggene efter os, så vi nærmest flygtede ind i pigernes telt. Ingen stole, men luftmadrasser og puder, de havde indrettet sig hyggeligt.

Jeg smed mig på en af luftmadrasserne. Lone knappede en omgang øl op til os, og kom så ned til mig.

Grinende væltede hum mig bagover, satte sig overskrævs på mig og åbnede sin bluse. Hendes meloner nærmest faldt ned i mit hoved.

- Hvordan var det nu lige du havde det med bryster? Hun tog mine hænder og førte dem op til disse store yvere.

- Ja, jeg… - Og så fik jeg ikke sagt mere, for hun lukkede min mund med et stort vådt kys.

Jeg var i himlen, det måtte jeg være, her lå jeg og æltede verdens dejligst patter  mens tøsen kyssede mig. Nu skulle Jesper lige have været her, fløj det gennem mit hoved.

Pludselig mærkede jeg én trække mine shorts af. Min pik rejste sig med lynets hast.

- Åhhhh, et par bløde læber sugede sig ned om pikhovedet.

- Nej, nej, jeg vred mig.

Lone smilede ned til mig, - Hvem er det, der bestemmer lige nu, syntes du?

- Jamen, er I da ikke lebber? buste det ud af mig, jeg så da selv…… Jeg holdt brat, blev lige pludselig klar over, hvad det var jeg havde sagt. Shit, bare de ikke… men det havde de.

- Hvad har du set? Lone og Camilla kiggede pludselig på mig begge to, væk var læberne på pikken og patterne i mine hænder.

- Ja, jeg og min kammerat, vi, vi vi… vi så jo jeres skygger den aften I lå i en 69’er.

- Du er da ikke rigtig klog, skraldgrinede de, - Camilla lå på madrassen og jeg sad på hug og knoklede med luftpumpen. Og hvad gjorde I så? Stod I og gokkede den af?

Jeg blev kokrød i hovedet, hvilket var svar nok for pigerne.

- Ha, det gjorde I altså, du suttede den måske ligefrem af på ham hva’ ?

Jeg benægtede at det var tilfældet og det stillede pigerne sig tilfreds med.

- Nej du, vi trænger sgu til noget rigtig pik nu, fortalte Lone. Hun rejste sig op, krængede sine bikinitrusser af. 

Jeg kiggede op i verdens skønneste glatragede fjams. For fanden hvor ville jeg gerne bore min pik derop. 

Lone satte en fod på hver af mine hænder så jeg ikke kunne bevæge mig, og så begyndte hun at lege med sig selv. Hendes fingre gled ind mod fissen ind mellem fisselæberne og så stak hun to fingre indenfor.

Jeg lå og kiggede lige op i skrævet på hende. Pludselig mærkede jeg noget varmt omkring min pik. Jeg flyttede blikket og så Camilla sætte sig ned over mit jern.

- Åh nej, åh nej, stønnede jeg, da hun gav sig til at ride mig, og der gik ikke mere end et halvt minut så skød jeg min sending af. Det var simpelthen for frækt.

- Øv, sagde Camilla, han er jo kun en drengerøv.

- Vi får se, svarede Lone, og så satte hun sig ned over mit ansigt og kommanderede ”slik”

Hun kørte fissen frem og tilbage hen over mit ansigt. Flere gange var jeg nær ved ikke at kunne få luft, men fissen var altid i bevægelse.

Hendes vejrtrækning steg og til sidst faldt hun stønnende sammen hen over mig.

Jeg mærkede noget på pikken. Camilla havde taget fat med tungearbejdet igen. Sådan måtte det sgu føles at være en ko og blive malket, konkluderede jeg, og lidt efter var min pik da atter stiv.

Camilla smed sig på ryggen og spredte benene. Jeg forstod godt vinket og pressede min pik ind i hendes fissespalte. Denne gang skulle jeg nok passe på den ikke gik for hurtig, for nu var det mig som bestemte farten. Først fik hun nogle langsomme stød, så nogle får hårde, og så igen nogle langsomme.

Jeg kom til at tænke på at jeg i en film havde set mændene knibe kvindernes patter og at de havde vrælet af lyst. Jeg tog fat om Camillas vorter og kneb dem. Det virkede – hun stønnede.

Modigere kneb jeg hårdere og hårdere imens min pik bankede ud og ind af hendes nu smaskvåde fisse. 

Camilla stønnede og vred sig og så kom hun i en orgasme som malkede min pik voldsomt.

Lone væltede mig af og sagde at nu var det vist hendes tur. Hun stillede sig på alle fire og vrikkede indbydende med røven. Jeg var ikke sen til at udnytte tilbuddet og pressede min pik ind i den glatbarberede kusse. Det rykkede i mine nosser. Hun var simpelthen så stram at jeg troede jeg havde fået den i klemme.

Camilla kom hen og lagde sig foran Lone med benene spredt ud til siden.
Som den naturligste ting i verden, bøjede Lone hovedet og begyndte at slikke fisse på Camilla. Hold kæft det var frækt at se på.

- Jeg kan sgu ikke mere, stønnede jeg og spermen væltede ud af pikken på mig. Jeg smed mig ned på madrassen og pigerne, ja de fortsatte deres leg med hinanden.

 

Da vi alle lå og drak en pils bagefter, hørte vi en kvist knække tæt ved teltet. Pludselig erindrede jeg da jeg selv havde stået og luret på pigerne, nu havde jeg selv været aktør på teltdugen.

 

Jeg var sammen med pigerne de sidste dage jeg var der, og da vi skiltes byttede vi adresser. De boede i Aalborg, jeg i Thisted. Men de lod aldrig høre fra sig… måske når de læser denne novelle…

 

Martin.