NANNAS EGNE NOVELLER

Nanna ©

Den omvendte historie 2
1 pige - 2 drenge

 

Den omvendte historie består af to historier. 

Her er hovedpersonerne 1 pige og 2 drenge. I den anden er hovedpersonerne 1 dreng og 2 piger. Handlingen er den samme. Men effekten er yderst forskellig. Læs selv og vurder.  /Nanna


- Undskyld, men ved du om der SKAL mælk i frikadeller?

Jeg slog øjnene op og kiggede lige ind i et par frække smilende brune øjne.

Mit hjerte slog et slag over, om det var fordi jeg blev forskrækket ved at blive vækket, eller det var fordi jeg blev min nøgenhed bevidst, aner jeg ikke. Hurtigt satte jeg mig op og trak en bluse ned over mine nøgne yppige pigebryster.

- Vækkede jeg dig, det må du undskylde, fortsatte den unge mand stadig smilende til mig.

- Nej, jeg… jeg, hakkende og stammende fik jeg sagt at det ikke betød noget og at de kunne bruge vand i stedet for mælk i frikadellerne.

Hans blik gled ned over min krop, dvælede lidt ved blusens udskæring, gled videre ned til mine bikinitrusser og atter op til mit ansigt. Han kiggede på mine læber, jeg fugtede dem nervøst, måden han kiggede på mig, fik det til at risle i kroppen.

- Min kammerat og jeg ville til at lave frikadeller, men blev så uenige om, der skulle mælk i eller ej. Du har måske lyst til at spise med?

Jeg svarede at det ville jeg da gerne.

- Stritter dine bryster altid så frækt? Næsten helt tilfældigt gled hans hånd ned over min bluse og flygtigt hen over mine stive brystvorter inden han satte hånden op til min kind og sagde:

- Tak for dit råd, vi ses, skal vi sige kl. 19.00? Det er os ovre i det grønne telt, og så gik han.

 

Han havde ikke behøvet sige hvor de boede, drengene. Siden vi ankom til pladsen for 5 dage siden, mig og min veninde, havde vore øjne hængt ved drengenes telt. Der var næsten altid gang i den ovre hos dem. Hver aften larmede musikken ud af deres ghettoblaster og de drak og morede sig til langt ud på natten. Men i dag var alt anderledes. Christina, min veninde, var taget hjem for at arbejde og drengenes venner var også væk.

 

- Arghh, jeg tror de er homoer, sagde Christina en aften da hun kom fra toiletterne.

- Hvorfor tror du det, ville jeg vide.

- Kom, hun antydede at jeg skulle følge med og være stille.

 

Stien til toiletterne gik bag om drengenes telt og derfra kunne man se silhuetterne på en anden måde end fra vort telt.

 

De lå i en 69’er og suttede pik på hinanden, det var der ingen tvivl om. Vi blev lidt modigere og gik nærmere. I skyggen af nogle store buske stod vi og hørte deres stønnen og hæse brøl da de fik udløsning, og nu om en time skulle jeg sidde hos de to og spise.

Jeg mærkede hvordan jeg blev våd i trusserne ved tanken. Christina havde stille sig om bag mig og hendes hænder begyndte at kærtegne mine store bryster, for hurtigt efter at glide ned i mine bikini-trusser. Hendes fingre fandt min klit og begyndte at massere den, imens stod jeg og kiggede på skyggerne.

Det varede ikke længe inden jeg kom, og så byttede vi plads.

Jeg kærtegnede Christinas små frække bryster, og snart efter gled også min hånd indenfor i hendes bikinitrusser. Jeg havde aldrig rørt en anden pige der før, men kunne hun, kunne jeg vel også. Jeg mærkede hendes klit som en lille ært, og kørte fingeren frem og tilbage over den. Få minutter senere gik den også på hende. 

Lidt flove over det skete gik vi tilbage til vores telt. Vi lod som om intet var hændt og kort tid efter krøb vi i vores soveposer.

 

Jeg tog to flasker hvidvin med over til dem, sammen med den sidste nye cd med Eminem.

- Jeg hedder Theis, og det er Tobias, sagde drengen med de brune øjne.

- Jeg hedder Louise, svarede jeg.

De var 18 og 19 og gik på teknisk skole, og jeg var så den yngste med mine 17 år fortalte jeg dem.

Drengene spurgte hvor min veninde var henne. Så havde de altså set os, konkluderede jeg, og fortalte at hun var hjemme og arbejde.

Jeg spurgte til deres veninder, og så skrupgrinede de og sagde at det var gamle klassekammerater fra folkeskolen, som havde været på besøg, og ikke deres kærester. 

 

Vi fik stegt frikadellerne, de var lidt tørre, men skidt, de blev skyllet ned af min medbragte hvidvin, og da vinen var væk, viste det sig at de havde en kasse øl inde i teltet.

 

Da det begyndte at blive mørkt, trak myggene efter os, så vi flygtede ind i drengens telt. Det var et typisk drengetelt med tøj der lå og flød. De havde 3 ølkasser som stole og bord, og ølflaskerne lå smidt rundt omkring. Men de havde en god tyk luftmadras, som jeg satte mig på. Theis åbnede en omgang øl til os og satte sig ned til mig på madrassen.

 

Han lagde en hånd omkring mig og væltede mig så bagover på madrassen.

- Vi os dine lækre patter, hviskede han mens hans hænder begyndte at gramse på mig. 

Jeg havde hele ugen gået og kigget langt efter Theis, og nu lå han her og lod sine hænder undersøge min krop.

- Find dem selv, hviskede jeg tilbage.

Tobias var også kommet til, og nu nærmest flåede de blusen af mig.

- Åhhh, stønnede de begge, da de vippede brysterne ud af skålene i min bikini.

De skiftevis kyssede mig, æltede mine bryster, og kyssede og bed i dem. 

Nu skulle Christina lige have været her, tænkte jeg, og mærkede i det samme at en trak mine shorts og trusser af mig.

Jeg blev våd imellem benene. Vi tøser havde tit snakket om hvordan det ville være med 2 drenge, og nu blev jeg næsten voldtaget. Jeg spredte dog villigt benene for de to fyre.

Åhh, et par fingre gled ind i min hårdusk og op i min våde fisse. Theis smed sit tøj og satte sig overskrævs på mig helt oppe på brystkassen.

- Nej, nej, jeg vred mig med påtaget modstand.

- Nu er det os der bestemmer, og du vil jo gerne have pik i fissen, så våd som du er ikke? Som bevis stak han en finger ned i min våde fisse og dernæst ind i min mund.

- Jamen, er I da ikke bøsser, vi så da selv……  fløj det ud af mig. Jeg holdt brat inde, blev lige pludselig klar over hvad det var jeg havde sagt… shit, bare de ikke… men det havde de.

- Hvad har I set, Theis og Tobias kiggede pludselig på mig, væk var deres hænder på min krop.

- Ja, mig og min veninde, vi.. vi.. vi så jo jeres skygger den aften I suttede pik på hinanden.

- Du er da ikke rigtig klog, skraldgrinede de og kiggede på hinanden. Vi havde en konkurrence den anden aften om at tænde ild på gammeldags spejdermaner med pinde og snor, og vi pustede og pustede – det må være det I har hørt. Men hvad gjorde I så, stod I derude og lebbede.

Jeg blev kokrød i hovedet, hvilket var svar nok for drengene.

- Ha, det gjorde I altså, I slikkede måske ligefrem fisse på hinanden hva?

Jeg benægtede at det var tilfældet og det stillede drengene sig tilfreds med.

- Nej du, vi trænger til noget rigtig fisse nu, fortsatte Tobias, han rejste sig og tog sit tøj af og jeg kiggede op på verdens flotteste krop. Brun, muskuløs og med en stor stiv pik. Jeg kunne allerede fornemme hvordan det ville være at få den op i min fjams.

Thies rejste sig og satte en fod på hver af mine hænder, så jeg ikke kunne bevæge mig. Også han var dejlig brun, men mere spinkel bygget, og så begyndte han at lege med sig selv. Hans forhud gled frem og tilbage over hans pikhoved som glinsede af hans egne safter.

Pludselig mærkede jeg noget kildre i skridtet, jeg flyttede blikket ned og så Tobias, hvis ansigt nu lå mellem mine vidt spredte ben.

Igen og igen gled hans tunge hen over mine skamlæber og op på klitten.

- Åh nej, åh nej, stønnede jeg. Synet af den veludrustede pik over mig og den frække tunge i min mis, fastholdt som jeg var, gjorde at jeg eksploderede i orgasme, og jeg mærkede mine fissesafter strømme ud.

Situationen var simpelthen alt for fræk.

- Hun er sgu for let, sagde Tobias, sådan en let skoletøs.

- Vi får se, svarede Theis, og så satte han sig ned på min brystkasse, satte pikken hen til mit ansigt og kommanderede ”slik”

Hans pik smagte let salt som af havet vi badede i, men slet ikke ubehageligt.

Han kørte pikken frem og tilbage i min mund og jeg sugede og bed den let. Et par gange kom den for langt ned i halsen og jeg fik brækfornemmelser, men den kørte altid hurtigt tilbage.

Thies vejrtrækning blev stødende og med et grynt skød han ladningen af i munden på mig.

Jeg mærkede noget i fjamsen. Tobias havde taget fat med tungearbejdet igen. Det var himmelsk – lange slik helt nede fra enden og op på klitten. Jeg gispede ved denne behandling, og snart kunne jeg ikke tænke på andet end at få pik.

Tobias lagde sig på ryggen, og jeg forstod godt vinket. Jeg kravlede ovenpå ham, spredte mine skamlæber med fingrene og lod hans veludrustede pik glide indenfor i min fisse. Jeg begyndte at ride ham. Op og ned, frem og tilbage gled fissen på hans pik. 

Jeg spændte i fissen, hvilket fik ham til at stønne. Det var noget jeg havde hørt fra mine ældre veninder var et godt trick. Tobias stønnede højere og højere, da jeg pludselig blev væltet af af Theis som sagde at nu ville han fandeme også have fisse.

Theis lagde mig på ryggen, og kravlede ind mellem mine ben. Han spredte mine skamlæber og pressede sin pik op i min kusse. Centimeter for centimeter gled den ind og da den var i bund tog han et godt greb i begge mine bryster som han krammede hårdt, og så begyndte han at råkneppe mig. Hans pik bankede op i mig igen og igen, og da han pludselig kneb min bryster, trak min fisse sig sammen i en kæmpe orgasme som nærmest malkede ham.

Jeg mærkede at vi væltede rundt, og nu var det mig som red Theis. Han trak mig ned til sig og kyssede mig med et stort vådt tungekys.

 

Jeg mærkede noget ved min numse, og pludselig gled en finger indenfor. Fingeren begyndte at køre hurtigere og hurtigere frem og tilbage, til den blev fjernet. Noget stort erstattede fingeren. Jeg kiggede mig over skulderen og så Tobias gøre sig klar til at røvpule mig.

Tobias pressede forsigtigt på. Theis trak mig ned til sig, han kyssede mig vådt og hviskede til mig, at de hele ugen havde snakket om hvordan det ville være at kneppe os to tøser. At de nu var to om mig var kanon frækt og at jeg nu skulle kneppes af begge deres pikke.

Et kraftigt stød og jeg skreg af smerte, drengene holdt brat inde.

Åhhh, jeg var spiddet på deres pikke, helt fyldt ud. Theis begyndte at slikke mine bryster og pumpe sin pik ud og ind af min fisse, og da Tobias lidt efter fandt ud af at det ikke gjorde ondt på mig længere, begyndte han også at pumpe.

Jeg var en stor kneppemaskine som blev brugt af drengene på campingpladsen.

Da jeg nåede klimaks, sortnede det for mine øjne, og jeg mærkede kun de kneppende pikke glide mod hinanden i mit indre.

Et par stønnen og et brøl, og de sprøjtede begge op i mig mens de hviskende fortalte mig, hvilken lækker kneppetøz jeg var.

 

Endelig lå vi alle og fik en pils da vi hørte en kvist knække tæt ved teltet.

Pludselig erindrede jeg da jeg selv havde stået og luret på drengene, nu havde jeg selv været aktør på teltdugen.

 

Jeg var sammen med drengene de sidste dage jeg var der, og da vi skiltes byttede vi adresser. De boede i Aalborg, jeg i Thisted. Men de lod aldrig høre fra sig… måske når de læser denne novelle…

 

Louise